Отзывы покупателей о Гольфы для профилактики варикоза компрессионные эластичные Zip Sox, утягивающие гольфы для снятия усталости и отеков ног, с молнией, размер L/XL, 2 шт в комплекте Бежевые, ZSG-150-L/XL-Beige

Оценка пользователей 4.5/5
  • Марія П***

Товаром повністю зажоволені

• Продавец  ShemUA

Щиро дякуємо за ваш відгук!

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA. Размер: XL

Гольфи норм. Брав для мами. Функції виконують. Задоволена.

• Продавец  ShemUA

Щиро дякуємо за відгук! Раді, що гольфи допомагають як і заплановано.

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA. Размер: XL

В упаковці з надписом L/XL знаходились гольфи набагато меншого розміру. Молнія не застібається навіть на третину, бо вони занадто малі та вузькі для вказаного розміру. При візуальному огляді на пункті видачі визначити це неможливо, щоб відразу можна було відмовитись.
    Судячи з відгуків про "не той розмір надіслали" - це часта проблема у даного продавця.
    На звернення продавець не реагує (минуло три дні).
    Марно витрачені гроші і обман покупця.
    Не рекомендую ні до покупки, ні самого продавця.

Достоинства:
    Недостатки:
    Зазначений розмір L/XL на упаковці не відповідає вказаним параметрам в описі товару - на розмір стопи 40-44 при середній комплектації. По факту - не підійшли навіть на розмір стопи 39 і не широку гомілку. Застібнути на блискавку гольфи явно вдвічі меншого розміру неможливо.
  • Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA. Размер: XL

Продавець порядний, не було проблем з поверненням

Достоинства:
    Повернула товар до розетки, наступного дня повернули гроші на картку
    Недостатки:
    Не підійшли по розміру
    • Продавец  ShemUA

Дякуємо вам за зворотній зв'язок!

• Анна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA. Размер: XL

Я взагалі на них не ставила, але після 12 годин в автобусі і 5 годин в літаку я була без набряків. Схожий маршрут без цих панчох для мене закінчився настільки набряклими ногами, що боляче було просто існувати, не то що рухатися

• Продавец  ShemUA

Дякуємо за те, що поділилися своїм досвідом використання.
      Нам дуже приємно знати, що гольфи допомогли вам комфортно перенести тривалу подорож та уникнути набряків.

• Лілія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA. Размер: XL

Чудові гольфи, гарної якості. Дуже рятують при судомах і в дорозі. Більше ніяких набряків.

Достоинства:
    Якість
  • Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA. Размер: XL

Дуже задоволена цими компресійними чулками! Вони добре тримають ногу, не сповзають і при цьому не тиснуть. Компресія відчутна, але комфортна — ноги набагато менше втомлюються. Блискавка міцна, не розходиться, що дуже зручно. Матеріал приємний до шкіри, нічого не подразнює.

Достоинства:
    Гарна компресія, міцна блискавка
    • Продавец  ShemUA

Щиро дякуємо за відгук! Раді, що гольфи вам сподобались і допомагають зменшити втому ніг. Бажаємо комфортного користування!

• Калугина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA. Размер: XL

Гольфы компрессионные. Черные. L/XL. Подошли на размер стопы 41-42. Ошибочно выслали не тот размер. После обращения к менеджеру магазина по поводу ошибки, произошел обмен товара. Причем возврат и новую доставку магазин оплатил сам. Магазин однозначно рекомендую. Успехов вам и процветания.

Достоинства:
    Хорошая поддержка голени. Удобно с молнией.
    Недостатки:
    Пока нет
    • Продавец  ShemUA

Дякуємо за відгук! Раді, що компресійні гольфи вам підійшли. Перепрошуємо за початкову плутанину з розміром і вдячні за розуміння. Нам важливо, щоб кожен клієнт отримував саме те, що потрібно. Бажаємо гарного користування!