- Оксана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 120x190
Дякуємо за Ваш відгук!
Раді, що Ви залишилися задоволені якістю нашої продукції
Бажаємо Вам приємного користування та комфортного відпочинку!
- Валерія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 140x190
Дуже якісний товар , за свої кошти
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що ви залишилися задоволені якістю товару. Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову.
- Лариса Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 180x200
Хороший,якісний наматрасник.Сів ідеально.Дякую.
- Достоинства:
- Товар відповідає опису.Гарно запакований.
- Недостатки:
- Не виявила.
- Продавец SONMIR_homes
Щиро дякуємо вам за відгук
Нам дуже приємно, що наматрацник вам сподобався, ідеально підійшов та повністю виправдав ваші очікування.
Дякуємо, що відзначили якість товару та пакування!
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200
Наматрасник отличный,сел идеально и качество хорошее.
Дякуємо за Ваш відгук!
Раді, що наматрацник ідеально підійшов за розміром та Вам сподобалась його якість. Бажаємо комфортного користування та приємного відпочинку!
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 80x200
Цікава штука. Сподобалось. Прати не пробував.
- Недостатки:
- Не знаю. Якщо знайду – напишу
- Продавец SONMIR_homes
Вітаємо!
Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно, що товар виправдав ваші очікування.
Раді, що ви оцінили якість виробу)
Користуйтеся із задоволенням!
- Анастасия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 200x220
Прийшов гарно запакований, сам наматрацник хорошої якості і відповідає розміру.
- Достоинства:
- Ціна, хороша якість.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец SONMIR_homes
Вітаємо!
Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно, що наматрацник виправдав ваші очікування та підійшов за розміром
Раді, що ви оцінили якість виробу та пакування
Користуйтеся із задоволенням!
Швидка доставка, гарна якість !
- Достоинства:
- Ціна, якість ,швидкість
Вітаємо!
Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені якістю продукції та швидкістю доставки
Раді, що співвідношення ціни та якості виправдало ваші очікування
Будемо раді вашим новим замовленням!
- Альона О***Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200
Хороший наматрацник. Підійшов на висоту матраца 25см.Рекомендую до покупки
- Достоинства:
- Приємний , відповідає опису
Вітаємо!
Щиро дякуємо вам за відгук та довіру до нашої продукції.
Нам дуже приємно, що наматрацник підійшов за розміром та відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за рекомендацію.
Будемо раді вашим новим замовленням.
- Tan e***Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 120x190
На матрац 125*190 (який є з двох матраців 60 і 65 см) + футон 4 см - наматрацник надівся. Купили з-за додаткового нерозсування матраців. Поки що все гарно. Сам наматрацник з сірою окантовкою і другою формою простібання, як на фото, яке вже додавали.
- Недостатки:
- Білий колір. Бежевий би.
- Продавец SONMIR_homes
Дякуємо Вам за відгук.
Хочемо уточнити, що окантовка та варіант простібання можуть дещо відрізнятися залежно від партії виробництва. Це є нормою і жодним чином не впливає на якість, функціональність чи характеристики наматрацника.
Дякуємо за розуміння
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200
Надійшов вчасно. Стан гарний.
- Достоинства:
- Якість краще ніж на фото в каталозі. Дуже приємний на дотик.
- Продавец SONMIR_homes
Вітаємо!
Щиро дякуємо Вам за такий приємний відгук
Нам дуже радісно знати, що замовлення надійшло вчасно, а якість перевершила Ваші очікування навіть у порівнянні з фото в каталозі
Дякуємо за Вашу довіру ! Будемо раді бачити Вас знову
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200
Дякуємо вам за відгук!
Нам дуже приємно, що ви оцінили гарну якість продукції.
З турботою про ваш комфорт,
Команда SONMIR_homes
- Гуменюк М***Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200
Дякуємо Вам за відгук!
Нам дуже приємно, що Вам усе сподобалося.
Щиро дякуємо за довіру
- Денис Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200
Гарний намартацник розмір підійшов
Щиро дякуємо вам за відгук
Раді, що наматрацник вам сподобався і розмір підійшов ідеально
Нехай служить довго та дарує комфорт щодня
Дякуємо, що обираєте нас!
- Юля С***Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 90x190
Швидка доставка, гарна якість.
