Отзывы покупателей о Портативное зарядное устройство Power Bank HOCO J123C Element 22.5W+PD20W 60000 mAh (Black) (195277)

Оценка пользователей 4.47/5
  • Кирилюк И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Емкость батареи: 90000. Цвет: Черный

Повербанк супер, замовила батькам, вони задоволені, заряджала 6500ам, розряд був 6% зі 100%. Побачимо, як далі буде працювати. На разі задоволені

Достоинства:
    Велика ємність,
    Недостатки:
    Довго заряджається, майже 2 суток
  • Роман К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendway. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

Задоволений

Достоинства:
    Не за всі гроші світу.
    Недостатки:
    Не знайшов.
    • Продавец  Trendway

Вдячні за ваш відгук! Приємного користування :)

• Юрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ALAL. Емкость батареи: 90000. Цвет: Черный

Все ок довго тримає гарно заряджає рекомендую

Достоинства:
    Гарний павер банк за свої гроші
    Недостатки:
    Не ма
    • Продавец  ALAL

Добрий день! Дякуємо вам за залишений відгук, будемо раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!

• Артем Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Skoobert. Емкость батареи: 90000. Цвет: Черный

Отличный павербанк. Пришел в заводской упаковке. У нас это уже шестой павэр фирмы ,,Hoco,,. Брали себе на ,,позиции,,.

• Виктор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

Гарна якiсть за таку цену.

• Продавец  Gadget OFF

Вдячні за ваш відгук! Приємного користування :)

• Роман Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Toyunimarket. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Гарний вигляд. По роботі потрібно тестити.

• Олександр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

Рік тому придбав і спочатку все нормально було хоч я його і не юзав по повній.Пару місяців тому помітив,що коли заряд знижується десь до 50% то припиняє подавати ознаки життя.Ставив на зарядку і той починав заряджатись від 0%.Востаннє як користувався то помітив що за день коримтування з'їло 30% заряду це при тому,що нічого такого потужного не заряджав і я пам'ятаю як до цього заряд знижувався.

Достоинства:
    Коли все нормально то і справді потужний павербанк якого надовго вистачає.
    Недостатки:
    Почав швидко розряджатися ,а вірніше на 50% різко вирубатися тож постає адекватне питання чи варто зза 30 000 міліампер тягати таку цеглину?
    • Продавец  Gadget OFF

Вдячні за ваш досвід. На товар надається гарнатія на 3 місяці для повернення/обміну. Прикро, що за цей час ви не звертались до нас з приводу цього питання

• Кузьмич С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lithium. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

Зарядив спочатку до 99%, заряджав телефон близько 1 тижня, дійшов щойно до 45% і стало 0.

• Емилия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 90000. Цвет: Черный

Доброго дня повер банк прийшов 60% зарядила 1 телефон і все 0 зарядився до 60% і все

Достоинства:
    Недостатки:
    Несправна ємність
  • Дмитро Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Melnyk Group. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Прийшов заряджений все працює

• сергей с***
    Отзыв от покупателя. Продавец: E.P.E. Емкость батареи: 90000. Цвет: Черный

Взяв ще один,працюе гарно.Скарг немае

Достоинства:
    Нормально тримае
    Недостатки:
    Незнайшов
  • Людмила Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetTendsUA. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

Непоганий повербанк. Заряджає одночасно декілька пристроїв. Добре тримає роутер. За 2 години з'їдає десь 3 % заряду. Але дивно (хоча я в цьому не розумію) маленькі юсб лампочки від нього не горять.
    З мінусів, ну дуууже довго заряджає. За 2 години 8-10%.
    Покупкою задоволена. Продавець відповів на запитання, відправив швидко. Побачимо як довго протримається з нашими відключеннями.

Достоинства:
    невеликий, тримає добре
    Недостатки:
    капець як довго заряджається
    • Продавец  GadgetTendsUA

Вітаю, дякую за відгук. Рекомендую для заряджання використовувати зарядний пристрій 20-22ват через розʼєм тупе-с. Це повинно прискорити процес заряджання

• Кузьмина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

Дуже добре працює, покупкою задоволена

• Продавец  Gadget OFF

Щиро вдячні за ваш відгук. Приємного подальшого користування :)

• Ганна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LARETS. Емкость батареи: 90000. Цвет: Черный

Хороший павер за свої гроші. Міський, є можливість швидкої зарядки

Достоинства:
    Ємність 90000 mah за таку ціну
    Недостатки:
    На даний момент відсутні
    • Продавец  LARETS

Пані Ганно, дякуємо за відгук та високу оцінку товару нашого магазину!
      Користуйтеся із задоволенням!
      Повертайтеся за новими покупками- завжди раді бути корисними!
      Всього найкращого!

• Вікторія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GoodlyStore. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

Працює чудово)

• Тетьяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Емкость батареи: 90000. Цвет: Черный

Приїхав з зарядом 60%, зарядили телефон, на ранок павербанк пустий. Заряжався до 100%більше суток. Пока не використовували.

Недостатки:
    Вага, але зрозуміло...
  • Сергій Ч***

Нормальний за свої кошти повербанк, працює нормально, заряджається відносно швидко,2 дні тримає роботу інтернет модему.

Достоинства:
    Ціна, ємкість, легкість в використанні
    Недостатки:
    Поки ще не виявлено
    • Аліна Ф***

Скажіть будь ласка , а як щас він працює все ще добре?

