Отзывы покупателей о Лежак для собак щенков кота и кошек согревающий коврик лежанка для собаки животных 60x47см теплосберегающая переноска самонагревающаяся подстилка животным спальное место собачья кровать термоковрик бежевый

Оценка пользователей 4.94/5
  • Алла Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: My Generation Market

Дійсно класний килимок. Кладеш на нього руку і вже тепло. Котикам одразу сподобався.

Достоинства:
    Теплий, не потрібно живлення
    • Продавец  My Generation Market

Алла, дякуємо за зворотній зв‘язок і високу оцінку, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: My Generation Market

Дуже швидко відправили товар, котики тепер гріються

• Продавец  My Generation Market

Марія, дякуємо за зворотній зв‘язок і високу оцінку, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Анастасия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: My Generation Market

гарний килимок, собака одразу зацінив

• Продавец  My Generation Market

Анастасія, дякуємо за зворотній зв‘язок і високу оцінку, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Галина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: My Generation Market

Зручний та м'який килимок. Рекомендую.

Достоинства:
    М'який
    • Продавец  My Generation Market

Галино, дякуємо за зворотній зв‘язок і високу оцінку, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: My Generation Market

Мій котик пів дня принюхувався до лежанки, а зараз не злазе з нього)) У використанні вже 1,5 місяця. Все сподобалось, ціна-якість виправдовує.

Достоинства:
    ціна якість
    • Продавец  My Generation Market

Людмило, дякуємо за зворотній зв‘язок і високу оцінку, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Тетяна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: My Generation Market

Відповідає фото та відео. Ми задоволені, дякую.

• Продавец  My Generation Market

Тетяно, дякуємо за зворотній зв‘язок і високу оцінку, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Ирина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: My Generation Market

Замечательный продавец. Очень быстрая отправка, очень и хороший коврик!
    Спасибо!

• Продавец  My Generation Market

Ірино, дякуємо за зворотній зв‘язок і високу оцінку, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: My Generation Market

Лежак хороший відповідно до ціни та якості. Доставили безкоштовно на поштомат.

• Ганна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: My Generation Market

Користуємось вже майже місяць. Класний килимок за свою ціну, рекомендую.

• Продавец  My Generation Market

Ганно, дякуємо за зворотній зв‘язок і високу оцінку, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: My Generation Market

Все чудово, отримав безкоштовно доставкою Смарт, дякую.

• Продавец  My Generation Market

Віталій, дякуємо за зворотній зв‘язок і високу оцінку, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Тетяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: My Generation Market

Килимок повністю співпадає з зображенням. Приємний на дотик. Замовлення було відправлено одразу. Котику "зайшов".

• Інна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: My Generation Market

Гарний м'якенький килимок, все клас.

• Продавец  My Generation Market

Інно, дякуємо за зворотній зв‘язок і високу оцінку, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Яна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: My Generation Market

Чудовий теплий килимок. Великим плюсом є те, що чохол на блискавці і знімається .
    Плюс в тому, що замовлення було відправлено відразу після замовлення.

Достоинства:
    Все чудово.
    • Продавец  My Generation Market

Яна, дякуємо за зворотній зв‘язок і високу оцінку, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Ольга У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: My Generation Market

Прикольна лежанка, як на фото.

• Продавец  My Generation Market

Ольга, дякуємо за зворотній зв‘язок і високу оцінку, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Дарія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: My Generation Market

Чудовий мʼякий лежак для середніх і малих собак та кішок, розміри відповідають дійсності. Я би сказала, що це ТОП. Ціна повністю себе виправдовує.

• Продавец  My Generation Market

Дарія, щиро дякуємо за зворотній зв‘язок і високу оцінку, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Біла М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: My Generation Market

Гарна лежанка. Моїм красунчикам до вподоби)) Ціною та якістю задоволена.

• Продавец  My Generation Market

Марія, щиро вдячні за зворотній зв‘язок і високу оцінку, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Максим Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: My Generation Market

Замовив одразу 3 килимка і не жалкую. Доставили безкоштовно. Все сподобалось, дякую.

• Продавец  My Generation Market

Максиме, щиро вдячні за зворотній зв‘язок і високу оцінку, нам дуже важливо знати думку наших покупців.

• Наталья А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: My Generation Market

Килимок виглядає як на фото. Опис товару співпадає з реальним. Килимок м'який, є блискавка, можно у середину додати якогось підкладу на зимову пору року. Мені моєму кошеняті Персику, сподобався килимок

Достоинства:
    М'який та тепленький
    • Продавец  My Generation Market

Наталія, щиро вдячні за зворотній зв‘язок і високу оцінку, нам дуже важливо знати думку наших покупців.