Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Щётка-скребок для удаления шерсти животных, волос, ворса, катышков с ковров, одежды, мебели и других поверхностей с деревянной ручкой

Оценка пользователей 4.85/5
  • Отзывы про товар продавца FlashShop
  • Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Количество в упаковке: 1. Цвет: Коричневый

Отлично убирает шерсть

Достоинства:
    Хорошо справляется
    Недостатки:
    Нету
  • Марія

Чудово вичісує котячу шерсть і мілкий бруд

В мене була інша щітка для такої справи, синя, але ця набагато краща

• Продавец  FlashShop

Добрий день! Щиро дякуємо вам за теплий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — впевнені, серед них ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба, добра та чудового настрою!

• Мударисова И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice

Дякую за такий дівайс , зручно чистити килими та меблі, в мене дві великі собаки шерсті дуже багато , пилосос не справляється. Тепер я використовую щітку потім пилосос!!!

Достоинства:
    Гарно вичищає шерсть тваринок
    Недостатки:
    Хотілось би по розміру більше
  • Анастасія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice

Супер, шкодую що раніше не купила. Ідеально чистить пальто

• Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Дуже кайф! Набагато краще, ніж намагатися пилесосити килим

Достоинства:
    Швидко прибирає шерсть
    • Продавец  Your Comfort

Дякуємо за замовлення і докладний відгук. Ми раді, що ви і котик задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.

• Лариса П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Щіткою добре чистити килими і доріжки. Пилососом так не можна зібрати шерсть з килима.

Достоинства:
    Гарне обслуговування! Гарний товар! Щітка зручна і надійна!
  • Екатерина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice

Щётка отлично справилась с шерстью не только на ковре и диване,но и с ковриками в машине.Очень довольна.

Достоинства:
    Сделана щётка с крепкого материала и не сгинается при надавливании,что не мало важно.Очень удобно щёткой работать.
  • Софія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice

дуже дякую за цю щітку, вона з хорошого матеріалу не ламається, використовувала три рази, добре очищує палас від шерсті котика та волосся, дякую

Достоинства:
    Добре очищує коврик
  • Аліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice

Супер щітка! Використовую для видалення волосся та котячої шерсті з килимів та спальних місць тварин. Дуже ефективна і зручна! Дякую і рекомендую.

Достоинства:
    Зручна та ефективна.
  • Діана

Всім раджу!
    Місяць тому придбала щітку, враховуючи ціну, не сподівалась, що вона довго пропрацює, але от пройшов вже місяць активного використання і вона досі у справному стані.
    Чудова річ, знімає шерсть і з килимів і з ковдр різних текстур. Окремим бонусом при використанні її руки втомлюються значно менше, ні ж при використані інших щіток та валиків.

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Світлана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice

Хороша щетка, чистить коври краще за пилесос.

Недостатки:
    Зламалася.
  • Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Відповідає всім заявленим характеристикам. За 2 години очистила килим 3 на 5 метрів. Основні користувачі килима дві кошки. Дуже сподобалося - килим як новий.

Достоинства:
    Гарна якість
    • Продавец  Your Comfort

Дякуємо за замовлення і довіру до нас. Ми раді, що ви залишилися задоволені. Приходьте ще до нас.

• Аріна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Вже другий раз брали ці щітки, адже вони дуже міцні і можна не переживати, що зламаються у процесі чистки

Достоинства:
    Якісні, міцні
    • Продавец  Your Comfort

Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і гарного дня!

• Анжеліка Л***

Класна щітка

• Екатерина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Видаляє шерсть з килима пречудово

• Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice

Невелика і недорога щітка. З великою кількістю шерсті навряд справиться. Але якщо регулярно прибирати , то збирає добре як з килимів, так і з флісових пледів

• Лілія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice

Килими дуже гарно очищає від шерсті та волосся.

Достоинства:
    Чудово очищає килими
  • Наталя Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice

Всім рекомендую...в мене Джек Рассел і це був капець даже пилосос не справлявся з килимом а щітка зробила чудо!)

Достоинства:
    Все прибирає не очікувала що настільки класно
  • Наталія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice

Гарно чистить меблі, те що я хотіла

• Олександр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice

Якщо вам потрібно вичистити килим, ви задовбаєтесь чергикати цією щіткою, щітка доволі вузька

Достоинства:
    Чистить доволі не погано
    Недостатки:
    Вузька щітка
  • Ирина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Дякую співробітниці за ввічливе обслуговування та за оперативну доставку. Рекомендую магазин!

Достоинства:
    Щітка дуже добре чистить килими від собачої шерсті.
  • Константин Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Цвет: Бежевый

Это наверно худшее что я покупал! Данная х***ь скорее предназначена для ковров и мягкой мебели, но точно не для одежды!!!

• Продавец  Pro Stories

Дякуємо за зворотній зв'язок, Костянтине)) це універсальна щітка для різних поверхонь. деякі речі, як от "тендітні" та в'язані матеріали тощо дійсно не підходять і це зазначено на сторінці. У будь-якому випадку перепрошуємо за цей досвід, дякуємо, що допомагаєте нам стати краще й пишемо вам в чат для уточнення деталей))

• Олександра П***

Швидко і якісно

• Оксана Х***
  • Наталья Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Цвет: Бежевый

Шерсть тварин з дивана і ковров збирає, все супер

Достоинства:
    Все добре
  • Марина А***

Отримали щітку, дуже задоволені

Достоинства:
    Практично
    Недостатки:
    Відсутні
  • Анна

дуже зручна штука

• Продавец  Your Comfort

Дякуємо за замовлення і довіру до нас. Ми раді, що ви задоволені товаром. Мирного дня вам.

• Галина Г***

Доставили швидко. Щітка коври чистить добре. Я задоволена

• Катерина

Классная штука.
    Отлично чистит ковры и др. напольные покрытия от шерсти кошачьей. Для чего и приобреталась. С мебелью и др. поверхностями надо быть аккуратнее. От очистки дивана пришлось отказаться, так как выдергивала нитки местами.

Достоинства:
    Отлично чистит ковры, дорожки.
    Недостатки:
    Может выдерживать нитки, на более тонких материалах.
  • Губская А***

Сегодня забрала из Розетки ,2 минуты почистила ковёр и он сломался

Достоинства:
    Недостатки:
    Поломался после использования меньше 2 минут
  • Константин Г***

Думав буде трошки більша ) . Роботу робе , то й добре

• Нина К***

Супер!

Достоинства:
    Супер!
  • Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Звʼязались швидко. Доставили вчасно.
    Щітка ефективна для чистки килимів. Однак, якщо чистити інші речі, необхідно бути обережним. Це залежить від фактури поверхні. Може витягувати нитки.

• Александр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Цвет: Бежевый

За таку ціну повний шлак!!!

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Металеві щітки не тримаються на загальній конструкції і це я ще не почав використовувати даний товар по призначенню!!! Повна лажа, а не щітка!!!
    • Продавец  Pro Stories

Перепрошуємо за брак, Олександре. з вами вже зв'язується менеджер для безкоштовної заміни, чи відшкодування.

• Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice

Купила по рекомендації. За два роки життя у нас собаки - це самий кращий засіб для спасіння килимів від її шерсті.

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice

Доброго дня! Щітка дуже сподобалась,шерсть,волосся,ворс з килимів прибирає дуже добре.