Отзывы покупателей о Портативный душ на аккумуляторе электрический душевой насос туристический походный мобильный распылитель для кемпинга путешествий пляжа сада домашних животных
- ОлесяОтзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Якісний душ, працює добре, можна регулювати напор води на лійці, у моєму варіанти показує лише температуру води, відсотка заряду батареї немає, Користуватися зручно, корисний під час відключення гарячої води
- Достоинства:
- Працює добре
- Продавец Helsis
Олеся, вітаємо) Дякуємо за ваш позитивний відгук!
Ми цінуємо вашу довіру й завжди прагнемо дарувати тільки приємні враження від покупок.
- Сара Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Душ прийшов в хорошому стані і працює добре, дякую
- Продавец Helsis
Сара, вітаємо! Щиро дякуємо за відгук!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Все топ, для села топ, для бліндажа топ,військові не жалійте грошей, воно того коштує
- Продавец Helsis
Андрій, вітаємо) Дякуємо за ваш позитивний відгук!
- Карина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Зручний пристрій для душу на природі.
- Продавец Helsis
Карина, вітаємо) Дякуємо за ваш позитивний відгук!
- Григорій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Крутий, працює без проблем і не підводить. Зручно користуватись, рекомендую.
- Продавец Helsis
Григорій, вітаємо) Дякуємо за ваш позитивний відгук!
- Анатолий Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Этот душ реально выручает в лесу и на пляже, заряжаешь через USB и кайфуешь с водой без лишних заморочек. Просто топ для походов!
- Продавец Helsis
Анатолій, вітаємо) Дякуємо за ваш позитивний відгук!
- Сільвія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Шикарний душ
- Продавец Helsis
Сільвія, вітаємо) Дякуємо за ваш позитивний відгук!
- Яким Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Душ реально зручний . Зроблений якісно, тому використання лишає приємне враження.
- Продавец Helsis
Яким, вітаємо) Дякуємо за ваш позитивний відгук!
- Тимур С***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Якість матеріалів відповідає заявленим характеристикам, а зручність у використанні робить його практичним для повсякденного застосування. Рекомендую звернути увагу на цей варіант.
- Продавец Helsis
Тимур, вітаємо) Дякуємо за ваш позитивний відгук!
- Ганна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Крутий душ, досі нарадуватись не можу, мама попросила такий самий на вулицю їй взяти
Однозначно рекомендую- Продавец Helsis
Ганна, вітаємо! Щиро дякуємо за відгук!
- Глеб П***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Портативний душ зручний у використанн. Потік води стабільний, підходить для миття тварин і догляду за садом.
- Продавец Helsis
Гліб, вітаємо! Щиро дякуємо за відгук!
- Станислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Зручний і компактний душ , працює добре, і досить потужний
За свою ціну я рахую чудова покупка, рекомендую- Продавец Helsis
Станіслав, вітаємо! Щиро дякуємо за відгук!
- Костянтин С***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Душ работает стабильно и удобно, хорошо иметь такой в машине
- Продавец Helsis
Костянтин, вітаємо! Щиро дякуємо за відгук!
- Петро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Душ удобный и простой в использовании, хватает заряда надолго для душа . Вода подается стабильно)
- Продавец Helsis
Петро, вітаємо! Щиро дякуємо за відгук!
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Дуже гарно виглядає, матеріал якісний
Подобається що напор води доволі сильний, на вулиці така річ дуже потрібна- Продавец Helsis
Дмитро, вітаємо! Щиро дякуємо за відгук!
- Омелян С***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Прийшов швидко, вигляд супер, потужний
Рекомендую!- Продавец Helsis
Омелян, вітаємо! Щиро дякуємо за відгук!
- Микита Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
- Продавец Helsis
Микита, вітаємо! Щиро дякуємо за відгук!
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Пристрій виявився набагато практичнішим, ніж очікували. Брали для подорожей автомобілем, але тепер використовуємо і вдома для миття взуття та домашніх тварин. Душ легко встановлюється у будь-яку ємність із водою, працює стабільно і забезпечує рівномірний потік. Матеріали виглядають якісними, а сам комплект займає мінімум місця в багажнику. За свої гроші дуже вдале придбання, яке стане у пригоді в багатьох ситуаціях.
- Продавец Helsis
Олег, вітаємо! Щиро дякуємо за такий теплий відгук!
- Василий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Удобен в использовании и хорошо выполняет свои функции. Качество соответствует описанию, доставили быстро. Рекомендую.
- Продавец Helsis
Василь, вітаємо! Щиро дякуємо за такий теплий відгук!
- Юлій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Купували цей портативний душ для поїздок на природу та кемпінгу, і він повністю виправдав очікування. Насос працює тихо, напір води достатній для комфортного душу або миття посуду. Заряду акумулятора вистачає на кілька використань, а заряджається досить швидко. Також використовували для миття собаки після прогулянок і для поливу квітів у дворі. Компактний, легкий та зручний у транспортуванні. Дуже корисна річ для відпочинку та дачі.
- Продавец Helsis
Юлій, вітаємо! Щиро дякуємо за такий теплий відгук!
- Лев К***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Душ реально рятує на природі. Потік хорошій, вода не просто капає, а ллється рівномірно – прямо як вдома, тільки тут на природі. Заряд тримає, як обіцяють.. Незамінна річ для походів.
- Продавец Helsis
Лев, вітаємо! Щиро дякуємо за такий теплий відгук!
- Даниил С***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Душ супер, рекомендую всім.
- Продавец Helsis
Данило, вітаємо! Щиро дякуємо за такий теплий відгук!
