Отзывы покупателей о Стеллаж 4P StrongShelf 180Х90X40 см оцинкованный, равномерная нагрузка 175кг/полка, общая нагрузка до 875кг
- Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Гарний стелаж
- Достоинства:
- Дуже класний стелаж, стійкий, місткий, міцний, для консервації саме воно, супер
- Продавец MN Store
Доброго дня, Марино!
Щиро дякуємо за ваш відгук та чудове фото!
Подивилися на ваші запаси — це просто приклад ідеального порядку! Надзвичайно приємно, що наш стелаж підтвердив свою міцність, стійкість та чудово справляється з вагою консервації. Нехай надійно служить вам довгі роки!
- Анастасія О***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Брала для квітів. Запчастини всі в комплекті, зрозуміла інструкція, за ±1.5 години зібрала, збирала сама (знизу вверх щоб був більш менш стійкий каркас для подальшої збірки). Язички - з ними довелося повозитися, щоб все зайшло як треба - підправляла ножем (але треба обережно робити). Дві нижні полички - для інвентарю, на верхніх скорійш за все доведеться ставити додаткове підсвічування. Конструкція на диво стійка, квіти витримує
- Достоинства:
- Ціна, розміри
- Продавец MN Store
Доброго дня, Анастасіє!
Щиро дякуємо за такий детальний відгук, корисні лайфхаки щодо збірки та окреме величезне дякую за затишне фото!
Ваш куточок із квітами виглядає просто вражаюче — справжня домашня оранжерея! Дуже раді, що стелаж виявився стійким та ідеально підійшов для вашої зеленої колекції. Нехай рослини ростуть і тішать вас щодня!
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Стелаж добротний, зібрали швидко. Замовили два, і потім ще один для гаражу.
- Достоинства:
- Простий, комфортний, швидко збирається
- Продавец MN Store
Доброго дня, Катерино! Щиро дякуємо за ваш відгук та повторні замовлення!
Нам надзвичайно приємно, що ви відзначили міцність стелажів та легкість збірки. Те, що ви довірилися нам знову й замовили вже третій стелаж для гаражу — це найкраща оцінка нашої роботи!
Нехай вони надійно служать вам довгі роки та допомагають підтримувати ідеальний порядок. Завжди раді бачити вас серед наших постійних покупців!
- Іван С***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Все ок. Добротний стелаж за таку ціну, держиться свого місця, полиці міцні, гарний вигляд, в гараж, складське приміщення саме те що потрібно, складається швидко в двох людей.
- Достоинства:
- Зручний, багато полиць, надійний
- Продавец MN Store
Доброго дня, Іване!
Щиро дякуємо за ваш відгук та замовлення! Дуже раді знати, що стелаж чудово підійшов для вашого приміщення, а ви оцінили міцність полиць, стійкість та зручність збірки. Дякуємо за довіру та бажаємо довготривалого й надійного користування!
- Надія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Дивіться фото до відгуку. Там є важливі моменти!
В інструкції є маленький малюнок про правильність встановлення зачепів - але такий, що погано зрозуміло.
Збирала сама (я жінка серйозного віку). Удвох було б зручніше, але я таки справилася.
Стелаж збирати не важко (фізично), але доволі складно: бо треба, щоб усі зачепи правильно зайшли у гнізда.
Але на моїх фото побачите, що деякі зачепи у мене таки не зайшли повністю у паз, "повилазили" назовні. Ну... мабуть, не треба так робити. Але якщо хоча б три з чотирьох зачепів окремої деталі стане на місце, - це вже буде доволі добрий результат. Хоча, звісно, правильніше, щоб усі зачепи правильно (тобто аж всередину) зайшли у пази.
Запчастини здаються хлипкими. Деякі зачепи легко гнуться пальцями (жіночими). Але зібраний стелаж на диво міцний та стійкий - за рахунок великої кількості ребер та конструкції.
Мені не прийшлося його прикріплювати до стінки. Він і так добре стоїть, не хилитається, не перекошується. (чесно кажучи мене це справді дивує!).
Полки теж здаються тонкими та хлипкими - але насправді я була добряче облокотилася (майже лягла) на полку (стелаж на той момент був зібраний наполовину) - вона справді тримає мою вагу (70+ кг)!!
Звісно, цей стелаж не можна у вологе приміщення. Бо через деякий час набухнуть полки - вони для такого точно не призначені.
Інструкція є, більш-менш зрозуміла.
Запчастини були усі в наявності.
Загальний висновок: я дуже задоволена. Якби мені треба було ще один подібний - взяла б такий самий.
