Топи продажів

Отзывы покупателей о Средство от клопов Wellpex спрей без запаха 500мл (с распылителем)

Оценка пользователей 4.74/5
  • AI аналіз відгуків
    48 відгуків:  80% позитивні, 12% нейтральні, 8% негативні.
    Засіб від комах отримав переважно позитивні відгуки від покупців — більшість відзначає його високу ефективність вже з першої обробки, легкість у застосуванні та майже повну відсутність запаху. Значна кількість користувачів задоволена результатом і рекомендує продукт іншим. Водночас у поодиноких відгуках є скарги на недостатню дієвість та сильний запах у деяких випадках.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Віталій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Мы в палатке потравили за два захода, причем второй раз был уже контрольный. Средство помогло с первого раза. Клопы если и были живые на второй или третий день, то они были как больные, видно что им очень х...о после этого средства. Всем советую.

Достоинства:
    Только одни плюсы
    Недостатки:
    Все идеально
    • Продавец  OnlyDez

Добрий день, Віталій. Дякуємо за розгорнутий відгук! Ваші рекомендації - це найкращий стимул для нас!
      Потужна формула спрею Wellpex впливає на нервову систему комах, саме тому ви їх бачили в такому вигляді. Через деякий час вони гинуть. Навіть у складних польових умовах спрей показує себе найкращим чином! Дякуємо вам за захист! Бережіть себе!

• СЕРГІЙ Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Я військовий, була підозра на клопів
    Обробив 2 рази з інтервалом 14 днів
    Тепер і підозри не має))

• Продавец  OnlyDez

Вітаємо,Сергію!Дякуємо за відгук на Засіб від клопів Wellpex спрей! Ми щиро раді, що засіб допоміг і проблема вирішена. Дякуємо за Вашу службу та захист! Бажаємо спокійного відпочинку без жодних турбот. Бережіть себе!

• Віталій Р***

Я шукаю саме військовим в бліндажи. Бо в них земляні блохі з'явились. Чи є нюанси та поради, як позбутися? Обробляти тількі спальникі чи стіни та підлогу також? Який розхід засобу? Розрахувую, скількі знадобиться на 1 людину чи все приміщення.

• Елена П***

Брали для військових...
    Після першої обробки все чисто,хлопці дуже дякували

Достоинства:
    Дієва річ
    • Продавец  OnlyDez

Вітаю, Олена. Дуже приємно, що наші засоби вже після першої обробки допомагають військовим. Це ми дякуємо їм за захист нашої країни! Бажаємо, щоб комахи їх більше не турбували!

• Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Не думала, що в житті стикнуся з такою заразою, як Клопи! Дієвий засіб,але треба обробити два рази: перший раз і другий раз через тиждень! Дуже Дякую продавцю ,підказав , чітко дав пораду,як правильно все зробити!

• Продавец  OnlyDez

Вітаю, Анна. Розуміємо вас: це нестерпно, коли в твоїй оселі з'являються клопи. Ми дуже раді, що спрей Wellpex допоміг вам вирішити проблему та знищив комах. Все вірно, ми рекомендуємо робити 2 обробки, але з проміжком 3 тижні, щоб нові особини встигли з'явитись з личинок. Саме цей час є оптимальним для проведення повторної обробки. Дякуємо вам за довіру до нашого засобу!

• Вячеслав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Допомогло. Але в відео інструкції не сказано про їдкий запах від якого я чуть не задохнувся. Його використовувати тільки в распіраторі і в перчатках!!!.