- Продавец SONMIR_homes
Щиро дякуємо за ваш відгук
Нам дуже приємно, що ви задоволені швидкою доставкою та якістю продукції
Бажаємо вам комфортного користування та затишних моментів
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200
Гарний.Якісна тканина.Білосніжний.Акуратно прошитий.На матрас 160 на 200, висота 25 см сів добре,трохи з запасом,як треба.
- Достоинства:
- За таку ціну якісний наматрасник.
- Недостатки:
- Немає.Сіра смужка не псує вигляд.
- Продавец SONMIR_homes
Щиро дякуємо вам за такий детальний і теплий відгук!
Нам дуже приємно, що ви оцінили якість тканини, акуратність пошиття та правильну посадку на матрац.
Раді, що наматрацник повністю виправдав ваші очікування.
Дякуємо, що обираєте нас
Бажаємо вам комфортного та здорового сну!
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200
Цілком адекватний наматрацник.
- Продавец SONMIR_homes
Щиро дякуємо за відгук! Раді, що наматрацник вам підійшов
Будемо раді бачити вас знову!
- Віта Н***Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 90x200
Гарний наматрацник, все сподобалося
- Достоинства:
- Не ковзає
Вітаємо.
Дякуємо за відгук!
Раді, що наматрацник вам сподобався. Нехай користування буде комфортним і приємним.
Команда SONMIR_homes
- Ярослава Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 140x190
Рекомендую
Вітаємо!
Щиро дякуємо вам за відгук і рекомендацію
Для нас це дуже цінно. Будемо раді вашим новим замовленням!
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 90x190
Якість гарна . Доставка швидка . Всім задоволені.
- Достоинства:
- Розмір підійшов ідеально.
- Недостатки:
- Не виявили
- Продавец SONMIR_homes
Щиро дякуємо вам за відгук
Нам дуже приємно, що розмір підійшов ідеально, якість вас задовольнила, а доставка була швидкою
Раді, що ви залишилися всім задоволені!
Команда SONMIR_homes
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 90x200
Дуже задоволена покупкою наматрацника! Якість чудова, матеріал приємний на дотик, м’який і водночас щільний. Ідеально підійшов за розміром, добре тримається на матраці та не з’їжджає. Сон став набагато комфортнішим, а матрац надійно захищений.
Дякую магазину за якісний товар та швидке обслуговування. Обов’язково замовлятиму у вас ще!- Достоинства:
- Висока якість матеріалів
Приємний на дотик, м’який і комфортний
Добре фіксується на матраці, не з’їжджає
Покращує комфорт сну
Захищає матрац від забруднень і зносу
Легко переться, не втрачає форму - Недостатки:
- Недоліків не виявила, повністю відповідає опису та очікуванням
Вітаємо!
Щиро дякуємо вам за такий детальний і приємний відгук. Нам дуже радісно, що наматрацник ідеально підійшов за розміром, добре фіксується та зробив ваш сон комфортнішим.
Дякуємо за довіру та високу оцінку якості й сервісу. Будемо раді вашим наступним замовленням!
команда SONMIR_homes
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200
Рекомендую. Розмір відповідає дійсності,якість гарна
Вітаємо!
Дякуємо вам за рекомендацію та відгук.
Раді, що розмір вам підійшов, а якість виробу вас задовольнила.
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів!
команда SONMIR_homes
- АЛІНА О***Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 200x220
Все чудово, якісний!!
Вітаємо!
Дякуємо вам за приємний відгук.
Нам дуже приємно, що покупка виправдала ваші очікування.
Ваша довіра для нас надзвичайно важлива!
команда SONMIR_homes
- Костянтин К***Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 120x190
Все добре
Вітаємо!
Щиро дякуємо вам за відгук.
Раді, що ви задоволені покупкою.
Дякуємо за довіру — для нас це справді дуже цінно!
Команда SONMIR_homes
- Катерина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200
Підійшов по розміру. Покупкою задоволені
Вітаємо!
Щиро дякуємо вам за відгук.
Раді, що наматрацник підійшов за розміром і ви задоволені покупкою.
Дякуємо за довіру — для нас це справді дуже цінно!
