Отзывы покупателей о Рюкзак переноска для кота кошки маленькой собаки до 8 кг с сетчатым расширением коричневый (002302)

• Кирило П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 42 x 32 x 26. Цвет: Коричневый

Хорошая и продуманная переноска. Коту комфортно благодаря вентиляции и дополнительному раскладному отсеку. Рюкзак удобный, качественно сделан. Единственный вопрос пока к долговечности сетки при активном использовании, но после первой поездки никаких замечаний нет. Рекомендую.

Достоинства:
    Хорошая вентиляция, коту не жарко
    Есть расширяемый отсек, с ним питомцу заметно комфортнее
    Удобно носить как рюкзак
    Достаточно просторная для кота или маленькой собачки
    Недостатки:
    Пока есть вопросы к долговечности сетки при активном использовании
    Небольшой запах новой вещи в первые дни
  • Тетяна К***

Гарний, зручний рюкзачок! Зручно носити за спиною з пасажиром у вигляді котика 5 кг :) Підкладка, щоб дно рюкзака не прогиналося, яка є у комплекті, досить міцне, котику зручно там знаходитися. Дуже великий плюс у тому, що рюкзак можна розкласти у вигляді намета, таким чином котик ще комфортніше буде себе почувати, та зможе умоститися всередині так, як йому хочеться. Гарна якість, все чудово! Дякую!

Достоинства:
    Все супер
  • Лариса Д***

Дякую за нашу переноску для котиків!Оригінальна,суперудобна,Дуууже сподобалась як
    кошенятам,так і дорослому котику!Кожне відділення функціональне,практичне,а додатковий модуль-просто вау!!!Ми всі вдячні Вашому колективу за доставку!Прийдемо ще!

• Продавец  ЗооТорг

Ларисо, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий теплий відгук про якість нашого рюкзачка та оцінку рівня нашого сервісу! Такий зворотній зв'язок має велике для нас значення, а інші покупці можуть впевнитися в якості товару!

• Інна Г***

Дуже зручний і якісний рюкзак-переноска. Добра вентиляція, є розширення для більшого простору — кіт почувається комфортно. Міцний, продуманий і стильний. Ідеально підходить для поїздок. Рекомендую!

Достоинства:
    Дуже зручний і якісний рюкзак
  • Оксана Щ***

Чудова переноска!!! Дуже зручна та компактна. Їздили з котиком на потязі протягом доби - все добре, навіть не знадобилось укріплювати знизу. Вага котика 5,5 кг.

Достоинства:
    Компактна при перенесенні та велике місце після розкладання.
    Наявність кішень для різних дрібничок( корм, повідець, одноразова пелюшка)
    Недостатки:
    Не знайдено
  • Анастасия Г***

Якість товару супер, котик в захваті)

• Єлизавета Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 42 x 32 x 26. Цвет: Салатовый

Ця переноску просто 100/10 вона велика , в містка , якісна . Особиста подяка продавцю за те що відправили дуже швидко . Обовʼязково замовлю ще одну

Достоинства:
    Якісна , велика , швидко , гарно , не за всі гроші світу
    • Продавец  ЗооТорг

Єлизавето, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий неймовірний відгук та високу оцінку рівня нашого сервісу! Дуже раді, що наш рюкзак так Вам сподобався і підійшов для Вашого улюбленця, користуйтесь із задоволенням!

• Сергей В***

Якісно зшита, красива. Додатково Треба вирізати з листа ДВП підкладку на пол для більшої міцності, але це легко робиться.

Достоинства:
    Красивий, продуманий
    Недостатки:
    Слабке дно, треба додатково підсилити
    • Продавец  ЗооТорг

Сергію, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за змістовний зворотній зв'язок, це допомагає нам рухатися далі, а інші покупці бачать доступність та якість нашого товару! Вагові параметри сумки вказано, враховуючи дані виробника та досвід інших покупців, також до комплекту входить спеціальний килимок!

• Яна І***

Переноска сподобалась. Дуже зручна

Достоинства:
    Вмісткий
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  ЗооТорг

Яно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Це дуже допомагає розвиватися далі, а інші покупці мають змогу впевнитися в зручності та якості нашого рюкзачка!

