Отзывы покупателей о Средство от тараканов Wellpex спрей 500 мл с распылителем

Оценка пользователей 4.68/5
  • Лідія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Щиро дякую. Спрей реально працює. Замовила другий раз для профілактики. Щоб вже наверняка. Замовляла від клопів. За 3 тижні всі щезли.

Достоинства:
    Не дуже воняє. Простий в використанні.
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  OnlyDez

Вітаю, Лідія. Щиро дякуємо за ваш відгук та довіру до нашого спрею Wellpex проти клопів!
      Нам дуже приємно чути, що спрей допоміг повністю позбутися клопів і ви залишилися задоволені результатом. Особливо цінно, що ви обрали наш засіб повторно для профілактики — це найкраще підтвердження його ефективності.
      Дякуємо, що відзначили зручність використання та відсутність різкого запаху. Бажаємо вам затишку та комфорту у вашому домі!

• Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Брали спрей від бліх у кімнаті. Після першої обробки зникли. Дякую менеджеру за точну інструкцію та поради у використанні

• Продавец  OnlyDez

Вітаю, Олександр. Раді, що завдяки спрею Wellpex ви позбавились від бліх вже після першої обробки. Щиро вдячні вам за такий теплий відгук. Нашому менеджеру особливо приємно отримувати слова подяки від клієнтів. Дякуємо вам за довіру до нас та нашої продукції!

• Ілона С***

Дякую, спрей допоміг))

• Продавец  OnlyDez

Ілона, вітаю! Щиро вдячні за ваш відгук та високу оцінку спрею Wellpex. Дуже раді, що ви задоволені результатом використання засобу та позбавились від комах . Дякуємо вам за довіру!

• Вікторія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Чудовий засіб. З проблемою впорався з першого використання

• Продавец  OnlyDez

Добрий день, Вікторія. Щиро вдячні за вашу високу оцінку. Дуже раді, що ви відмічаєте високу ефективність спрею Wellpex вже після першого використання та повністю задоволені результатом. Бажаємо, щоб шкідники більше ніколи вас не турбували. Дякуємо, що обираєте нас!

• Олена З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Объем 1 шт: 500 мл

Засіб дійсно дієвий, чудово справляється зі своєю задачею.
    Дякую продавцю і менеджеру Світлані за швидку доставку допомогу!

Достоинства:
    Дієвий
    • Продавец  OnlyDez

Вітаю, Олена. Щиро дякуємо вам за такий приємний відгук! Раді чути, що засіб Wellpex виправдав ваші очікування та ефективно допоміг у боротьбі з тарганами. Окрема подяка за теплі слова на адресу нашого менеджера Світлани — їй буде дуже приємно. Дякуємо, що обрали нас!

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Засіб працює, свою роботу виконує чудово!

• Продавец  OnlyDez

Андрій, щиро вдячні за ваш відгук. Відмінно, що ви задоволені результатом використання спрею Wellpex та змогли позбавитись від клопів. Дякуємо, що обираєте наш магазин та наші засоби!

• Юлія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Засіб дійсно дієвий, чудово справляється зі своєю задачею.
    Дякую продавцю і менеджеру Світлані за швидку доставку допомогу!

Достоинства:
    Дієвий
    • Продавец  OnlyDez

Вітаю, Юлія. Щиро вдячні за такий теплий відгук. Раді, що спрей Wellpex відмінно справився з задачею та допоміг вам позбавитись від клопів. Ми завжди намагаємося надати найкращий сервіс нашим клієнтам та проконсультувати з усіх питань. Дякуємо вам за довіру!

• Игорь
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Такую рекламу по телефону давали ,в итоге ноль,даже на клопа брызгалки он побежал как ни в чем не бывало

Добрий день, Ігоре!
      Дякуємо, що залишили відгук, і шкода, що результат вас розчарував.
      Ми розуміємо вашу реакцію — коли клоп після прямого влучання спреєм просто побіг далі, це виглядає так, ніби засіб зовсім не працює. Однак Wellpex спрей при прямому попаданні зазвичай вбиває клопа протягом 5-15 хвилин.
      Справа в тому, що один флакон часто недостатньо для повноцінної обробки, особливо якщо клопів багато, тому, зважаючи на Вашу площу та ситуацію, ми рекомендували взяти мінімум 2 флакони і ретельно обробити всі ключові місця (шви матраца, каркас ліжка, плінтуси, задні стінки меблів, розетки тощо). Якщо обробка була частковою — частина клопів могла вижити.
      Також хочу зауважити - ще не пройшло навіть 2 тижні після того як ви отримали замовлення загалом про результати ще зарано робити висновки.
      Ми завжди намагаємося давати максимально чесні рекомендації по кількості засобу та схемі обробки, щоб клієнт отримав результат. На жаль, не завжди замовник виконує усі рекомендації та робить поспішні висновки.
      Якщо проблема з клопами досі актуальна і ви готові спробувати ще раз — напишіть нам у приват. Підберемо правильну кількість засобу під вашу площу та надамо детальну схему обробки, щоб цього разу все спрацювало.
      Будемо раді допомогти реально вирішити вашу проблему.