• Продавец  OnlyDez

Вітаю, В'ячеслав! Дякуємо вам за оцінку 5 і за те, що чесно поділилися враженнями — це дуже цінно!
      Раді, що засіб wellpex spray допоміг впоратися з проблемою! Але нам дійсно дуже шкода, що ви зіткнулися з таким сильним запахом і відчули дискомфорт. Розуміємо, наскільки це неприємно і навіть страшно, коли запах виявляється різкішим, ніж очікувалося! Сприйняття запахів, більше залежить від індивідуальної чутливості кожної людини, або наявності алергічних реакцій!
      Ви абсолютно праві, що при використанні обов’язково потрібні перчатки та маска — це дуже важливо для безпеки! Нажаль, у відеоінструкції це не було достатньо чітко підкреслено, і ми вже взяли це до уваги, щоб у майбутніх матеріалах обов’язково додати попередження про запах і обов’язковий захист. Хоча в текстовій інструкції, котру ми також надсилаємо, була вказана ця інформація. В будь-якому випадку, якщо трапляється якесь непорозуміння або запитання, одразу звертайтесь, ми завжди на зв'язку. Ще раз дякуємо за відвертість і за те, що ви з нами.

• Іван Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Дуже дієвий засіб від клопів Брав бо в матрасі та спальнику звідкись потрапили, обробив в обід і ввечері вже спав, як на курорті. Рекомендую

• Продавец  OnlyDez

Вітаю, Іван! Щиро вдячні за вашу оцінку та рекомендації! Це найприємніше, дізнаватись, що наші засоби допомагають вам повертати спокійний та міцний сон! Дякуємо, що обрали наш магазин та спрей Wellpex!

• Анастасія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Замовляли за проханням бабусі. Вона не могла нормально спати , так як клопи кусали на ліжку і на дивані. Бабуся була вся в прищах. Обробили один раз і тепер бабуся каже що може спати нормально. Клопів майже немає. Замовили ще для повторної обробки.

Достоинства:
    Діє майже одразу. Результат чудовий
    Недостатки:
    Не виявили
    • Продавец  OnlyDez

Анастасія, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку спрею Wellpex! Ми раді, що допомогли вашій бабусі спокійно відпочивати вночі. Бо розуміємо наскільки це нестерпно, коли кусають клопи. Бажаємо, щоб оселя бабусі залишалася чистою і комфортною без жодного шкідника!

• Светлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Покупалось по просьбе родственника, находящегося сейчас в "военно-полевых" условиях. Подтвердил, что реально помогает.

Достоинства:
    Реально работает. Не токсичный.
    Недостатки:
    Не обнаружено.
    • Продавец  OnlyDez

Доброго вечора,Світлано! Дякуємо за відгук на Засіб від клопів Wellpex! Для нас важливо, що спрей демонструє високу ефективність навіть у польових умовах. Це найкраще підтвердження якості продукту. Передавайте вітання та слова підтримки Вашому родичу! Бажаємо йому сили, витримки та безпеки!

• Алла
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Засіб подіяв, шкідників більш немає, для профілактики також насипали порошку, принцип дії якого у зневоднені тих, що сховалися та можуть повилазити. Менеджер дуже гарно провела консультацію, через деякий час поцікавилася за результат, за що їй окрема вдячність.

• Продавец  OnlyDez

Вітаємо, Алла. Дякуємо за такий детальний відгук. Спрей Wellpex - це "швидка допомога" проти клопів та бліх. А порошок Pudra - це ваш довготривалий захистник від комах! Їх комбінація дозволяє позбутися шкидників та повернути оселі затишок та комфорт. І окрема вдячність за оцінку роботи нашого співробітника. Це дуже приємно та надихає!

• Володимир Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Побризгав диван, через 10 хвилин вже почали випадати "гості". Подивлюсь що буде через декілька днів.

Недостатки:
    трохи є запах
    • Продавец  OnlyDez

Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку Wellpex 500 мл, Володимире! Ваші слова – справжній доказ ефективності засобу! Цей спрей діє як швидкий удар по клопах, тарганах і блохах, очищаючи поверхні.Ми раді, що допомогли
      досягти результату, заощадивши ваш час і нерви. Бажаємо вашій оселі завжди бути чистою та спокійною!а

• Нестеренко И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Средство работает. После первой обработки неделю не кусали, но две недели не ждали, так как начали проявлятся, видно где недобрызгали, потому повторили через неделю и контрольно еще через неделю. И все сработало. Уже месяц все чисто.

