Отзывы покупателей о Пылесос аккумуляторный Aeno ASС0001 120 Вт

Оценка пользователей 3.9/5
  • Олеся Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет изделия: Серый

Приїхав повністю неробочий порохотяг

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
      Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Наталя К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Пылесос очень слабый, поначалу еще более менее тянул, через некоторое время перестала щетка работать, сделали замену всего пылесоса. Сейчас даже крошки не втягивает с ламината. Бесполезный абсолютно. Не советую

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    Не выполняет свои функции

Добрий день, Наталя! Дякуємо за відгук. Шкода, що пилосос не виправдав Ваші очікування, нам важливий зворотний зв'язок від наших користувачів.

• Артур З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Здравствуйте, можно оформить возврат? Не хватает мощности пылесоса и весь мусор высыпается обратно. В насадках кроме стандартной, не сосет совсем

Вітаємо Вас, Артур!
      Дякуємо, що знайшли час і поділилися інформацією. Шкода, що у Вас трапилась подібна ситуація, але, будь ласка, не поспішайте засмучуватись! Ми обов’язково допоможемо у вирішенні проблеми. З приводу питання всмоктування рекомендуємо перевірити металеву подовжувальну трубку на наявність сторонніх предметів, також регулярно перевіряти та очищати контейнер для збору пилу, основну щітку та валик всередині неї від волосся та іншого сміття. Якщо ситуація не зміниться, рекомендуємо звернутися з повним комплектом та чеком про оплату за місцем придбання або до сервісного центру, контакти вказані на офіційному сайті виробника ссылкадля діагностики й в подальшому обміну чи ремонту в рамках гарантії у 24 місяці. Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть. Щодо повернення, рекомендуємо деталі процедури уточнити безпосередньо у продавця- магазина Розетка.

• Алла
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Очікувала що буде більш потужнішим, такий собі електро віник, підлогу голу нормально прибирає, а от палас чи меблі потрібно включати турбо режим, а він швидко розряджає акумулятор.

Достоинства:
    Легкий, займає мало місця
    Недостатки:
    Слабка потужність всмоктування, не коштує тих грошей

Добрий день, Алла!
      Дякуємо, що вирішили поділилися своїми враженнями, нам важливий зворотний звʼязок від наших користувачів.

• Макс
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Довольно слабо сосёт, песок не весь втягивает поэтому для дома не сильно подойдёт, много мусора будет оставаться. Лучше добавить и купить хотя бы на 600ват

Достоинства:
    Долго заряда хватает
    Недостатки:
    Не практичный

Вітаємо Вас, Максим!
      Дякуємо за зворотний зв'язок. Шкода, що ручний пилосос не повністю виправдав Ваші очікування. Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в чат служби підтримки на офіційному сайті ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.

• Ярослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: iGrig

Купив пилосос, а він приїхав взагалі неробочий. Відправив назад і попросив повернути кошти. Продавець відправив на діагностику, де його полагодили і пропонують мені його назад. Навіть не пропонують, а просто кажуть шо в мене немає вибору повернути кошти назад! Тим більше шо я, як тільки повернув цей пилосос, одразу замовив класний і головне робочий пилосос від Samsung. Яка в мене може бути довіра до цього бренду якщо я з коробки отримав бракований товар, а виробник не хоче повертати кошти! Ніякої довіри до виробника бренду Aeno, тому шо я не можу бути впевнений що цей пилосос не зламається через півроку! Жахливий досвід з цим товаром…

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працював з коробки
  • Світлана Р***

Дуже задоволена, дякую.

Достоинства:
    Гарний помічник, працює добре, стильний дизайн.
    Недостатки:
    поки не має

Вітаємо Вас, Світлана!
      Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель пилососа від AENO прийшлась Вам до вподоби. Користуйтесь із задоволенням!

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Чудовий вибір ціна-якість. Замовив батькам.

Достоинства:
    Легкий, тихий

Вітаємо Вас! Ми дуже раді, що Ви обрали техніку нашого бренду. Бажаємо Вам легкої подальшої експлуатації!

• Станіслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Чудовий помічник по дому. Вистачає заряду на півтора прибирання.
    Використовуємо як помічника до роботу пилососу, щоб дістати в недоступних місцях. Турбо режим добре справляється з цукром і рисом на ламінаті

Достоинства:
    Зручно чистити. Головна насадка з підсвіткою, зʼємний акумулятор
    Недостатки:
    Відсутні

Вітаємо, Станіслав!
      Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель пилососа від AENO прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!

• Денис Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Пылесос сломался через месяц использования. Во время уборки перестал работать. Работал через день по 15мин. После зарядки горит красный светодиод и не включается.

Достоинства:
    Удобный, неплохо убирает пыль. Немного слабоват но для паркета и линолеума сойдёт.
    Недостатки:
    Сломался через месяц использования.

Доброго дня, Денис!
      Розуміємо, як Ви засмучені. Рекомендуємо звернутися з повним комплектом та чеком про оплату за місцем придбання або до сервісного центру, контакти вказані на офіційному сайті виробника ссылкадля діагностики і в подальшому обміну в рамках гарантії у 24 місяці.

• Ольга Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Маю модель Aeno SC3, яким вже півтора роки користуюся і дуже задоволена, вирішила замовити цю модель на подарунок батькам (на Миколая). В них пилосос старий і дуже гучний, взяла цей як альтернативу вінику. Легкий у збірці, користуванні та зарядці. Контейнер і фільтр можна мити. Дуже круто, що в цій моделі не потрібно обов"язково встановлювати тримач на стіну, щоб заряджати. Можна зняти саму батарею чи блок з батареєю і заряджати в будь-якому зручному місці. На вищих швидкостях непогано тягне навіть на ковроліні. Наявність підсвітки просто незамінна річ. Батарея згори, тому можна залізти під ліжко чи тумбу. Тримає заряд добре, має індикатор, щоб побачити, коли знімати з зарядки. Поки єдиний мінус (у порівнянні з тим же aeno sc3), короткуватий, якщо потрібно довго пилососити, то втомлюється спина. В користуванні вже 5 місяців, поки всім задоволені.

Достоинства:
    легкий, батарея знімається, підсвітка, не шумний
    Недостатки:
    короткуватий (якщо ріст високий не дуже зручно)

Вітаємо Вас, Ольга!
      Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Нам дуже приємно, що ця модель пилососа від AENO прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо найкращих результатів, а також легкої та довготривалої експлуатації!

• Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Згорів після другого користування.
    Вже місяць в сервісі

Добрий день, Максим!
      Розуміємо, як Ви засмучені. Прохання звернутися в чат служби підтримки на офіційному сайті виробника ссылката надати більше інформації. Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть з'ясувати ситуацію.

• Максим П***

Все. Питання закрито. Вийшов з ладу АКБ. Буває.
      Все відремонтовано і шуршить акі ураган по будинку.
      Дякую за такий товар.

Доброго дня, Максим!
      Ми дуже раді, що Ваше питання було швидко вирішене та Ви залишились повністю задоволені наданим сервісним обслуговуванням. Бажаємо цікавих придбань у найближчому майбутньому!

• Юлія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Дуже гарний пилосос, брали по акційній ціні. Якістю повністю задоволені! Працює тихенько. В турбо режимі заряду вистачає на 25 хвилин, в звичайному режимі значно довше, чого вистачає для прибирання всієї квартири. За рахунок підсвітки можна побачити, що він досить потужний, бо зовсім нічого не залишає після себе. Чистити просто, щітка знімається легко. В порівнянні з минулим сяоміком, цей перемагає!)

Достоинства:
    Ціна- якість
    Недостатки:
    Сподіваюсь не знайду))

Доброго дня, Юлія!
      Дякуємо, що знайшли час, щоб написати розгорнутий відгук та поділились враженнями щодо використання цієї моделі пилососа від AENO. Ми дуже цінуємо Вашу думку стосовно техніки нашого бренду. Будьте впевнені у Вашому виборі та користуйтесь із задоволенням!

