Отзывы покупателей о Шезлонг качель убаюкивающий центр для младенцев детей складной многофункциональный детский шезлонг качели детское кресло

Оценка пользователей 4.71/5
  • Карина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis. Цвет: Голубой

Шезлонг виглядає сучасно та акуратно, гармонійно вписується в будь-який інтер’єр. Матеріали приємні на дотик, якісні та безпечні для ніжної шкіри немовляти. Конструкція досить міцна й стабільна, що додає впевненості у безпеці дитини. Це справжнім порятунком у моменти, коли дитина вередує або важко засинає.

• Продавец  Helsis

Карина, вітаємо) Дякуємо за відгук!

• Илья О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis. Цвет: Голубой

Малюк із задоволенням у ньому проводить. Збірка якісна, матеріали виглядають надійними і безпечними. Зручно переносити по квартирі, не займає багато місця. Акуратно зроблений, продуманий до дрібниць . Дуже практична річ для щоденного використання.

• Продавец  Helsis

Ілля, вітаємо) Дякуємо за відгук!

• Світлана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis. Цвет: Голубой

Дуже задоволені цим заколисуючим центром — став справжнім порятунком у перші місяці з малюком. Шезлонг зручний, дитина лежить комфортно, реально допомагає швидше заспокоїти та приспати. Тканина приємна на дотик, легко знімається для прання, що важливо для дитячих речей. Конструкція стійка, не скрипить, працює тихо, тому не будить дитину. Також зручно, що можна зайняти малюка і мати трохи часу для себе — дуже корисна покупка для батьків.

• Продавец  Helsis

Світлана, вітаємо) Дякуємо за відгук!

• Инна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis. Цвет: Голубой

Легкий у складанні і компактний цей шезлонг реально виручає в побуті.

• Продавец  Helsis

Інна, вітаємо) Дякуємо за відгук!

• Роксолана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis. Цвет: Голубой

Зручний та практичний шезлонг для комфортного заколисування малюка.

• Продавец  Helsis

Роксолана, вітаємо) Дякуємо за відгук!

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis. Цвет: Голубой

При виборі шезлонгу перечитувала опис і дуже розчарувалась не відповідності товару. На дузі для іграшок не вистачає кріплення щоб причепити до шезлонгу, і відсутня вібрація яка заявлена в описі

Достоинства:
    Замовлення прийшло дуже швидко
    Недостатки:
    Не відповідає опису, не вистачає запчастин
    • Продавец  Helsis

Оксана, вітаємо) Дякуємо за відгук.

Нам прикро, що ви не задоволені покупкою. Зв’язуємось з вами для уточнення деталей та якнайшвидшого вирішення цього питання.

Для нас важливо, щоб ви залишились задоволені покупкою, тому обов’язково запропонуємо зручне для вас рішення.
      Дякуємо за зворотний зв’язок.

• Аліна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis. Цвет: Голубой

Цей шезлонг дуже зручний і легкий в складанні, дитя так спокійно лежить і грається з іграшками.

• Продавец  Helsis

Аліна, вітаємо! Дякуємо за ваш позитивний відгук!

Ми цінуємо вашу довіру й завжди прагнемо дарувати тільки приємні враження від покупок.

• Валерия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis. Цвет: Голубой

Відкладали покупку до останнього іза начитаних поганів відгуків за шезлонг що дитинці може бути там скучно і вона в ньому не буде сидіти але всеж таки замовили і не пошкодували тепер реально є ці пів годинки шось зробити по дому або зайнятися собою і не привчати до пересування з рук в руки)
    В описі заявлено що є вібрація, а її немає є тільки пісенька на англійській і мигаючий диско шар працює

• Лариса П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis. Цвет: Голубой

Супер) Я довольна, мне понравился.

• Продавец  Helsis

Дякуємо за відгук! Нам приємно знати що ви залишились задоволені) Бажаємо приємного користування та завжди будемо раді вас бачити знов)

• Єва С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis. Цвет: Голубой

Зручний і практичний, легко складається, немає зайвих навантажень.

• Наталія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis. Цвет: Розовый

Придбали його менше як пів року тому, майже не користувалися, так як дитині було не цікаво у ньому, але фарба відлущилася і видно ржавчину, а матеріал, який був з еко шкіри підлущується, не уявляю в якому стані він би був якби ним користувалися(

Достоинства:
    Колір, іграшки в подарунок, музичний супровід.
    Недостатки:
    Якість матеріалів
    • Продавец  Helsis

Вітаємо, Наталія! Дякуємо за відгук. Дуже шкода, що у вас виникли неприємності із замовленням.

Ми завжди хочемо, щоб наші покупці залишалися тільки з хорошими враженнями, тому обов’язково допоможемо розібратися.

Не хвилюйтеся, ми зробимо все, щоб ви були задоволені покупкою.

• Алла Г***

Малюку довподоби)

• Продавец  Helsis

Добрий день, Алла! Ваша оцінка — найкраща нагорода для нас!

Дякуємо, що поділилися враженнями.

Обов’язково завітайте ще :)

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis. Цвет: Голубой

Очень удобный шезлонг и качелька, и место для игр.

• Продавец  Helsis

Світлана, вітаємо) Дякуємо за ваш позитивний відгук!

• Костянтин Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis. Цвет: Голубой

Шезлонг дуже зручний і складається легко, що кайф для поїздок. Малюк швидко заспокоюється і грається з іграшками, класна річ.

• Продавец  Helsis

Костянтин, вітаємо) Дякуємо за ваш позитивний відгук!

• Уляна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis. Цвет: Голубой

Дитина там граєтся, у мене все)

Достоинства:
    вільні руки від дитини
    • Продавец  Helsis

Уляна, вітаємо) Дякуємо за ваш позитивний відгук!