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Рекомендую! Спрей дійсно працює активно після першого використання, уже нічого не кусає і не турбує, і тепер знову насолоджуюся життям

Достоинства:
    Після першого використання, зникають
    • Продавец  OnlyDez

Вітаю, Марія. Щиро вдячні за ваш відгук! Розуміємо як неприємно відчувати укуси клопів. Дуже раді, що спрей допоміг вам вже після першого використання та ви знову насолоджуєтесь життям. Дякуємо за вашу довіру та рекомендації!

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

То что пишут без запаха, не совсем правда. Запах есть. В комплекте дали маску, надо было всё-таки использовать. На счёт клопов не знаю, но у меня сопли телки ручьем и першило в горле. Окон у нас нет, пришлось открыть двери для проветривания. На счёт эффективности сказать пока не могу, только обработал. Как подействует сообщу.

Достоинства:
    Всё устраивает
    Недостатки:
    Не обнаружил
    • Продавец  OnlyDez

Вітаю, Олександр. Дякуємо, що поділились вашим враженням від користування. Дуже шкода, що ви зазнали незручностей при використанні спрею. Сприйняття запахів залежить від індивідуальної чутливості людини. Більшість клієнтів при обробці не відчувають такого дискомфорту. Але ви вірно відмітили, необхідно дотримуватись заходів безпеки та використовувати маску та перчатки. Будемо дуже вдячні, якщо поділитесь через тиждень результатом, після обробки. Це дуже важливо для нас.

• Елена П***

Брали для військових...
    Після першої обробки все чисто,хлопці дуже дякували

Достоинства:
    Дієва річ
    • Продавец  OnlyDez

Вітаю, Олена. Дуже приємно, що наші засоби вже після першої обробки допомагають військовим. Це ми дякуємо їм за захист нашої країни! Бажаємо, щоб комахи їх більше не турбували!

• Яна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Засіб дійсно дієвий,чудово справляється зі своєю задачею,окремо дякую продавцю,за поради щодо застосування!

• Продавец  OnlyDez

Вітаю, Яна. Дякуємо, що відмітили дієвість спрею Wellpex! Його потужна формула дозволяє швидко та ефективно справлятися з комахами! А наші консультанти завжди з задоволенням нададуть рекомендації щодо використання спрею. Якщо у вас виникнуть будь-які питання, звертайтесь! Дякуємо вам за довіру!

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Не вірте, воно зовсім не працює! Викинуті гроші!!!

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  OnlyDez

Олена, вітаю!
      Дуже прикро, що ви зробили поспішні висновки вже через 2 доби після обробки. Наш засіб діє протягом кількох тижнів і поступово знищує клопів. Швидкість результату залежить від кількості шкідників та якості проведеної обробки. Обробити потрібно не тільки диван або ліжко. Також необхідно ретельно обробити всі зони — плінтуси, багети, не плотно прилягаючі стики шпалер, меблі біля ліжка та м’які меблі в інших кімнатах. Ефект може з’явитися вже за кілька днів. У деяких випадках процес може зайняти трохи більше часу.
      Одного флакону вистачає на обробку приблизно 3–5 м²це приблизно одне ліжко оброблене з усіх сторін, тому для повноцінного результату важливо мати достатній обсяг засобу. Процес знищення клопів триває певний час, і вони можуть проявляти активність до моменту, поки контакт із засобом дасть максимальний ефект. Висновки варто робити тільки після того, як результат повністю закріпиться.
      Також ми рекомендуємо проводити дві обробки — це гарантує 100% знищення і дорослих особин, і личинок.
      Хочу звернути увагу, що навіть професійні компанії зазвичай проводять дві обробки повністю заповнюючи приміщення холодним туманом. Тому ми вважаємо дуже хорошим результатом те, що з нашим засобом більшість клієнтів позбавляються клопів уже після першої обробки.
      Якщо у Вас виникнуть запитання або буде потрібна додаткова інструкція — я завжди на зв’язку та із задоволенням допоможу.

• Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Не думала, що в житті стикнуся з такою заразою, як Клопи! Дієвий засіб,але треба обробити два рази: перший раз і другий раз через тиждень! Дуже Дякую продавцю ,підказав , чітко дав пораду,як правильно все зробити!

