Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Подарочный набор "Premium", стильный подарочный SPA Relax Box любимой девушке/жене/маме/женщине/

• Андрей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Crafts & Presetns

Все добре. Чудовий подарунок, швидко виконали та доставили

• Продавец  Crafts & Presetns

Андрію! Щиро дякуємо за Ваш відгук та найвищу оцінку!
      Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені подарунком, а також відзначили швидкість виконання та доставки замовлення.
      Дякуємо за довіру та будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців!

• Шаповал С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Crafts & Presetns

Подарунок сподобавсь. Все відправили швидко , молодці.

Достоинства:
    Гарно виглядає
    • Продавец  Crafts & Presetns

Сергію,щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи!
      Нам дуже приємно, що подарунковий набір Вам сподобався та справив гарне враження!
      Будемо раді бачити Вас знову серед наших клієнтів та допомагати обирати подарунки для особливих моментів!

• Надія Е*** Бікус
    Отзыв от покупателя. Продавец: Crafts & Presetns

Замовляла подарунок братовій жінці - вона залишилася дуже задоволеною.
    І велике Дякую операторам за швидку обробку і відправлення.
    Відмінний сервіс! Рекомендую.

Доброго дня, Надіє!
      Щиро дякуємо Вам за такий теплий відгук та високу оцінку нашої роботи! Нам надзвичайно приємно знати, що подарунок сподобався отримувачці та залишив приємні емоції!

Окрема подяка за добрі слова про сервіс та швидкість обробки замовлення — для нас дуже важливо, щоб кожен клієнт отримував не лише красивий подарунок, а й комфортне обслуговування.

Будемо раді Вашим новим замовленням та завжди готові допомогти з вибором особливих подарунків для близьких!

• Юлия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Crafts & Presetns

Замовляла вже декілька разів. Набір класний, а команда взагалі молодці))) працюють і в вихідні, і в свята, завжди все ввічливо, чітко і оперативно. Звертатимусь ще;))

• Продавец  Crafts & Presetns

Дякуємо Вам, Юліє, за такий теплий та щирий відгук!
      Нам надзвичайно приємно, що Ви обираєте нас не вперше і відзначаєте якість наборів та роботу команди. Ми дійсно стараємось бути на зв’язку та працювати оперативно щодня, щоб кожне замовлення приносило тільки позитивні емоції.
      Будемо раді Вашим новим замовленням — завжди з любов’ю готуємо кожен подарунок!

• Юлия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Crafts & Presetns

Чудовий набір і класна якість обслуговування

• Продавец  Crafts & Presetns

Юлія, щиро дякуємо за такий приємний відгук!
      Нам дуже важливо, що Вам сподобався подарунковий набір і Ви залишилися задоволені якістю обслуговування!
      Будемо раді бачити Вас знову))

• Максим Я***

Все добре

• Продавец  Crafts & Presetns

Максим, щиро дякуємо Вам за гарний відгук та високу оцінку нашої роботи! Чекаємо Вас знову!

• Дмитро Г***

Все дуже сподобалося

• Продавец  Crafts & Presetns

Дмитро, щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що подарунковий набір Вам сподобався. Будемо раді знову допомогти обрати красивий та особливий подарунок для Ваших близьких!

• Юрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Crafts & Presetns

Зроблено з увагою до деталей. Дуже гарний подарунок.

• Івченко В***

Классс

• Продавец  Crafts & Presetns

Валентин, нам дуже приємно, що подарунковий набір Вам сподобався і Ви залишилися задоволені якістю та швидкістю доставки.
      Будемо раді новим замовленням і завжди готові допомогти з вибором ідеального подарунка!

• Ренат А***
    • Продавец  Crafts & Presetns

Ренат, щиро Вам вдячні за довіру та високу оцінку нашої роботи, чекаємо Вас знову!

• Наталія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Crafts & Presetns

Гарний подарунок, швидка доставка, рекомендую продавця

• Продавец  Crafts & Presetns

Щиро дякуємо Вам за відгук та довіру
      Нам дуже приємно, що подарунок подарував позитивні емоції. Саме заради таких моментів ми з любов’ю створюємо наші набори
      Будемо раді бачити Вас знову серед наших клієнтів!

• Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Crafts & Presetns

Дуже гарний подарунок! Іменинниця в захваті

• Продавец  Crafts & Presetns

Ірина! Щиро дякуємо Вам за такий теплий відгук та високу оцінку нашої роботи!
      Нам надзвичайно приємно чути, що подарунок сподобався і іменинниця залишилась у захваті!

Будемо раді знову допомогти Вам обрати ідеальний подарунок до наступної важливої події!

• Віталій К***

Швидко, якісно та гарно!

• Продавец  Crafts & Presetns

Віталій, щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви оцінили швидкість, якість і оформлення. Будемо раді знову дарувати Вам гарні враження!

• Андрій І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Crafts & Presetns

Все супер, швидко прийшло і красиво оформлено

• Продавец  Crafts & Presetns

Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви оцінили швидкість доставки та оформлення. Раді старатися для Вас і будемо чекати на нові замовлення!

• Юрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Crafts & Presetns

Дуже швидко все опрацювали. Менеджери топ.

• Продавец  Crafts & Presetns

Щиро дякуємо Вам за високу оцінку та приємний відгук. Нам дуже важливо, що ви залишилися задоволені швидкістю обробки замовлення та роботою менеджерів. Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Богдан М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Crafts & Presetns

Все супер! Швидка й якісна обробка замовлення, доставка товару. Враховано й уточнено всі мої побажання. Особливо дякую менеджеру Аллі за приємне, тактовне й уважне спілкування. Одразу видно, що менеджер дбає про клієнта

• Продавец  Crafts & Presetns

Богдан, щиро Вам вдячні за такий гарний відгук, за високу оцінку нашої роботи, ми дуже раді, що все сподобалося, а це головне!Чекаємо знову, будемо Вам дуже раді