Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Спрей от тараканов Wellpex 500 мл с распылителем без запаха (WST500)

Оценка пользователей 4.4/5
  • Володимир Я***

Засіб допоміг!

І дякую за повноцінну консультацію!

• Продавец  OnlyDez

Вітаю, Володимир. Дякуємо за чудовий відгук та найвищу оцінку!
      Дуже раді, що засіб виправдав ваші очікування та допоміг у боротьбі з тарганами. Окрема подяка за теплі слова про консультацію — для нас важливо не лише запропонувати ефективний засіб, а й допомогти обрати найкраще рішення та надати корисні рекомендації.
      Бажаємо вам затишку та комфорту в оселі!

• Ярослав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Объем 1 шт: 500 мл

Дякую за цей засіб від тарганів
    Я не пожалкував що придбав саме його , бо дійсно інші засоби не допомогли, а цей засіб допоміг

Достоинства:
    Діючий та за таку ціну
    • Продавец  OnlyDez

Вітаю, Ярослав. Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку!
      Нам дуже приємно знати, що спрей Wellpex допоміг вам ефективно позбутися тарганів, особливо після того, як інші засоби не дали результату. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — це дуже корисно для інших покупців.
      Бажаємо, щоб у вашому домі завжди було чисто та комфортно без шкідників!

• Ірина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Объем 1 шт: 500 мл

Фігня, окрім запаху який дере горло не має ніякої діїх

Доброго дня, Ірино!
      Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам прикро, що засіб не виправдав ваших очікувань.
      Спрей містить діючі речовини, які можуть мати специфічний запах, тому під час обробки рекомендується добре провітрювати приміщення та дотримуватися інструкції щодо застосування.
      Щоб ми могли детальніше розібратися в ситуації, будь ласка, уточніть, як саме проводилася обробка та через який час після застосування ви оцінювали результат. У деяких випадках для досягнення максимального ефекту може знадобитися повторна обробка.
      Наш менеджер намагався з вами зв'язатись, але ви не відповідаєте. Ми завжди на зв'язку та постараємося допомогти вам у вирішенні питання.

• Олена З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Объем 1 шт: 500 мл

Засіб дійсно дієвий, чудово справляється зі своєю задачею.
    Дякую продавцю і менеджеру Світлані за швидку доставку допомогу!

Достоинства:
    Дієвий
    • Продавец  OnlyDez

Вітаю, Олена. Щиро дякуємо вам за такий приємний відгук! Раді чути, що засіб Wellpex виправдав ваші очікування та ефективно допоміг у боротьбі з тарганами. Окрема подяка за теплі слова на адресу нашого менеджера Світлани — їй буде дуже приємно. Дякуємо, що обрали нас!

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Объем 1 шт: 500 мл

Гель і спрей працюють прям чудово разом! Вже після першого використання було помітно менше тарганів.

Достоинства:
    Чудово справляється із задачею, недорогий та дієвий.
    Недостатки:
    Треба маску, бо від випарів спрею дуже кашляла.
    • Продавец  OnlyDez

Добрий день, Вікторія. Ви абсолютно праві, поєднання різних речовин в гелі та спреї дає швидкий та помітний результат вже після першої обробки. Але для закріплення результату, радимо все ж повторити через 2-3 тижні. Обробку спреєм необхідно проводити в масці та перчатках, бо кожна людина має індивідуальну реакцію на компоненти спрею. Здоров'я - це найголовніша цінність! Бажаємо, щоб ваша оселя завжди була чистою від шкідників.

• Ангеліна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Объем 1 шт: 500 мл

Використовувала цей спрей декілька разів ,зараз проблему вирішено.Таргани зникли після четвертої обробки спреєм і також з використанням гелю

• Продавец  OnlyDez

Вітаю, Ангеліна. Дякуємо за високу оцінку для спрею Wellpex від тарганів. Щиро радіємо, що ви змогли вирішити проблему за допомогою наших засобів. Ми рекомендуємо робити 2 обробки від тарганів. Але при сильному заражені або при наявності постійного зовнішнього джерела зараження (від сусідів, наприклад), кількість обробок може збільшитись. Бажаємо затишку вашій оселі!

• Юлия Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Объем 1 шт: 500 мл

Щиро дякую! Гарний засіб! Швидко впорався з усіма проблемами.

• Продавец  OnlyDez

Доброго вечора,Юлія!Дякуємо за відгук на Засіб від тарганів Wellpex спрей .Ми завжди намагаємося пропонувати лише найефективніші засоби. Радіємо, що ви задоволені результатом. Можливо потрібні засоби для повторної обробки або профілактики,звертайтесь)

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Объем 1 шт: 500 мл

Средство хорошее, убивает тараканов быстро. Нечайно немного вдохнул и поплохело минут на 10.