PS. Обов'язково подивіться відео до сусіднього відгуку від пані Марії - у тому відео працює "Пан Будяк". :)- Достоинства:
- Ціна відповідає якості
- Недостатки:
- Трошки складно збирати
- Продавец MN Store
Доброго дня, пані Надіє!
Щиро дякуємо вам за такий детальний, розгорнутий та надзвичайно практичний відгук! Ми щиро захоплені вашою енергійністю та тим, як успішно ви впоралися зі збіркою.
Ви дуже влучно й точно описали ключові особливості нашого стелажа:
Міцність та жорсткість: Окремі елементи розроблені легкими для зручності транспортування, але після повного монтажу завдяки геометрії профілів, ребрам жорсткості та металевим підсилювачам під полицями конструкція стає монолітною та надійно витримує заявлені навантаження.
Порада щодо збірки: Дякуємо, що звернули увагу інших покупців на зачепи! Щоб усі 4 зачепи повністю та легко заходили в пази, ми зазвичай рекомендуємо під час збірки використовувати гумовий молоток (киянку) — він дозволяє м'яко та щільно посадити деталі на свої місця.
Правильні умови: Ви абсолютно праві щодо вологи — щільний МДФ чудово служить у сухих приміщеннях, і ваше зауваження буде дуже корисним для інших покупців.
Дякуємо за ваш вибір, детальні фото та цінні поради! Якщо в майбутньому знадобиться ще один стелаж — ми завжди з радістю чекатимемо на ваші замовлення!
- АлексОтзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Сподобався, збирається легко, комплектація вся в наявності
- Достоинства:
- Ціна- якість
- Недостатки:
- Трохи воняє ДВП- потрібно на пару годин на вулиці провітрити
- Продавец MN Store
Доброго дня, Алексе!
Дякуємо за замовлення та позитивну оцінку нашого стелажа! Дуже раді знати, що ви залишилися задоволені співвідношенням ціни й якості, збірка пройшла легко, а комплектація була повною.
Щодо зауваження про запах — ви абсолютно праві, це звичайний тимчасовий заводський запах нових МДФ-полиць після герметичного пакування. Він повністю та безпечно зникає після короткого провітрювання. Дякуємо, що поділилися цією корисною порадою з іншими покупцями!
Бажаємо довгого, зручного та надійного користування!
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Стеллаж супер . Легко собирается и очень вместительные полки. Качество материала хорошее, стоит своих денег. Быстро доставили. Рекомендую.
- Достоинства:
- Устойчивый, высокий.
Доброго дня, Олено!
Дякуємо за ваш відгук та вибір нашого стелажа! Дуже раді знати, що ви залишилися задоволені якістю матеріалів, місткістю та легкістю збірки, а наша швидка доставка залишила лише приємні враження. Бажаємо довгого та надійного користування!
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Гарний стелаж. При складанні використовувала відео з ютубу. За дві години склала
- Достоинства:
- Легкий, високий
- Недостатки:
- Прози тонкуваті з'єднувальні кріплення
- Продавец MN Store
Вітаємо, Ірино!
Дякуємо за ваш відгук та зауваження. Приємно знати, що відеоінструкція стала у пригоді під час збірки!
Щодо елементів кріплення — товщина та геометрія металу розраховані таким чином, що після повного монтажу та щільного фіксування всіх зачепів у пазах каркас набуває необхідної жорсткості та надійно витримує заявлене навантаження. Дякуємо за довіру та бажаємо приємного користування!
- Олег Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Добрий стелаж для гаражу
Доброго дня, Олегу!
Дякуємо за замовлення та ваш відгук. Дуже раді знати, що стелаж чудово підійшов для вашого гаража. Нехай служить довго та допомагає підтримувати порядок!
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Стелаж чудовий. Склав за півгодини сам.
Доброго дня, Іване!
Дякуємо за ваш відгук та вибір нашого товару. Збірка за пів години власноруч — це чудовий результат! Бажаємо довгої та надійної експлуатації!
- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Зібрав , склав речі , місця звільнилось немало.
- Достоинства:
- Міцна конструкція, без болтів, гайок.
- Недостатки:
- Не знайшов.
- Продавец MN Store
Доброго дня, Олексію!
Дякуємо за ваш відгук та вибір нашого стелажа. Дуже раді знати, що він допоміг ефективно організувати простір та звільнити чимало місця. Приємно, що ви оцінили надійність та зручність безболтового збирання. Нехай служить довго й надійно!
