Отзывы покупателей о Спрей для чистки кухни DeLaMark с ароматом вишни 500 мл (4820152330680)

Оценка пользователей 4.65/5
  • Ирина П***

Працює.можно купувати.

• Луана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Очень качественный очиститель - натуральный с лёгким ненавязчивым запахом.
    Ни одно из ранее испробованных мною средств не справлялось, так легко и без усилий, с жирным и грязным налётом кухонной мойки и плиты. Средство в течении трёх-пяти минут растворяет жир, и остаётся только смыть его и любоваться блестящей поверхностью. При этом не портит и не царапает саму поверхность, и оставляет после себя приятный вишнёвый аромат.

Достоинства:
    Натуральное, экологическое, экономное средство с миндально-вишневым ароматом.
  • Екатерина С***

Рекомендую . Екологічно

Достоинства:
    Приємний, не «хімозний» запах. Миє непогано
    Недостатки:
    Не виявили
  • Марина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Приємний аромат вишні, взагалі немає запаху хлору. Але все одно потрібно одягати рукавиці.
    Жир очищується гарно, але якщо є застарілий, треба нанести, трохи зачекати та потерти.
    Розпилювач дивний, підтікає.

• Наталія

Гарний засіб .

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Давно шукала саме такий засіб для миття кухні – щоб підходив для миття більшості поверхонь, був ефективним при самих різних забрудненнях і, при цьому, мав безпечний склад. І знайшла я його саме у цьому засобі, від якості і ефективності якого просто в захваті!
    Засіб прекрасно справляється з будь-якими забрудненнями – жиром, накипом, іржею, нагаром. Якщо забруднення стійкі – розпилюю засіб на забруднену поверхню, рівномірно розприділяю його по ній, вичікую до 10 хв і потім з легкістю відчищаю все губкою середньої жорсткості. Якщо ж забруднення тільки поверхневі – то й чекати не треба, засіб швидко все розчиняє.
    Мию цим засобом будь-які поверхні на кухні – плиту, кахель, робочу поверхню, мийку, після – все ідеально чисте, блистить, а в кухні приємно пахне.
    Змивається швидко й легко, розводів чи мильної плівки на поверхнях не залишає.
    Щодо характеристик самого засобу, він має дуже приємний мигдально-вишневий запах, легенький і не їдкий. Добре піниться та легко змивається з поверхонь. До того ж, в нього абсолютно безпечний склад - при митті поверхонь, що контактують із харчовими продуктами – це однозначно найважливіше!
    Одним словом, засіб багатофункціональний, ефективний і безпечний – звичайно, рекомендую до покупки!

Достоинства:
    гарно справляється із забрудненнями; безпечний; еко-засіб; приємний запах; не пошкоджує поверхні; доступна ціна
  • Любовь К***

Очень понравился

Достоинства:
    Белая кухня стала новой
  • Лариса П***

Відмиває,але не "вау".

Достоинства:
    Нема їдючого запаху.
    Недостатки:
    Відмиває лише легке забруднення.

Доброго дня, Ларисо. Дякуємо за Ваш вибір. Для стійких забруднень ми рекомендуємо залишити засіб на поверхні на декілька хвилин , для кращого результату.

• Анастасия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Мені дуже подобаєтся. Брала і перший раз на пробу маленьку баночку, вдруге замовила вже літр.

Достоинства:
    Не має сильного запаху, гарно змиває жир, на кухні мию їм усюди
    Недостатки:
    Погано справляєтся з дуже старим брудом
  • Яна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Чудовий засіб,добре відмиває бруд, приємний аромат.

Достоинства:
    отличное средство!
  • Аліна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Користуюсь місяць. Ефективно видаляє бруд, жир і неприємний запах з поверхонь. Навіть помітила, що з‘являється блиск на стільницях та плиті. Загалом, я дуже задоволена. Куплю ще неодноразово!!!

Достоинства:
    Ефективний засіб
  • Таня Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Отличное средство! хорошо чистит, приятный запах. Рекомендую.

Достоинства:
    Хорошее средство
  • Юли А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Дуже ефективний засіб! Справляється "на ура" практично зі всіма забрудненнями і навіть задавненими. Мию з його допомогою не тільки кухню, але й ванну. Має дуже приємний мигдальний аромат, а головне - безпечний!

• Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Только купила, сразу же опробовала на деле. Действительно эффективное средство. Перелила в емкость с распылителем. Так удобней пользоваться. На более загрязненных участках оставила на 20 мин. и все легко отмылось. Радует, что средство отечественного производства такого качества. Рекомендую.

Достоинства:
    эффективное средство
    Недостатки:
    не обнаружила
  • Вікторія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Цей засіб просто супер, він найкращій з усіх, якими я користувалася. Це не перебільшення, він насправді знищує будь-які забруднення на 100 %. Не тхне хімією, не виїдає очі. Трохи поприскати, трохи почекати, трохи потерти твердою губкою, змити теплою водою – і як нове!

Достоинства:
    виконує свої завдання на 100 %, вітчизняний виробник
  • надежда ж***

запах сильный, моет посредственно

• Вероника
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Хорошее средство, хорошо очищает поверхности. Правда сильно загрязненные может не отмыть до конца + немного протекает. Но, в целом мне понравилось.

• Yuliia K***
    Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Все средства этой фирмы достойны уважения.

Достоинства:
    Очень хорошее средство, очищает всё
  • Ирина К***
    Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Посылку отправили 22 ноября, писали что придет 24, уже конец 25 числа, где посылка??????

• Марина О***
    Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Эффективное средство, которое отлично себя проявляет даже при сильных загрязнениях. Аромат нежный, не похож на моющее средство. Состав натуральный - то, что нужно для кухни)

Достоинства:
    Состав, эффективность
    Недостатки:
    Их нет

Доброго дня, Марино. Дякуємо за Ваш вибір.

• Яна С***
    Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Чудовий засіб). Тепер мій незмінний помічник на кухні. Витрачається економно, такої бутилки вам вистачить надовго. Гарно очищає брудні поверхні. Не залишає після себе розводів, легко змивається, не має неприємного хімозного запаху. Ефективний і екологічний засіб за смішну ціну. Рекомендую).

Достоинства:
    Ціна-якість
  • Інна
    Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Хороший помічник на кухні! Витираю ним практично всі поверхні: мийку, кахель, плиту, робочу поверхню. Результатом задоволена - з жиром і поточними забрудненнями справляється добре, все чисто. На дуже брудних поверхнях ще не пробувала. Запах легкий і ненав'язливий - характеристиці "екологічний", я думаю, відповідає.

Достоинства:
    екологічність