Достоинства:
    Не резкий запаха, не оставляет следов на обоях и мебели
    Недостатки:
    Пока не обнаружила
    • Продавец  OnlyDez

Вітаю, Ірина. Дякую за найвищу оцінку для спрею Wellpex від клопів. Ваш детальний відгук беззаперечно допоможе іншим правильно обрати засіб і позбавитись від цих шкідників. Дуже раді, що з допомогою нашого засобу, ви змогли повернути затишок вашій оселі. Бажаємо, щоб так залишалось і надалі.

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Засіб працює, свою роботу виконує чудово!

• Продавец  OnlyDez

Андрій, щиро вдячні за ваш відгук. Відмінно, що ви задоволені результатом використання спрею Wellpex та змогли позбавитись від клопів. Дякуємо, що обираєте наш магазин та наші засоби!

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

То что пишут без запаха, не совсем правда. Запах есть. В комплекте дали маску, надо было всё-таки использовать. На счёт клопов не знаю, но у меня сопли телки ручьем и першило в горле. Окон у нас нет, пришлось открыть двери для проветривания. На счёт эффективности сказать пока не могу, только обработал. Как подействует сообщу.

Достоинства:
    Всё устраивает
    Недостатки:
    Не обнаружил
    • Продавец  OnlyDez

Вітаю, Олександр. Дякуємо, що поділились вашим враженням від користування. Дуже шкода, що ви зазнали незручностей при використанні спрею. Сприйняття запахів залежить від індивідуальної чутливості людини. Більшість клієнтів при обробці не відчувають такого дискомфорту. Але ви вірно відмітили, необхідно дотримуватись заходів безпеки та використовувати маску та перчатки. Будемо дуже вдячні, якщо поділитесь через тиждень результатом, після обробки. Це дуже важливо для нас.

• Дмитро М***

Відмінно

• Продавец  OnlyDez

Вітаю, Дмитро! Вдячні за ваш відгук та найвищу оцінку спрею Wellpex. Дуже раді, що засіб відмінно спрацював та позбавив вас від шкідників. Дякуємо за довіру!

• Юлия З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Зробила обробку один раз спреєм.
    Шкідники зникли.
    У користування дуже засіб сподобався,немає ніякого запаху,розпилює у всі куточки підлоги .
    Рекомендую.

Достоинства:
    Зникають клопи після першого разу обробки.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  OnlyDez

Вітаю, Юлія. Дякуємо за найвищу оцінку для спрею Wellpex. Дуже раді, що після користування нашим засобом у вас залишилися лише приємні враження. Відсутність вираженого запаху є однією з переваг спрею, що дозволяє комфортно обробляти приміщення. А зручний розпилювач допомагає донести спрей в найбільш віддалені куточки кімнати. Бажаємо, щоб комахи більше вас не турбували!

• Акопова Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Получила вчера данное средство и была приятно удивлена, действует мгновенно!!!
    Сегодня утром попшыкала все плинтуса и углы,и эффект сработал сразу, сороконожки повылазили как пьяные.
    Очень рада, что заказала именно это средство!!!
    РЕКОМЕНДУЮ!!!!!

Достоинства:
    ЭФФЕКТ МГНОВЕННЫЙ!!!
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  OnlyDez

Вітаю, Маргарита. Дякую за такий розгорнутий відгук! Завдяки своїй потужній формулі - спрей Wellpex добре справляється не тільки з клопами та блохами, але й з іншими комахами. Ретельно обробіть плінтус, щілини, стіни та інші місця переміщення сороконіжок. Для закріплення результату рекомендуємо повторити обробку через 2-3 тижні. Бажаємо чистоти та затишку вашій оселі!