• Сергей Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Пользовались чуть больше двух недель после покупки (3 уборки). Пришлось отдать в сервисный центр 25 декабря из-за того что постоянно отключается при определённом положении. Сначала не могли понять, но потом оказалось отходит контакт. Пока из сервисного ответа нет.

Достоинства:
    Хорош для быстрой уборки.
    Недостатки:
    Постоянно отключается в процессе уборки.

Доброго дня, Сергій!
      Розуміємо, як Ви засмучені. Прохання звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаописати ситуацію та вказати серійний номер пристрою. Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть з інформацією щодо сервісного обслуговування Вашого пилососа.

• Тима Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Купив сьогодні, доволі не поганий за свої гроші, є декілька насадок, на мій погляд не вистачає довжини для більш комфортного прибирання, але в цілому все добре

Доброго дня!

• Сергей

Из-за поломки отправил товар в сервисный. Тишина полная.

Доброго дня, Сергій!

• Олексій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Легкий для користування, думав буде рука втомлюватись постійно. Для плитки, ламінату і їм подібним поверхням - справляється. На килимах трохи відчувається недостача потужності. Постійно хочеться включити другий турбо режим. Хотя від пилосмока такого типу більшого чекати не варто. Використовуємо для швидкого, локального прибирання. Для повного прибирання будинку запускаємо робота-пилососа

Достоинства:
    Легкий, зручно справляється в важкодоступних місцях
    Недостатки:
    Трохи мала потужність для прибирання килимів

Добрий день, Олексій!
      Дякуємо, що вирішили поділитися своїми враженнями, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів.

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Быстрая доставка, на свои деньги хороший пылесос

Добрий день, Вікторія!
      Дякуємо Вам за придбання продукції AENO. Бажаємо завжди відмінних результатів з технікою нашого бренду!

• Олексій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Перші враження досить непогані. За такі гроші норм. Але турбощітка слабувата, вона зам'яка, якщо порівнювати з конкурентами. Скільки проживе час покаже.

Достоинства:
    легкий, доволі якісно зібраний, з'ємний акумулятор на базі елементів 18650
    Недостатки:
    м'яка турбощітка, один фільтр в комплекті

Добрий день, Олексій!
      Дякуємо, що вирішили поділитися своєю думкою, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. MIF фільтр іде в комплекті один, він багаторазовий. Але за потреби, його можна додатково придбати на сайті партнера Розетка за пошуком: "Миючий фільтр MIF для акумуляторного пилососу AENO SC1".

• Александр З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Зручний та потужний пилосос, про який давно мріяла, мегаповоротна турбо щітка може проникнути в любий закуток вашої оселі, я навіть не очікувала за ці гроші такий супер результат, працює тихо, особливо сподобалось що він має підсвічування, спробувавши в темряві була дуже здивована.

Достоинства:
    Потужний, тихий, легкий
    Недостатки:
    Поки не знайшла

Вітаємо Вас!
      Дякуємо за відгук і високу оцінку техніки AENO. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!

• Дмитрий

Дякую за безкоштовну доставку Розетці. Поки тестуємо, ззовні виглядає добре

Добрий день, Дмитро!
      Дякуємо Вам за придбання продукції AENO. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!

• Алена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Дуже довольна покупкою, для невеликого приміщення - просто те що треба!, легко тримати, перекласти з руки в руку, досить маневрений, лекго очищується (коли зрозумієш як відкривати), Головне при очищенні - не відкрити пилозбірник на себе ))) Подивимся, як буде далі.

Достоинства:
    Легкий та досить маневренний, для невеличкого приміщення без коврів і без необхідності виконання багатьох завдань - саме то! Дуже задоволена, респект Розетці за обслуговування!
    Недостатки:
    Інструкцію знайшла на сайті АЕНО, потроху розібралася, але це не до виробника претензія, а до своїх розумових здібностей )))

Вітаємо Вас, Альона!
      Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Бажаємо найкращих результатів, а також легкої та довготривалої експлуатації!

