Отзывы покупателей о Аккумуляторный пылесос Deerma T10W (DEM-T10W)

Оценка пользователей 4.11/5
  • Аліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Пилосос не гучний і зручний для використання в щоденному режимі. В пилососі є підствітка щітки, тому легко можу прибирати під час відключення світла

Достоинства:
    Добре всмоктує пил, комфортна ручка, бюджетний варіант
  • Чонка М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Замовила, користувалася 1 місяць, потім перестав працювати, повернула по гарантії, гроші ще не повернули

Представник бренду

Вітаємо! Нам прикро, що у вас виникла подібна неприємність.
      Незначний відсоток браку дійсно може траплятися, проте наша компанія робить все можливе для запобігання подібним неприємностям та допомагає кожному клієнту у вирішенні складних питань. Ми обов'язково розглянемо дану ситуацію ретельніше для покращення якості нашої продукції.

• Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Не задоволена товаром, в звичайному режимі майже не тягне, в режимі «турбо» працює дуже мало, ледь хватає прибрати двокімнатну квартиру. Постійно треба тримати на підзарядці. Кріплення резервуару для сміття дуже крихке, навіть інколи під час прибирання випадає з паз, розкручується. Гроші на витрачені дарма.

Представник бренду

Тетяна, добрий день! Нам дуже прикро, що товар вам не підійшов.
      Deerma T10W оснащена продуктивним двигуном із тягою до 20 000 Па та швидкістю обертання 120 000 об/хв, що забезпечує ефективне видалення пилу й сміття. Акумулятор із шести елементів по 2200 мАг дозволяє працювати до 40 хвилин. Багаторівнева циклонна система затримує дрібні частинки, не повертаючи їх у повітря, а компактна щітка разом із продуманим корпусом полегшує доступ до складних зон. Спеціальні зубці зменшують намотування волосся, а LED-підсвічування допомагає помічати забруднення навіть у затемнених місцях. Зазначені характеристики роблять дану модель однією з найкращих серед подібних пристроїв у такому ціновому діапазоні. Описана вами ситуація може бути пов’язана із забрудненням фільтруючих елементів, що впливає на потужність всмоктування. Рекомендуємо виконати очищення відповідно до інструкції.
      Ми розуміємо, що у кожного користувача різні вимоги до функціоналу приладів та індивідуальний погляд на результат прибирання, проте обов'язково врахуємо вашу думку для покращення нашої продукції

• Ірина Р***

Дуже слабкий

Достоинства:
    Легкий
    Недостатки:
    Дуже мало працюе. Через тиждень акамулятор перестав тримати
      Представник бренду

Ірина, вітаємо! Нам дуже шкода, що у вас виникла подібна неприємність.
      На жаль, дистанційно дуже важко уточнити ймовірні причини описаної ситуації. Наша компанія прагне забезпечувати найвищий стандарт обслуговування та завжди докладає максимальних зусиль для вирішення будь-яких питань. Ми зафіксували ваше звернення за номером 1558513 й за необхідності проведемо ретельну діагностику товару й із задоволенням вам допоможемо.
      Для цього достатньо звернутись на гарячу лінію сервісного центру компанії Deerma: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
      Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні. Будемо чекати!

• Уляна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Дуже милий акумуляторний пилосос. Стильний. Легкий. Гарно прибирає, дуже зручно, що є підсвітка. Найкращі рекомендації

• Ігор Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Відмінний бюджетний пилосос! Він легкий, зручний у використанні і збирає пил та дрібне сміття без проблем.

Достоинства:
    Бездротовий, заряду батареї вистачає на 40 хвилин. LED-підсвічування щітки
    Недостатки:
    Ні
  • Попова Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

По сути, это электровеник — не стоит ожидать, что он заменит мощный пылесос.

Со своими задачами справляется отлично. На турбо-режиме работает примерно 15 минут, затем требуется подзарядка.

Если планируете убирать им квартиру площадью около 100 м², лучше рассмотреть более мощную модель.

У нас предыдущая версия прослужила около 5 лет без нареканий — просто пришло время замены.

Для меня это необходимая вещь: быстро пройтись в коридоре, на кухне или освежить квартиру за пару минут — идеально.

Но для генеральной уборки он всё же не предназначен.

Достоинства:
    Есть подсветка(в прошлой версии не было)
    Недостатки:
    Нет .
  • Попова Ю***

Он идеален
    По сути это электро веник )
    Всегда быстро и под рукой убрать мусор
    До этого пользовались таким же другой модели этой же фирмы, отслужил 5 лет )

Надеюсь и этот так послужит

Достоинства:
    Есть фонарик, в старой модели не было
    Недостатки:
    На турбо режиме быстро садится, но повторюсь
    Это по факту электро веник , а не пылесос для генеральной уборки 100 квадратов квартиры .
    Со своими функциями справляется отлично
  • Дмитрий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

нормально працював лише одни раз (перишй раз після купівлі), після цього не може зарядитись, працює 1-2 хвилини і виключається

Недостатки:
    не заряджається

Представник бренду

Дмитро, вітаємо! Нам дуже шкода, що у вас виникла подібна неприємність.
      Описана ситуація може свідчити про спрацювання захисту від блокування двигуна або ненадійне підключення адаптера живлення. Рекомендуємо перевірити щільність з’єднання зарядного кабелю та усунути можливі перешкоди в повітряних каналах, зокрема в підлоговій насадці, з’єднувальному патрубку чи пилозбірнику.
      У разі, якщо складність залишиться, наші менеджери із задоволенням допоможуть вам. Для цього достатньо звернутись на лінію сервісної підтримки бренду Deerma: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
      Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні.