• Юлія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Дієвий, користувалися один раз, більше не турбують комахи

Достоинства:
    Швидка дія
    • Продавец  OnlyDez

Добрий день, Юлія. Відмінно, що вам вдалося позбавитись від бліх з першої обробки. Але все ж рекомендуємо закріпити результат через 3 тижні, щоб убезпечити себе від можливого розмноження нових особин, що з'являться з личинок. Бажаємо чистоти та затишку вашій оселі!

• Ігор В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Допомогло. Вже 3 дні не кусають.

• Продавец  OnlyDez

Вітаю, Ігор. Дуже приємно, що після використання нашого спрею, ви нарешті маєте спокій від комах. Нагадую, що для закріплення результату необхідно зробити ще одну обробку через 3 тижні. Бажаємо, щоб шкідники вас ніколи не турбували!

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Хороший засіб, допомогло зразу.Вдячна за професійну консультацію щодо використання

Достоинства:
    Відсутність запаху.Справді подіяло.
    • Продавец  OnlyDez

Добрий день, пані Оксано. Дякуємо за довіру до нашої продукції. Ми раді, що спрей Wellpex показав такий чудовий результат і з першого разу допоміг поборотися з проблемою. Наші менеджери завжди з задоволенням нададуть максимально корисні рекомендації щодо використання засобів проти комах. Дуже цінно, що ви відмітили відсутність запаху у спрею. Він справді майже немає запаху, хоча деякі клієнти через індивідуальну чутливість відмічають його наявність. Бажаємо, щоб ваш дім був завжди чистим від шкідників!

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Чудовий засіб, допоміг від бліх, які з'явилися в кімнаті. Менеджер порадила взяти 2 штуки, менв їх вистачило на 2 обробки. Відчутний результат був вже після першої обробки, а друга через 2 тижні закріпила результат і проблеми більше не має.

• Продавец  OnlyDez

Вітаю,Світлано!Дякуємо за відгук на Засіб від бліх,клопів Wellpex спрей !Дуже раді допомогти.Окрема вдячність ,що прислухались та дотримались рекомендацій!Нехай Ваш дім буде чистим від шкідників!Можливо знадобляться засоби для профілактики,звертайтесь)

• Євген Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Чудовий результат. Вже після першої обробки дуже гарний ефект . Менеджер компетентний у всіх питаннях, допомогли підібрати засіб і надали детальну консультацію з використання.

Достоинства:
    Ефективний засіб
    • Продавец  OnlyDez

Вітаю, Євгеній. Дуже приємно отримувати такі відгуки. Це дає нам стимул працювати ще краще! Справді, спрей допомагає вже після першого використання, але для закріплення результату радимо повторити обробку через 2 тижні. Бажаємо, щоб шкідники ніколи вас більше не турбували!

• Тетяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Раджу на всі 100%, дійсно дієвий засіб! Перед ним пробувала рейдом, ставила спеціальні ловушки, то взагалі не було жодного ефекту, а тут дійсно обробила все що тільки бачила і не бачила і їх не стало. На всяк випадок зроблю ще одну обробку, щоб не зʼявились знову. І ще - щиро дякую продавцю за кваліфіковану пораду і дійсно дієвий засіб!

Достоинства:
    Дієвий 100%
    • Продавец  OnlyDez

Вітаю, Тетяна. Щиро вдячна, що так високо оцінили роботу нашого консультанта. Ми завжди готові надати відповіді на всі питання, щоб допомогти вам швико та ефективно подолати шкідників. Наш спрей Wellpex від клопів дійсно має потужну формулу, що дозволяє в найкоротшні терміни знищити клопів та інших комах. Бажаємо затишку вашому дому!

