Отзывы покупателей о Пилосос циклонний ELECTROLUX EC41-2SW (900258314)

Оценка пользователей 4.79/5
  • Алексей А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2019. Цвет изделия: Белый

Не зручний в обслуговуванні, щоб почистити треба зробити багато маніпуляцій зайвих

Представник бренду

Добрий день, Олексій! Нам прикро за досвід, який склався у вас з технікою нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2019. Цвет изделия: Белый

Задоволені покупкою. Працює на всі 100%. 5 зірочок заслужив оцінку точно.

Представник бренду

Добрий день, Олександр! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Катерина С***

Чудовий пилосос,
    Купуйте, не пожалкуєте

Достоинства:
    Маленький, зручний в роботі, гарна система очищення пилу.
      Представник бренду

Добрий день, Катерина! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2019. Цвет изделия: Белый

Дуже сподобався, незвичний дизайн, якісно зроблений, міцний пластик. Перед купівлею дивились в магазині інших відомих брендів, то насторожувала хлипкість деталей. В цьому пилососі все на совість зроблене, міцне, тяга мощ! Рекомендую! Окрема подяка працівникам розетки у Рівному на Київській, завжди привітні, допоможуть з усім розібратись, підкажуть, одне задоволення забирати там замовлення.

Достоинства:
    Якість матеріалів, потужність
    Недостатки:
    Хотілось би довший шнур, але зараз в усіх пилососах він не надто довгий)
      Представник бренду

Добрий день, Олена! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Валерій В***

А фільтра до нього де ви купите? Не цікавились?

• Олена П***

Фільтри є. ссылка

• Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2025. Цвет изделия: Белый с черным

Все ок

Представник бренду

Добрий день, Анна! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Андрій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2019. Цвет изделия: Белый

Пилосос настільки вогонь, що купив його собі, сестрі, і коли переїжджав в інше місто на нову хату.

Достоинства:
    Мийний контейнер, вага, зручність
      Представник бренду

Добрий день, Андрій! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Наталія Р***

Пилосос сподобався,працює відмінно,потужний,задоволена на 100%

Представник бренду

Добрий день, Наталія! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Антон С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2019. Цвет изделия: Белый

Придбали даний пилосос. Після Gorenje він тягне відчутно краще. Проте, навіть мінімальне положення регулятора потужності не дозволяє пропилососити легкі килими та йогамати, а просто присмоктує.

Іншим незначним мінусом є розміщення кнопки відʼєднання колби. Є ймовірність випадково натиснути і "загубити пилосос", так як сама ручка для переносу саме на колбі.

Загалом враження позитивні, рекомендую

Достоинства:
    Потужність, дизайн, простота
    Недостатки:
    Ручка для перенесення пилососа розміщена на колбі, поруч кнопка відʼєднання
      Представник бренду

Добрий день, Антон! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• ян М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2019. Цвет изделия: Белый

Отличный пылесос с хорошей мощьностью.

Достоинства:
    лёгкий ьощьный
      Представник бренду

Добрий день, Ян! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Наталія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2019. Цвет изделия: Белый

Добрий день! Товар отримала швидко, на свої кошти не поганий пилосос.

Достоинства:
    Компактний
    Недостатки:
    Щітка слабенько їде по килиму з ворсою, треба піднімати

• Світлана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2019. Цвет изделия: Белый

Супер пилосос! Більше року вже у використанні, не жалію, що придбала саме його!

Достоинства:
    Добре тягне, легко чистити, класний дизайн.
    Недостатки:
    Напевно, як і у більшості дуже шкрябає щітка по підлозі.
      Представник бренду

Добрий день, Світлана! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Валерій В***

А фільтра де можна купити?

• Катя Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2019. Цвет изделия: Белый

Гарний дизайн,не гучний,добре збирає пил,легко розбирається для чищення та миття від сміття

Достоинства:
    Гарний дизайн,легкий у користуванні

• Інна Ч***

Цей пилосос купила собі в подарунок на день народження)Мені дуже сподобався!Хотіла невеликий,щоб займав мало місця.Без мішка,легко витягується контейнер. Є ще дві маленькі насадки.Тихенько працює, шнур недовгий,але в мене невеликий дім,вистачає на дві кімнати без переключення.Досить потужний,і,що важливо,є в наявності регулятор.Єдине,що трішки не подобається коли витягуєш контейнер для чистки,з контейнера висипається пил і потрібно протирать пилосос всередині (

Достоинства:
    Потужний,займає мало місця,тиха робота
    Недостатки:
    З контейнера висипається пил
      Представник бренду

Добрий день, Інна! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Игорь С***

Потужний малюк, який не потребує складного обслуговування.

Достоинства:
    Пилосос компактний, потужний. Ємність для пилу легко виймається і легко спуштошується та миється. В наявності 3 насадки
    Недостатки:
    Провід живлення короткуватий і чітко не фіксується, якщо потягнути пилосос, провід виїджає за обмежену помітку. Щітка (підлога) має незручний перемикач котрий чіпляє все, особливо дроти.
      Представник бренду

Добрий день, Ігор! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Людмила Р***

Придбала пилесос і дуже ним задоволена,зручно,що є регулятор потужності всмоктування пилу,а основне,що він дуже тихесенько працює(для мене це важливо,бо маю собаку і він реагує гостро на шуми),дякую Electrolux за це диво з розумною ціною!!!! Хто шукає простий бюджетний пилесос- беріть не пошкодуєте.

