Отзывы покупателей о Повербанк 10000 mAh 22,5W с 3 выходами USB A type C тайп си powerbank FONENG metal GT100 быстрая зарядка металлический алюминиевый пауэрбанк для телефона эпл apple айфона iphone самсунг samsung android роутера power bank с дисплеем легкий портативный

Оценка пользователей 4.96/5
  • Надежда Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Емкость батареи: 20000. Цвет: Серебристый

Всё отлично, спасибо

Достоинства:
    Цена, качество
  • Вікторія С***

Хороший павербанк

• Максим П***

Замовляв 2, працюють добре

• Володимир Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Емкость батареи: 30000. Цвет: Серебристый

Я в шоці. Замовив "Повербанк 30000 mAh 22.5W Foneng GT300 з LED дисплеєм " - в якого хороші відгуки,по факту прийшов павербанк "Proove guardian"- який дешевший в ціні на тій же "Розетці".

Достоинства:
    Недостатки:
    Розводняк
  • Инна П***

Павербанк прийшов швидко, гарно запакований, заряджений на 73%, телефон заряджає швидко, є швидка зарядка, магазин рекомендую. Дякую за гарний товар.

Достоинства:
    Є швидка зарядка, металевий корпус, гарно виглядає, швидко заряджає телефон
  • Анжеліка С***

Отличный павер, беру уже второй, первый взяла на 30000. Удобно что есть дисплей, видно процент заряда. Корпус железный, что тоже не мало. В наше время очень актуален и для телефонов и для интернета, я довольна. Рекомендую и гаджет и продавца!

Достоинства:
    Все
  • Алексей К***

Дуже гарний повербанк. Заряджається час 10%. Швидка зарядка. Гарний дизайн. Замовляв дешевший повербанк але цього набуло і запропонували цей на 500 грн дорожче але за ціною того що дешевше був. З початку не повірив але все добре і велика подяка за це

• Алексей К***

Трошки помилився, за час 20% приблизно при зарядці повербанка, але після 90% заряджається вдвічі довше.

• Іван М***

Чудовий повер банк, брав для роутеру, зручне розташування USB роз'ємів, підтримує зарядку 20 w.

Достоинства:
    Гарна якість
  • Андрей Є***

Товар прийшов швидко, працює добре,без нарікань

Достоинства:
    Швидка зарядка,швидке доставка,20000мп
    Недостатки:
    Немае
  • Оксана Н***

Павербанк зроблений дуже якісно, прийшов гарно та надійно запакований. Потужний, відмінно працює під час вимкнень електроенергії. Обслуговування магазину відмінна, товар був отриманий через добу після замовлення.

Достоинства:
    Виконує свою функцію
    Недостатки:
    Не виявлені
  • Євген С***

Гарний повербанк, в металевому корпусі, тяжкий, з індикацією, в комплекті йде кабель type C. Окрема дяка магазину, спочатку замовляв не цей повер,його не було в наявності потім менеджер передзвонив , і запропонував цей але за ціною того що я замовляв ( він був дешевше)та швидко його відправив, дякую.

Достоинства:
    Тяжкий, з індикацією заряда
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Світлана К***

Замовила одне( Повербанк 30000 mAh 22.5W Foneng GT300 з LED дисплеєм), а прийшло зовсім інше, так вони схожі, але різні назви фірми.

• Лілія П***

Отримала. Все гарно упаковане. Працює

• Богдан Ч***

От него не работает юсби лента для освещения и юсби лампочка!

• Продавец  AMPERE

Дякуємо за відгук.

Пояснимо технічний момент, який часто викликає плутанину.
      USB-LED стрічки та лампи для підсвічування зазвичай споживають 3–5 Вт. Павербанк з підтримкою швидкої зарядки (PD/QC) розрахований на роботу з більш «серйозним» навантаженням — смартфонами, планшетами, роутерами тощо. Через це контролер просто не визначає настільки малу потужність як споживача і не активує вихід. Це не дефект, а особливість роботи електроніки.

Важливий момент:
      такий сценарій характерний для абсолютно всіх павербанків з швидкою зарядкою, незалежно від бренду чи ціни.
      Ми знаємо це з власного досвіду — з подібним питанням періодично звертаються користувачі, і причина завжди однакова: занадто мале навантаження.

Є простий лайфхак з практики:
      — підключіть до павербанка смартфон (або інший стандартний пристрій),
      — після активації порту від’єднайте його,
      — підключіть LED-стрічку або лампу.
      Порт уже активний — освітлення працює стабільно.

По суті:
      павербанк «не впертий» і не «ламається», він просто очікує пристрій трохи серйозніший за світлодіод, який споживає менше, ніж зарядка для зубної щітки )

Павербанк коректно працює з усіма стандартними USB-пристроями. Якщо ж ваш основний сценарій — виключно живлення малопотужних LED-рішень, обмін або повернення можливі згідно з правилами Rozetka, ми завжди йдемо назустріч.

