Отзывы покупателей о Портативный душ на аккумуляторе электрический душевой насос туристический походный мобильный распылитель для кемпинга путешествий пляжа сада домашних животных

• Тимофій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis

супер душ, удобно, что есть несколько режимов

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що душ вам зручний і що ви оцінили кілька режимів роботи — це дійсно додає комфорту. Бажаємо приємного користування та завжди раді допомогти, якщо буде потреба!

• Алла Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis

Цей портативний душ став справжнім відкриттям для постійних подорожей. Круто, що можно комфортно помитися навіть на природі.

• Валерій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis

Це прям знахідка. Для мене це корисна річ не тільки для подорожей, а й на дачі, коли треба швидко помити руки чи ноги. І саме головне що ним дуже зручно користуватись, управління легке та й шланг довгий.

• Продавец  Helsis

Дякуємо за чудовий відгук! Дуже приємно чути, що пристрій став вам у пригоді не лише в подорожах, а й на дачі. Зручне управління та довгий шланг — це точно великий плюс! Нехай користування приносить лише комфорт і задоволення!

• Наталія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis

Крута штука, реально виручає!

• Продавец  Helsis

Наталія, щиро дякуємо за ваш відгук!
      Дуже раді, що портативний душ виправдав ваші очікування. Звертайтеся до нас ще)

• Назар С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis

Взял для дачи, теперь после огорода сразу помылся. Воды хватает, напор норм.

Вітаємо!
      Щиро дякуємо за відгук! Завжди раді бачити вас знову!

• Анатолій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis

Душ крутий, річ що треба, заряд тримає досить довго, потім коди стабільний

Вітаємо!
      Дякуємо за відгук!
      Раді, що портативний душ вам сподобався. Якщо будуть питання чи потрібна допомога - звертайтесь!

• Артем С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis

Дякую, дуже зручно, що можна заряджати від павербанка. Та і заряду вистачає на довго.

Добрий день, Артеме)
      Дякуємо вам за чудовий відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені тривалістю роботи портативного душу. Щиро вдячні за довіру і гарні слова. Будемо раді вас бачити знову!

• Євгенія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis

Работает хорошо, поедем на дачу, тогда уже будет тестировать по полной. Качество хорошее, стильный

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що перші враження позитивні й вам сподобалися якість та стиль. Бажаємо, щоб під час поїздки на дачу все працювало ідеально! Будемо раді почути вашу думку після повноцінного тестування!