• Анастасія П***

Довго обирала переноску і зупинилась на цій, щоб прогулятись до ветеринарки пішки, так як котик любить вигул. Зручна переноска, шлейки доволі довгі, регулюючі. Є функція розширення простору в бік шлейок (в бік спини). Також зручні 2 карманчики, в які ідеально вписується ветеринарний паспорт та смаколики.
    Також, сумка повністю розбірна, що дозволяє її зручно прати. Нижня частина має пластину, яка витягується.
    Фронтальна частина, через яку котик заходить - має сітку та додаткову тканинну частину, що при потребі (дощ, етс) застібається. Боки захисту не мають, але, гадаю в них не сильно би потрапляли каплі дощу.
    Раджу перед використанням провітрити пару діб на балконі.
    Котик відразу облюбував та грався, але на тканині не лишилось жодного сліду.

Достоинства:
    - Зручний формат рюкзаку;
    - Можливість розширення простору для котика
    - Великі розміри, в яких тваринці просторо;
    - Кармани для речей
    - Розбірний формат для зручного прання
    - Тканина не боїться кігтів
    Недостатки:
    - Запах пластмаси. Після подорожі до ветеринара - котик ще довго ним воняв;
    - Відносно завелика ціна.
    • Продавец  ЗооТорг

Анастасіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий максимально обгрунтований відгук про наш товар, раді, що рюкзачок сподобався і Вам, і Вашому котику! Щодо запаху (який може бути, адже товар новий), то так, він швидко вивітрюється і не завдає дискомфорту!

• Евгения К***

Дуже гарний рюкзак, для шотландської кицьки 5-6 кг підійшов чудово, багато місця, достатньо легкий, ну дуже гарний вибір для переміщення тварини.

Достоинства:
    Легкий, зручний, має кармашки
    • Продавец  ЗооТорг

Євгеніє, вітаємо! Дуже дякуємо Вам за такий зворотній зв’язок! Це надихає нас рухатися далі, а інші покупці можуть впевнитися в якості нашого товару!

• Наталія К***

Рюкзак сподобався: функціональний, достатньо місця для котика, є додаткові кармани для дрібниць. Кішка 6.3 кг вільно розмістилася. Дякую.

• Продавец  ЗооТорг

Наталіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Дуже раді, що рюкзачок Вам сподобався і підійшов за розміром для Вашої киці, а інші покупці мають змогу переконатися, що наш товар відповідає зазначеним характеристикам та якості!

• Мар'яна

Швидка доставка, хороша якість. Вміщається гарно два котики. По боках є кишеньки для корму і два віконця сіткою. Підкладка міцна і на замочку ( можна знімати і прати). Всередині є кріплення для повідка. Все супер котикам подобається

• Продавец  ЗооТорг

Мар`яно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Раді, що рюкзачок підійшов для Ваших котика та киці, а інші покупці можуть переконатися в якості товару та оперативній обробці замовлення!

• Юлія М***

Рюкзак просторий та добре тримає форму. Кішка 5 кг добре почуває себе всередині. Матеріали якісні та міцні.

• Продавец  ЗооТорг

Юліє, вітаємо! Дякуємо Вам за відгук про наш рюкзак! Це допогамає розвиватися, а покупці можуть ознайомитися більш детально з характеристиками товару!

• Ольга У***

Дуже задоволена цим рюкзаком! Він зручний, міцний та якісно пошитий. Моєму коту 6 кг, в ньому комфортно, а сітчасті віконця забезпечують гарну вентиляцію. Носити його легко, лямки не тиснуть на плечі. Додаткове сітчасте розширення служить будиночком коли їдемо у довгу дорогу. Якісні матеріали, все продумано для комфортного перебування котика у середенні.

• Продавец  ЗооТорг

Ольго, вітаємо! Дякуємо за такий розгорнутий відгук про рюкзак! Покупці мають змогу впевнитися в якості та зручності нашого товару!

• Максим Г***

Дуже позитивний досвід використання! Придбав цю переноску для моєї кішки вагою 6 кг, і вона ідеально підійшла.
    Продуманий дизайн з відкидним "тамбуром" — це просто геніально! Кішка може витягнутися і почуватися вільніше. Завдяки сітчастим віконцям, вона завжди бачить, що відбувається навколо, і почувається в безпеці, а повітря вільно циркулює.
    Рюкзак дуже міцний, матеріал якісний. Носити його на спині — одне задоволення, завдяки м'якій спинці.
    Це найкраща переноска, що в мене була. Рекомендую!

• Продавец  ЗооТорг

Максиме, вітаємо! Дякуємо за такий теплий і змістовний відгук!
      Раді чути, що переноска ідеально підійшла Вашій кішці та забезпечує їй комфорт і відчуття безпеки.
      Особливо приємно, що Вам сподобався продуманий дизайн з “тамбуром” та зручність у носінні.
      Бажаємо, щоб кожна подорож разом була легкою та приємною!