• Попов О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis. Цвет: Голубой

Настільки погана якість… незрозумілі провода знизу, все балтихається… незрозумілий складний механізм.. скласти повністю в мене не виходить…
    Ви подивіться на ці іграшки… жесть
    Його ціна для цієї якості 500грн!

Достоинства:
    Добре що не розсипався
    Недостатки:
    Це один великий недолік…
    • Продавец  Helsis

Олександр, вітаємо!

Нам дуже прикро, що замовлення не виправдало ваших очікувань. Приносимо вибачення за незручності.
      Наш менеджер найближчим часом зв’яжеться з вами, щоб допомогти вирішити цю ситуацію.

• Ніна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis. Цвет: Голубой

Користуємось майже місяць щодня, гарний шезлонг. Швидка доставка

Достоинства:
    Дитині подобається, користуємося щодня
    Недостатки:
    Не дуже сподобалась дуга з іграшками, замінили на іншу
    • Продавец  Helsis

Ніна, вітаємо) Дякуємо за ваш позитивний відгук!

• Вікторія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis. Цвет: Голубой

Гарний товар за свою ціну.

Вікторія, вітаємо)
      Дякуємо за ваш позитивний відгук!

• Алёна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis. Цвет: Розовый

Пришло очень быстро с момента заказа,качество супер.низковат,но для бюджетного варианта шикарный шезлонг

• Продавец  Helsis

Альона) Дякуємо за ваш позитивний відгук!

• Анна Ш***

Вартує своїх грошей на 1000 %
    Гарної якості
    Дуже милий дизайн
    Доречі при розпакуванні ми помітили що там ще й якась музика є і щось моє світитися , бо в оголошенні я не бачила інформацію про музику то це був приємний бонус
    Дитина сидить супер, а кіт взагалі кайфує.
    Дчкуємо

• Продавец  Helsis

Добрий день, Анна! Щиро дякуємо за такий теплий відгук!

• Аліна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis. Цвет: Розовый

Качество отличное, доставка быстрая, рекомендую

• Діана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis. Цвет: Розовый

Мала постійно грається іграшками на шезлонзі, вже навіть на інші іграшки не реагує, рекомендую

Діана, добрий день
      Дякуємо за гарний відгук
      Будемо раді вас бачити у нашому магазині знову)

• Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis. Цвет: Розовый

Замовляли цей шезлонг у подарунок сестрі на хрестини. Вона залишилась у захваті

• Продавец  Helsis

Дякуємо, що поділилися чудовими новинами!
      Раді чути, що шезлонг став ідеальним подарунком і залишився у захваті вашої сестри. Нехай приносить комфорт і радість довгі роки! Якщо знадобиться допомога — завжди раді підтримати.

• Наталія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis. Цвет: Розовый

Подруга подарувала шезлонг, бо казала що дочка засинала моментально в ньому, не вірили, а тепер самі впевнились, засинає за лічені хвилини, дуже полегшує життя, раджу

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis. Цвет: Розовый

Дуже сподобалась якість по доступній ціні. Велике дякую!

Достоинства:
    Ціна-якість
    • Продавец  Helsis

Щиро дякуємо за Ваш відгук!
      Нам дуже приємно, що Ви задоволені якістю товару та співвідношенням ціни й якості. Ваша підтримка надихає нас і надалі старатися для Вас!

Гарного Вам дня та приємних покупок!

• Вікторія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis. Цвет: Розовый

три неділі користуємось, ремні надійні, тому спокійно можу відійти поки дочку грається, і не переживаю що вона може впасти

• Продавец  Helsis

Дякую за такий надійний відгук! Радий чути, що ремені справді міцні і дають вам спокій, поки дочка грається. Безпека — це найголовніше! Якщо будуть питання чи потрібна допомога — звертайтеся будь-коли!

• Катерина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis. Цвет: Розовый

Брали з собою на дачу, думали в машину не поміститься, але коли склади то навіть здивувались що все ідеально вмістилось

• Продавец  Helsis

Вітаємо) Щиро дякуємо вам за відгук! Дуже раді, що шезлонг виявився ідеальним по розміру, що можете брати його з собою) Бажаємо гарного настрою щодня!

• Ілля Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis. Цвет: Розовый

За такие деньги качество просто поражает, если честно не ожидал столь хорошего качества.)

Вітаємо!
      Дякуємо вам за відгук! Раді, що вам сподобалась якість шезлонгу і ви залишились задоволені.

• Анастасія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis. Цвет: Розовый

Купили донечкі, і це справжній порятунок, вона постійно тепер на цьому шезлонгу, спить, грається і навіть їсти без нього не може, раджу

Доброго дня, Анастасія!)
      Дякуємо за ваш теплий та гарний відгук! Бажаємо вам зростати здоровими та щасливими!

• Катерина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis. Цвет: Розовый

Превосходное качество ткани, легко чистится и выглядит просто суперски

Вітаємо)
      Дякуємо за відгук. Дуже приємно що ви задоволені покупкою і якістю шезлонгу. Гарного користування!

• Наталія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis. Цвет: Розовый

Дитина засинає буквально за кілька хвилин, рекомендую

Доброго дня, Наталія)
      Дякуємо за відгук! Здоровий сон дитини - саме найголовніше. Бажаємо зростати вам здоровими і щасливими! Ми як завжди будемо раді вам допомогти!

• Олександр Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis. Цвет: Розовый

дуже зручний витримує чудово і місця займає небагато

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що шезлонг вам сподобався — зручність, надійність і компактність ми справді вважали пріоритетами при його створенні.
      Нехай дарує вам ще багато приємних моментів відпочинку!