Отзывы покупателей о Стеллаж 4P StrongShelf 180Х90X40 см черный, равномерная нагрузка 175кг/полка, общая нагрузка до 875кг
- Василь Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Чудовий товар)
Доброго дня, Василю!
Дякуємо за замовлення та позитивну оцінку! Раді знати, що ви залишилися задоволені товаром. Бажаємо приємного та довготривалого користування!
- Валерій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
гарної якості легка універсальна збірка - можна гратися з висотою стелажів та полиць
дякую за швидку доставку та цінову політику- Достоинства:
- співвідношення ціна-якість
- Недостатки:
- за таку ціну НЕМАЄ
- Продавец MN Store
Доброго дня, Валерію!
Щиро дякуємо за покупку та позитивний відгук! Нам надзвичайно приємно, що ви оцінили цінову політику, оперативність доставки та універсальність нашого стелажа, яка дозволяє легко налаштовувати висоту полиць під власні потреби. Нехай служить довго й надійно!
- микола Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Товар відповідає опису
- Достоинства:
- Ціна, якість, з одного стелажа можна зробити 2
- Недостатки:
- За таку ціну не має
- Продавец MN Store
Доброго дня, Миколо!
Дякуємо за замовлення та зворотний зв'язок! Раді знати, що ви залишилися задоволені співвідношенням ціни й якості, а також оцінили зручну можливість розділити один стелаж на два окремі. Бажаємо надійного та довготривалого користування!
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Швидко відправили товар. Прийшов неушкодженим. Всі компоненти в наявності та легко збираються.
- Достоинства:
- Універсальне рішення для зберігання речей/інструментів. Доволі непоганої якості. Рекомендую.
Вітаємо, Денисе!
Дякуємо за покупку та високу рекомендацію! Приємно знати, що ви оцінили оперативність відправки, цілісність доставки та легкість збірки. Нехай стелаж стане надійним та універсальним рішенням для зберігання!
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Все прийшло в цілісності, хороший стелаж для використання як удома так і на складі.
Легкий у збиранні)- Достоинства:
- Збирається без будь-яких інструментів
Доброго дня, Марино!
Дякуємо за покупку та позитивний відгук! Дуже раді, що посилка приїхала в цілісності, а збірка без інструментів виявилася легкою й зручною. Нехай стелаж відмінно справляється зі своїми завданнями як удома, так і на складі!
- Антон П***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Отличны товар
Вітаємо, Антоне!
Дякуємо за покупку та відгук! Раді знати, що ви залишилися задоволені якістю нашого чорного стелажа StrongShelf. Приємного та тривалого користування!
- оксана м***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Дуже гарна якість, зібрали швидко! будемо замовляти ще такий стелаж! Рекомендую)
Доброго дня, Оксано!
Дякуємо за вашу високу оцінку та рекомендацію! Надзвичайно приємно знати, що ви залишилися задоволені якістю та легкістю збірки. З нетерпінням чекатимемо на ваші нові замовлення!
- Валентина М***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Чудовий стелаж за свої гроші. В комплекті йшла інструкція по збірці тож все зібрала без проблем) дякую
- Достоинства:
- Міцний
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Продавец MN Store
Доброго дня, Валентино!
Дякуємо за покупку та позитивний відгук! Нам дуже приємно, що інструкція стала в пригоді, збірка минула легко, а міцність та ціна стелажа вас повністю задовольнили. Бажаємо тривалого користування!
- Анна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Стелаж класний зібрали швидко забиваючи просто куском паперових рушників. Все витримує, що мені потрібно. Такий самий стоїть у нас в залі теж топ
- Достоинства:
- Зручний великий міцний
Вітаємо, Анно!
Щиро дякуємо за відгук та лайфхак зі збірки — паперові рушники замість киянки це справді винахідливо! Приємно знати, що це вже не перший наш стелаж у вашій оселі й він чудово справляється з навантаженням. Користуйтеся із задоволенням!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Чудовий стелаж. Зібрав швидко. Свою функцію виконує!
Доброго дня, Олександре!
Дякуємо за ваш відгук та вибір нашого стелажа. Дуже раді знати, що збірка минула швидко, а товар чудово виконує свої завдання. Нехай служить довго й надійно!
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Класний стелаж, все відповідно до опису !
Гарна якість та приємна ціна! Рекомендую- Продавец MN Store
Доброго дня, Марино!
Дякуємо за ваш відгук та високу рекомендацію! Дуже раді знати, що стелаж повністю відповідає опису, а якість та ціна вас приємно вразили. Нехай служить довго та зручно!