- Татьяна И***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Стеллаж пришел в плотной коробке, все запчасти хорошо упакованы, есть инструкция. Собрала довольно быстро и разместила на стеллаже консервацию. Довольна, много помещается.
- Достоинства:
- Быстрая обработка заказа и отправка.
- Недостатки:
- Не выявила.
- Продавец MN Store
Доброго дня, Тетяно!
Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та відгук щодо надійного пакування й оперативної відправки. Раді, що стелаж чудово підійшов під консервацію та порадував своєю місткістю!
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Использую для хранения консервации, кухонного инвентаря, припасов
- Достоинства:
- Хороший стеллаж. Собрала сама минут за 20. Отлично вписался в обстановку летней кухни.
- Недостатки:
- не нашла
- Продавец MN Store
Вітаємо, Марино!
Дякуємо за відгук! Швидкість вашої збірки за 20 хвилин — це просто чудовий результат! Приємно знати, що стелаж так гармонійно вписався в інтер'єр літньої кухні та допомагає з організацією припасів.
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Товар якісний. Все супер
Доброго дня, Андрію!
Дякуємо за замовлення та позитивну оцінку якості наших стелажів. Нехай служить довго й надійно!
- Валентин Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Стелаж хороший. Підійшов по всім вимогам.
- Достоинства:
- Бистро збирається
Доброго дня, Валентине!
Дякуємо за покупку та позитивний відгук. Дуже раді, що стелаж повністю виправдав ваші сподівання, а збірка була швидкою та легкою. Бажаємо надійного користування!
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
стелаж класний, дорікань немаю, маю намір в майбутньому ще до замовити
- Достоинства:
- Зручний, швидка збірка, ідеальний для зберігання архівів
- Недостатки:
- Не найшов
- Продавец MN Store
Доброго дня, Миколо!
Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Тішимося, що стелаж став чудовим рішенням для зберігання архівів. З нетерпінням чекатимемо на ваші нові замовлення!
- Євген Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Гарний стелаж
Добрий день, Євген!
Дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку! Раді, що наш стелаж став чудовим вибором для ваших потреб. Нехай надійно служить довгі роки!
Гарного дня! З повагою, команда MN Store
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Купували для погреба. Поки тримає всю закрутку, що поставили. Як себе буде поводити через рік, подивимося. Поки задоволена. За таку ціну нормально.
- Достоинства:
- Легко і швидко збирається.
- Недостатки:
- Поки немає
- Продавец MN Store
Доброго дня, Ольго!
Дякуємо за замовлення та зворотний зв'язок! При правильній збірці та рівномірному розподілі навантаження стелаж буде впевнено тримати консервацію і через рік, і через п'ять років. Раді, що він чудово підійшов для погреба. Бажаємо надійної служби!
- Ярослав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
За таку ціну — нормально. Не знаю, кому взагалі потрібна інструкція і хто складає цей стелаж по дві години — там усе інтуїтивно зрозуміло. Але після отриманого досвіду я б доплатив за товстіший метал.
- Достоинства:
- Низька ціна, свою функцію виконує.
- Недостатки:
- Незручно складати.
- Продавец MN Store
Вітаємо, Ярославе!
Щиро дякуємо за замовлення та такий практичний і щирий відгук! Приємно знати, що ви відзначили інтуїтивність збірки та відмінне співвідношення ціни й функціональності.
Зауваження щодо товщини металу ми взяли до відома. Ця модель розроблена для забезпечення максимальної доступності та базових побутових потреб, проте ми постійно працюємо над розширенням асортименту й моделями з посиленим профілем.
Бажаємо довгої та надійної експлуатації!
- Надія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Дякую дуже гарний стелаж і заклали швидко
- Достоинства:
- Все чудово
Доброго дня, Надіє!
Дякуємо за покупку та високу оцінку! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені швидкістю відправки та самим стелажем. Бажаємо надійної та довгої експлуатації!
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Приємно,що можна купити в оплату частинами. Складався легко,якщо не спішити і уважно слідкувати,щоб зацепи заходили правильно. По навантаженню-не думаю,що хтось на нього має складати гирі. А для іншого-все адекватно.
- Достоинства:
- Швидка доставка. Гарний на вигляд. Зрозуміло як складати(є інструкція на всяк випадок).Можливо розділити на два повноцінні стелажі.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец MN Store
Доброго дня, Сергію!
Щиро дякуємо за такий ґрунтовний та корисний відгук! Раді, що послуга «Оплата частинами» виявилася зручною, а можливість розділення на два окремі стелажі стала в пригоді. Дякуємо за слушні поради щодо уважності під час збірки!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Придбав 2 стелажі. Відправили швидко. В моєму випадку виявився чудовий вибір для підвального приміщення за хорошу ціну. При правильній збірці неочікувано стійкі.
