Отзывы покупателей о Интенсивная отбеливающая зубная паста - Medosan LumiWhite Pro 75ml (1284885-2020422175-2)

Оценка пользователей 4.67/5
на основе 31 отзыв
  • Надежда С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Паста класна ,добре очищає та робить зуби світліше. Тільки була розвалена коробка з під неї . Я її відразу викинула , тому фото доказу не маю.

• Оля О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Незвичний смак, але гарно чистить зубки. Обходила багато магазинів, а знайшла лиш тут)

• Дарья Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Тепер це улюблена зубна паста

• Вікторія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Ефект відбілювання не дуже помітний, але сама зубна паста сподобалась. Приємна на смак.
    Загалом задоволена.
    Дякую!

Достоинства:
    Приємна на смак
  • Ирина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Гарна паста,сильно не піниться,очищає добре і освіжає

• Владислав К***

Якісна зубна паста.

• Марія П***

Дуже добра паста

• Світлана Д***

Дуже якісний товар

Достоинства:
    Відбілюючий ефект
  • Сергій П***

Все ок!

• Людмила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Анталь. Объем: 75 мл

Класна паста, смачна, піниться, є ефект відбілення

Достоинства:
    Ціна, ефект, смак
  • Олеся д***

рекомендую

Достоинства:
    гарно очищує, приємний смак
  • педро

пізніше ще відпишу

Достоинства:
    приємний легкий присмак, наш виробник, ціна
    Недостатки:
    поки не знаю, сьогодні перший день використання
  • Анатолій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Натрапив на цю пасту у інстаграмі і вирішив перевірити чи справді є відбілючий ефект. Ну як і у всіх паст що я використовував його немає, але від цієї пасти наліт дуже дового не з'являється на зубах

Достоинства:
    Захищає від нальоту близко 24 години
    Приємна на смак
    Добре піниться
    Недостатки:
    Вартість
    Великий вміст фтору
    Відсутній відбілюючий ефект
  • Катерина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Купила по рекомендації стоматолога пасту яка трохи відбілює при тривалому використанні, але не щодня, тому придбала ще для чутливих зубів цієї ж серії. Миттєвого ефекту звісно ще нема, але гарно піниться поки подобається все.

Достоинства:
    Укр.виробник, свіввідношення ціна:якість
  • Дарья С***

Отличная паста

• Глушенко Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Користуюсь тиждень, поки ще не зрозуміла, подобається чи ні
    Смак точно на на любителя

Достоинства:
    чистить
    Недостатки:
    ще не зрозуміла

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже шкода, що не до кінця сподобався смак. Паста має у своєму складі ментол, ефірну олію м'яти, в тому числі перцевої, а також олію зі шкірки цитрусових, які надають свіжості й природного аромату. Можливо, саме ця комбінація створила відчуття легкого незвичного присмаку. Але запевняємо, що кожен компонент у складі був ретельно підібраний для досягнення максимально якісного і дієвого складу для вашої здорової усмішки! Якщо у Вас залишилися питання чи потрібна допомога, звертайтесь до нашої служби турботи — ми завжди на зв’язку та готові допомогти.

• Тетяна С***

Дуже задоволена пастою. Буду замовляти ще. Рекомендую

Достоинства:
    Якість
  • Аліна Т***

10 з 10

Достоинства:
    Класний смак, дієва
  • Олег Г***

Чищу вже два тижні. Жодних змін не виявив. Зуби не відбілює. Не рекомендую

Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що інтенсивна відбілювальна зубна паста Medosan LumiWhite Pro не виправдала ваших очікувань. Хочемо зауважити, що у її складі міститься гідроксиапатит, який допомагає відновлювати та зміцнювати емаль, фермент папаїн, який м’яко розчиняє пігментований наліт, цинковий лактат для підтримання свіжого подиху та здорового бактеріального балансу, а також комплекс пре-, про- та пост- біотиків для турботи про мікрофлору ротової порожнини. Формула не містить агресивних компонентів для швидкого відбілювання, тож дія пасти є делікатною та безпечною для емалі і ясен та має накопичувальний ефект, адже в першу чергу ми турбуємося про здоров'я. Відбілювання відбувається поступово, а швидкість отримання результату може залежати від вихідного природного відтінку зубів, тому у кожного він може проявлятися з різною інтенсивністю. Якщо у Вас залишилися питання чи потрібна допомога, звертайтесь до нашої служби турботи — ми завжди на зв’язку та готові допомогти.

• АГТ

Класна паста

• Поліна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Цю пасту порекомендував стоматолог. Дуже подобається смак цієї пасти і як вона піниться. Для тих хто читає коментарі, скажу що такою пастою слід користуватися до 3 разів на тиждень, в інші дні користуйтесь НЕ відбулювальною. І ця паста не дасть швидкого ефекту, можливо перший ефект ви побачите через 2-3 місяці використання.

• Наталія Щ***

Нічого не відбілює

Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що інтенсивна відбілювальна зубна паста Medosan LumiWhite Pro не виправдав ваших очікувань. Хочемо зауважити, що у її складі міститься гідроксиапатит, який допомагає відновлювати та зміцнювати емаль, фермент папаїн, який м’яко розчиняє пігментований наліт, цинковий лактат для підтримання свіжого подиху та здорового бактеріального балансу, а також комплекс пре-, про- та постбіотиків для турботи про мікрофлору ротової порожнини. Формула не містить агресивних компонентів для швидкого відбілювання, тож дія пасти є делікатною та безпечною для емалі й ясен та має накопичувальний ефект, адже в першу чергу ми турбуємося про здоров'я. Відбілювання відбувається поступово, а швидкість отримання результату може залежати від вихідного природного відтінку зубів, тому у кожного він може проявлятися з різною інтенсивністю. Якщо у Вас залишилися питання чи потрібна допомога, звертайтесь до нашої служби турботи — ми завжди на зв’язку та готові допомогти.

• Олена Т***

Все чудово!

• Оксана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Неймовірно гарна паста,за дуже доступну ціну.Не пече,гарно справляється зі своїм завданням. Супер, буду пробувати ще інші варіанти фірми Medosan

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Дуже класна паста. Має приємний аромат, після неї відчувається свіжість та дійсно зуби стали трохи біліше.

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Можу рекомендувати, українське виробництво, бюджетна ціна і справді дієва зубна паста і ефективна

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Чудова зубна паста, має приємний післясмак) Коштує кожної гривні, оскільки відбілюючий ефект видно вже з першого використання. Буду пробувати інші продукти від цього виробника

• Альона П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Після тижня використання вже помітно, що емаль стала світлішою! Не викликає дискомфорту, як інші відбілюючі пасти. Дуже подобається і ефект, і приємний смак.

Достоинства:
    немає різкого м'ятного присмаку
  • Катерина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Інтенсивна відбілююча паста Medosan LumiWhite Pro справді працює! Помітила, що зуби стали світлішими вже через кілька днів. Паста добре очищає, освіжає подих і не викликає дискомфорту. Дуже задоволена результатом!

Достоинства:
    Ефективно відбілює зуби
    Добре очищає зубну поверхню
    Освіжає подих
    Не подразнює ясна
    Помітний результат за короткий час
  • Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Взяла одразу декілька щоб чергувати. Саме в цієї подобається такий в міру інтенсивний свіжий смак. Люблю таке відчуття чистоти після чищення. Бачу ефект від пасти.

Достоинства:
    гарно чистить наліт
  • Юля М***
    Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Супер, гарна паста , діюча. Рекомендую