• Ліна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Дякую за швидку кваліфіковану консультацію. Вперше стикаюся з такими"друзями", швидко обробили, нічого не виявлено. Має трохи запаху, після обробки повідкривали вікна та вийшли, через 3 години нічого не чути

• Продавец  OnlyDez

Вітаю, Ліна! Дякуємо за ваш відгук Засіб від клопів Wellpex спрей! Раді чути, що засіб допоміг у боротьбі з клопами і після обробки проблем немає – це чудовий результат! Якщо знадобляться поради щодо повторної обробки чи інших нюансів, звертайтеся! Бажаємо вам затишку та спокою в чистій оселі!

• Виктор С***

Препарат працює Супер!!

Достоинства:
    Працює Супер!!
  • Леонтій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Чудовий засіб. При попаданні на комаху - миттєва смерть, через день - вже можна збирати рештки. При обробці обовʼязково використовуйте маску або респіратор. За дві години запах вивітрюється.
    Магазину - окрема подяка, швидка обробка та відправка.

• Елена У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Ефективний засіб. Замовила вдруге для повторної обробки.

Достоинства:
    Нема різкого запаху.
    • Продавец  OnlyDez

Вітаю, Олена. Дякуємо за ваш відгук і за те, що обрали наш засіб повторно! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені його ефективністю та відзначили відсутність різкого запаху. Бажаємо, щоб повторна обробка забезпечила бажаний результат, а ваша оселя завжди була чиста від шкідників!

• Максим Х***

Потужний засіб від клопів

Достоинства:
    Допомагає
    • Продавец  OnlyDez

Вітаю, Максим. Щиро вдячні за ваш відгук! Дякуємо, що відмітили потужність дії спрею Wellpex від клопів. Раді, що наш засіб допоміг вам у боротьбі зі шкідниками. Бажаємо чистоти та затишку вашій оселі!

• Наталья Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Купую вдруге, обробити для профілактики. Засіб дієвий. Ми розібрали диван, пройшлись паром, потім обробили цим засобом, все чудово. Теперь буду обробляти через 3 тижні ще раз. Минуло 10 днів від обробки, жодного не видно. Супер, дякую за такий препарат!

Достоинства:
    Дієвий, ціна. Спосіб використання
    Недостатки:
    Трохи їдючий запах
    • Продавец  OnlyDez

Щиро дякуємо Наталія, за ваш відгук та високу оцінку!
      Дуже раді, що Wellpex допоміг вам успішно вирішити проблему, а повторна обробка обов'язково закріпить результат. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — він буде корисним і для інших покупців.
      Також вдячні за зауваження щодо запаху. Хоча він швидко вивітрюється, під час обробки рекомендуємо одягати маску , добре провітрювати приміщення та дотримуватися інструкції із застосування.
      Дякуємо за довіру!

• Виталий Н***

Дуже гарний засіб.

• Продавец  OnlyDez

Добрий день, Віталій. Дякуємо, що поділилися враженням від користування спреєм Wellpex. Раді, що вам сподобалась його дія та змогли позбутися від шкідників. Бажаємо, щоб ваша оселя завжди була чиста від комах!

• Олег Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Брав від бліх, дуже дієвий засіб. Приємний менеджер яка все дуже добре пояснила. Запаху немає.

Достоинства:
    Ціна, зручний без запаху
    • Продавец  OnlyDez

Вітаю, Олег. Дякуємо за ваш чудовий відгук!
      Раді, що спрей Wellpex в черговий раз підтвердив свою ефективність у боротьбі з блохами та повністю виправдав ваші очікування. Особливо приємно знати, що ви відзначили відсутність запаху, зручність використання та роботу нашого менеджера.
      Дякуємо за довіру! Бажаємо, щоб небажані комахи більше не турбували вас.

• Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Очень хорошее средство: помогло от тараканов. Второй раз заказала, чтоб быть всегда готовой к нашествию негодников. Обслуживание замечательное (подробная консультация по применению и решению проблемы), все чётко и оперативно. Приятный бонус - защитная маска.