- Достоинства:
- Ціна, легко збирати
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Продавец MN Store
Доброго дня, Андрію!
Дякуємо за покупку одразу двох стелажів та за зворотний зв'язок! Раді, що вони чудово підійшли для вашого підвалу та вразили своєю стійкістю після правильного монтажу. Користуйтеся із задоволенням!
- Роза Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Товар відповідає моїм очікуванням. Цілком задоволена. Гарне співвідношення між вартістю та якістю.
- Достоинства:
- Проста у збиранні
- Недостатки:
- Не бачу
- Продавец MN Store
Вітаємо, Розо!
Щиро дякуємо за відгук та надзвичайно прекрасне фото! Ідеальний порядок та акуратно розставлена консервація на полицях — це найкраща демонстрація міцності й надійності наших стелажів. Дякуємо за довіру!
- Наталія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Замовлення прийшло швидко , збірка легка. Товаром дуже задоволена
Доброго дня, Наталію!
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку. Приємно знати, що замовлення приїхало швидко, а збірка минула легко. Бажаємо надійного та довготривалого користування!
- Надія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
За свою ціну,дуже хороший стелажУсе швидко відправили
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ні
- Продавец MN Store
Вітаємо, Надіє!
Дякуємо за замовлення та позитивну оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили співвідношення ціни та якості, а також нашу оперативну відправку. Користуйтеся із задоволенням!
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Швидка відправка. Гарне пакування.
- Достоинства:
- Зручно та швидко збирати.
- Недостатки:
- Чуть би товщину метала збільшити. А так гарно.
- Продавец MN Store
Вітаємо, Сергію!
Дякуємо за покупку та відгук. Тішимося, що пакування, швидкість відправки та легка збірка залишили приємні враження. Ваше зауваження щодо товщини металу взяли до відома — конструкція розрахована на оптимальне навантаження, але ми завжди шукаємо шляхи для вдосконалення. Бажаємо надійної служби стелажа!
- Татьяна И***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Всё хорошо упаковано, все детали на месте Быстрая доставка. Спасибо.
Доброго дня, Тетяно!
Дякуємо за ваше замовлення та відгук. Дуже раді, що доставка була швидкою, пакування надійним, а комплектація повною. Бажаємо приємного та довготривалого користування!
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
зачіпи гнуться без зусиль, в пази не входять-гнуться.
з'єднання стійок дуже тонке (вони з 2 половинок) - стійка бовтається як сопля на вітру.
Повинен був звільнити приміщення, а вийшло що мотлоху додалося.
ГРОШІ на ВІТЕР
НАСТРІЙ ЗІПСОВАНО
дивіться фото.- Достоинства:
- НЕМАЄ. НЕ РОБІТЬ МОЄЇ ПОМИЛКИ - ДИВИСЬ ФОТО
- Недостатки:
- це не метал, а фольга. Про які 175 кг на полку він має витримати ? його скласти проблема!
- Продавец MN Store
Дякуємо за відгук. Нам прикро, що у Вас виникли труднощі зі складанням стелажа.
З опису та фото видно, що проблема виникла саме на етапі монтажу. Зачепи конструкції розраховані на встановлення у відповідні пази. Якщо вони не потрапляють у паз і при цьому прикладається зусилля, їх дійсно можна зігнути, після чого правильно зібрати конструкцію стає складно.
Також звертаємо увагу: заявлене навантаження 175 кг на полицю стосується правильно та повністю зібраного стелажа, а не окремих незмонтованих елементів. Товщина металу сама по собі не визначає несучу здатність готової конструкції — навантаження розподіляється між стійками, поперечинами та полицею.
Якщо під час складання виникають труднощі, рекомендуємо не згинати зачепи силою, а звернутися до нас — допоможемо з монтажем та перевіримо, чи правильно встановлюються елементи.
Шкода, що замість звернення до нас для вирішення питання Ви одразу зробили висновок, що товар є «мотлохом» , шкода що ви так багато грошей викидаєте на вітер замість того, щоб коректно зібрати стелаж та користуватись - Грицун В***
Шкода, що деякі нечесні продавці в погоні за грошима готові впарити буль який мотлох, та виправдовувати свою жадібність..