- Данило Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Дуже зручний пристрій для душу, вода тече стабільно і заряд тримає довго. Кльово, що можна використовувати і для миття тварин, класна штука для подорожей.
- Продавец Helsis
Данило, вітаємо! Щиро дякуємо за такий теплий відгук!
- Тимофій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
супер душ, удобно, что есть несколько режимов
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що душ вам зручний і що ви оцінили кілька режимів роботи — це дійсно додає комфорту. Бажаємо приємного користування та завжди раді допомогти, якщо буде потреба!
- Алла Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Цей портативний душ став справжнім відкриттям для постійних подорожей. Круто, що можно комфортно помитися навіть на природі.
- Валерій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Це прям знахідка. Для мене це корисна річ не тільки для подорожей, а й на дачі, коли треба швидко помити руки чи ноги. І саме головне що ним дуже зручно користуватись, управління легке та й шланг довгий.
- Продавец Helsis
Дякуємо за чудовий відгук! Дуже приємно чути, що пристрій став вам у пригоді не лише в подорожах, а й на дачі. Зручне управління та довгий шланг — це точно великий плюс! Нехай користування приносить лише комфорт і задоволення!
- Назар С***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Взял для дачи, теперь после огорода сразу помылся. Воды хватает, напор норм.
Вітаємо!
Щиро дякуємо за відгук! Завжди раді бачити вас знову!
- Анатолій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Душ крутий, річ що треба, заряд тримає досить довго, потім коди стабільний
Вітаємо!
Дякуємо за відгук!
Раді, що портативний душ вам сподобався. Якщо будуть питання чи потрібна допомога - звертайтесь!
- Артем С***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Дякую, дуже зручно, що можна заряджати від павербанка. Та і заряду вистачає на довго.
Добрий день, Артеме)
Дякуємо вам за чудовий відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені тривалістю роботи портативного душу. Щиро вдячні за довіру і гарні слова. Будемо раді вас бачити знову!
- Євгенія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Работает хорошо, поедем на дачу, тогда уже будет тестировать по полной. Качество хорошее, стильный
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що перші враження позитивні й вам сподобалися якість та стиль. Бажаємо, щоб під час поїздки на дачу все працювало ідеально! Будемо раді почути вашу думку після повноцінного тестування!
- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Крута штука, реально виручає!
- Продавец Helsis
Наталія, щиро дякуємо за ваш відгук!
Дуже раді, що портативний душ виправдав ваші очікування. Звертайтеся до нас ще)
- Руслан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Не відповідає опису на сторінці товару. На фото в оголошенні дисплей показує заряд батареї, режим роботи (High/Low) і температуру, а по факту відображається лише температура. Виходить, що отримав іншу або спрощену версію пристрою. Розчарований покупкою.
Фото надісланого додаю.- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Прислали інший ніж на сторінці на фото.
- Продавец Helsis
Руслан, добрий день! Дякуємо за відгук.
Нам щиро прикро, що покупка не виправдала ваших очікувань. Хочемо зазначити, що функціонал дисплея може відрізнятися залежно від партії виробника, при цьому основні характеристики та робота душу залишаються незмінними.
Ми обов'язково перевіримо вашу ситуацію, допоможемо знайти рішення та, за потреби, запропонуємо обмін або повернення. - Руслан Г***
- Ірина І***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Товар прийшов з лийкою білого кольору, кріплення теж не таке, як на картинці. Згідно вкладеної інструкції час роботи 80-90 хвилин. В характеристиках товару вказано 120 хвилин.
- Продавец Helsis
Ірина, вітаємо! Дякуємо за відгук.
Ваше замовлення було автоматично опрацьоване та відправлене зі складу Rozetka, ми вже зв'язуємося з вами, щоб уточнити всі деталі щодо отриманого товару та якнайшвидше знайти оптимальне рішення.
Щодо часу автономної роботи: зазначені 120 хвилин є максимальним показником, який залежить від режиму використання, рівня заряду акумулятора та інших умов експлуатації.
Для нас дуже важливо, щоб кожен покупець залишився задоволений своєю покупкою та нашим сервісом. - Руслан Г***
Вітаю! У мене аналогічна ситуація — отримав душ, який не відповідає опису та фото. Підкажіть, будь ласка, як у вас вирішилося це питання?
- Олена І***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Товар прийшов без ведра
- Достоинства:
- Без ведра
- Недостатки:
- Без ведра
- Продавец Helsis
Олена, вітаємо! Дякуємо за відгук.
Наразі постачальник змінив комплектацію товару, і відро більше не входить у стандартний набір портативного душу. У переписці, де ви залишали запит, ми вже пропонували варіанти вирішення цього питання. Нам справді важливо, щоб ви залишилися задоволені покупкою та рівнем нашого сервісу, тому ми завжди відкриті до допомоги й пошуку найкращого рішення.
Дякуємо, що обрали нас!
- Алина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Helsis
Отримала без відра.
- Продавец Helsis
Аліна, вітаємо! Щиро перепрошуємо за незручності та дякуємо, що повідомили про ситуацію.
Ваше замовлення було автоматично опрацьоване маркетплейсом Rozetka та відправлене безпосередньо зі складу Rozetka. Ймовірно, під час комплектації сталася помилка, через що товар був відправлений не в повній комплектації. Для якнайшвидшого вирішення питання наш менеджер найближчим часом зв’яжеться з вами та допоможе організувати обмін або інше зручне для вас рішення.
Для нас дуже важливо, щоб ви залишилися задоволені покупкою та сервісом. Ще раз приносимо вибачення за цю ситуацію та дякуємо за ваше розуміння.