- Людмила Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 945 мл
Чудовий засіб
- Ганна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 945 мл
Гель мені сподобався, запах також. Буду замовляти.
- КотікОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 945 мл
Незрозуміле враження, наче і пере гарно і виробник норм, але чогось не вистачає, щоб було бажання купувати знов і знов. Єдиний для мене мінус це запах, механічний якийсь, складно описати. Хочу відмітити що добре виполоскується, пінеться середнє як мені і потрібно було
- Людмила Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 945 мл
Гарний гель,запах приємний.
- гордиенко а***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 945 мл
Супер!!!
- Людмила З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 945 мл
Пользуюсь впервые,очень приятный аромат ,со своей задачей справляется,буду брать еще
- Достоинства:
- Цена,качество,результат
- Євген А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 945 мл
Применяю для ежедневного ухода за спортивной формой. Стираю при 20 градусах. Сохраняет цвет тёмных вещей из-за отсутствия отбеливателей. Кто будет покупать, проверьте подходит ли вам запах. Остальное все хорошо.
- Достоинства:
- Не красит в темный
- Недостатки:
- Можно купить поддельный на уличных раскладках.
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 945 мл
Для кольорового прання (гель чи капсули) подобається більше, але все одно добре працює.
- Достоинства:
- Майже без аромату
- Недостатки:
- Біла рідина, важко стежити, скільки наливаєш
- Павел
Ви що його в лоток для порошку л'єте?)))
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 945 мл
Давно користуюсь цим гелем.
Свіжий запах і гарне прання.- Достоинства:
- Густий
- Недостатки:
- Не має
- Наталя Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 945 мл
Сподобався запах , як очищує , не можу сказати , бо речі були без складних плям .
- Достоинства:
- Аромат
- Недостатки:
- Кришка-мірний стакан - немає стоку -назад ії не поставиш - треба витерти насухо , чи геть окремо держати , не зручно
- Олена А***Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 945 мл
Пере краще, ніж перволь для чорного. Але запах.....вперше зустрічаю відверто неприємний запах у геля для прання. Не просто " люблю/ не люблю", а тут він просто огидний. Кондиціонер Тезорі не перекриває. Доводиться прати вдруге якимость звичайним гелем, аби тільки змити Савекс. І це біла саме гелю для чорних речей. Ні з одним іншим засобом Савекс такої проблеми немає. Дивно, адже зазвичай є інша проблема - пахне круто, але зовсім не пере, як треба.
- Достоинства:
- добре пере ( перевіряю по пахвам футболок підлітка), дбайливо ставиться до кольорів
- Недостатки:
- жахливий аромат, просто -100/10