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Придбав по знижці, заряджав - розряджав уже тричі, час заряду більше 4-х годин, час роботи по килимовій доріжці до 34 хвилин на першій швидкості. Всі заміри проводив по 10 хвилин роботи. В турбо режимі все ще гірше, якщо дивитись на заявлені 25 хвилин з опису. Кращого результату по часу роботи не було. Можливо він і пропрацює свої 40-45 хвилин але це напевне без турбо щітки, а без неї це просто іграшка так як потужність маленька і розрахована просто підхопити те що "підмела" щітка. Вцілому пилосос сподобався, не вистачає детальних тестів по часу на різних поверхнях в описі товару.

Достоинства:
    Акційна вартість, мобільність, турбощітка, тихий
    Недостатки:
    час роботи не відповідає заявленому

Доброго дня, Володимир!
      Дякуємо, що знайшли час, щоб написати розгорнутий відгук та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі пилососа. Це багатофункціональний пристрій, який працює у двох режимах: звичайному (повсякденному) і турборежимі.
      Тому завдяки різноманітності режимів та аксесуарів, що входять в комплект на звичайній швидкості можна прибирати меблі або важкодоступні місця, будь-які підлогові покриття, пил на стелі чи навіть зібрати сміття в машині. А турборежим (в якому тривалість роботи буде меншою ніж у звичайному режимі) ідеально підійде для килимів з будь-яким ворсом.
      Бажаємо подальшої успішної експлуатації та завжди відмінних результатів!

• Игорь Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Тільки забрав, тягне добре покищо, є 2 режими, 3 насадки, подивимось як буде далі

Добрий день!
      Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду AENO. Ми дуже раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо приємного використання!

• Евгений М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Користуємось кілька днів. Звичайний режим - ну таке. На турбо ніби норм. Непогана штука, але після звичайного пилососа наче дитяча іграшка. Підлога - паркет, пил і волосся збирає непогано, килимів немає, тут нічого не скажу.

Достоинства:
    Тихий, легенький, зручний у використанні, з'ємний аккумулятор, кнопку запуску не потрібно тримати.
    Недостатки:
    Малувато потужності. Видув повітря трохи непродуманий.

Добрий день, Евгений!
      Дякуємо що поділилися своїми враженнями. Ми завжди уважно ставимося до зауважень та побажань наших покупців, саме вони допомагають нам робити продукцію краще з кожною новою моделлю. Бажаємо приємного використання!

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Бюджетний пилесос який виконує свої функції за свою ціну! Рекомендую! :)

Достоинства:
    Тиха робота пилесосу, ефективне збирання пилу та дрібного сміття, аккумулятор тримає чудово, наявність підсвітки, також легкий, що набагато покращує процес прибирання, також варто зауважити що пилесос дуже зручно обслуговувати (чистити від пилу та сміття) Рекомендую!
    Недостатки:
    Немає!

Доброго дня, Максим!
      Дякуємо Вам за вибір техніки AENO. Нам приємно, що Ви оцінили усі переваги та особливості даної моделі акумуляторного пилососа. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!

• Галина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Три місяці шукала пилосос.
    Шукала шукала і дочекалася поки з 6 тисяч він подешевшав до 4.
    За 4 я його і взяла..
    А що робити мій ровента тягне так що в сусідів знизу навіть пилу нема.
    Потрібен був пилосос щоб трохи легше тягнув.
    Звісно це не дайсон але тепер можна забути про підмітання особливо на кухні.
    А для гарного прибирання в мене є ровента.
    Килим пилососити норм.
    Маю коврики в ваній і туалеті на резиновій основі ,цим пилососи їх пилососити одне задоволення.
    Добре що можна придбати запасний фільтр.
    Пилосос працює тихо ,так що навіть в 10 вечора можна користуватися.
    Я задоволена.

Достоинства:
    Безкоштовно доставка кур'єром додому.
    І звісно ціна.
    Недостатки:
    Поки не знаю,ще не знайшла .
    Надіюся і не знайду.

Вітаємо Вас, Галина!
      Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!