Команда SONMIR_homes
- Лілія К***Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 140x190
Дуже класний наматрацник! Ідеально підійшов за розміром! Гарної якості! Рекондую
Щиро дякуємо вам за такий теплий відгук
Нам дуже приємно, що наматрацник ідеально підійшов за розміром та сподобався якістю.
Дякуємо за рекомендацію — це найкраща підтримка для нас
Команда SONMIR_homes
- Ганна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 90x200
Доброго дня попався фабричний брак, середина не пробита, отслоєніє з середини тканини, прошу обміняти на такий самий розмір, тільки цілий. Форма малюнка доставленого наматрасніка , не співпадає з тим що приїхало.
Щиро перепрошуємо за незручності
Ми обов’язково вирішимо це питання у найкоротший термін, щоб ви залишилися повністю задоволені нашою продукцією та сервісом
Команда SONMIR_homes
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 200x220
Все супер!!!
Щиро дякуємо вам за відгук
Раді, що наматрацник підійшов і виправдав ваші очікування
Нехай служить вам довго та дарує комфорт кожного дня
Команда SONMIR_homes
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 90x190
Вітаємо!
Раді, ви залишилися задоволені покупкою.
Команда SONMIR_homes
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 150x200
Дуже приємна тканина, пошив акуратний і якісний, можна прати. Дякую продавцю!
- Достоинства:
- Якість та ціна
Раді, що наматрацник вам сподобався і ви залишилися задоволені покупкою
Команда SONMIR_homes
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 140x200
Раді, що наматрацник вам сподобався і ви залишилися задоволені покупкою
Команда SONMIR_homes
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x190
Суперовий..розмір підійшов..брала на тапер , що на дивані не сповзає..ідеальний
Доброго дня!
Щиро дякуємо вам за такий теплий та приємний відгук!
Раді, що наматрацник вам підійшов і ви залишилися задоволені покупкою
Команда SONMIR_homes
- Рінат Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200
Все чудово. Доставка дуже довга
Вітаю!
Дуже дякуємо вам за відгук і високу оцінку нашої продукції Нам надзвичайно приємно, що все сподобалось
Перепрошуємо за затримку з доставкою
Ми завжди працюємо над тим, щоб замовлення приходили швидше, і обов’язково врахуємо ваш відгук для покращення сервісу
Команда SONMIR_homes
- ОксанкаОтзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200
Брала наматрацник спочатку на пробу, але настільки сподобався, що замовила ще один собі і рідним. Дуже приємна тканина, пошив акуратний і якісний. Залишилась дуже задоволена покупкою, рекомендую!
- Достоинства:
- Гарно по розміру все лягає.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец SONMIR_homes
Щиро дякуємо вам за такий теплий відгук
Нам дуже приємно, що наш наматрацник сподобався вам настільки, що ви обрали його і для себе, і для рідних
Ваші слова — це найкраща оцінка нашої роботи!
Будемо раді новим замовленням для вашого затишку
Команда SONMIR_homes
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 140x190
Наматрасник отличная. А, главное, простыня перестала стягиваться. Покупкой очень довольна. Спасибо
- Достоинства:
- Не скользкая повнрхнось
Вітаємо!
Щиро дякуємо вам за такий чудовий відгук
Раді чути, що наматрацник вам підійшов і вирішив проблему зі сповзанням простирадла — це саме те, на що ми й розраховуємо
Дуже приємно, що якість виправдала ваші очікування.
Команда SONMIR_homes
- Ирина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x190
Відповідає опису, розмір підійшов, пошив якісний, тканина приємна, не ковзає.
- Достоинства:
- Повністю відповідає опису
- Продавец SONMIR_homes
Дякуємо вам за такий приємний відгук!
Нам дуже важливо знати, що якість пошиву та матеріалу відповідає вашим очікуванням.
Раді, що ви залишилися задоволені покупкою і будемо щасливі бачити вас знову серед наших клієнтів
Команда SONMIR_homes
- Євген Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 140x200
Спати стало значно комфортніше, з'явилася додаткова м'якість і підтримка. Товар точно відповідає опису. Рекомендую!
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за такий приємний відгук! Раді, що наматрацник MirSon Exclusive Line Classic зробив ваш сон комфортнішим, додав м’якості та підтримки й повністю відповідає опису. Дякуємо за рекомендацію та бажаємо вам приємного відпочинку!