Отзывы покупателей о Наматрасник MirSon №5003 Exclusive Line Light 120x190 см (2200005333525)

Оценка пользователей 4.52/5
  • Отзывы про товар продавца SONMIR_homes
  • Елена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 120x200

Гарна якість

• Продавец  SONMIR_homes

Щиро дякуємо вам за відгук.

Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Ми завжди прагнемо, щоб кожен виріб дарував комфорт, довговічність та приємні враження від користування.

Будемо щиро раді вашим наступним замовленням та новим відгукам.

• Валерія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 160x200

Все добре. Розмір відповідає замовленню. Дякую

Щиро дякуємо вам за відгук

Раді, що розмір повністю відповідав замовленню і все вам підійшло
      Будемо раді вашим наступним покупкам!

• Ольга О***

Приємно задоволена якістю та виглядом наматрасника.ще й за таку адекватну вартість.Гарно прошитий, зручні широкі резинки на кутиках і розмір як заявлений( не маломірить). Задоволена покупкою!

• Продавец  SONMIR_homes

Щиро дякуємо вам за такий приємний і детальний відгук!
      Нам дуже радісно знати, що ви залишилися задоволені якістю наматрасника, пошиттям і зручністю у використанні. Ваша довіра та позитивні враження — найкраща мотивація для нашої команди.
      Користуйтеся із задоволенням та будемо раді новим замовленням!

• Наталія Ц***

Гарний по якості, акуратно, густо прошитий. Мені сказала консультант, що він однаковий з обох сторін. Але ні, знизу він флізеліновий, не знаю як точно називається цей матеріал). Маю цієї ж фірми наматрасник, він не такий білий як цей, але однаковий з обох сторін. Дякую

Дякуємо за ваш відгук!

Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції.

• Денис Ж***

М'якенький та приємний наматрацник) Спати на ньому одне задоволення

• Продавец  SONMIR_homes

Дякуємо вам за такий приємний відгук!
      Нам дуже радісно, що наматрацник вам сподобався і дарує комфортний сон.

• Дмитро Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 90x200

Гарний, приємний на дотик.

Раді, що наматрацник вам сподобався і ви залишилися задоволені покупкою

• Елла П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 90x190

Наматрасник хоть и не из натуральной ткани, но за такую цену очень неплохой.

Раді, що наматрацник вам сподобався і ви залишилися задоволені покупкою

• Людмила Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 180x200

Нікому не раджу витрачати гроші на вітер!
    По-перше: цей наматрацник пошитий з тканини з якої роблять підгузники чи одноразові пеленки. Вона після першого прання розлізиться.
    По-друге: наматрацник доставляли цілий тиждень.
    По- третє: моє здивування.... Він не чисто білий, як на фото, а з темно сірою обшивкою по кругу.
    По-четверте: я зразу телефонувала з магазину Резетка до поставщика, хотіла повернути, бо поспішила і заплатила одразу а потім почала дивитись на товар (моя помилка). Після того ще раз дзвонила, сказали передзвонити у понеділок, а сьогодні дзвоню і скидають мій дзвінок...
    Думайте добре, чи хочете Ви викинути свої гроші на вітер!!!

Недостатки:
    Повний недолік, одноразовий.
    • Продавец  SONMIR_homes

Вітаю!

Щиро перепрошуємо за незручності
      Ми обов’язково вирішимо це питання у найкоротший термін, щоб ви залишилися повністю задоволені нашою продукцією та сервісом

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 150x200

Дякую, все супер. Класний наматрацник. Гарне обслуговування.

Вітаємо!
      Щиро дякуємо вам за такий теплий відгук
      Раді, що вам сподобався наш наматрацник і ви залишилися задоволені обслуговуванням!
      Ваша довіра — найбільша нагорода для нашої команди

• Юрий В***

Мне понравилось.

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Не увидел
    • Продавец  SONMIR_homes

Вітаємо!
      Щиро дякуємо вам за такий теплий і приємний відгук
      Нам надзвичайно радісно, що ви залишилися задоволені нашою продукцією.
      Ваша довіра — найкраща мотивація для нашої команди

• Андрій К***

Супер. На перший погляд жорсткий, а як спиш то і не відчувається

Достоинства:
    Ціна якість
    Недостатки:
    Не виявили
    • Продавец  SONMIR_homes

Дякуємо вам за відгук!
      Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені якістю нашої продукції
      Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців

• Игорь С***

Хороший товар

Достоинства:
    Размер подходит
    Недостатки:
    Не нашел
    • Продавец  SONMIR_homes

Дякуємо вам за відгук!
      Нам дуже приємно знати, що товар вам підійшов і ви залишилися задоволені покупкою

• Микола
    Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 160x190

Все супер, качественный, по размеру идеально и выглядит симпатично

Вітаємо!

Щиро дякуємо вам за такі теплі слова!
      Нам неймовірно приємно, що якість, розмір і зовнішній вигляд товару вам сподобались.
      Ваша довіра та задоволення — найбільша нагорода для нас.

З повагою та турботою,

• Інна Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 160x190

Все супер

Раді, що наматрацник MirSon №5003 Exclusive Line Light Вам сподобався
      Бажаємо комфортного та приємного користування!

• Вадим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 90x200

Тканина приємна, м'яка, добре дихає. Підходить як додатковий захист матраца від пилу, поту та невеликих забруднень.

Вітаємо!
      Щиро дякуємо вам за відгук та довіру до нашої продукції.
      Нам дуже приємно, що наматрацник забезпечує комфорт, добре пропускає повітря та виконує захисну функцію для матраца.
      Будемо раді вашим новим замовленням.
      Команда MirSon

• Микита З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 160x200

Брав для захисту матраца. Наматрацник антиалергенний, не накопичує пил, підходить для чутливих людей.

Щиро дякуємо вам за такий чудовий відгук про наматрацник MirSon №5003 Exclusive Line Light.

Нам дуже приємно, що наматрацник повністю виправдав ваші очікування та чудово виконує свою основну функцію — надійний захист матраца.

Окремо дякуємо, що ви відзначили його антиалергенні властивості та комфорт у використанні для чутливих людей. Ми справді приділяємо велику увагу безпечним і якісним матеріалам, щоб наша продукція дарувала здоровий та комфортний сон.

Щиро дякуємо за довіру до MirSon. Будемо раді вашим наступним замовленням та новим відгукам.

• Лілія Є***

Добрий наматрацник за адекватну ціну.

Достоинства:
    М'який, приємний, не електризується

Щиро дякуємо вам за відгук
      Нам дуже приємно, що наматрацник MirSon №5003 Exclusive Line Light сподобався вам своїм комфортом та приємною якістю за адекватну ціну

Особливо цінно, що ви відзначили його м’якість, приємну текстуру та відсутність електризації — ми дійсно прагнемо, щоб кожен виріб дарував максимум зручності у щоденному користуванні

Нехай наматрацник і надалі захищає матрац та додає ще більше комфорту вашому відпочинку

• Євгенія Л***

Наматрацник добре переносить прання, не втрачає форму та швидко висихає. Дякую!

Доброго дня!

Щиро дякуємо вам за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно, що наматрацник добре переносить прання, не втрачає форму та швидко висихає

Раді, що ви оцінили його практичність та якість у щоденному використанні

Користуйтесь із задоволенням, нехай служить вам довго та надійно захищає матрац

Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів!

• Ганна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 150x200

Наматрацником користуємось 3 місяці. Враження жахливі. Низ зворотня сторона кострубата синтетика яка чіпляється до матраса і кошлатить його. Відірвати від матраса з катишками самого матраса. Зпоганила цим наматрасником поверхню матраса. Не раджу ні кому бо не захищає матрас, а шкодить його поверхню.

Достоинства:
    Гарно стьогана поверхня лице
    Недостатки:
    Низ основа синтетичного наповнення кошлата і дрябка

Щиро дякуємо вам за відгук

Нам дуже прикро, що у вас склалося таке враження від використання наматрацника.

Хочемо уточнити, що матеріал чохла у даній моделі — мікросатин. Це синтетична тканина, яка має свої особливості структури та тертя. У поєднанні з певними типами оббивки матраців (особливо з м’яким трикотажним покриттям) може виникати ефект зчеплення поверхонь.

Наматрацник не містить жорстких або абразивних елементів, однак реакція матеріалів між собою може залежати від типу тканини самого матраца.

• Аліна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 140x200

Дозволяє швидко змінити жорсткість матраца без покупки нового.
    Дякую!

Дякуємо вам за зворотний зв'язок!
      Раді, що наматрацник виправдав очікування та став зручним рішенням. Гарного користування!

• Віктор С***

Зручна гумка по краях, наматрацник ідеально прилягає. Дякую!

Раді, що наматрацник MirSon №5003 Exclusive Line Light вам сподобався

Гумка по кутах — дійсно зручне рішення для щільної фіксації. Нехай користування буде комфортним!
      Завжди раді допомогти

• Микита Ю***

Наматрацник від MirSon виконує свою функцію ідеально. Чохол не сповзає, приємний на дотик. Чудова якiсть!

Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук!
      Раді, що наматрацник повністю виправдав ваші очікування — зручно фіксується, приємний на дотик і якісний.
      Користуйтеся із задоволенням!

Команда MirSon

• Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 200x220

На жаль, даний вибір пропускає вологу, можливо при перегляді характеристик я не дочитала десь, але таку інформацію не бачу ніде.

Достоинства:
    Мʼякий
    Недостатки:
    Водопроникний

Дякуємо вам за зворотний зв’язок
      Звертаємо увагу, що дана модель - MirSon №5003 Exclusive Line Light - є звичайним наматрацником, тобто не має водонепроникного шару. Його головна функція - захист поверхні матраца від пилу та незначних забруднень, а також забезпечення додаткового комфорту завдяки м’якості тканини.
      Якщо вам важливий саме захист від вологи, рекомендуємо розглянути моделі з водонепроникним покриттям, наприклад:
      Водонепроникні наматрацники MirSon ссылка
      З радістю допоможемо підібрати відповідний варіант - звертайтесь у разі потреби

• Андрій Г***

Гарна якість, підійшов по розміру!

Достоинства:
    Недостатки:
    Не має

Щиро дякуємо вам за відгук про наматрацник MirSon №5003 Exclusive Line Light!
      Раді чути, що він вам підійшов і якість вас задовольнила - саме цього ми й прагнемо.
      Щоб доповнити захист постелі, рекомендуємо чохли на подушки - вони допоможуть зберегти чистоту та гігієнічність наповнювача, подовжать термін служби подушок і створять додатковий комфорт:
      Переглянути чохли для подушок MirSon 50*70 см ссылка
      Дякуємо, що обираєте MirSon - завжди раді вам!

• Наталья Б***

Вже замовляю третій у нашу родину. Чудовий, нарікань не маю. Двома користуємось вже більше 2 років, нічого з ним не відбувається. Якість-ціна, рекомендую !

Достоинства:
    Якість, модель, ціна
    Недостатки:
    Не має

• Екатерина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 120x200

Качество непогане рекомендую швидка доставка опису совпадає.

• Любомир М***

Прекрасно

Достоинства:
    Недостатки:
    Гарно

• Іван

Матеріал наче непоганий, але розмір не спіпадає. Маю матрац розміром 140х200 і як видно на фото по ширині наматрацнику бракує сантиметри три. Якщо вирівняти одного боку, то не вистачає з іншого. По довжині все ок. Вдруге не замовлю через це.

Достоинства:
    Матеріал
    Недостатки:
    По ширині не того розміру

Дякуємо за Ваш відгук!
      Перепрошуємо за незручності. Інформацію опрацьовано та передано відповідальним особам. Для вирішення питання Ви можете звернутися на наш офіційний сайт.
      Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.

• Вікторія К***

Отличное качество. Служит уже больше года

• Світлана

Все чудово.

• Юлія Х***

Наматрасник просто супер

• Анна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 180x200

Якість гарна

• Наталья М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 90x190

Очень удобный и хороший на матрасник.

Достоинства:
    Хорошо держится на матрасе

• Євгенія Г***

З одного боку класний, а з іншого такий матеріал наче як скатується і чіпляється. Не довговічний, але свою ціну виправдовує і функцію виконує. Однозначно краще з ним ніж без нічого

Дякуємо за Ваш відгук!
      Перепрошуємо за незручності. Інформацію вже передано відповідальним особам. Вживаємо заходів для поліпшення якості нашої продукції.

• Юрий В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 140x190

Отлично подошел по размеру

Достоинства:
    Удобный, функциональный.

• Володимир П***

Надійшов вчасно без затримки

Достоинства:
    Нормальна якість, підійшов за розміром