Отзывы покупателей о Туалетная бумага рулонная Selpak Professional Premium "Джамбо" 2-х слойная белая 12 шт с центральним вытягиванием (32762340)

Оценка пользователей 4.63/5
  • Євгенія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 32

Приємна

• Тарас О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24

користуюсь вже рік. Остання куплена мною пачка була виготовлена в кінці квітня. Якість досі на висоті. Не рекомендую зберігати папір при високій вологості, бо він починає рватися

Достоинства:
    якість
    Недостатки:
    дірки в упаковці

• Вячеслав

Вже багато разів саме таку упаковку беремо, все добре. Якість досить висока, порівняно. Ціна-якість. Погоджусь з тим, що на початку як Селпак тільки з'явився на українському ринку він був якіснішим.

• Александр Ш***

Швидко і не дорого

• Марина

Перший раз таке бачу, щоб бумага була всередині одразу з цвіллю...
    Чи безпечно це для такого товару який повинен допомогати у догляді за гігієною тіла....??? Тепер мабуть треба взагалі всі сторони крутити вертіти при покупці... Ну і чорна пліснява або цвіль це щось новеньке...

Достоинства:
    Ну таке
    Недостатки:
    Цвіла бумага в упаковці...

• Сергій Л***

Selpak раніше був шановним брендом - зараз "таке собі". На жаль.

Достоинства:
    Недостатки:
    Ваші пальці можуть тісно привітатися з центром п'ятої точки у відповідальний момент.
  • СЕРГЕЙ Д***

Дякую

• Светлана К***

Только такая нормальная. Как раньше. У Delux и проморак намного меньше рулончики.

• Оксана Г***

Беру цей папір не вперше, відмінна якість. Рекомендую.

• Віта Г***

Гарна якість

• Віта Г***

Отличное качество

• Оксана М***

Папір нормальний. Але Розетка розчарувала повністю.
    !! Будьте обережні зі Smart-підпискою!!!
    Активувала Smart-підпискою, що обіцяє безкоштовну доставку до магазину Розетка. Перше замовлення доставка була безкоштовна, вже це (друге) замовлення -доставка платна. Попросила припинити Smart-підписку, раз вона спрацьовує через раз. І тут увага- Smart-підписку неможливо скасувати перші 5 місяців Розетка примусово знімає з мене 50грн щомясяця і припинити це неможливо. Що-ж Розетка Ви примусово заберете 250 грн але втратили покупця. Сподіваюсь ви все правильно порахували і це вам дійсно вигідно

• Вячеслав

Дякую за інформацію! Хотів зробити цю підписку, тепер ні

• Наталья Н***

Упаковка на 32
    Бумага НЕ трёхслойная
    В купленной в прошлом году упаковке на 24 бумага была потолще
    И, кстати, на самой упаковке нет значка "3 слоя"

• Світлана

Якість паперу перевірена роками. Саме цей Selpak Premium дуже якісний.

Достоинства:
    Три шари,м'який

• Любов

Дуже м'який і міцний туалетний папір, один із улюблених.

Достоинства:
    М'який, ніжний, міцний
  • Олена Г***

Всё идеально
    Доставка быстрая, спасибо!

• Володимир С***

Ок.

• Тарас О***

якісний. Не рветься

• Вася Ш***

В цілому, якщо брати по акційним цінам, то найкращий вибір для мене

Достоинства:
    Один з найм'якших та якісних.
    Недостатки:
    Ціна без акції. Невеликий рулон.
  • Віктор Б***

Найулюбленіший папір за системою «ціна-якість»

Достоинства:
    Приємний на дотик

• Павел П***

Якісний і приємний на дотик

Достоинства:
    Дуже гарна якість паперу
    Недостатки:

Павло, дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що ви обрали наш продукт.

• Ірина

Беру вже не перший раз.

• Наталія Б***

Дуже сподобалася.Краща

• Олена С***

Якісний папір, м'який і не розслоюється

Достоинства:
    М'який і цупкий
    Недостатки:
    Немає її
  • Любовь Н***

Бумага м'яка, рулони великі.
    Товар сподобався.

• Олександр Г***

Гарний папір

Олександре, дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що ви обрали наш продукт.

• Олена П***

Якісна, супер

• Олег Д***

Нижня частина тіла вдячна за вибір верхньої.

Достоинства:
    Ніжність.
    Недостатки:
    Не виявив.
  • Гаевой А***

Хороший папір
    Рекомендую

• Коваленко Г***

Попа в екстазі

Григорій, дякуємо за ваш відгук!

• Антон М***

Файний папір

Достоинства:
    Приємний на дотик, достатньо міцний
    Недостатки:
    Відсутні

Антон,дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що ви обрали наш продукт.

• Наталі Г***

Тонкий не такий як був раніше, буду шукати щось інше

• Віра Л***

Рекомендую

Достоинства:
    Папір хорошої якості
  • Светлана П***

Все добре

• чибисов о***
  • Юрий Р***

Товар якісний

Достоинства:
    Ціна Доставка