- Вероніка К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 60x60
Після мого попереднього відгуку про розірване пакування та брудні подушки мені відповіли шаблонним повідомленням із перенаправленням у чат-бот, хоча вся ситуація вже була детально описана та додані фото.
Я не стала витрачати час на повторне пояснення проблеми, а просто перезамовила подушки через день, дочекавшись, поки пошкоджений товар вивезуть із точки видачі. Для безкоштовної доставки довелося знову добирати суму замовлення іншими товарами.
В результаті мені повторно відправили ті самі подушки - пошкоджене пакування просто заклеїли скотчем, причому дуже недбало.
Складається враження, що товар після повернення через пошкоджене пакування та забруднення просто продовжують відправляти іншим клієнтам як новий, замість продажу з уцінкою та вказанням недоліків. Я ж замовляла нові подушки, а не товар після пошкодження під час доставки.
Хотілося б вже не шаблонної відповіді з посиланням на чат-бот, а нормального вирішення ситуації та зворотного зв’язку.- Достоинства:
- Подушки візуально непогані
- Недостатки:
- Пошкоджене пакування, брудні подушки та відсутність нормальної заміни товару при повторному замовленні
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром- Вероніка К***
Хочу доповнити свій відгук.
Після всієї цієї історії зі мною зв'язалися та надіслали 2 нові подушки. Також зробили безкоштовну доставку та, навіть, надали знижку.
Подушки мені дуже подобаються, а диван нарешті став ще комфортнішим))
Дякую Розетці, що проблему не залишили без уваги
- Вероніка К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 60x60
Подушка непогана, але стан товару при доставці неприємно здивував: розірване пакування та брудні подушки. Хотілося б більш уважного ставлення до товару під час доставки. Спробую замовити ще раз - можливо, наступного разу все буде краще...
- Достоинства:
- Наче непогана якість
- Недостатки:
- Неприємне враження від доставки: розірване пакування та брудні подушки.
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x40
Гарна подушка! Зручна та приємна на дотик!
- Недостатки:
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що подушка MirSon Eco Vital EcoSilk вам сподобалась, зручна та приємна на дотик. Користуйтесь із задоволенням і бажаємо вам комфортного сну!
- Леонід Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Купив цю подушку для дитини-алергика, якій потрібна була нова, безпечна подушка. Залишилися дуже задоволені.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за відгук!
Нам дуже приємно, що подушка MirSon №1550 Eco Vital EcoSilk стала вдалим вибором для вашої дитини.
Ми особливо цінуємо довіру, коли мова йде про товари для людей з підвищеною чутливістю
Нехай сон буде спокійним і здоровим!
- Алина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Легко переносить часті прання у машинці, що є великим плюсом для сімей з дітьми. Раджу всім батькам, які шукають безпечний варіант.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш чудовий відгук про антиалергенну подушку MirSon №1550 Eco Vital Ecosilk (м’яка, 50*70 см)!
Це дійсно ідеальний вибір для родин з дітьми — практичний, безпечний і зручний у догляді. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом і порадою для інших батьків!
- Леон Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70
Подушка - бомба! М'яка, велика і чудово приймає форму. Рекомендую.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що антиалергенна подушка MirSon №1550 Eco Vital Ecosilk вам настільки сподобалась!
Дякуємо, що оцінили її м’якість, форму та комфорт — це саме те, що ми прагнемо забезпечити кожному нашому клієнту.
Дякуємо за довіру та рекомендацію!
З повагою, команда MirSon
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Наповнювача дещо забагато, проте це не проблема. Не сподобалось, що застібка вшита недбало. Розстібала обережно, але шов не закріплено як слід і одразу повилазили нитки. Не годиться така робота. Наповнювач не тільки кульками, але й якимись суцільними шматами. Шкода. Не вразили якістю.
Представник постачальникаДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Чудова подушка, от тільки наповнювача забагато (навіть в наволочку не влазила), витягла десь четвертину і стало ідеально. Пружна, але м'яка. Виспалась сьогодні ідеально, ще й без ворожих атак
- Достоинства:
- можна вийняти зайвий наповнювач
- Марія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Дуже задоволена цією подушкою
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Замовив перший раз у виробника, дуже задоволений гарною якістю виробу,дякую!Буду замовляти ще)
- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Обирала спеціально антиалергенну ,аолергії не визвала,сама по собі м'якесенька,зручно сплю)!Дякую!)
- Гула А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Очень понравилась подушка,качество отличное,более чем доволен,буду закаывать еще)