• Дмитро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Купували цей пилосос пів року тому. Використовуємо для прибирання однокімнатної 40 м кв квартири без килимів. Зі своє задачею пилосос справляється чудово. При звичайному режимі роботи заряду вистачає на 2-3 прибирання, турбо режим використовуємо лише для килимка біля дверей. Оскільки використовуємо його для прибирання кухні після кожного приготування їжі, на щітці залишаються частинки жиру на який налипає пил. Але це зовсім не проблема, оскільки щітка легко дістається. Защіпка для щітки відкривається будь-яким предметом віддалено схожим на викрутку (нігтем теж можна, але трохи складніше), тому процес діставання щітки не займе більше 10 секунд. Щітка легко відмивається будь-яким миючим засобом, а відсік для щітки зручно протерти вологими серветками. Тому, якщо ви шукаєте легкий і зручний пилосос для швидкого прибирання, можете купувати його. Ціна повністю відповідає якості даного пилососу

Достоинства:
    Легкий та зручний
    Недостатки:
    Не знайшов
      Представник бренду

Добрий день! Велике спасибі за чудовий відгук та вибір бренду AENO. Бажаємо приємного використання!

• Вікторія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Купувала як додатковий пилосос для прибирання сходів, мягких меблів та авто, є додаткові щітки, тому чудово чистить зі своїм завданням справляється. Якщо купувати як основний пилосос, то потрібно розглядати потужніші варіанти.

Достоинства:
    легкий та компактний
    Недостатки:
    не надто потужний

Добрий день, Вікторія!
      Дякуємо, що вирішили поділитися своєю думкою, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!

• Владислав А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Тільки що придбав. Щітка з коробки прийшла в незадовільному стані.
    Питання виникло, бо в інструкції не знайшов: чи можна паркувати вертикально самостійно, без вспоміжних кріплень і т.д?

Добрий день!
      Дякуємо, що знайшли час, щоб написати відгук та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі пилососа від бренду AENO, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. Рекомендуємо перевіряти товари при отриманні, якщо щось не підійде, можна відразу обміняти. Щодо паркування пилососа, для його безпечного використання, паркувати пилосос потрібно за допомогою кріплення, щоб зафіксувати його і недопустити падіння.

• Галина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

На жаль довелося повернути.
    Не сподобався.
    Заслабкий .
    Маю квартиру 60 квадратних метрів.
    Без тварин.
    Мені потрібно щоб швидко провів і все ідеально , а ним потрібно повільно водити.
    Ще трохи бісить що коли його піднімаєш насадка основна не тримається як у звичайному пилососі а провисає до низу .
    На щітку намотується волосся.
    У дитини довжина по коліна ,її волосся нереально знімати зі щітки доводилося намотані волосинки розрізати ножицями щоб вичистити щітку.
    Трохи заважкий.
    Рука втомлюється.
    Я не встигла пропилососити ще прихожу і кухню.
    Не вистачило заряду.
    І під ліжком нереально пропилососити бо з пилососа повітря дме в обличчя що дуже не приємно.

Час роботи значно менший.
    На звичайному режимі не на турбо пропрацював хвилин 20-25.
    І вимкнувся.
    Заряджається довше 4 годин десь близько 5.
    Ціна зависока як для таких характеристик.
    Не більше 3 тисяч .

Були проблеми з поверненням бо на коробці не було серійного номера.
    Його не було коли я його купувала ,я нічого не здирала не викидала .
    Мені його таким продала дівчина яка оформляла покупку.
    Хоча серійний номер має бути не на коробці а на самому пилососі.
    Якщо хтось купуватиме звертайте увагу на такі речі тому що товар коштує не 500 гривень.

Але так як хлопці які працюють на точці видачі професіонали своєї справи вони все змогли оформити.
    За що їм окрема подяка.

Гроші мені повернули сьогодні.
    А товар я повернула вчора.
    Дякую за швидкість.

Достоинства:
    Тихий в роботі
    Без сторонніх запахів
    Недостатки:
    Все описала вище.

