Отзывы покупателей о Телевизор Thomson Google TV 43" QLED Pro (43QG7C14) [139513]

Оценка пользователей 4.25/5
  • Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный

Після оновлення до Android 14 звук став ще більше насиченим, добавилися баси і високі частоти. Картинка теж приємно здивувала. Чудовий телевізор за свої гроші. Єдине неможливо змінити регіон, мабуть потрібно скидати до заводських налаштувань. Все інше влаштовує

Достоинства:
    Звук, зображення
    Недостатки:
    Зміна регіону недоступна
  • Светлана Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный

Дуже сподобалося все дякую

• Дмитро П***

Вітаю!Використовую як телевізор та монітор-мене влаштовує.При підключенні по HDMI плетеним кабелем видає 4К 120Гц-відеокарта на компі AMD RX 6700 XT(144 не бачив,хоча можливо треба більш дорогий та якісніший кабель).Треба також підключити у правильні hdmi порти (підходять два з чотирьох,та вибирати режим ГРА).

Достоинства:
    4К 120Гц,гарна матриця,немає битих пікселів зовсім.
    Недостатки:
    Сьогодні побачив що не працює підсвітка пульта,з чим це пов'язано не розумію.
    • Андрій К***

Потрібно натиснути і утримувати кнопку "вибір" тобто круглу і підсвідка вімкнеться

• Катерина

хороший телевизор, но слегка подлагивает и иногда вайфай плохо ловит. звук хороший, не знаю почему многие пишут что слабый

Достоинства:
    качество картинки, герцовка
    Недостатки:
    немножко лагает сама система
  • Володимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный

Вже все ок! Працює

• Володимир П***

Перестала працювати підсвітка пульта! Підтримка не відповідає! Розетка де постачальники товару, їхні контакти і тд???

Достоинства:
    Все ок, крім підсвічування пульта!
    Недостатки:
    Не працює підсвітка, працювало 2 тижні! Поміняв батарейки, відєднав пристрій і під'єднав заново! 0

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

• Іван

Хороший телевізор в рамках ціна/якість. Як і казали в інших коментарях сама система трохи лагуча, ніякі оновлення це питання не вирішують

• Віктор Г***

Телевізор дуже сподобався, один з кращих по співвідношенню ціна/якість на момент придбання, швидкий процесор, легко збирати, налаштувати, оновлюється без заморочок, смарт працює добре, динамічні сцени без ривків, зображення чітке, і т.д. 4к читає і відтворює з носіїв добре. Рекомендую

Достоинства:
    Один з кращих по співвідношенню ціна/якість на момент придбання
    Недостатки:
    Не виявлено поки
  • Євгеній Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65". Цвет рамки: Черный

Не раджу купувати телевізор саме цієї марки. Працює гарно поки працює. Через 9 міс. з'явилась тонка вертикальна чорна смуга. Потім ще одна. Відправив у гарантійний ремонт. Механічних пошкоджень точно нема. Відмовили. Чому - ще не знаю, документи разом з телевізором.Але не здивувався. Стикався вже з "гарантіями" в Україні. Виявилось, що і платно телевізор цієї марки не так просто відремонтувати навіть в Києві. Я так зрозумів, що Thomson взагалі не має авторизований сервісників в Україні. Щиро дякую сервісній службі Розетки. Вони все ж таки спробували організувати ремонт, хоча і не займаються негарантійним ремонтом. Не знаю, правда, чим це все закінчиться, але купувати цю марку НЕ РАДЖУ.

Достоинства:
    Гарний телевізор
    Недостатки:
    Відсутність можливості ремонту.

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам щиро шкода, що у вас виникла така ситуація з телевізором.

Поява вертикальних смуг на екрані дійсно потребує обов’язкової діагностики в авторизованому сервісному центрі, оскільки лише за її результатами визначається причина несправності та можливість гарантійного ремонту. Остаточне рішення приймається сервісом на підставі технічного висновку, з яким обов’язково має бути ознайомлений клієнт.