• Продавец  OnlyDez

Вітаю, Юлія. Щиро дякуємо за ваш теплий відгук і високу оцінку!
      Дуже раді, що засіб Wellpex допоміг ефективно позбутися тарганів, а ви залишилися задоволені результатом настільки, що замовили його повторно. Для нас це найкраща рекомендація!
      Окрема подяка за теплі слова про нашу консультацію та сервіс. Ми завжди прагнемо надати максимально корисні рекомендації, щоб боротьба зі шкідниками була швидкою та ефективною.
      Нехай небажані «гості» більше не турбують ваш дім!

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Спрей рекомендую брати зразу не менше 3-х штук, розпилюється добре і рівномірно, слідів на стінці не лишає після висихання.

Достоинства:
    Зручний у використанні
    • Продавец  OnlyDez

Вітаю, Олег. Дякуємо за ваш відгук! Раді, що ви залишилися задоволені якістю розпилення та тим, що засіб не залишає слідів після висихання. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом щодо кількості — це буде корисно для інших покупців. Бажаємо, щоб питання з клопами було вирішене швидко та надовго!

• Євген Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Рекомендую!! Працює 100 відсотків..
    Але звертаю увагу!!!! Техніку безпеки ніхто не відміняв.. При використані використовуйте захисну маску, рукавички. Замовив 4 пляшки, використав дві, ще дві залишив на повторну обробку.Результат помітний відразу

Достоинства:
    Швидка дія
    Недостатки:
    На упаковці нічого не вказано про домашніх тварин
    • Продавец  OnlyDez

Вітаю, Євген. Дякуємо, що відмітили швидкість дії та ефективність спрею Venom. А також, що наголосили на важливості дотримання техніки безпеки під час обробки. Використання засобів індивідуального захисту та виконання рекомендацій з інструкції допомагають зробити обробку максимально безпечною та ефективною. Також правильним рішенням є повторна обробка — вона допомагає знищити молодих особин, які можуть вилупитися після першої обробки. Щодо вашого зауваження про домашніх тварин — дякуємо, що звернули на це увагу. Під час використання інсектицидних засобів рекомендуємо прибрати з приміщення тварин, а також їхні миски, іграшки та інші предмети контакту на час обробки. Після завершення обробки та провітрювання приміщення можна повертати тварин у безпечні умови. Дякуємо за довіру до нашої продукції!

• Людмила М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Ефективний засіб. Замовляю другий раз, для профилактики.

• Продавец  OnlyDez

Людмило, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку!
      Раді чути, що засіб Wellpex показав свою ефективність і ви обрали його повторно для профілактики. Для нас дуже цінно, коли покупці залишаються задоволені результатом та повертаються за новими замовленнями. Бажаємо вам комфорту та затишку в домі! Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову.

• Олександр Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Ефективний засіб від клопів, обов'язково розпиляєте в респіраторів, звичайні маски не допоможуть від потрапляння в дихальні шляхи.

• Продавец  OnlyDez

Вітаю, Олександр. Вдячні за високу оцінку для спрею Wellpex від клопів. Дуже раді, що ви залишились задоволені результатом та позбавились від проблеми. Все вірно, по інструкції обробляти потрібно в масці. Якщо маєте високу чутливість до запахів, тоді в респіраторі. Дякуємо вам за довіру!

• Лідія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Щиро дякую. Спрей реально працює. Замовила другий раз для профілактики. Щоб вже наверняка. Замовляла від клопів. За 3 тижні всі щезли.

Достоинства:
    Не дуже воняє. Простий в використанні.
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  OnlyDez

Вітаю, Лідія. Щиро дякуємо за ваш відгук та довіру до нашого спрею Wellpex проти клопів!
      Нам дуже приємно чути, що спрей допоміг повністю позбутися клопів і ви залишилися задоволені результатом. Особливо цінно, що ви обрали наш засіб повторно для профілактики — це найкраще підтвердження його ефективності.
      Дякуємо, що відзначили зручність використання та відсутність різкого запаху. Бажаємо вам затишку та комфорту у вашому домі!