Отзывы покупателей о Удилище болонское Salmo Blaster Ultima Telerod 5.00m
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 5 - 20. Общая длина: 6
Притензій немає
- Недостатки:
- Малий тест(
- Константин Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 5 - 20. Общая длина: 6
Был сегодня с ним на рыбалке работает щашибась но тсжолее. А так отлично. Спасибо розетке
Товар приехал вчера, качество неплохое только в местах крепления колец можно было и потоньше сделать. В принципе всем доволен сегодня буду тестировать на рыбалке.
- Достоинства:
- Неплохое удилище за небольшую плату
- Недостатки:
- Тяжроенькое
- АндрійПродавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 5 - 20. Общая длина: 6
За свої гроші супер! Вже випробував на риболовлі, зі своєю задачею справляється, виготовлена якісно
- Достоинства:
- 6 метрів, міцна та якісна
- Недостатки:
- Трішки заважка, довго в руці не потримати
- Александр А***Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 5 - 20. Общая длина: 6
Приїхали побиті, з багатьма сколами.
Дуже важкі, та габаритні.
На точці видачі не змоли вийняти одне коліно.
Заказав 3 шт, відмовиіся, бо вони не коштцють цих грощей- Достоинства:
- 6м.
- Недостатки:
- Пошкоджені, і я впевненний, що пару раз зложиш їх, і вони в місцях кілець самі зламаються
- Юра К***Продавец: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 5 - 20. Общая длина: 6
Для мене як для рибака - любителя, це вудилище просто ідеальне. Я придбав одразу дві штуки і тепер ходжу на рибалку лише з ними. Дуже низька ціна порівняно з аналогами, але вудилища надійні та довговічні. Довжини повністю вистачає, дуже легкі та зручно складаються. Тримати комфортно. Найголовніше, що мої вудилища дуже навійні та не поламаються під будь-якими навантаженнями. Ідеальний довговічний варіант. Щиро рекомендую!
- Достоинства:
- 1) Ціна 2) Довжина 3) Легке 4) Зручне 5) Надійне
- Недостатки:
- Практично немає