Звертаємо увагу, що бренд Thomson має офіційне гарантійне обслуговування в Україні, а магазини-партнери (зокрема маркетплейси) виступають посередником між покупцем і сервісом. Ми розуміємо, що процес може бути незручним і тривалим, і перепрошуємо за завдані незручності.

• Євгеній Х***

Тут не те щоб процес незручний і тривалий. Поки що він у безвиході,так як я не можу знайти сервісну органвзацію,яка взагалі Thomson ремонтує. Вже неважливо чи гарантійно чи ні. Телевізор на сервісі Розетка поки що. Контакти майстерні вони не дають. Чи та сервісна майстерня тільки акти відмови в гарантійних ремонтах пише? Висилати його зворотньо мені,а потім знову ремонтникам?

• Андрій К***

Немає змоги обрати країну Україна, їх немає в меню при першому ввімкнені

Недостатки:
    Неможливо встановити країну яка потрібна

Доброго дня.
      Дякуємо за коментар. Справді, на ранніх версіях програмного забезпечення Google TV перелік країн формувався на стороні Google, і Україна тимчасово була відсутня у списку.
      На сьогодні це питання повністю вирішене: після оновлення програмного забезпечення Україна автоматично з’являється у налаштуваннях, а часовий пояс коректно визначається. Рекомендуємо перевірити наявність оновлень

• Ірина

Сьогодні отримала свій Томпсон. Дуже задоволена якістю продукту! Картинка топ, звук думала буде гірше, але досить непогано. Рамки невеликі, виглядає сучасно. Настроїла дуже швидко, встановила додатки потрібні без проблем. Я не граю, але вже задумалась про придбання приставки , на такому телевізорі буде вогонь напевно). Можливо є кращі, але ця модель враховуючи європейську збірку мене абсолютно влаштовує. Окремо дякую розетці, зробили доставку вчасно без проблем, ввічливі хлопці!

Достоинства:
    Европейська збірка. Якість. Ціна гарна. Google TV.
    Недостатки:
    Поки нема)
  • Андрій К***

Звук чудовий як для телевізора

Достоинства:
    Швидка ОС, багато додатків
    Недостатки:
    Ще би безкоштовні Netflix i Megogo, sweet tv
  • Андрій К***

Після майже двох тижнів користування виявлено незначні засвіти на екрані. Невеликі підвисання операційної системи. В цілому задоволений. Якість зображення на висоті, звук нормальний як для телевізора. Для прослуховування музики звичайно потрібно додатково брати саундбар чи ще щось. Операційна система супер, безліч корисних додатків

• Андрій К***

Перше враження чудове. Якість зображення на висоті, звук чудовий. Доставка все супер

Достоинства:
    Зображення, звук
    Недостатки:
    Поки не виявив
    • Андрій

Звук дійсно хороший? Бо дехто пише, що поганий.

• Дмитрий М***

Цей телевізор головна біль. Якщо їм користуватись чисто як телевізором то напевно все ок.
    1. Індикатор горить як маяк білим кольором, ніде в меню не знайшов як відключити. В моему лг 10літньму можна було відключити.
    2. Поставив медіа сервер, картинка є, звуку не має, не розумію в чом проблема.
    3. Підключив до компа, 4к 120 герц, ( ну це напевно кабель застарілий бо брав давно)
    Дивлюсь фільми і постійно вилазить напис, перейдіть у ігровий режим, і переключає зображення у ігровий режим. Також відбуваються регулярні клацання звуку. Це якийсь треш. Не думав що я буду трейтій день трахаться з цим телевізором. Коли я купляв лг 10 років тому щось я не можу згадати жодних проблем.
    4. Якість звуку жахлива

Достоинства:
    Гарна якість зображення.
    Недостатки:
    Звук, технічні проблеми зі звуком
    • Александр С***

у меня и друга, таких проблем нет и с звуком все ок. возможно у вас кабель hdmi плохой.

Добрий день.

Зверниться до СЦ для діагностики.

Доброго дня!
      Дякуємо, що повідомили про ситуацію.
      Рекомендуємо звернутися до авторизованого сервісного центру Thomson для діагностики — телевізор ще на гарантії, тому ремонт буде виконано безкоштовно за наявності гарантійного талона.