Добрий день!
      Дякуємо, що вирішили поділитися своєю думкою, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. Щодо серійного номера, то він надрукований на коробці під штрих-кодом, його можна знайти, коли верхня частина коробки відкрита, на самому пристрої теж вказаний серійний номер, а саме на ручці пилососу.

• Оксана

Скажіть будь ласка - що купили на заміну? Теж в пошуках пилососа.

• Людмила З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Дуже зручний пилесос тільки якщо нема коврів. Швидко підтримувати чистоту.
    Легко чиститься.

Достоинства:
    Дуже зручний.

Доброго дня, Людмила!

• Корн Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Я тестую цей пилосос вже два місяці. Дуже задоволена. Три котика, дві собачки ))) На двокімнатну квартиру вистачає батареї. Так як шерсті багато, то контейнер чищу не тільки після прибирання, але один раз і під час прибирання. Навіть справляється з невиликим килимом. А для салону в машині - цей пилосос просто спасіння.

Достоинства:
    Не сильно шумний, два режими прибирання, вистачає зарядки на двокімнатну квартиру, легко розбирається та збирається.

Доброго дня!
      Дякуємо, що знайшли час, щоб написати розгорнутий відгук та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі пилососу AENO. Ми дуже цінуємо Вашу думку стосовно техніки нашого бренду. Будьте впевнені у Вашому виборі та користуйтесь із задоволенням!

• Светлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Мне пылесос понравился, о покупке не жалею, но есть у него и небольшие минусы. Но сначала о хорошем. У меня нет ковров, поэтому мне достаточно мощности всасывания у данной модели на турбо режиме. Квартиру в 65 м² убрать успеваю. В доме собака, пушистая кошка и маленький ребёнок, поэтому контейнер для сбора мусора почти полный при ежедневной уборке, вытпяхивать мусор удобно. Облегчил мне жизнь неимоверно! Теперь о минусах. На щетке есть резиновые колёсики, в которые сильно забивается шерсть и постоянно приходится выковыривать её. Кстати, поверхность у щётки снизу сделана из глянцевого пластика, который весь тут же покрылся микроцарапинами. На работу это не влияет, но эстетики маловато. Ещё не понравилось, что отток воздуха дует прямо в лицо, когда нужно наклониться, чтоб пропылесосить под столом или кроватью, например. Зарядное устройство на вид морально устаревшее, как привет из начала нулевых. Надеюсь, что прослужит долго.

Достоинства:
    Цена=качество. Симпатичный. Не тяжёлый. Тихий.
    Недостатки:
    Перечислила выше.

Доброго дня, Світлана!
      Дякуємо, що знайшли час, щоб написати відгук та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі пилососа від бренду AENO, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. Гумові коліщатка спеціально розроблені, щоб не пошкодити поверхню підлоги, сподіваємося, незначна кількість шерсті на них не зіпсує загальне враження від користування даною моделлю пилососа. Завдяки рухливій щітці потоком повітря можна керувати, маневруючи турбощіткою так, щоб направити його від себе. Щодо зарядного пристрою, то він адаптований спеціально під потреби акумулятора цієї моделі. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!

• Наталья К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Пилососом задоволена, тепер прибирати значно легше і віник став не потрібен

Достоинства:
    Легкий, мобільний, нормально втягує пил
    Недостатки:
    Поки нема

• Борис Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Свою задачу выполняет. Всё работает. Хотелось бы чтобы в комплекте была ещё обычная небольшая щётка(не турбо),ну это просто хотелки. Пылесос отличный.

Достоинства:
    Лёгкий, манёвренный. Много насадок.

Доброго дня, Борис!
      Дякуємо, що знайшли час, щоб написати відгук та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі пилососу від бренду AENO, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!

• Альбина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Коли купуєте цей порохотяг, маєте розуміти, що то не дайнос і не преміум сегмент. На свої кошти працює відмінно, маж 2 режими, підсвітку, додаткові насадки також дуже корисні. Загалом девайсом задоволена

Достоинства:
    2 режими роботи, маневреність, додаткові насадки
    Недостатки:
    Не виявили

Вітаємо Вас!
      Дякуємо за відгук і вибір техніки AENO. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!