Отзывы покупателей о Перчатка щетка для одежды удаления шерсти кошек и собак домашних животных с поверхностей 23х16.5 см Черная (GLOVEWOOL-23)

Оценка пользователей 4.85/5
  • AI аналіз відгуків
    32 відгуки:  позитивний — 89%, нейтральний — 7%, негативний — 4%
    Клієнти в цілому дуже задоволені рукавичкою для збору шерсті. Відзначають, що вона дійсно ефективно прибирає шерсть з різних поверхонь: одягу, меблів, килимів, постільної білизни. Користувачі вказують на простоту очищення самої рукавички, і її зручність у використанні. Основним недоліком, який згадують покупці, є завеликий розмір рукавички, через що вона може сповзати з руки. Проте більшість називає товар кращим рішенням серед аналогів і рекомендує всім власникам тварин.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Тетяна С***

Гарно прибирає шерсть

• Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Рукавичка працює! Записала відео спеціально з процесом використання і результатом, але тут не кріпиться (через ютуб мені лінь заливати). Словом, я задоволена і рекомендую!

Достоинства:
    Збирає шерсть із тканинних поверхонь
    Недостатки:
    Якщо водити не дуже швидко і інтенсивно, то не утворюються «трубочки» із шерсті, які легко прибрати, а просто шерсть забиває поверхню рукавички. Але якщо поводити - все працює
  • Евгений Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Отличная щетка, идеально подходит для больших поверхностей, почисти диван за пару минут, рекомендую

• Інна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Ця рукавичка моя улюблена, тепер прибирати шерсть цікаво та швидко)) спочатку не зрозуміла як користуватися, просто проводила в одну сторону, нічого не виходило, але ж я бачила що у відгуках шерсть збиралася по центру в канатик, тому спробувала чистити в обидві сторони (вліво-вправо) і прям кайфанула коли побачила як воно круто почистило постіль) тепер щодня проходжуся нею по меблях, покривалах, подушках, де любить полежати моя кицька) єдине, або я дуже активно чистила або шви виявилися не дуже міцними та всередині тканина вискочила зі шва, але на якість прибирання воно не впливає, та і візуально не видно, тому то дрібниці) коротше, рекомендую, незамінна річ для власників пухнастиків))

Достоинства:
    Швидко збирає шерсть, працює майже на усіх тканинах, зручна, легко чиститься
    Недостатки:
    Шви не дуже міцні
  • Микола П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Більше місяця користуюсь двічі на тиждень, рукавичка тримається купи. Добре сидить на руці, добре збирає шерсть з дивана, все відбувається швидко, зібрана шерсть формується в нитку і не розлітається по дому, спокійно лежить в смітнику

Достоинства:
    Зручна на руці, відповідний розмір, зібрана шерсть акуратно збирається в нитку.
    Недостатки:
    Відсутні
  • Денис Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Хорошо собирает шерсть с одежды и мягкой мебели

Достоинства:
    Выполняет свои функции
    Недостатки:
    Не выявлено
  • Наталя Ш***

Сподобалася,збирае шерсть тварин гарно

Достоинства:
    Збирае шерсть
  • Анна Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Рукавичка супер, у нас пес і кіт, все прибирає на раз два, я задоволена))!

• Дещенко Р***

Непогана, шерсть частково прибирає

• Михаил Я***
  • Валерія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Класний товар, дійсно гарно очищує від шерсті. Особливо зручно для меблів, пледів, постелі

• Свитлана І***

Така як рекламі супер

Достоинства:
    Добре зберае шерсть
    Недостатки:
    Немае
  • Іван Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Добре видаляе шерсть я задоволений

Достоинства:
    Зручна легко чистити від шерсті
    Недостатки:
    Ще не бачу
  • Надія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Рукавичка класна, прибирає шерсть добре.

• Іван Д***

Класно работает

Достоинства:
    Удобно
    Недостатки:
    Пока не виявил
  • Зац Е***

Дуже добре збирає пил

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Рекомендую усім, в кого є домашні улюбленці, та тим хто любить берегти свій час.Це той випадок, коли проста річ реально полегшує життя.

Достоинства:
    Головна перевага полягає в багаторазовому використанні. Також хочу відмітити легкість у використанні, витягує шерсть з любої поверхні (одягу чи меблів).
    Недостатки:
    За час використання - не помітив
  • Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Рукавичка сподобалась дуже добре вичищає шерсть.

Достоинства:
    Гарно чистить та зручна в використанні.
  • Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Ну трошки збирає шерсть, але дуже м'яка тому як ганчірка не тримає форму

Недостатки:
    Дуже мяка
  • Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Рукавичка дійсно ефективна в видаленні шерсті з поверхонь. Особливо дуже допомогла в видаленні шерсті з постільної білизни

• Анастасія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Дуже хороша якість рукавички,добре захоплює котячу шерсть,не деформується при використанні. Покупкою дуже задоволена

• Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Рукавичка відмінна для прибирання як довгої, так і короткої шерсті (в мене котиків). Товар прийшов швидко, якість хороша. Дійсно потрібна річ. Також, дякую продавцю за якісний сервіс! Рекомендую!

Достоинства:
    Гарно прибирає
    Недостатки:
    Не помітила
  • Тетяна К***

Рукавичка відповідає опису.

Достоинства:
    Гарно видаляє шерсть
  • Маргарита Я***

Отлично чистит.

Достоинства:
    Чистит легко и быстро
  • Альона
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Якщо чесно очікувала меншого. Думала ще одна річ, яка буде валятися, але помилилася. Збирає собачу шерсть чудово, особливо з собачого шерстяного пледа.

Достоинства:
    Чудово збирає шерсть
    Недостатки:
    Спадає з руки, коли чистиш.
  • Євгенія К***

Повністю відповідає очікуванню.

Достоинства:
    Збирає шерсть навіть з ворсистих виробів
    Недостатки:
    Неудобно тримати
  • Євгеній К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Перевершив очікування! Добре справляється з шерстю на мʼяких меблях.

• Віталій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Корисна річ, коли в дома є кіт. Великий плюс, що ця рукавичка багаторазова і не потрібно її міняти чи довго відмивати як інші липучки і т.д. З низу фото худі до і після.

Достоинства:
    Добре збирає шерсть, багаторазова, легко очищається.
    Недостатки:
    Трішки незручна, якщо рука маленька, може трохи з руки випадати, але це не критично.
  • Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

штука працює дуже якісно, легко збирати шерсть як із ліжка, так і з одягу. тільки треба міцно тримати, щоб не спадала з руки

• Галина Д***

Дуже задоволена покупкою.

• Елена Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Рукавичка добре виконує свою функцію, прибирає поверхні, які вподобав Пухнастик, підходить для мʼяких поверхонь: диванів , килимків і т. і. Рекомендую.

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Рукавичка гарно збирає шерсть кішки. Спробувала почистити диван, крелло, подушки, плед швидко збирає шерсть, яказбирається в центрі рукавички.

• Світлана Ч***

Чудова)

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Товар якісний , в мене кіт з довгою шерстю , очікувань не мала , АЛЕ ця рукавичка душе швидко і якісно прибирає шерсть . Дякую !

• Роман С***

Працює добре на 80%-шерсть видаляє чудово. Рекомендую

Достоинства:
    Швидко видаляє шерсть
    Недостатки:
    Не виявив
  • Роман С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Гарно чисте, хороша якість.