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Довольна пылесос хороший подходит для мебели машины чистки пк дома потолка всасует не плохо есть вспомнить что он аккумуляторный

Достоинства:
    Цена качество удобство
    Недостатки:
    10-20 минус на турбо режиме
      Представник бренду

Тетяна, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Віталій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

За такую цену нормально насадки довольно качественно сделаны средня всасует

Достоинства:
    Цена качество
    Недостатки:
    Хотелось бы - час работы то на турбо режиме работает около 10-15 минут
      Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

• Дарина Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Брала на подарунок, доставка супер швидка на відділення Розетки, працівник любʼязно допоміг розпакувати та все перевірити, а потім ще й зробив на коробці ручку зі скотчу, щоб зручніше було нести. Іменинниця від пилососу просто в захваті, він дуже легенький, компактний, але при цьому чудово збирає шерсть та сміття, завдяки підсвітці добре все видно. Я хоч і маю маленький пилосос, але тепер і собі такий планую взяти, щоб не возитися з шнуром, акумуляторний все-таки більш зручний :)

Достоинства:
    Легкий, компактний, чудово збирає шерсть та сміття, при цьому не підіймає лінолеум, працює від акумулятора
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Анастасія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Покупкою задоволена. Не займає багато місця, швидко заряджається. Не важкий, зручно прибирати в кімнаті.

Представник бренду

Анастасія, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

• Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Чудовий пилосос. Є різні режими, додаткова підсвітка. Легкий та зручний у використанні.

Представник бренду

Андрій, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Валентина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
    Достоинства:
    Дуже сподобався. Має сучасний вигляд. Легкий в користуванні. Підсвітка на щітці дуже гарно підсвічує пил на підлозі
      Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Доставка як на мене не сильна, обмотана коробка в стрейч плівку яка до того ж була пошкоджена. По комплектації в принципі не погано, якість виконання і пластику на 4+. Насадки кріпляться добре , люфту немає. Гребінець від намотування на ролик се сильно спасає оскільки після кожної роботи пилососа потрібно чистити ролик. В роботі мені сподобався працює тихо, легкий в руці і досить зручний , круто маневрує, підсвітка також допомагає в роботі,турбо режим супер,гарно втягує хоча і по часу довго так не попрацюєш. Брали в основному для кухні тому поки досить не погано але звичайно повноцінний пелосос не замінить з його потужністю.

Недостатки:
    Дуже тонкий фільтр губка, тримач тільки може підтримувати сам пелосос але не тримати на вису, немає індикації рівня заряду під час роботи
      Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Діна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Я в восторге, спасибо за такое творение. Он легкий, удобный, красивый, для ежедневной уборки просто наслаждение, и тихий. Очень рада

Представник бренду

Добрий день! Дякуємо вам за відгук.

• Ганна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Пилосос купувався для швидкого прибирання. У тому числі на сходах, де не зручно користуватися стандартним пилососом. Коли ввімкнула не чекала такої не поганої потужності та тихої роботи. Зі своїми функціями справляється чудово, і навіть килимок чудово прибирає на режимі турбо. Я задоволена!

Достоинства:
    непогана потужність, є знімний пилосос, вага невелика, є підсвітка
    Недостатки:
    за ці кошти краще не має
      Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Отличный пылесос для быстрой ежедневной уборки. Порадовало наличие зарядного устройства, ничего не нужно докупать отдельно. Благодаря подсветке пылинкам и шерстинкам домашнего любимца не остается ни одного шанса остаться незамеченными. Пылесос выглядит красиво, лёгкий, собирается - разбирается легко, даже не смотря на множество кнопочек, выступов и пазов, все части надежно соединяются, ничего не скрипит и не люфтит. К недостаткам могу отнести маленький объем пылесборника, всего 0.27 л, но это указано в описании.. Покупкой довольна.

Достоинства:
    Мощность, наличие в комплекте зарядного устройства, подстветка
    Недостатки:
    Маленькая ёмкость пылесборника
      Представник бренду

Ірина, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
      У разі, якщо вас цікавлять пилотяги з більшим контейнером для сміття, рекомендуємо звернути увагу на модель Stick Vacuum Cleaner Mini DX115C, резервуар якого має об'єм 1.2 літри.
      Ознайомитись детальніше з товаром можливо, перейшовши за посиланням: ссылка

• Віктор Н***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

не покупайте этот одноразовый хлам , через месяц вам придется научиться все это разбирать с отверткой чтобы почистить щетка крутилась , а через полгода этотвсе развалится на атомы . на сервис можете не рассчитывать , его нет у компании . как лодку назовешь так оно и поплывет ))

Достоинства:
    Недостатки:
    миллион , лень перечислять
      Представник бренду

Віктор, добрий день! Нам дуже прикро, що товар вам не підійшов.
      Deerma T10W оснащена двигуном із силою всмоктування 20000 Па та швидкістю обертання 120000 об/хв. Акумулятор 6×2200 мАг забезпечує до 40 хвилин автономної роботи. Система шестиступеневого циклонного фільтрування ефективно затримує пил, не допускаючи його повторного потрапляння в повітря. Завдяки тонкій щітці діаметром 48 мм і корпусу 94 мм зручно прибирати у важкодоступних місцях. 38 зубців запобігають намотуванню волосся, а вбудоване зелене LED-підсвічування допомагає бачити сміття навіть у темних ділянках. Зазначені характеристики роблять дану модель однією з найкращих серед подібних пристроїв у такому ціновому діапазоні.
      Наша компанія відповідально ставиться до своєї продукції та надає 12 місяців гарантії. У разі некоректної роботи приладу, ми із задоволенням проведемо ретельну діагностику та допоможемо вам.
      Для цього достатньо звернутись на гарячу лінію сервісної підтримки компанії Deerma: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка