- Катерина У***Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 140x200
Довольно таки неплохой, рекомендую
- Достоинства:
- Качество
- Продавец SONMIR_homes
Щиро дякуємо вам за такий теплий відгук!
Нам надзвичайно приємно, що наматрацники перевершили ваші очікування. Бажаємо вам комфортного та затишного сну!
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 140x200
Це найкращий вибір, якщо вам потрібен якісний, дихаючий чохол за розумні гроші, а не додатковий комфортний шар.
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за відгук!
Нам дуже приємно, що наматрацник MirSon Cotton Aloe Vera 262 став для вас вдалим вибором.
Ви дуже точно підмітили його призначення — це якісний, дихаючий захисний чохол без зайвого шару, оптимальний за ціною та практичний у щоденному використанні.
Дякуємо за довіру та бажаємо вам комфортного сну
- Геннадій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 140x200
Надійно захищає матрац від пилу, забруднень і дрібних плям. Легко знімається для прання.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Раді, що наматрацник MirSon Cotton Aloe Vera 262 відповідає вашим очікуванням і надійно захищає матрац.
Практичність, гігієнічність і зручність у догляді — саме те, що ми прагнемо забезпечити у кожному виробі
Дякуємо, що обираєте MirSon!
- Поліна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 140x200
Хороший наматрацник, все підійшло
Представник постачальникаДякуємо вам за відгук!
Раді чути, що наматрацник MirSon Cotton Aloe Vera підійшов і виправдав ваші очікування. Комфорт, якість та точна відповідність розмірів — саме те, на що ми орієнтуємося
Нехай користування буде приємним і зручним. Дякуємо, що обираєте MirSon!
- Кирило Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 140x200
Хороша якість, рекомендую.
- Достоинства:
- Якісний наматрацник швидко сохне після прання
- Недостатки:
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що наматрацник MirSon Стандарт Cotton Aloe Vera вас повністю задовольнив.
Нехай слугує вам довго та дарує комфорт щодня!
- Лариса С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 80x200
Товар брала по відгуках. Треба було терміново на ліжко для нової квартири. На Розетці візуально товар був наче норм, а коли побачила його на матраці була в шоці за що віддала гроші. Пошито аби як. Прикро, повернути товар вже не можу. Буде так, але більше не візьму товар виробника MirSon.
Більше не куплюся на цього виробника.- Достоинства:
- Поки ніяких переваг не відчула
- Недостатки:
- Зовні і на відчуття нагадує дешеву синтетичну тканину. Який там мікросатин? Цікаво, той хто вказував ці характеристики взагалі товар бачив? Вже вдруге так потрапила на товар цього виробника. Вперше це була пухова ковдра, яка через пару років використання перетворилася в "млинчик". От не вміють вони робити нормальний товар без брехні. Так він по акції, але ж його реальна вартість набагато нижча. Я б гривен 200 може б дала, не більше. От
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за незадоволення товаром. Нам дуже шкода, що вам не сподобався наматрасник MirSon Стандарт Cotton Aloe Vera.
Щодо вашої зауваги про мікросатин - хочемо пояснити, що це дійсно синтетичний матеріал, виготовлений на основі поліестеру. Мікросатин має гладку і шовковисту текстуру, тому його часто використовують для продукції, де важливий естетичний вигляд і зносостійкість. Однак, якщо ви очікували натуральний матеріал, як бавовна чи сатин, то цей товар, звісно, не відповідає вашим вимогам.
Ми розуміємо ваше розчарування, особливо якщо товар не виправдав ваших очікувань. Будь ласка, зверніться до нас через розділ Контакти на нашому офіційному сайті або надішліть листа на електронну адресу, вказану на бірці виробу. Опишіть детальніше ситуацію, і ми зробимо все можливе, щоб вирішити вашу проблему.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200
Дуже дуже приємний наматрацник
Представник постачальникаДякуємо Вам щиро за такий теплий відгук!
Нам надзвичайно приємно, що наматрацник Вам сподобався.
Ми й надалі працюємо, щоб кожен наш виріб приносив комфорт і задоволення.
До речі, звертаємо Вашу увагу — у нас є широкий вибір постільної білизни з якісних тканин на будь-який смак.
Можливо, Вам буде цікаво доповнити комфорт у спальні ще й новою постіллю.
ссылка
- Юрий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x190
Всё супер, простынь не скользит
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x190
Диво чохол, рівніше хоть гвоздями пробивай постіль - все було майже на підлозі. А на ньому чохлі все лежить так неначе приклеїли))
- Достоинства:
- Ціна, не скользить
- Недостатки:
- Було б добре, щоб був двухсторонній, але за таку ціну все супер.
- Ірина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x190
Наматрацник сподобався,ідеально підійшов,не парить,простирадло не ковзає. Задоволена.
- Достоинства:
- Пошиття акуратне
- Недостатки:
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 120x200
Чудовий наматрацник! Підійшов ідеально і за розміром і за якістю.
Не ковзає, цупкий, тканина приємна на дотик. Сторонніх запахів немає.
Доставка швидка.
- Романюк В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 200x220
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200
Досить непоганий наматрацник
- Достоинства:
- Повністю покрив боки матраца, навіть завернула під низ. Дійсно з бавовни, м'який.
- Недостатки:
- Не побачила
- Наталия А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 180x200
Купила для матраса 180 на 200, подошел идеально, спасибо
- Достоинства:
- качество
- Недостатки:
- Наливайко Л***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 140x200
Наматрасник с пропиткой Алоэ вера отличный - одела на матрас и супер, боковушки закрыты, не ерзает по матрасу, плотно прилегает к матрасу. Внешний вид устроил, резиночка плотная, материалы простеганы красивым узором, ткань приятная. Угодили покупкой, впечатления отличные, куплю еще и больший размер. Спасибо за качество, а Розетке за скидку!
- ГалинаПродавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 90x190
Доброго дня. Даний наматрацник водонепроникний?
- Представитель к***
Добрый день, уважаемая Галина! Спасибо, что обратили внимание на этот товар.Данный наматрасник обычный, он не имеет водонепроницаемую мембрану. Надеюсь, смогли вам помочь.