- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Количество в упаковке: 1. Цвет: Коричневый
Отлично убирает шерсть
- Достоинства:
- Хорошо справляется
- Недостатки:
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Количество в упаковке: 1. Цвет: Коричневый
Чудово вичісує котячу шерсть і мілкий бруд
В мене була інша щітка для такої справи, синя, але ця набагато краща- Продавец FlashShop
Добрий день! Щиро дякуємо вам за теплий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — впевнені, серед них ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба, добра та чудового настрою!
- Мударисова И***Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice
Дякую за такий дівайс , зручно чистити килими та меблі, в мене дві великі собаки шерсті дуже багато , пилосос не справляється. Тепер я використовую щітку потім пилосос!!!
- Достоинства:
- Гарно вичищає шерсть тваринок
- Недостатки:
- Хотілось би по розміру більше
- Анастасія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice
Супер, шкодую що раніше не купила. Ідеально чистить пальто
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Дуже кайф! Набагато краще, ніж намагатися пилесосити килим
- Достоинства:
- Швидко прибирає шерсть
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і докладний відгук. Ми раді, що ви і котик задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Лариса П***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Щіткою добре чистити килими і доріжки. Пилососом так не можна зібрати шерсть з килима.
- Достоинства:
- Гарне обслуговування! Гарний товар! Щітка зручна і надійна!
- Екатерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice
Щётка отлично справилась с шерстью не только на ковре и диване,но и с ковриками в машине.Очень довольна.
- Достоинства:
- Сделана щётка с крепкого материала и не сгинается при надавливании,что не мало важно.Очень удобно щёткой работать.
- Софія І***Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice
дуже дякую за цю щітку, вона з хорошого матеріалу не ламається, використовувала три рази, добре очищує палас від шерсті котика та волосся, дякую
- Достоинства:
- Добре очищує коврик
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: MyChoice
Супер щітка! Використовую для видалення волосся та котячої шерсті з килимів та спальних місць тварин. Дуже ефективна і зручна! Дякую і рекомендую.
- Достоинства:
- Зручна та ефективна.
- ДіанаОтзыв от покупателя. Продавец: MyChoice
Всім раджу!
Місяць тому придбала щітку, враховуючи ціну, не сподівалась, що вона довго пропрацює, але от пройшов вже місяць активного використання і вона досі у справному стані.
Чудова річ, знімає шерсть і з килимів і з ковдр різних текстур. Окремим бонусом при використанні її руки втомлюються значно менше, ні ж при використані інших щіток та валиків.- Достоинства:
- Ціна, якість
- Світлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice
Хороша щетка, чистить коври краще за пилесос.
- Недостатки:
- Зламалася.
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Відповідає всім заявленим характеристикам. За 2 години очистила килим 3 на 5 метрів. Основні користувачі килима дві кошки. Дуже сподобалося - килим як новий.
- Достоинства:
- Гарна якість
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і довіру до нас. Ми раді, що ви залишилися задоволені. Приходьте ще до нас.
- Аріна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Вже другий раз брали ці щітки, адже вони дуже міцні і можна не переживати, що зламаються у процесі чистки
- Достоинства:
- Якісні, міцні
- Продавец Your Comfort
Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і гарного дня!
- Анжеліка Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice
Класна щітка
- Екатерина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Видаляє шерсть з килима пречудово
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice
Невелика і недорога щітка. З великою кількістю шерсті навряд справиться. Але якщо регулярно прибирати , то збирає добре як з килимів, так і з флісових пледів
- Лілія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice
Килими дуже гарно очищає від шерсті та волосся.
- Достоинства:
- Чудово очищає килими
- Наталя Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice
Всім рекомендую...в мене Джек Рассел і це був капець даже пилосос не справлявся з килимом а щітка зробила чудо!)
- Достоинства:
- Все прибирає не очікувала що настільки класно
- Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice
Гарно чистить меблі, те що я хотіла
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice
Якщо вам потрібно вичистити килим, ви задовбаєтесь чергикати цією щіткою, щітка доволі вузька
- Достоинства:
- Чистить доволі не погано
- Недостатки:
- Вузька щітка
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Дякую співробітниці за ввічливе обслуговування та за оперативну доставку. Рекомендую магазин!
- Достоинства:
- Щітка дуже добре чистить килими від собачої шерсті.
- Константин Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Цвет: Бежевый
Это наверно худшее что я покупал! Данная х***ь скорее предназначена для ковров и мягкой мебели, но точно не для одежды!!!
- Продавец Pro Stories
Дякуємо за зворотній зв'язок, Костянтине)) це універсальна щітка для різних поверхонь. деякі речі, як от "тендітні" та в'язані матеріали тощо дійсно не підходять і це зазначено на сторінці. У будь-якому випадку перепрошуємо за цей досвід, дякуємо, що допомагаєте нам стати краще й пишемо вам в чат для уточнення деталей))
- Олександра П***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Швидко і якісно
- Оксана Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
- Наталья Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Цвет: Бежевый
Шерсть тварин з дивана і ковров збирає, все супер
- Достоинства:
- Все добре
- Марина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Отримали щітку, дуже задоволені
- Достоинства:
- Практично
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
дуже зручна штука
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і довіру до нас. Ми раді, що ви задоволені товаром. Мирного дня вам.
- Галина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Доставили швидко. Щітка коври чистить добре. Я задоволена
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Классная штука.
Отлично чистит ковры и др. напольные покрытия от шерсти кошачьей. Для чего и приобреталась. С мебелью и др. поверхностями надо быть аккуратнее. От очистки дивана пришлось отказаться, так как выдергивала нитки местами.- Достоинства:
- Отлично чистит ковры, дорожки.
- Недостатки:
- Может выдерживать нитки, на более тонких материалах.
- Губская А***Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice
Сегодня забрала из Розетки ,2 минуты почистила ковёр и он сломался
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поломался после использования меньше 2 минут
- Константин Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Цвет: Бежевый
Думав буде трошки більша ) . Роботу робе , то й добре
- Нина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Цвет: Бежевый
Супер!
- Достоинства:
- Супер!
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Звʼязались швидко. Доставили вчасно.
Щітка ефективна для чистки килимів. Однак, якщо чистити інші речі, необхідно бути обережним. Це залежить від фактури поверхні. Може витягувати нитки. - Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Цвет: Бежевый
За таку ціну повний шлак!!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Металеві щітки не тримаються на загальній конструкції і це я ще не почав використовувати даний товар по призначенню!!! Повна лажа, а не щітка!!!
- Продавец Pro Stories
Перепрошуємо за брак, Олександре. з вами вже зв'язується менеджер для безкоштовної заміни, чи відшкодування.
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice
Купила по рекомендації. За два роки життя у нас собаки - це самий кращий засіб для спасіння килимів від її шерсті.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: MyChoice
Доброго дня! Щітка дуже сподобалась,шерсть,волосся,ворс з килимів прибирає дуже добре.