Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Электростатическая перчатка для удаления волос и шерсти животных Remover варежка для ухода за питомцами и очистки одежды, диванов, постельного белья, черный (111332267)

Оценка пользователей 3.75/5
  • Отзывы про товар продавца Semdem
  • Ярослав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem

на картинке раза в 2 больше чем она есть в реале, но в описании указан размер, вопрос отпал. Просто вводит в заблуждение что на картинках там лопата здоровая)

Достоинства:
    Реально очень быстро и хорошо убирает шерсть с постельного
    Недостатки:
    пока не нашел
  • Ангеліна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem

Я дуже задоволена і рекомендую цей товар на 100%. У мене пес, і шерсть розкидане повсюди. Я видаляю його краще, ніж за допомогою пилососа.

Достоинства:
    зручний у використанні
    • Продавец  Semdem

Вдячні за ваш відгук, це важливо для нас! Маємо для вас ще багато чудових товарів в нашому магазині, тому будемо раді бачити серед наших покупців знову

• Олександра Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem

Очень хорошо собирает шерсть, рекомендую для владельцев кошек и собак!

• Продавец  Semdem

Вдячні за ваш відгук, це важливо для нас! Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову.

• Анна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem

Хороша і компактна рукавичка, по розміру те що треба, рука добре вміщається і легко чистити, добре почистила речі від котячої шерсті, в цілому покупкою задоволена!

Достоинства:
    Розмір, компактність
    • Продавец  Semdem

Щиро дякуємо Вам за такий приємний відгук і високу оцінку! Дуже раді, що рукавичка Вам підійшла та добре справляється зі своєю задачею.
      Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem

Брав рукавичку для чищення вовни з одягу, з цим вона впоралась. На інших поверхнях поки що не тестував.

Достоинства:
    Не погано збирає вовну з одягу
    Недостатки:
    -//-
    • Продавец  Semdem

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що рукавичка добре справляється зі збором вовни з одягу. Бажаємо приємного використання на інших поверхнях!

Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців.

• Юрій Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem

Результат та очікування, дуже сильно не співпадають, особливо порівняно з рекламою

Достоинства:
    По факту хутро збирає, але...
    Недостатки:
    Не зручна, (не відповідає рекламі)
    • Продавец  Semdem

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.
      Шкода, що рукавичка не зовсім відповідає вашим очікуванням та рекламі. Ми передамо ваші зауваження виробнику, щоб покращити якість та точність опису товару.

Якщо хочете, ви можете звернутися через особистий кабінет Rozetka для повернення або обміну товару.

• Марина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem

из за того что слишком мягкая не выполняет свои функции не шерсть скатывает а сама скатывается как не с руки так неудобно комкается в руке и ей невозможно работать

Достоинства:
    Недостатки:
    слишком мягкая
    • Продавец  Semdem

Дякуємо за ваш відгук.

Ймовірно, рукавичка використовується не зовсім за призначенням або з неправильним способом очищення поверхні.

Для найкращого ефекту рекомендуємо використовувати її плавними рухами по сухій поверхні без сильного натискання. У такому випадку шерсть збирається значно ефективніше.

Спробуйте, будь ласка, змінити спосіб використання — це зазвичай вирішує подібну ситуацію.

• Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem

Дешева підробка. Мала, не зручна, занадто тонка і м'яка щоб виконувати свої функції. Гроші на вітер.

Достоинства:
    Не бачу
    Недостатки:
    Фуфло не якісне.
    • Продавец  Semdem

Дякуємо за ваш відгук.

Нам шкода, що товар не виправдав ваших очікувань. Такі аксесуари потребують правильного використання, і у разі некоректного застосування результат може суттєво відрізнятись від очікуваного.

Маємо велику кількість продажів цієї моделі, і більшість клієнтів залишаються задоволеними її роботою.

Дякуємо за зворотний зв’язок.

• Алла А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem

Зовсім нефункціональна, неяеісна, шви розходяться після першого застосування.

Достоинства:
    Недостатки:
    Неефективна, низької якості
    • Продавец  Semdem

Дякуємо за ваш відгук.

Шкода, що рукавиця не виправдала ваших очікувань. Звертаємо увагу, що це текстильний аксесуар для збору шерсті, і його зносостійкість може залежати від інтенсивності використання та поверхонь, на яких він застосовується.

Якщо товар має пошкодження швів, ви можете звернутися до нас у повідомленнях із фото — ми обов’язково розглянемо ситуацію та допоможемо вирішити питання.

• Інна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem

Это ужасная чепуха. На фото в два раза больше ,чем я получила
    Рукавичка не собирает шерсть в комок , а вся шерсть остается на ней.

Достоинства:
    Недостатки:
    Сплошные недостатки
    • Продавец  Semdem

Дякуємо за Ваш відгук. Звертаємо увагу, що всі реальні розміри товару вказані в описі картки товару, тому рекомендуємо орієнтуватися саме на характеристики перед замовленням. Візуальне зображення може мати відмінності у масштабі через особливості фото.