Достоинства:
    Децствует
    Недостатки:
    Очень едкое
    • Продавец  OnlyDez

Денис, добрий день!
      Дякуємо за чесний і корисний відгук!
      Раді, що Wellpex спрей від швидко впорався з проблемою — це саме те, заради чого його роблять.
      Щодо моменту, коли ви трохи вдихнули і погіршилося самопочуття на 10 хвилин — дякуємо, що попередили. Засіб містить потужні інсектициди (піретроїди), тому при вдиханні парів у чутливих людей може бути короткочасне подразнення (запаморочення, нудота тощо). Саме тому виробник завжди радить:
      обробляти з відкритими вікнами,
      в масці/респіраторі,
      не перебувати в приміщенні перші 15–30 хвилин після розпилення.
      Ви все зробили правильно, що швидко вийшли на свіже повітря — це допомогло швидко прийти в норму.
      Щиро дякуємо за довіру та попередження іншим! Нехай шкідники більше ніколи не повертаються, а ви почуваєтеся чудово!

• Катерина Н***

Засіб дієвий. Через два дні почала помічати мертвих тарганів. Рекомендую

• Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Объем 1 шт: 500 мл

Все чудово. Оприскували 2 тижні тому в великому приміщенні, таргани зникли. Рекомендую

Достоинства:
    Без запаху, таргани зникли
    • Продавец  OnlyDez

Вітаємо, Юлія. Дякуємо за "5" зірочок для спрею Wellpex від тарганів. Спрей дійсно має потужну формулу проти тарганів, що дозволяє швидко та ефективно позбутися шкідників. Якщо у вас виникнуть будь-які питання або буде потрібна додаткова інформація, обов'язково звертайтесь. Бажаємо вам гарного дня!

• Виктор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Объем 1 шт: 500 мл

По всім тарганам що я попав, здох

Достоинства:
    Нравеца
    • Продавец  OnlyDez

Вітаю, Віктор. Чудово, що ви задоволені результатом використання спреєм Wellpex. Його також можна нанести на плінтус, підлогу під холодильником, кухонними меблями, ванною. А також обробити вентиляційні отвери та дверні пороги. Проповзаючи по обробленій поверхні, тарган буде отримувати дозу отрути та через деякий час гинути. Бажаю, щоб ваша оселя завжди була чистою від шкідників!

• Ілона О***

Все чудово. Швидка доставка

Достоинства:
    Швидко та якісно почало діяти
    • Продавец  OnlyDez

Вітаю, Ілона! Це чудово, що вже після першої обробки спреєм Wellpex від тарганів ви отримали швидкий та помітний результат. Для його закріплення радимо провести повторну обробку через 2-3 тижні, щоб повністю знищити комах. Дякуємо за найвищку оцінку для нашого засобу та роботи нашої команди. Бажаємо, щоб шкідники вас ніколи не турбували!

• Таня Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Объем 1 шт: 500 мл

Здравствуйте за такую цену это полный отстой ,хоть один бы прусак сдох,а на против они увеличились вы что воду туда наливает,на прусак прямо льеш а он бегает,дихлофос и то лучше.

Достоинства:
    Недостатки:
    Без полезная отрава
    • Продавец  OnlyDez

Доброго дня,Тетяно!Шкода ,що немає результату зараз.
      Є декілька причин ,чому засіб не працює ,можливо не вистачило засобу саме для повноцінної обробки.
      Дуже важливо провести саме щільну обробку місць де помічаються таргани(кухня,ванна кімната,під меблями та інших місцях скупчення)
      Рекомендуємо робити комплексну обробку спрей+гель ,що значно підвищує ефективність в боротьбі проти тарганів.

• Продавец  OnlyDez

Також ми рекомендуємо проводити повторну обробку через три тижні для закріплення результату! Ми піклуємося про наших клієнтів, та зазвичай надаємо вичерпну консультацію та рекомендації по обробці, спілкування з Вами також не було виключенням, але нажаль Ви відмовили нам. Хай ваш дім стане фортецею без надокучливих комах!

• Олеся М***

Гарний засіб.Ввічливий продавець.

• Продавец  OnlyDez

Вітаю Олеся. Дякую, що обрали Wellpex спрей 500 мл. від тарганів. Це справді ефективний засіб, який при правильному використанні справді дає чудовий результат. Спреєм рекомендуємо обробляти вентиляційні отвори, плінтус, пороги, під меблями та інші місця їх можливого скупчення. Ще раз дякую, за високу оцінку нашого засобу. Бажаємо, щоб ваша оселя завжди була чиста від шкідників!

• Світлана Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez. Объем 1 шт: 500 мл

Гарний засіб! Обробила всі поверхні, як порекомендував продавець. На наступний день вже почала помічати дохлих тарганів. Зараз нових не бачу - або злякались та перебігли до сусідів або подохли. В будь-якому випадку я задоволена. Дякую.

Достоинства:
    Майже немає запаху. Швидко спрацював