• Геннадий В***

Працює у хлопців ЗСУ на100%

• Владислав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Емкость батареи: 90000. Цвет: Черный

Не задоволений, після 37% зразу 0% заряду.

Достоинства:
    Велика емність
    Недостатки:
    Повільно заряджається
    • Продавец  Gadget OFF

Скажіть, будь ласка, чи ви відкалібрували ємність батареї? Тобто з самого початку потрібно розрядити в 0 а тоді зарядити до 100% аби ємність відображалась коректно. Якщо так, то ви можете повернут товар згідно гарантії

• Василь П***

Чудово працює

• Продавец  Gadget OFF

Приємного користування. Вдячні за ваш відгук :)

• Валерий
    Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

Power bank работает очень плохо.
    Лучше доплатите немного и купите нормальный павер!!!

Пришёл заряженный на 60%, поставил зарядить телефон – через 15 минут показывал 0%. После этого зарядился до 69% и дальше никуда не идёт.

Разрядился с 69% также очень быстро.

Достоинства:
    Нет таких
    Недостатки:
    Емкость, исправность.
    • Валерий

Также хочу добавить что когда оформил покупку – или сразу лишь через какое-то время отобразила что их больше нет в наличии. Ощущение что это один Pour bank который покупает каждый второй и делает возврат. А его просто перепаковывает и шлют каждому подряд!

• Продавец  TutTehno

Вітаємо
      Дякуємо за Ваш відгук. Хочемо зазначити, що всі наші товари постачаються в заводському пакуванні з пломбами, що є гарантією того, що пристрій не відкривався та не був у використанні.

Нам щиро прикро, що у вас склалося інше враження, і просимо вибачення за цю ситуацію. Для її вирішення ми обов’язково напишемо вам у чат найближчим часом. Дякуємо за зворотний зв’язок!

• Віталій Б***

Поки відповідає заявленим характеристикам

Дякуємо за відгук!
      Приємного користування)

• Андрій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

Мощьную зарядку надо а так агрегат ОГОНЬ

Достоинства:
    Держит норм
    Недостатки:
    Мощьную зарядку надо
    • Продавец  TutTehno

Дякуємо за Ваш вибір і приємний відгук! Будемо раді бачити Вас знову

• Сергей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

Попробую зарядить ночью, если так и будет ещё раз оформлю возврат

Достоинства:
    Выглядит хорошо
    Недостатки:
    Приехал заряженный на 60% разрядил до 50%, перестал заряжать и начал показывать ноль
    • Продавец  TutTehno

Дякуємо за Ваш відгук. Нам прикро, що товарне виправдав Ваших очікувань. Ми прагнемо, щоб кожен клієнт залишився задоволеним покупкою, тому будемо раді допомогти у вирішенні цього питання.

Зв'язалися з Вами у приватних повідомленнях задля вирішення ситуації

• Дмитро А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

Чудова банка взяв вже другу

Достоинства:
    Швидка зарядка, на багато заряджань хватає
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  TutTehno

Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені товаром. Чекаємо на вас знову!

• Михайло С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Daily Cart. Емкость батареи: 90000. Цвет: Черный

Задоволений товаром:))

• Андрей Ш***

Спасибо

Достоинства:
    Мощный апарат
    Недостатки:
    Чутарец долго заряжать
    • Продавец  TutTehno

Дякуємо за Ваш відгук!
      Нам дуже приємно, що Вам до вподоби. Чекаємо на Вас знову!

• Євген С***

За свої гроші ТОП.

• Продавец  TutTehno

Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені товаром. Чекаємо на Вас знову!

• Сергей Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

Достоинства:
    За такие деньги мощный
    Недостатки:
    Не нашел
    • Продавец  TutTehno

• Даниель К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good 5. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

Отличный )

• Продавец  Good 5

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук. Дуже раді, що вам сподобалося.

• Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Емкость батареи: 90000. Цвет: Черный

Супер,Бистра доставка.товар соответсвуе опису!

Достоинства:
    Бистра доставка
    • Продавец  Gadget OFF

Щиро вдячні за ваш відгук. Приємного користування :)

• Сергей Т***

Пушка.
    Заказал ещё один.

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Емкость батареи: 90000. Цвет: Черный

при покупці прийшов с 50% заряду але вони показували не вірно поки не висадив павер банк в нуль , після цього зарядив і все показує коректно. Єдиний нюанс с 0 до 100 заряджається близько доби , але і розрядити його швидко не вийде . В цілом за такі кошти павербанк супер, рекомендую.

Достоинства:
    великй об'єм, індикатор заряду .
    • Продавец  Gadget OFF

Олександр, щиро вдячні, що ви поділилися досвідом користування. Так, павербанк ємністю 90000mAh для повного заряду потребує від 18 годин.

• Геннадій Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

Невірно вказаний тип акумулятора на сторінкі товара,li-ion на павері указаний,розряджений павер в коробці

• Продавец  Gadget OFF

Дякуємо за вашу думку. Ви завжди маєте право відмовитись від товару на пошті, якщо вам щось не підходить. Якщо ви отримали товар, то маєте 14 днів на повернення. Всі дані поміщено у гарантійному талоні.

• Юрий Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LARETS. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

Хорошая вещь, хватает на долго

• Владислав Г***

Глюків не було

Достоинства:
    Потужний для потужних людей, відповідає описанню, прийшов 57 відсотків, зарядив телефон впало до 52
    Недостатки:
    Поки не замітив
    • Продавец  Gadget OFF

Владислав, вдячні за ваш відгук. Приємного користування :)