- Марія З***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Щоб самому зробити коли немає матеріалів, буде інша сума. Головне не спішити при збірці. Хороший стелаж Дякуємо
- Достоинства:
- Ціна та вигляд.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Як распакували ,були здивовани полками ,вроде бумага прессованная,коли забрали,вроде мицна,единий минус здвигаеться посредине планка,будемо закрепляли шурупами
- Достоинства:
- Можливо зробити две
- Недостатки:
- Здвигаеться посредине планка
- Леонід М***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Нормальний стелаж, легко скласти (хоч задоволення від процесу не отримав). Обов'язково рукавички, бажано також мати молоток, краще киянку, шліцеву викрутку. Стоїть впевнено, думаю кілограмів 400-500 точно можна нагрузити. Виглядає не по колхозному. Задоволений.
- Достоинства:
- Легко скласти, міцний, гарно виглядає
- Недостатки:
- Не виявив
- Вячеслав А***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Тяжело правильно соединить стойки, чтобы обе пластины полностью попали в пазы. Обязательно фиксируйте стеллаж к стене, минимум одну стойку надо прикрепить к стене, тогда держится нормально.
- Достоинства:
- Для такой цены качество хорошее.
- Недостатки:
- Полки из тонкого пресскартона. Боюсь, что они могут прогнуться со временем. Вся конструкция довольно хлипкая, без фиксации к стене она перекашивается или перекручивается.
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Сам стеллаж досить непоганий, трохи треба привчитись щоб правильно компоненти закріпити (не завжди заходе відразу правильно в пази). А от викликає обурення, що тут вказаний один продавець, а фіскальний чек присилає інший.
- Дмитро Р***
Такі правила роботи на розетці. Неможна вказувати справжню назву магазину.
- Угрин В***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Фуфло повне нерекомендую нікому зібрати теж спавжній квест якість ніяка полка не витримає навіть 10 кг нерекомендую нікому купляти ту фігню
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Один великий недолік
- Продавец MN Store
Доброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук. Нам прикро, що у Вас склалося таке враження.
Хочемо звернути увагу, що полиці розраховані на заявлене навантаження за умови правильної збірки та рівномірного розподілу ваги. У більшості випадків подібні ситуації пов’язані саме з особливостями монтажу або експлуатації.
Наші клієнти щоденно використовують ці стелажі з навантаженням значно більшим за 10 кг без жодних проблем, що підтверджує їхню надійність при правильній збірці.
Якщо у Вас виникли труднощі зі збиранням або є підозра на дефект — напишіть нам, будь ласка. Ми допоможемо перевірити товар і знайти рішення.
Дякуємо за зворотний зв’язок!
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Купили стелаж в кладовку,дуже цікавий варіант,склали з невеликими трудностями але в цілому варіант норм.
- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
- Цікаво складається
- Артур Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
- Достоинства:
- Ціна, легко збирається
- Игорь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Гарна якість. Доставили за одну добу.
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Хороша якість, за своі кошти супер.
Зібрав і аж в кінці інструкцію знайшов))
Рекомендую!- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Поки не помітив
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Доставлено за 1 добу.
- Любомир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
- Достоинства:
- Легко зібрав, гарно виглядає
- Недостатки:
- Запах дуже цієї ДСП,ніч не вивітрюєть.,і дуже тоненька поличка.,0.4мм.