• Продавец  OnlyDez

Вітаю, Анна. Розуміємо вас: це нестерпно, коли в твоїй оселі з'являються клопи. Ми дуже раді, що спрей Wellpex допоміг вам вирішити проблему та знищив комах. Все вірно, ми рекомендуємо робити 2 обробки, але з проміжком 3 тижні, щоб нові особини встигли з'явитись з личинок. Саме цей час є оптимальним для проведення повторної обробки. Дякуємо вам за довіру до нашого засобу!

• Дмитро М***

Відмінно

• Продавец  OnlyDez

Вітаю, Дмитро! Вдячні за ваш відгук та найвищу оцінку спрею Wellpex. Дуже раді, що засіб відмінно спрацював та позбавив вас від шкідників. Дякуємо за довіру!

• Катя Д***

Чудовий спрей!

• Продавец  OnlyDez

Катерина, вітаю. Дякуємо за "5" зірочок для спрею Wellpex від клопів. Раді, що задоволені результатом та легко справилася з проблемою шкідників. Бажаємо, щоб вони більше ніколи вас не турбували!

• Тетяна Є***

Чудовий, дієвий засіб, рекомендую

• Продавец  OnlyDez

Вітаю, Тетяна. Вдячні за найвищу оцінку для спрею Wellpex проти клопів. Нам дуже приємно, що ви вважаєте засіб чудовим та відмічаєте його дієвість. Дякуємо за ваші рекомендації та бажаємо, щоб шкідники вас ніколи не турбували!

• Ігор Ш***

Чудово спрацював.

• Продавец  OnlyDez

Вітаю, Ігор! Щиро вдячні за ваш відгук та високу оцінку для спрею Wellpex. Дуже раді, що засіб чудово спрацював та ви повністю задоволені результатом. Дякуємо за довіру!

• Вікторія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Засіб допоміг з першого разу, контрольну обробку робили через три тижні. Рекомендую

• Продавец  OnlyDez

Добрий день, Вікторія. Дякуємо вам за відгук і високу оцінку для спрею Wellpex від клопів! Нам дуже приємно чути, що засіб допоміг вже після першого застосування. Ви все вірно зробили, провівши контрольну обробку — це важливий крок для повноцінного результату. Щиро вдячні за ваші за рекомендації!

• Віталій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Мы в палатке потравили за два захода, причем второй раз был уже контрольный. Средство помогло с первого раза. Клопы если и были живые на второй или третий день, то они были как больные, видно что им очень х...о после этого средства. Всем советую.

Достоинства:
    Только одни плюсы
    Недостатки:
    Все идеально
    • Продавец  OnlyDez

Добрий день, Віталій. Дякуємо за розгорнутий відгук! Ваші рекомендації - це найкращий стимул для нас!
      Потужна формула спрею Wellpex впливає на нервову систему комах, саме тому ви їх бачили в такому вигляді. Через деякий час вони гинуть. Навіть у складних польових умовах спрей показує себе найкращим чином! Дякуємо вам за захист! Бережіть себе!

• Юлия З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Зробила обробку один раз спреєм.
    Шкідники зникли.
    У користування дуже засіб сподобався,немає ніякого запаху,розпилює у всі куточки підлоги .
    Рекомендую.

Достоинства:
    Зникають клопи після першого разу обробки.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  OnlyDez

Вітаю, Юлія. Дякуємо за найвищу оцінку для спрею Wellpex. Дуже раді, що після користування нашим засобом у вас залишилися лише приємні враження. Відсутність вираженого запаху є однією з переваг спрею, що дозволяє комфортно обробляти приміщення. А зручний розпилювач допомагає донести спрей в найбільш віддалені куточки кімнати. Бажаємо, щоб комахи більше вас не турбували!

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Гарний засіб. Після першого застосування шкідники перестали турбувати.

• Продавец  OnlyDez

Вітаю, Сергій. Дякуємо за ваш відгук. Це чудово, що вже після першого використання спрею Wellpex, клопи перестали вас турбувати. Але, постійно працюючи з цими комахами, радимо все ж провести повторну обробку через 3 тижні для закріплення результату. Впевнені, що після цього вони вас більше не потурбують! Бажаємо затишку вашій оселі без шкідників!

• Акопова Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Получила вчера данное средство и была приятно удивлена, действует мгновенно!!!
    Сегодня утром попшыкала все плинтуса и углы,и эффект сработал сразу, сороконожки повылазили как пьяные.
    Очень рада, что заказала именно это средство!!!
    РЕКОМЕНДУЮ!!!!!