Дякуємо за зворотний зв’язок і бажаємо приємного користування.

• Тетяна М***

Павербанк 20000 mAh 22.5W Foneng GT200 повністю відповідає заявленим характеристикам і що найважливіше - викликам наших реалій

• Жанна П***

Все відмінно! Замовленя оформили та сплатили ввечері, а вже наступного дня отримали на НП! Щиро дякую продавцю за таку швидку реакцію!!!
    Товар прийшов в ідеальному пакуванні! Якість суперова, всі заявлені параметри присутні! Рекомендую павербанк для замовлень!

Достоинства:
    Якісний корпус, преміальна якість. Швидко заряджає! Все просто чудово!
  • Оксана Д***

Дякую. Швидко. Якісно . Практично

Достоинства:
    Швидко заряджає телеіон
    Недостатки:
    Поки не побачила
  • Сергій К***

Купував даний павербанк для роутера. Працює нормально. Магазин теж на висоті, все чітко.

• Олена Р***

Все чудово,дякую,на найвищому рівні!

• Маріанна С***

Дякую за павербанк. Працює все супер

• Шишко Н***

Гарний павербанк, чудово працює, швидко відправили.

• Олена Д***

Позитивно вражена якістю: пакування саме круте, що я бачила; потужний; дуже швидко заряджається; розʼєми розташовані на нормальній відстані ( так що можна заряджати декілька девайсів одночасно, що супер важливо, особливо для оптоволоконного інтернету, де треба підключати 2 дроти одночасно)

Достоинства:
    якість
    Недостатки:
    не виявлено
  • Тетяна І***

Отримала павербанк без ушкоджень, с зарядом 80%.
    Правда надходив на протязі 2-ох тижнів, але нарікань не маю (мене зазделегідь попередили).
    Користуюсь вже 1,5 тижні. Недоліків поки що не помічала. Добре тримає заряд: мінімум на 2 заряда на мій смартфон вистачає. Сам заряджається десь 1 годину (~ 30%, т.я. більше не використовувала)

Достоинства:
    Добре тримає заряд, доволі швидко заряджає телефон
    Недостатки:
    поки що не має
  • Ельвіра М***

Після замовлення йшов майже тиждень, але про це повідомили після оформлення замовлення. Подобається що є дисплей заряду. Одне заряджання айфону 13 використало 16% заряду павербанку. Виручає у теперішній час

• Вікторія Н***

Предзамовлення було в очікуванні приблизно тиждень, але мене про це заздалегідь попередили! Після узгодження дати посилку відправили вчасно, без жодних нагадувань з мого боку, що було дуже приємно.
    Загалом сервіс відповідальний, комунікація ввічлива, замовленням задоволена. Рекомендую продавця.
    А сам павер прийшов на 75% заряджений, дуже і дуже ним задоволена!

• Анна Р***

Все дуже добре, повербанк приїхав добре запакований, величенький та був частково заряджений, дуже корисний, коли світло немає и треба зарядити свій роутер. Дякую велике!!!!

• Ольга Т***

Дуже задоволена! Якісний товар, стильний дизайн, подобається що є дисплей. Рекомендую продавця!

Достоинства:
    Є дисплей
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Анжеліка С***

Дуже гарний павербанк, довго тримає заряд. Металевий корпус, доволі важкий. Подобається, що є дисплей, видно скільки залишилося заряду і наскільки відсотків заряджено, дуже зручно! І ціна теж не погана, як для такого потужного павера. Раджу тим, хто шукає якісний пристрій для зарядки, в наш час це дуже актуально! Дякую продавцю та Розетці, швидко зв'язалися і відправили!

Достоинства:
    Металевий, потужний, має дисплей з відсотком заряду, довго тримає заряд
  • Василюк В***

Все подобається
    Гарний гаджет

Достоинства:
    Все подобається Ок
  • Ирина Д***

Придбали тиждень тому. Чудово працює. На 3,5 рази вистачило повністю зарядити телефон.

Достоинства:
    Екран, що показує % заряду павербанку
    Недостатки:
    Поки не виявили
  • Виталий Г***

Гарний павербанк. Брав для інтернету (оптоволокно), при тривалому відключені світла - батькам подобаєються.

Достоинства:
    Довго тримає заряд, металевий корпус, приємний колір.
    • Тетяна Г***

а на скільки його вистачає для підтримки інтернету?

• Антон К***

Гарний павер досить потужний

• Василь Т***

Користуємось павербанко до трьох тижнів. Працює без нарікань. Повного заряду вистачає на 3-4 зарядки телефону. Рекомендую

Достоинства:
    Дуже якісний павербанк
    Недостатки:
    Поки що не побачив. Працює бездоганно
  • Ірина Н***

Швидка відправка

Достоинства:
    Якісний павербанк.
  • Дар'я Я***

Павербанк хороший. Заряджає швидко. Дякую

• Катерина Д***

Дуже якісний повер банк, зручний у використанні.