• Дмитро М***

В користуванні пару днів, але тільки позитивні емоції, як від чудового зображення так і звуку. Меню швидке без глюків, налаштування легке (засмутило відсутність в меню України). Але меню все українське.

Достоинства:
    Гарне зображення, звук.
    Недостатки:
    Поки немає
    • Валерія Г***

Доброго дня. Я також два тижні як користуюсь цим ТВ,як і у вас були лише позитивні враження але вчора почало мигати зображення чі не було у вас такого або можливо ви знаєте в чому причина і як її виправити. Дякую.

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення

Ми не стикалися з подібною проблемою у моделі Thomson QLED 55" 55QG7C14, тому радимо спершу виконати кілька простих перевірок:

Переконайтесь, що HDMI-кабель або антенний кабель під’єднаний надійно — іноді миготіння зображення пов’язане саме з контактами.

Спробуйте оновити прошивку телевізора через меню налаштувань (якщо є інтернет-з’єднання).

Якщо зображення блимає навіть без зовнішніх джерел (наприклад, у меню або YouTube), радимо звернутись до сервісного центру Thomson — можливо, потрібно оновити програмне забезпечення або перевірити підсвітку.

• Олександр Р***
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный

Користуюсь декілька днів,телевізор супер. Тільки сталась проблема пропала підсвітка кнопок пульта.
    Міняв батерейки нові нічо не допомагає

Недостатки:
    Пропала підсвітка пульта
  • Аліса
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный

Гарна якість зображення та чудово передає звук, я задоволена.

Достоинства:
    Ціна,якість
  • Александр С***
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный

купил телек не тут, выбирал его в качестве монитора и с этим он справляется супер, андроид вначале очень тупил, после моих експерементов с адб и принудительного включения 4к в оболочке, пришлось сбросить тв на заводские и внезапно, после сброса он начал работать нормально, пропали баги микрофона и зависания, стало возможно им пользоваться.
    Процессор тут не плохой, ядра а75 это хорошо, графика тоже не плохая, даже игры 3д идут, запускал какую-то игру на скутерах, шла идеально. 4k HDR 60fps видео в ютубе идут без проблем.
    Подсветка на глаз равномерная, немного темнит по углам, на фото это чисто на камеру так, в жизни этого свечения не видно, яркость мне достаточно 70%.
    Матрица по всей видимости VA, если смотреть сильно под углом, изо желтеет немного, но сам черный тут очень приятный и достаточно черный, лучше чем мой монитор самсунг г7. битых пикселей не нашел, по углам немного темнее чем в центре, в тесте "уфо тест" есть гостинг, не критичен. виндовс видит только 8бит 4к 144герц, FreeSync работает, есть мерцание от VRR в играх, если фпс падает ниже 60. (не понимаю, почему производитель на заявил про поддержку vrr на своем офф сайте)
    Звук есть, слушать можно, не противно.
    Пульт, он тут блютузный с подсветкой, но на батарейках, уже бы сделали с акб и тайп с. режима курсора в нем нет, по весу достаточно увесестый, кнопки приятные, работает хорошо, направлять на телевизор его не нужно.
    Первое, что я сделал из коробки. включи цвета в ручную, убрал насыщеность, а то он сильно красочный, выключил все "улучшалки изо" - они работают, но мне не понравилось. удалил весь ненужный мне софт., а что удалить нельзя - отключил. перевести оболочку андроид в режим 4к не удалось, гугл тв вывалился в ошибку и сказал, что не может работать в таком разрешении, а левый лаунчер не удалось подружить с кнопкой "дом".
    Короче, как огромный монитор этот телик подойдет классно, все функции нужные есть. Как тв, не вижу смысла в этом варианте брать модель с 144 герцами, лучше взять 60 за дешевле, а разници скорее всего не будет.

Достоинства:
    144Hz VRR UHD VA
    • Чубов А***

Александр, добрый день.
      Подскажите пожалуйста про «дерганье» картинки при fps ниже 60, хочу взять под ps5

• Олександр С***

У тебя есть настройка четкости экрана? Я не вижу и кажется как бы картинка мыльновата