Картка Rozetka

Відслужив достойно

• Інна С***

Лопнуло колесо

Доброго дня.
      Нам дуже прикро, але подібне іноді трапляється через не вірне розположення коробок під час доставки.
      Прохання звернутись до представників компанія Розетка для вирішення цієї проблеми.
      Ми зробимо все залежне від нас, щоб ви максимально швидко отримали товар належної якості.

• Виктория К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

При першому виїзді на вулиці(10 днів як к нас беговел)змоламось колесо,зв'язатись з розеткою не возможно,дали гарантійний талон на місяць ,але обміняти колесо чи відремонтувати сервісний центр відмовився .не рекомендував, дитини дуже засмучена

Недостатки:
    Зразу лопнула пластмаса на колесе

Доброго дня, в комплекті з виробом у вас має бути гарантійний талон з контактами сервісного центру. Прохання зв'язатись з нами за допомогою ел.пошти вказаної в ньому.

Ми легко вирішимо це питання)

• Марина І***

Не доложили запчастини!

• Олександра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Замовлення отримали швидко.зібрали за 15 хв. Біговел хороший,гарно виглядає і зручний для дитини ( 5 років, 22 кг, 110 см) Але,на жаль,в комплекті не було дзвоника,малий засмутився

Достоинства:
    Зручний,гарний,якісний
    Недостатки:
    В комплекті не було дзвоника
  • вера Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Товар пришёл быстро и без повреждений, ни каких недостатков не обнаружено

Достоинства:
    Лёгкий
  • Артем З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

При розпакуванні товару виявив дефект, по відгукам видно що це вже не перший раз

Представник бренду

Нам очень жаль что так случилось, колесо сломалось, вероятно, из-за не правильной доставкой товара транспортной компанией. Мы сделаем все возможное для быстрой замены поврежденного беговела на целый.

• Евгения Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Сегодня забрала свой заказ и огорчилась. Швы на беговеле грубые, в магазине сказали, что гарантия всего 1 месяц, хотя на гарантийном талоне указано- 12 месяцев. А самое неприятное это то, что колесо треснутое. Покупали на подарок. Завтра уже ДР. Ребёнок остаёться без подарка.

Недостатки:
    Треснутое колесо.

Добрый день!
      Очень сожалеем о сложившейся ситуации. Подобные повреждения, зачастую, связаны с неосторожной перевозкий товаров службами доставки. Со своей стороны мы сделали все возможное, что б вам доставили новый беговел без повреждений.

• Ирина Л***

Звоночек выслали через 10дней после обращения. Спасибо

• Яна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Товар якісний. Ціна супер.

Достоинства:
    Швидке оформлення.
    Недостатки:
    Не виявили.
  • Вячеслав Н***

За свои деньги норм.

• Юлия Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

В целом за такую цену соответственный и товар, не стоить ожидать вау качества. Но ребёнку покатать хватит сезон.

Достоинства:
    Легкий
    Недостатки:
    Варили как буд-то в гараже, такие швы грубые и неакуратные
  • Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Плюс прийшов не правильно сформований руль: вставлений не тією стороною. Порівняйте фото моє і виробника/розетки: з якої сторони болт і куди дивляться ручки.

• Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Купили на день народження - подарунок-розчарування. Весь погнутий і поцарапаний. Приїхав в коробці і деталі в пупирці, але як видно з фото - це не допомогло. Хтось його добре пом’яв і розцарапав ще до пакування. В точці видачі оглянула, що норм запакований і не чекала такого вигляду. По суті - товар бракований; неякісний.

Достоинства:
    Низька вага
    Недостатки:
    Низька якість товару; фактично брак

Представник бренду

Нам дуже шкода через цю ситуацію. Подібні пошкодження зазвичай виникають з вини транспортної компанії, через необережну доставку. З заводу усі деталі біговелу запаковні в додаткову транспортну плівку і не змогли б завдати пошкоджень як зображено на фото.

• Виктория В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

В цілому гарний. Але нам непоклали в комплект болт до руля. Тому така оцінка. Виправте недолік і я зміню оцінку. Дякую ((((

Достоинства:
    Легкий і зручний
    Недостатки:
    Недокомплект.
  • Алиса С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Как по мне ,то за такую цену ,прекрасный беговел . Ребёнка сразу же заинтересовал . Очень легкий . Поэтому его можно спело брать с собой на прогулку .

Достоинства:
    Цена . Лёгкий .
  • Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Товар повернули на наступний день, навіть не збиравши, а просто уважно роздивившись. Колеса на підшипниках шатаються, явно довго не проходять, а гарантія аж цілий місяць... Сліди зварювання криві, об'ємні, місцями не прокрашені, на рамі декілька шматочків відлетішої сварки, достатньо гострі щоб або порвати одяг або поцарапити.
    Єдиний плюс вага.
    Вибрали дорожчий, трошки важчий, але його приємно тримати в руках.

Достоинства:
    Вага
    Недостатки:
    Сам товар один великий недолік.

Людмила, доброго дня!
      Нам дуже шкода, що данний товар не виправдав ваших очікувань.
      Ми спеціально не змінюємо редагуванням фотографій наших продуктів, тому візуальна складова, у т.ч. зварювання, відображені на фото як це є на продукті.
      Для балансування колеса необхідно використовувати додаткові внутрішні гвинти, що центрують колесо. Цей крок вказаний в інструкції і саме він дозволяє балансувати колеса.

• Валерия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Впервые розетка очень разочаровала товаром. Беговел пришёл на отделение поцарапанный весь. Руль , рама , все в царапинах. Такое впечатление будто на нем уже ездил кто то.

Валерия, добрый день.
      Мы очень сожалеем о том, что наш товар вам не подошел.
      Для сохранения краски от повреждений рама беговела упакована в дополинтельную защитную упаковку.
      С большой долей вероятности, описанные повреждения могли возникнуть при транспортировке на отделение.

• Миронова А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Легкий, красивый, ребёнок в восторге! Спасибо за быструю доставку!

Достоинства:
    Легкий, полная комплектация, быстрая доставка
    Недостатки:
    Пока не обнаружено
  • Иван З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Собрали легко, как конструктор: все детали в наличии, но нужны инструменты - шестигранники, ключи, пассатижи.
    Ребенок доволен, чего еще желать?..

#распаковкадети

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Пока не выявлено
  • Оксана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Брали на подарунок. Зібрали, всі деталі є, все працює, вигадає надійно. Дитина 2 роки ніжками дістає, якщо сидіння опустити. А так буде ще на пару років точно. Ціна в порівнянні з іншими прекрасна.