- Ельмира М***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop. Цвет: Разноцветный
Классний
- Валерія К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop. Цвет: Разноцветный
дуже гарно зроблено, дитина в захваті )
- Ульяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Needs
Книжка просто вау. Є звісно недоліки, але то не так важливо( частково стирчать нитки в видно вузлики ). Дуже яскрава, багато ліпучок і кнопок. Підійде і дівчинці і хлопчику( я брала дівчинці 1.2 роки). Сторінки дуже різні. Ця книжка точно вартує своїх грошей.
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Be Modern. Цвет: Разноцветный
Глазки мелки у птичек отвалились в первый день и ребенок их чуть проглотил, липучки на второй день, качество хуже китайского !!! Ни рекомендую !!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Отваливают все мелкие детали
- Продавец Be Modern
нам прикро що у вас так сталось,але ми продали більше 200 таких ігрушок і ніякиих нарікань по якості ніколи не було
- Артем К***
Книжка не качественная может убить ребенка так мелкие детали отваливаются, значит Вы продали 201 книгу не качественную а обратился только я!!!!
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Nanotex. Цвет: Разноцветный
Дякую! Яскраві кольори. Приємний на дотик. Цікавий. Малюк задоволений!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: chez Marie. Цвет: Разноцветный
Дуже неякісно зроблена книга. Клей відпадає шматками ще тільки дістаєш книгу з пакета. На фото - приклад однієї з восьми сторінок. Відпали вже, в пакеті, три з чотирьох фігур. На решті липучки дуже слабенькі. Точно не для дитячої наполегливості . Загалом, всі фігурки на липучках, хоча думала, що частина на кнопках, ґудзиках (одна фігурка на кнопці лише). Тобто, якщо берете, зважайте, що різноманітних завдань тут не буде. Тактильно - однакова структура матеріалів.
- Достоинства:
- - продавець швидко відправила
- Недостатки:
- - неякісне виконання
- однакові матеріали
- немає різноманітності завдань для дитини