Достоинства:
    Тихий в роботі,потужний,зручно викидати пил з чаші.
      Представник бренду

Добрий день, Людмила! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: Uni0n. Год выпуска: 2023. Цвет изделия: Белый с серым

Мене влаштовує

• Ірина С***

Працює чудово. Задоволена

Представник бренду

Добрий день, Ірина! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Анастасія В***

Класний пилосос.Компактний,спочатку здається,що маленький .Добре тягне,потужний

Представник бренду

Добрий день, Анастасія! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Ворона Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2019. Цвет изделия: Белый

Гарний пилосос , тігне добре.

Представник бренду

Добрий день, Євген! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Юрій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2019. Цвет изделия: Белый

За ці гроші краще не знайти

• Юрій Ф***

Як виявилось, зарано зрадів (
      Вже при другому користуванні зʼявився сильний свист. Невідомо звідки.

Представник бренду

Добрий день, Юрій! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

Представник бренду

Добрий день, Юрій! Нам прикро за досвід, який склався у вас з технікою нашого бренду. Для детальної консультації та вирішення питання ви можете звернутись за номером гарячої лінії 0 800 50-80-20. З повагою, команда Electrolux.

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2019. Цвет изделия: Белый

Відмінний вибір серед багатьох аналогів на ринку !
    Гарна потужність всмоктування, до того ж і регулюється. Цікавий естетичний вигляд та конструкція, надзвичайні характеристики при мінімальних розмірах та вазі.
    Займає небагато місця у гардеробі.
    Є всі необхідні насадки у комплекті і головне вигляд , який сприйняв кіт )
    Минулий був недовподоби.
    Відмінне очищення повітря та якість прибирання завдяки Хепа

Достоинства:
    Отримання відмінної якості прибирання за невеликі кошти, ще й єстетично гарний. Легкість користування та очищення
    Недостатки:
    ?
      Представник бренду

Добрий день, Володимир! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2019. Цвет изделия: Белый

Пилосос чудовий, потужний. Недоліків не знайшла

Представник бренду

Добрий день, Оксана! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Ніна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2019. Цвет изделия: Белый

Користуюсь даним пилосом уже чотири роки, жодних нарікань не має, працює гарно. В будинку є кішка, то шерсть збирає на ура ( і не тільки шерсть). Техніка надійна, перевірена часом, проста в обслуговуванні.

Представник бренду

Добрий день, Ніна! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Лилиана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2019. Цвет изделия: Белый

Чудовий пилосос. Не важкий, достатньо потужний. Мені сподобався.

Достоинства:
    Дивись вище
    Недостатки:
    На даний час немає.
      Представник бренду

Добрий день, Ліліана! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Олександр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2019. Цвет изделия: Белый

Отличный пылесос. К доставке и обслуживанию вопросов нет, все отлично.

Достоинства:
    Работает отлично
    Недостатки:
    Отсутствует

• Ганна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2019. Цвет изделия: Белый

Пилосос супер!!! Дуже потужній, легкий, гарно збирає пил, килим став світлішим

Достоинства:
    Потужний, легко збирається, має два фільтри
    Недостатки:
    Пока не має
      Представник бренду

Добрий день, Ганна! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Світлана С***

Пилосос супер ,потужний ,зовні дуже міцний

Достоинства:
    Потужність

• Оксана К***

Пилосос супер

Достоинства:
    Потужний, гарний

• Ігор М***

Хороша потужність.

• Константин М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2019. Цвет изделия: Белый

Дуже гарна річ,жінка залишилась задоволеною,працює без нарікань

Представник бренду

Добрий день, Костянтин! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Ирина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your House

До товару питань немає. Буде працювати як зможе. Питання до чесності продавця. Написано на сайті виготовлено Швеція, а на коробці розроблено Швеція, виготовлено Китай. Я бачила такий же пилосос на 600 грн дешевше у іншошо продавця, де чесно написано Китай. А тут просто переплатила 600 грн. Дякую за науку.

• Яна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2019. Цвет изделия: Белый

Дуже стильний, компактний. Лугко збирається. Нічого зайвого.

Достоинства:
    Є регулятор потужності, вага.
      Представник бренду

Добрий день, Яна! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Горская И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2019. Цвет изделия: Белый

Дуже потужний пилосос, на максимумі не можно відідрати від килима. Не розумію навіщо тоді такє. Підкажіть, будьласочка, як помити колбу всередині, бо все інше миється або витирається. А взагалі пилосос чудовий, рекомендую

Достоинства:
    Потужний, тихий
    Недостатки:
    Занадто потужний
      Представник бренду

Добрий день, Ірина! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. У верхній частині шланга, біля місця де кріплення до телескопічної труби, є клапан, який можна відкрити, щоб уникнути засмоктування килима до насадки. З повагою, команда Electrolux.

• Денис К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2019. Цвет изделия: Белый

Пылесос супер за свои деньги. Курьеры - полный отстой. Заставляют девушку идти в 38+ жару на пол квартала дальше от указанного адреса, ибо дорога перекрыта, а потом едут же дальше по той дороге, которая, по их мнению, "перекрыта". Впадлу заезжать во двор

Достоинства:
    Хорошо всасывает шерсть. Качественные фильтра. Удобный контейнер
    Недостатки:
    Ленивые курьеры
      Представник бренду

Добрий день, Денис! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Тимур Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Год выпуска: 2019. Цвет изделия: Белый

Гарний бренд, добре качество.

• Наталья Т***

Суперовий