- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem
Дешева підробка. Мала, не зручна, занадто тонка і м'яка щоб виконувати свої функції. Гроші на вітер.
- Достоинства:
- Не бачу
- Недостатки:
- Фуфло не якісне.
- Продавец Semdem
Дякуємо за ваш відгук.
Нам шкода, що товар не виправдав ваших очікувань. Такі аксесуари потребують правильного використання, і у разі некоректного застосування результат може суттєво відрізнятись від очікуваного.
Маємо велику кількість продажів цієї моделі, і більшість клієнтів залишаються задоволеними її роботою.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
- Алла А***Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem
Зовсім нефункціональна, неяеісна, шви розходяться після першого застосування.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Неефективна, низької якості
- Продавец Semdem
Дякуємо за ваш відгук.
Шкода, що рукавиця не виправдала ваших очікувань. Звертаємо увагу, що це текстильний аксесуар для збору шерсті, і його зносостійкість може залежати від інтенсивності використання та поверхонь, на яких він застосовується.
Якщо товар має пошкодження швів, ви можете звернутися до нас у повідомленнях із фото — ми обов’язково розглянемо ситуацію та допоможемо вирішити питання.
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem
Розпалася на атоми через 30 сек користування. Всі шви розійшлися. А ту шерсть що вдалося зібрати він неї неможливо віддерти
- Достоинства:
- Мої сподівання
- Недостатки:
- Повний шлак
- Продавец Semdem
Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за незручності.
Нам дуже шкода, що рукавичка не витримала навіть першого використання та розійшлися шви. Це явно не той рівень якості, який ми очікуємо від товару.
Щодо збору шерсті — ефективність роботи рукавички напряму залежить від правильного використання. Її необхідно проводити по поверхні в одному напрямку та під відповідним кутом. При неправильному використанні шерсть може збиратися гірше або скочуватися.
- Інна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem
Это ужасная чепуха. На фото в два раза больше ,чем я получила
Рукавичка не собирает шерсть в комок , а вся шерсть остается на ней.- Достоинства:
- Недостатки:
- Сплошные недостатки
- Продавец Semdem
Дякуємо за Ваш відгук. Звертаємо увагу, що всі реальні розміри товару вказані в описі картки товару, тому рекомендуємо орієнтуватися саме на характеристики перед замовленням. Візуальне зображення може мати відмінності у масштабі через особливості фото.
Також ефективність збору шерсті залежить від техніки використання: рукавицю рекомендується проводити плавними рухами в одному напрямку та під невеликим кутом до поверхні, без надмірного натискання. Це забезпечує кращий результат збору шерсті.
Дякуємо за зворотний зв’язок!
- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem
Хороша і компактна рукавичка, по розміру те що треба, рука добре вміщається і легко чистити, добре почистила речі від котячої шерсті, в цілому покупкою задоволена!
- Достоинства:
- Розмір, компактність
- Продавец Semdem
Щиро дякуємо Вам за такий приємний відгук і високу оцінку! Дуже раді, що рукавичка Вам підійшла та добре справляється зі своєю задачею.
Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem
Не зручна
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Semdem
Через невеликий розмір незручно користуватися, прийшла з витягнутими нитками і розтягнутим швом посередині. Не відповідає очікуванням
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Semdem
Брав рукавичку для чищення вовни з одягу, з цим вона впоралась. На інших поверхнях поки що не тестував.
- Достоинства:
- Не погано збирає вовну з одягу
- Недостатки:
- -//-
- Продавец Semdem
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що рукавичка добре справляється зі збором вовни з одягу. Бажаємо приємного використання на інших поверхнях!
Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців.
- Юрій Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem
Результат та очікування, дуже сильно не співпадають, особливо порівняно з рекламою
- Достоинства:
- По факту хутро збирає, але...
- Недостатки:
- Не зручна, (не відповідає рекламі)
- Продавец Semdem
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.
Шкода, що рукавичка не зовсім відповідає вашим очікуванням та рекламі. Ми передамо ваші зауваження виробнику, щоб покращити якість та точність опису товару.
Якщо хочете, ви можете звернутися через особистий кабінет Rozetka для повернення або обміну товару.
- Ярослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem
на картинке раза в 2 больше чем она есть в реале, но в описании указан размер, вопрос отпал. Просто вводит в заблуждение что на картинках там лопата здоровая)
- Достоинства:
- Реально очень быстро и хорошо убирает шерсть с постельного
- Недостатки:
- пока не нашел
- Александр С***Продавец: Semdem
Замеры намного меньше заявленных, максимум оденется на какую-то детскую руку, не рекомендую заказывать
- Недостатки:
- Не соответствует описанию и замерам !