Отзывы покупателей о Видеодомофон видеозвонок дверной с камерой монитором смарт звонок видеодомофоны видеодомофоны видеонаблюдение фотосъемка

• Сергій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis

Встановлення просте,, покупкою задоволений.

• Продавец  Helsis

Сергій, вітаємо) Дякуємо за ваш позитивний відгук!

Ми цінуємо вашу довіру й завжди прагнемо дарувати тільки приємні враження від покупок.

• Григорій К***

Все добре працюе

• Владислава Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis

Ви неймовірні, щиро дякую, що Ви професіонали своєї справи. Бездоганне обслуговування і порядність. Рекомендую

• Продавец  Helsis

Добрий день, Владислава) Ваша оцінка — найкраща нагорода для нас!

Дякуємо, що поділилися враженнями.

Обов’язково завітайте ще.

• Наташа В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis

Повесили звонок, но экран ге включается, зарядку не держит. Только звонит при этом экран не включается.
    Пытались связаться с продавцом. Ответ ждём 2 день.

Недостатки:
    Не включается экран на звонок
    • Продавец  Helsis

Вітаємо, Наташа! Дякуємо за відгук. Щиро шкода, що у вас виникли неприємності із замовленням

Ми завжди хочемо, щоб наші покупці залишалися тільки з хорошими враженнями, тому обов’язково допоможемо розібратися.

Не хвилюйтесь, ми зробимо все, щоб ви були задоволені покупкою.

• Вадим Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis

Однозначно рекомендую тем, кто хочет безопасный и технологичный способ контроля за входом. Мои искренее рекомендации!

Вітаємо!
      Дякуємо за ваш справедливий відгук! Дякуємо, що рекомендуєте особисто від себе відеодомофон. Бажаємо, щоб і надалі було тільки задоволення від користування! Ми якщо потрібно - завжди на зв'язку!

• Володимир Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis

Работает как нужно. Очень нравится.

• Продавец  Helsis

Доброго дня, Володимир! Дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що відеодомофон вам сподобався. Нехай служить довго і приносить користь!

• Яна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis

Купувала цей відеодзвінок для квартири батьків. Вони старшого віку, тому важливо було, щоб усе працювало просто, без зайвих дротів і з мінімальним втручанням. Справляється із своєю справою на 100%.

• Продавец  Helsis

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що відеодзвінок повністю виправдав очікування й виявився зручним рішенням для батьків. Ми справді прагнемо, щоб техніка була простою у використанні та надійною, особливо для людей старшого віку. Нехай і надалі служить безвідмовно!

• Костянтин Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis

Все супер, працює стабільно. Рекомендую!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що пристрій працює стабільно і ви рекомендуєте його. Бажаємо і надалі тільки задоволення від користування!

• Людмила Б***

Качество отличное, супер

• Продавец  Helsis

Нам дуже приємно, що якість вас повністю влаштовує. Працюємо далі, щоб радувати вас ще більше!

• Роман Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis

Камера передає зображення чітко, екран приємний на око, звук також дуже гарний

Дякуємо вам за відгук!
      Нам дуже приємно знати, що вам сподобалася якість зображення, екрану та звуку. Нехай камера дарує відчуття безпеки та спокою!

• Вікторія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis

Хороший девайс, якість зйомки фантастична.

• Продавец  Helsis

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що девайс вам сподобався і якість зйомки вас вразила. Нехай дарує ще багато яскравих кадрів!