Достоинства:
    ЭФФЕКТ МГНОВЕННЫЙ!!!
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  OnlyDez

Вітаю, Маргарита. Дякую за такий розгорнутий відгук! Завдяки своїй потужній формулі - спрей Wellpex добре справляється не тільки з клопами та блохами, але й з іншими комахами. Ретельно обробіть плінтус, щілини, стіни та інші місця переміщення сороконіжок. Для закріплення результату рекомендуємо повторити обробку через 2-3 тижні. Бажаємо чистоти та затишку вашій оселі!

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Объем 1 шт: 500 мл

Гель і спрей працюють прям чудово разом! Вже після першого використання було помітно менше тарганів.

Достоинства:
    Чудово справляється із задачею, недорогий та дієвий.
    Недостатки:
    Треба маску, бо від випарів спрею дуже кашляла.
    • Продавец  OnlyDez

Добрий день, Вікторія. Ви абсолютно праві, поєднання різних речовин в гелі та спреї дає швидкий та помітний результат вже після першої обробки. Але для закріплення результату, радимо все ж повторити через 2-3 тижні. Обробку спреєм необхідно проводити в масці та перчатках, бо кожна людина має індивідуальну реакцію на компоненти спрею. Здоров'я - це найголовніша цінність! Бажаємо, щоб ваша оселя завжди була чистою від шкідників.

• Тетяна М***

Добрий день.
    Напишіть, будь ласка, склад засобу. Не знайшла в описі та на зоображені упаковки.

• Продавец  OnlyDez

Вітаю, Тетяна. Склад спрею Wellpex проти клопів - імідаклопирид - 0,4%, бета-цифлутрин - 0,3%, лямбда-цигалотрин-0,2%, синергісти, вода. Дякую за звернення.

• Юлія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Дієвий, користувалися один раз, більше не турбують комахи

Достоинства:
    Швидка дія
    • Продавец  OnlyDez

Добрий день, Юлія. Відмінно, що вам вдалося позбавитись від бліх з першої обробки. Але все ж рекомендуємо закріпити результат через 3 тижні, щоб убезпечити себе від можливого розмноження нових особин, що з'являться з личинок. Бажаємо чистоти та затишку вашій оселі!

• Катерина М***

Все супер

Достоинства:
    Швидкий результат
    Недостатки:
    Єдкий запах
    • Продавец  OnlyDez

Вітаю, Катерина. Дякуємо, що високо оцінили роботу спрею Wellpex та знайшли час на відгук! Він справді має значну ефективність проти клопів та дає швидкий результат. Більшість клієнтів відмічають незначний запах спрею , але розуміємо, що реакція на запахи є індивідуальною для кожного клієнта. Тому, якщо маєте високу чутливість до запахів, рекомендуємо проводити обробку в респіраторі. Найголовніше, що ви задоволені результатом та нарешті позбулися від шкідників!. Будемо вдячні вам за рекомендації!

• Оксана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Дякую за гарну консультацію менеджера,засіб дійсно вбиває всіх комах,в мене собака спокійно перенесла всю дизенфекцію

• Продавец  OnlyDez

Добрий день, Оксана! Дуже приємно отримувати такі теплі відгуки від клієнтів. Наші менеджери завжди максимально якісно проводять консультанції та відповідають на всі питання. Бо правильна обробка - це запорука успіху в боротьбі з комахами! Саме при правильному використанні, згідно інструкції спрей Wellpex максимально безпечний для домашніх улюбленців. Бажаємо, щоб ваша оселя завжди була чиста від шкідників!

• Ангеліна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Объем 1 шт: 500 мл

Використовувала цей спрей декілька разів ,зараз проблему вирішено.Таргани зникли після четвертої обробки спреєм і також з використанням гелю

• Продавец  OnlyDez

Вітаю, Ангеліна. Дякуємо за високу оцінку для спрею Wellpex від тарганів. Щиро радіємо, що ви змогли вирішити проблему за допомогою наших засобів. Ми рекомендуємо робити 2 обробки від тарганів. Але при сильному заражені або при наявності постійного зовнішнього джерела зараження (від сусідів, наприклад), кількість обробок може збільшитись. Бажаємо затишку вашій оселі!

• Александр Д***

Все добре,ще не пробував

• Продавец  OnlyDez

Вітаю, Олександр. Дякую за відгук. Ви будете приємно вражені результатом після використання!

• Татяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Засіб допоміг. І дякую за професійну консультацію щодо використання!