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Зібрати не можливо, перемички не заходять у стойки
- микола Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Яка ціна такий товар.
- Достоинства:
- Недостатки:
- За таку ціну не має
- Наталя Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Чудовий стелаж,має стильний вигляд
Доброго дня, Наталю!
Щиро дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що стелаж виправдав ваші очікування та ідеально підійшов вам завдяки стильному чорному кольору. Нехай надійно служить та допомагає в організації простору! Будемо раді бачити вас знову.
- Елена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Якщо, хтось має гараж, то це для вас! Ми водії в гаражі за багато простір не використовуємо! Якщо не має шафи... на підлозі щось покладемо і щасливі що площа дозволяє! В мене так само! Але коли я в цього продавця купила 5 стелажів, і пусті простіри заполонила стелажами, мені мій чоловік подякував! Скидаю фото, де 3 стелажа зібрані вздоаж 1 стіни. Ще раз дякую продавцю! Я вже в церзі за наступними!!!
Доброго дня, Олено!
Щиро дякуємо за такий натхненний, детальний відгук та чудові фото! Нам надзвичайно приємно, що наші стелажі допомогли ідеально організувати простір у гаражі та викликали стільки позитивних емоцій у вашої родини. Окреме дякуємо за лайфхак з упорядкування. З нетерпінням чекаємо на ваші нові замовлення!
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Придбали для гаража. Це дуже зручно.
- Достоинства:
- Дуже зручно
Доброго дня, Оксано!
Щиро дякуємо за замовлення та позитивний відгук. Дуже раді, що стелаж став зручним і корисним рішенням для організації простору у вашому гаражі. Приємного користування!
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Дуже хорошой,все сподобалось.
- Достоинства:
- Легкий і багато речей вмістилось.
- Віталій С***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Дякую Вам велике за такий чудовий стеллаж!
Дуже задоволений.- Достоинства:
- Швидкий в сбірці, компактний та легкий!
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Не раджу ні кому, прийшов конструктор, на новій пошті просто не можливо перевірити повну комплектацію, бо у схемі не має переліку та кількості деталей, тобто забираєшь кота у мішку. По перше, дуже тонкий метал, по друге тонке дсп, так, що не мрійте про заявлені 875 кг. навантаження, ну у мене ще прийло бец тоцової планки, тобто не комплект, зараз чекаю на вирішення своєї проблеми, хотіла зберегти свій час, купити онлайн, але на жаль отримала негатив, адміністрація Розетки , зверніть увагу, з ким співпрацюєте, раніше на вашій платформі, все що купуваль=якість, зараз, на жаль, ні
- Достоинства:
- Ні яких
- Недостатки:
- Відсутня повна комплектація
- Продавец MN Store
Доброго дня.
Трохи уточнимо, щоб у майбутніх покупців не склалося хибне враження.
По-перше, покупець отримує не «конструктор», а стелаж у розібраному вигляді — саме так транспортуються всі металеві стелажі у світі. Конструктори зазвичай продаються в дитячих магазинах
По-друге, перевірити комплектацію на Новій Пошті можливо, і це стандартна процедура. Разом з інструкцією для складання є окремий лист із переліком деталей та їх кількістю. Навіть якщо його не одразу знайти, комплектацію легко звірити за інструкцією або звернувшись до нас.
Тому твердження про «неможливість перевірки» виглядає щонайменше дивним.
Щодо матеріалів — метал і ДСП мають рівно ті параметри, які зазначені в характеристиках товару. Навантаження 175 кг на полицю (при рівномірному розподілі) та 875 кг на конструкцію — це заводські технічні показники виробника, а не маркетингові припущення.
Щодо торцевої планки — інколи під час первинної перевірки не всі елементи можна одразу помітити, оскільки вони запаковані разом із фурнітурою всередині коробки. Тому рекомендуємо додатково перевірити пакування ще раз.
Можливо, вона загубилась там же, де і лист з комплектацією ?)))
Але навіть незважаючи на все вищезазначене, якщо вам усе ж не вдасться знайти торцеву планку, ми, звісно, не можемо залишити вас без можливості полюбити цей прекрасний стелаж у процесі експлуатації та надішлемо відсутню деталь .
Завжди раді конструктивному діалогу та дякуємо покупцям за відгуки , вони роблять нас кращими .
- Єгор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MN Store
Якість - , пійде за нижчу ціну на ринку . Стоїть