Також ефективність збору шерсті залежить від техніки використання: рукавицю рекомендується проводити плавними рухами в одному напрямку та під невеликим кутом до поверхні, без надмірного натискання. Це забезпечує кращий результат збору шерсті.

Дякуємо за зворотний зв’язок!

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem

Через невеликий розмір незручно користуватися, прийшла з витягнутими нитками і розтягнутим швом посередині. Не відповідає очікуванням

• Александр С***
    Продавец: Semdem

Замеры намного меньше заявленных, максимум оденется на какую-то детскую руку, не рекомендую заказывать

Недостатки:
    Не соответствует описанию и замерам !
  • Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem

Зовсім не те, на що розраховувала. На фото показано що велика і тверда, а насправді мала і м'яка. Така у мене вже є, сподівалась на кращу. Не задоволена.

• Ірина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem

Розпалася на атоми через 30 сек користування. Всі шви розійшлися. А ту шерсть що вдалося зібрати він неї неможливо віддерти

Достоинства:
    Мої сподівання
    Недостатки:
    Повний шлак
    • Продавец  Semdem

Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за незручності.

Нам дуже шкода, що рукавичка не витримала навіть першого використання та розійшлися шви. Це явно не той рівень якості, який ми очікуємо від товару.

Щодо збору шерсті — ефективність роботи рукавички напряму залежить від правильного використання. Її необхідно проводити по поверхні в одному напрямку та під відповідним кутом. При неправильному використанні шерсть може збиратися гірше або скочуватися.

• Олена Б***

Не зручна

• Наталія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Окай

Хороша рукавичка, не могла зрозуміти як збирати ворс, але потім побачила десь відео, вперед-назад кілька разів і по середині збирається рубчик ворсу який легко забирається

• Михайло С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Окай

Хорошо собирает шерсть кота!

Достоинства:
    Цена качество
    Недостатки:
    Не нашел
  • Вікторія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Окай

Рукавичка добре збирає котячу шерсть!

Достоинства:
    Корисна
  • Дмитро З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Окай

Ну це топ, постільне знов чисте

• Інна Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Окай

Легко і добре збирає ворсинки котячої шерсті з мʼякої меблі

Достоинства:
    Легка в користуванні
    Недостатки:
    Відсутні
  • Галина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Окай

Гарно і швидко збирає шерсть

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Окай

Рукавичка виконує свою функцію, каркас жорсткий, шерсть і пух збирає добре, форма не змінюється. Але на руку її одягти важко або ж чистити має чоловік з великою рукою, бо на моїй вона не тримається. В цілому цією рукавичкою задоволена

Достоинства:
    Жорсткий каркас, не надто згинається
    Недостатки:
    Погано тримається на невеликій руці
  • Кирилл Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Хороша рукавичка, чудова чипляє шерсть з котів, дуже ефективне та екологічне вичісування!

• Продавец  StarLight

• Інна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE

Все влаштовує

• Продавец  PRO100BCE

Дякуемо за відгук Інна !Для нас дуже важливий ваш відгук, бо він дає нам більшого натхнення працювати для Вас!

• Марина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Окай

Приємно вражена) бо замовляла, заради експерименту, не маючи особливих сподівань. Маю ретривера і довгошерстого кота, тому задача не з простих))) Якістю пошиву рукавички задоволена, із задачею порається, ціна прийнятна, відправка швидка. Дякую!

• Катерина М***

Рукавичка класна!
    Доїхала швидко. Зі своєю задачею справляється прекрасно. Ті, у кого є пухнасті улюбленці, знають, що шерсті позбавитися дуже важко. З цією рукавичкою диван, штани, піджак, сорочка в кілька рухів стають чистими. Планую придбати ще одну.
    Дякую продавцеві за оперативність!

Достоинства:
    Швидко позбавляє набридливої шерсті.
  • Светлана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UnitedMall

Хороший товар.

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PetrovGroup

100/10. Чудово збирає шерсть з меблів, перевірено прибиранням в притулку

Достоинства:
    Низька ціна, гарно працює
  • Денис Н***

Всё отлично. Спасибо

• Оксана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Окай

Рукавичка дійсно хороша. Приїхала дуже швидко. Відразу вдома спробувала. Прибирала диван та килим доволі таки хороших розмірів від шерсті кішечки - впоралася на 99%. Рекомендую.

Достоинства:
    Ціна, якість, легкість використання, термін доставки.
    Недостатки:
    Не знайшла поки.
  • Тетяна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Окай

Товар прийшов швидко. Одразу його протестувала. Виконує свою роботу досить непогано. Як на свої гроші, то це гарний варіант.

• Микола К***

Классная штука

• Игорь Л***

Дійсно робить.

• Світлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Окай

Гарно видаляє шерсть з меблів.

Недостатки:
    Трішки не зручно її тримати.
  • Олександр Б***

Працює

• Вікторія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Окай

Я задоволена оперативною роботою. Доставлено швидко упаковано якісно товар саме той який представлено в каталозі якісний за доступною ціною без переплат. Дякую.