- Владислава М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Чудова подушка! Якість виконання на висоті!
Представник постачальникаДякуємо за Ваш чудовий відгук!
Раді, що подушка MirSon 1499 Luxury Exclusive Memory Effekt Вам сподобалася
Приємно, що Ви високо оцінили якість виконання виробу. Бажаємо Вам комфортного, здорового та приємного сну!
- Надія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Шия відпочиває, голова в комфорті Дякую!
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук.
Раді, що подушка забезпечує комфортний відпочинок для шиї та голови. Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою.
З повагою,
Команда MirSon
- ДаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70
Має хімічний запах, через це не можливо спати
Не рекомендую.
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро прикро, що у вас склалося таке враження від подушки.
Будь ласка, зверніться до нашого відділу контролю якості — контакти вказані на вшивній етикетці виробу або на офіційному сайті MIRSON. Ми обов’язково розглянемо ситуацію та постараємося знайти для вас найкраще рішення.
Дякуємо за розуміння та сподіваємось повернути вашу довіру
З повагою,
MIRSON
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Ідеальний комплект для двох, подушки дуже універсальні за жорсткістю, класна вартість!
Представник постачальникаДоброго дня! Щиро дякуємо вам за такий позитивний відгук
Нам дуже приємно, що подушки виявилися зручними та універсальними за жорсткістю і чудово підійшли для двох. Дякуємо, що відзначили вигідну вартість!
Будемо раді вашим наступним замовленням
- Алексей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70
Быстро проминается по форме головы, да и под шеей образуется удобный упор. Отличная подушка!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Хороша подушка
- Иван Л***Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
При получении в отделении Розетка.
При осмотре Товар не соответствует как рекламе совершенно. В нутри набит каким-то мелким паралоном не первой свежести! Сам материал подушки от слова грязный или б/у или после хим чистки, серо-желтого цвета! Итд...- Достоинства:
- Недостатки:
- Все что могут быть ! Не рекомендую!
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!