Гляньте на фото: зачіпи, пази - метал не відповідає якості - дуже м'який (ГНЕТЬСЯ). З'єднання стійок такої ж якості. З'єднання не тримає половинки купи (бовтаються як соплі), а про те щоб покласти на цей (СТЕЛАЖ) щось і мови не йде(((
Я б не здивувався, якби ви запропонували пройти курси по складанню стелажів на вашій фірмі і розпочинати збірку тільки після отримання ДИПЛОМА, як отой СПЕЦІАЛІСТ, який писав відгук.
Це не перший стелаж від вас і претензій у мене не було!!!
А тепер впарюєте неякісний товар. Розрахунок простий- промовчав і СЛАВА БОГУ- гроші у кишені.
Я хочу щоб покупці побачили відео коробки, в якій прийшов товар де видно, що коробку відкривали не один раз: побита зовні і зсередини, один хлястик відкритий, а з іншого боку взагалі відсутній, перемотана скотчем не один раз і не в один день)))
Відео "якості" зачіпів я також викладу, як вони гнуться і чому не ЙДУТЬ у ПАЗИ. - Продавец MN Store
Шкода, що у своєму відгуку ви вирішили не згадати всю історію ситуації. Тому доповнимо її для інших покупців.
Протягом двох днів ви повідомляли нам, що у випадку неповернення коштів опублікуєте негативний відгук. При цьому ми не відмовляли вам у вирішенні питання.
Вам було запропоновано стандартний і цілком логічний варіант: відправити товар/проблемні деталі до сервісного центру для перевірки. Якщо заявлений вами дефект підтверджується — ми замінюємо дефектну деталь.
Вас такий варіант не влаштував. Замість перевірки заявленого дефекту ви самостійно відправили стелаж як повернення та почали вимагати повернення коштів, супроводжуючи це повідомленнями про те, що в іншому випадку опублікуєте відгук.
Щодо ваших слів про те, що ми «впарюємо неякісний товар», «розрахунок простий — промовчав і слава Богу, гроші у кишені» — звернемо увагу на вашу ж фразу:
«Це не перший стелаж від вас і претензій у мене не було!!!»
Тобто до цього ви вже купували наші стелажі й самі підтверджуєте, що претензій до них не мали.
Ми не стверджуємо, що виробничий дефект неможливий. Саме для таких випадків і існує сервісна перевірка. Якщо дефект підтверджується — проблема вирішується. Але встановити наявність виробничого браку лише на підставі твердження покупця, без можливості перевірити товар, неможливо
Погрози негативними відгуками не можуть бути заміною процедурі перевірки товару.
- ПокупецьОтзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Норм, купили 4 штуки
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку.
Дуже раді, що стелажі вам сподобалися і підійшли для ваших завдань. Нехай надійно служать та допомагають в організації простору! Завжди раді вашим новим замовленням.
- Юрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Відповідає опису, швидка доставка
Доброго дня, Юрію!
Дякуємо за ваш відгук та довіру! Дуже раді, що стелаж повністю відповідає вашим очікуванням, а доставка була швидкою. Нехай він надійно виконує свої функції. Звертайтеся до нас ще!
- Александр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Доброго дня, Олександре!
Дякуємо за відгук та короткий, але такий влучний коментар! Дуже раді, що стелаж виправдав ваші очікування. Бажаємо надійної експлуатації!
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
відповідає очікуванням
- Достоинства:
- легко зібрати
- Продавец MN Store
Вітаємо, Олегу!
Дякуємо за вибір нашого стелажа та позитивну оцінку. Раді знати, що товар повністю виправдав ваші очікування, а збірка пройшла легко. Бажаємо довгої та надійної експлуатації!
- Ігор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Все супер, прийшло запаковане в ідеальному стані.
Збірка не складна.
Виглядає міцним.- Достоинства:
- Ціна, пакування, якість
Вітаємо, Ігоре!
Дякуємо за детальний відгук та відзнаку якості, пакування і ціни. Нам дуже приємно, що товар приїхав в ідеальному стані, а збірка виявилася легкою. Нехай стелаж служить довго й надійно!
- Надія К***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Міцні
Вітаємо, Надіє!
Дякуємо за покупку та високу оцінку! Приємно знати, що ви оцінили міцність та надійність наших стелажів. Користуйтеся із задоволенням!
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Все норм, зібрав поставив
Доброго дня, Олексію!
Дякуємо за ваш відгук та вибір нашого стелажа. Раді знати, що збірка пройшла швидко й без клопоту. Нехай служить надійно!
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Добрий стелаж для гаражу
Доброго дня, Андрію!
Дякуємо за ваш відгук та вибір нашого стелажа. Дуже раді знати, що він чудово підійшов для вашого гаража. Нехай служить довго та надійно!