Отзывы покупателей о Отпугиватель собак ультразвуковая защита от собак устройство ультразвук для отпугивания дрессировки тренировки портативное на батарейке с фонариком 25 КГц
- AI аналіз відгуків198 відгуків: 70% позитивних, 15% нейтральних, 15% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Андрей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Черный
Це другий, перший брав жовтий віддав дитині працював на 100%, цей не працює зовсім, міняв батарейку, перевіряв контакти .... викинув у сміття.
- Продавец Top Hub
Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук і шкода, якщо пристрій не виправдав очікувань.
Хочемо уточнити, що ультразвукові відлякувачі мають індивідуальну ефективність — реакція залежить від багатьох чинників: вік, чутливість, стан органів слуху конкретної тварини, відстань використання.
Нам дуже прикро, що ви одразу викинули пристрій у сміття, адже на нього поширюється офіційна гарантія 12 місяців. Якби ви звернулися до нас у разі підозри на заводський брак (як-от відсутність реакції чи несправність), наш менеджер із задоволенням допоміг би провести діагностику та організувати сервісне обслуговування або заміну.
Якщо у майбутньому виникнуть будь-які питання чи труднощі з нашими товарами, будь ласка, обов'язково звертайтеся до нас у чаті за замовленням — ми завжди готові допомогти!
- Виталий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Черный
Дуже здивований що працює)
- Продавец Top Hub
Дуже вдячні за зворотній зв'язок і раді що ви задоволені покупкою! Приємного користування!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Черный
Працює добре,мінусів поки не знайшла
- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Черный
Працює,все добре .
- Тимур С***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Черный
Добре відлякує
- Достоинства:
- Непоганий встроєнний ліхтарик
- Орест Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Черный
Не рекомендую. Як відлякувач собак абсолютно неефективний – собаки його ігнорують. Перевіряли на різних породах, а також на власному собаці, реакції практично немає. Фактично працює лише як ліхтарик та ІЧ-лазер для гри з собакою. Для самозахисту чи відлякування агресивних собак не підходить.
- Достоинства:
- ліхтар працює
- Недостатки:
- не ефективний у відлякуванні
- Продавец Top Hub
Хочемо уточнити, що ультразвукові відлякувачі мають індивідуальну ефективність — реакція залежить, між іншим, від віку та чутливості конкретної тварини, стану її органів слуху. Також важливою є відстань використання. Щодо впливу на "власного собаку" - використання відлякувачів такого типу для тренування домашніх собак потребує певного розуміння специфіки його впливу і поступового навчання - домашній собака, зазвичай, не очікує чогось поганого від свого володаря - і це також впливає на реакцію. Оскільки ви звернулись до нас в межах терміну на повернення - товар прийнято і вам повернуто кошти.
- Руслан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Черный
Нормальний відлякувач. Вроді все добре. Працює... Тепер не страшно ходити вулицею ввечері.
- Достоинства:
- Якість - ціна.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Продавец Top Hub
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Черный
Дякую,думаю сильніше треба робити ультразвук.
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Черный
Відповідає заявленим ввластивостям
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Черный
не действует
- Достоинства:
- не действует
- Недостатки:
- не действует
- Продавец Top Hub
Хочемо уточнити, що ультразвукові відлякувачі мають індивідуальну ефективність — реакція залежить від породи, віку та чутливості конкретної тварини.
Якщо Ви підозрюєте заводський брак, наприклад, прилад не вмикається зовсім, працює не стабільно або видає гучний звук (в нормі звук майже не чутний для людського вуха), зверніться до нас через приватні повідомлення, менеджер домопомже протестувати пристрій та передати його на сервісне обслуговування.
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Черный
Супер все приїхало ціле .Собака тікають,працює
- Достоинства:
- Працює
- Марина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Черный
Працює справно, заряду вистачає надовго. Відлякує собак, але не всі реагують
- Достоинства:
- Є фонарик, довго тримає заряд
- Недостатки:
- Працює не на всіх собак
- Продавец Top Hub
Дуже вдячні за зворотній зв'язок! Деякі особини можуть не реагувати через вік або можливі вади слуху.
- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Черный
Прилад не працює, зовсім. Ні як фонарик, ні як відлякувач. Не рекомендую. Гроші на вітер
- Достоинства:
- Не має.
- Недостатки:
- Не працює.
- Продавец Top Hub
Добрий день. Дуже шкода, що ваш перший досвід використання цього товару виявився негативним. На відлякувач діє гарантійний термін, протягом якого ви маєте право на гарантійне обслуговування - перевірку товару на сервісному центрі та заміну на новий у разі підтвердження заводського браку. Ми вже здійснили кілька спроб зв'язатись з вами, але поки неуспішно. Будь ласка, зв'яжіться з нами у приватному чаті або месенджерах, ми вирішимо вашу проблему.
- Дар'я Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Черный
Відмінниц
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Черный
Купували дитині. Швидка доставка. Якість хороша. Товар відповідає своїй характерисстиці. Дуже задоволені
- вікторія д***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Черный
Чудово працює і виконує свою функцію
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Черный
Спробувпв на різних собаках, більше сотні одиниць.....- Достоинства:
- Ліхтарик і лазер
- Недостатки:
- Пристрій взагалі не відлякує собак!!! Звичайний дорогий ліхтарик з лазером і кроною....
Спробувпв на різних собаках, більше сотні одиниць.....
- Продавец Top Hub
- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Черный
Перевірено, прауює
- Капустін В***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Черный
Все працює.
- Достоинства:
- Компактний
- Недостатки:
- Треба мати запасну батарейку про всяк випадок
- Продавец Top Hub
- Олена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Черный
Замовляла два відлякувача для собак, один з них виявився не працюючим. Замінили швидко і навіть кошти за доставку повернули. Дякую.
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Черный
Все працює, тепер не страшно відпускати дитину саму. Дякую!
- Достоинства:
- Все працює
- Наталя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Черный
Прийшло швидко, поки не використовувала.
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Черный
На свої гроші працює
На глухих собак не діє- Достоинства:
- Батарейка в комплекті
- Наталья Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Черный
Без корисна річ! Взагалі не діє на собак! Я розчарована! Даром втрачені кошти! Не рекомендую!
- Достоинства:
- Зручний в руці
- Недостатки:
- Не виконує свою функцію
- Продавец Top Hub
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Черный
Хороший девайс але хотілося би більшого радіусу дії
- Достоинства:
- Легкий, зручний у використанні
- Недостатки:
- Малий радіус дії
- Продавец Top Hub
- Маркіян М***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Черный
Не працює пси не чують їм все рівно штука максимум що робить це світить
- Достоинства:
- Недостатки:
- Багато
- Продавец Top Hub
- Єлизавета К***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Черный
Ліхтарик за 400 гривен, не працює від слова зовсім
- Анфіса Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Черный
Відлякував чудово працює!
Продавцю дякую за оперативну доставку.- Продавец Top Hub
- Екатерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Черный
За такую цену - качество очень даже ничего. Проверяла на одной собаке - работает.
- Антон Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Черный
Працює
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Черный
Не працює. Собакам все одно, навіть не помічають.
Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук і шкода, що пристрій не виправдав очікувань.
Якщо Ви підозрюєте заводський брак, наприклад, ліхтарик працює не стабільно або пристрій видає гучний звук (в нормі звук майже не чутний для людського вуха), зверніться до нас через приватні повідомлення, менеджер домопомже протестувати пристрій та передати його на сервісне обслуговування.
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Черный
Працює, швидка доставка.
- Марія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Черный
На жаль не працює, собаки не реагують ні як, навіть дуже близько (( лазар світить криво((
- Антонина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Черный
Не рекомендую!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Заїдае кнопка включения
- Продавец Top Hub
- Ірина І***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Черный
Корисна річ. Дійсно працює. Купувала для відлякування вуличних собак, коли гуляю зі своєю. При використанні собака розвернулась і пішла геть.
- Достоинства:
- Прийшло з батарейкою
- Продавец Top Hub
- Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет: Черный
Дякую за своєчасну доставку товару.
Відлякувач для собак дуже дієвий. Працює добре, без шкоди для тварин.
Замовила вже другій.
Дякую вам за вашу працю.- Достоинства:
- Все подобаєтся