• Продавец  OnlyDez

Вітаю, Тетяна! Щиро вдячні за оцінку"5" для спрею Wellpex та роботи нашого консультанта. Якщо виникнуть питання, обов'язково звертайтесь! Наші менеджери з задоволенням нададуть на них відповідь. Бажаємо затишку вашій оселі без шкідників!

• Ігор В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Допомогло. Вже 3 дні не кусають.

• Продавец  OnlyDez

Вітаю, Ігор. Дуже приємно, що після використання нашого спрею, ви нарешті маєте спокій від комах. Нагадую, що для закріплення результату необхідно зробити ще одну обробку через 3 тижні. Бажаємо, щоб шкідники вас ніколи не турбували!

• Олексій У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Реклама краща за засіб. Засіб прийшов без розпилювача, тому перевірити його дію ще не зміг.

Достоинства:
    Не побачив
    Недостатки:
    1. Засіб прийшов без розпилювача.
    2. Засіб має характерний запах дезинфікуючого засобу для миття туалету.
    • Продавец  OnlyDez

Добрий день, Олексію!
      Дякуємо за відгук і за те, що звернули увагу на ці моменти — це допомагає нам краще контролювати якість.
      Шкода, що засіб прийшов без розпилювача — це критичний недолік, і ми розуміємо, чому ви не змогли перевірити дію засобу. Це точно буде виправлено.
      Щодо запаху: засіб розроблений і позиціонується як майже без запаху (або з дуже слабким технічним ароматом, який швидко вивітрюється). Більшість покупців у відгуках зазначають саме відсутність різкого запаху або що він ледь відчутний. Те, що ви відчули характерний аромат, схожий на дезінфікуючий засіб для туалету, — це вперше чуємо в такому формулюванні, і дякуємо, що повідомили. Можливо, це пов'язано з чутливістю нюху, або або власною асоціативністю до різних запахів.
      Щоб швидко все виправити і ви могли нормально скористатися товаром, виконаємо заміну чи повернення повної суми за засіб.
      Ще раз дякуємо за відвертість — такі деталі допомагають нам покращувати продукт і упаковку. Чекаємо вашої відповіді, щоб оперативно вирішити.

• Вячеслав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Допомогло. Але в відео інструкції не сказано про їдкий запах від якого я чуть не задохнувся. Його використовувати тільки в распіраторі і в перчатках!!!.

• Продавец  OnlyDez

Вітаю, В'ячеслав! Дякуємо вам за оцінку 5 і за те, що чесно поділилися враженнями — це дуже цінно!
      Раді, що засіб wellpex spray допоміг впоратися з проблемою! Але нам дійсно дуже шкода, що ви зіткнулися з таким сильним запахом і відчули дискомфорт. Розуміємо, наскільки це неприємно і навіть страшно, коли запах виявляється різкішим, ніж очікувалося! Сприйняття запахів, більше залежить від індивідуальної чутливості кожної людини, або наявності алергічних реакцій!
      Ви абсолютно праві, що при використанні обов’язково потрібні перчатки та маска — це дуже важливо для безпеки! Нажаль, у відеоінструкції це не було достатньо чітко підкреслено, і ми вже взяли це до уваги, щоб у майбутніх матеріалах обов’язково додати попередження про запах і обов’язковий захист. Хоча в текстовій інструкції, котру ми також надсилаємо, була вказана ця інформація. В будь-якому випадку, якщо трапляється якесь непорозуміння або запитання, одразу звертайтесь, ми завжди на зв'язку. Ще раз дякуємо за відвертість і за те, що ви з нами.

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Хороший засіб, допомогло зразу.Вдячна за професійну консультацію щодо використання

Достоинства:
    Відсутність запаху.Справді подіяло.
    • Продавец  OnlyDez

Добрий день, пані Оксано. Дякуємо за довіру до нашої продукції. Ми раді, що спрей Wellpex показав такий чудовий результат і з першого разу допоміг поборотися з проблемою. Наші менеджери завжди з задоволенням нададуть максимально корисні рекомендації щодо використання засобів проти комах. Дуже цінно, що ви відмітили відсутність запаху у спрею. Він справді майже немає запаху, хоча деякі клієнти через індивідуальну чутливість відмічають його наявність. Бажаємо, щоб ваш дім був завжди чистим від шкідників!

• Іван Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Дуже дієвий засіб від клопів Брав бо в матрасі та спальнику звідкись потрапили, обробив в обід і ввечері вже спав, як на курорті. Рекомендую

• Продавец  OnlyDez

Вітаю, Іван! Щиро вдячні за вашу оцінку та рекомендації! Це найприємніше, дізнаватись, що наші засоби допомагають вам повертати спокійний та міцний сон! Дякуємо, що обрали наш магазин та спрей Wellpex!