- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1 кг
Рекомендую
- Достоинства:
- Мені сподобався
- Недостатки:
- Рема
- ЛінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1 кг
Зручна банка для зберігання і порошок супер. Раніше доводилось окремо додавати порошок та кисневий, дякую що поєднали, це дуже зручно
- Достоинства:
- Якісний порошок
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1 кг
Класний порошок
- Достоинства:
- Видаляє плями
- ЄвдокіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1 кг
Порошок гарно пере , після замовчування взагалі ідеально.
Економний .- Достоинства:
- Екологічний
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1 кг
Класний засіб
- Аліна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Zanovo
Дуже задоволена цим порошком! Використовую як додатковий засіб для прання, особливо для складних плям. Виводить їх набагато краще, ніж звичайний порошок. Також добре працює при замочуванні – білі речі стають свіжішими, без жовтизни та сірого відтінку. І головне без агресивної хімії!!! Обожнюю DeLaMark!
- Достоинства:
- Відбілювання речей, екосклад
- Продавец Zanovo
Дякуємо, Вам. Раді що Вам все сподобалося
- ГалинкаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1 кг
Це так зручно!!! Банка щільно закручується, волога не попадає в середину. Спробувала і додати до основного порошку для прання світлих речей, і все гарно попралося. Окремо тільки цим порошком руками прання довелося влаштувати. Результатом задоволена.
- Достоинства:
- Універсальний
- Недостатки:
- Ні
- Марина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Zanovo
Давно хотіла спробувати саме кисневий порошок, оскільки чула багато позитивних відгуків, замовила цей і не пошкодувала - це універсальний засіб - відіправ мені речі з застарілими плямами, а також вдалось відчистити з його допомогою міжплиточні шви у ванній та душову кабінку. Замовлятиму ще.
- Достоинства:
- Склад, якість, універсальність
- Марина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Zanovo
Хороший пральний порошок, чудовий склад - перу ним і дитячі речі, ніяких негативних реакцій не викликає. Відпирає добре, навіть зі старими плямами справляється. А ще без запаху - особисто для мене це важливо.