Отзывы покупателей о Кресло офисное Special4You Nimbo blue e7030

Оценка пользователей 3.71/5
  • незадоволений п***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

не рекомендую, спинка та сидіння не піддаються збірці, таке враження що продають брак із знижкою. Можливо до знижки були деталі із одного комплекту.

Достоинства:
    відсутні
    Недостатки:
    крісло має збиратись без додаткових зусиль, я збирав не одне крісло, таких проблем як з цим не було.

Доброго дня!
      По збірці цього крісла ніколи проблем не було і комплектація не змінювалась. Якщо виникли труднощі, зверніться будь-ласка на сервіс Розетки і ми з вами зв'яжемося для вирішення питання. Вибачте за незручності!

• Микита
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Кур'єри розетки при вибраному часі з 16 по 21, зателефонували і сказали що доставимо в 16, і пізніше ніяк, бо їм ще треба кудись там їхати, а я працюю в цей час, тому і вибрав вечірню доставку. Коробка прийшла побита. На інструкції 5 перших пунктів на вибір, і один шостий щоб вже завершити страждання. Збірка буде досить простою і всьому окрім спинки, бо вона кріпиться до підлокітників, які ніяк не тримають спинку в собі. Тобто спинка буде вискальзувати із кріплень. Злизав гвинта думаючи що закрутив, а в інструкції порядку закручування немає. Підголів'я дуже тяжко вставляється у власне кріплення, можна зламати поки вставиш.

По більшості мінусів написав в недоліках. В цілому враження що крісло за таку ціну це якийсь дешман. Хоча я знаю купу гарних крісел якісніших і дешевших за це. Край ціна цьому 3500. Але на розетці як завжди оверпрайс низької якості.

За декілька днів ще не розвалилось.
    Може і прослужить довго, але з комфортом на 2/5

Достоинства:
    Сітчата конструкція.
    Недостатки:
    Збірка складна, занадто тяжко вставити спинку в підлокітники. Підтримка спини не тримає рівень, дуже груба тканина на підлокітниках. Гвинти із м'якого металу. Крива інструкція. Незручне підголів'я.
  • Світлана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купляла крісло відгуків ще не було. Прийшло швидко. Вибирала на ріст 190 см-підійшло, хлопці задоволені. Не скрипить, поломок жодних. Все супер.

Достоинства:
    Зручне, на зріст 190 см
  • Михайло

Покупкою задоволений

Достоинства:
    Легкий монтаж , не скрипить , сидіти комфортно, відкидні підлокітники також плюс.
    Недостатки:
    За три дні користування поки не виявлено
  • А. М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Достатньо непогане крісло. Зручна підтримка під поперек. У комплекті немає інструкції по збірці, але загалом збирається інтуїтивно.

Достоинства:
    Легко їздить, неважке, м'яке
    Недостатки:
    Не регулюється висота підголовника (тільки кут нахилу) і ручок (їх можна тільки прибрати)
  • Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Матеріал якісний, зібралось швидко і без проблем, навіть запасні деталі залишились. Свою ціну повністю виправдовує.
    Єдиний момент- трошки незручна заводська коробка в плані транспортування із-за відсутності ручок, але дякуючи працівникам з відділу Розетки - це питання змогли вирішити, використавши трохи імпровізації і скотч.

Достоинства:
    - Якісний матеріал
    - Швидка зборка
    - Сервіс
    • Павло

Добрий день
      Скажіть, будь ласка, як ваші враження після місяців використання цього крісла? Що скажете з приводу його довговічності?

• Андрій І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Хороший робочій офісний стілець
    Збирається швидко
    Все відповідає опису
    Є регульована підтримка поясниці, газліфт а механізм гойдання
    Вентильована спинка, тканеве сидіння
    Підлокітники конструктивно нез'ємні, бо вони з'єднують сідло з спинкою, але відкидаються вгору як треба
    Не зрозумів для чого підтримка голови, бо щоб на неї обпертись потрібно на 110-120 градусів відкинутись, не уявляю в яких випадках з цим стільцем це буде зручним, але візуально виглядає прикольно ¯\_()_/¯

Достоинства:
    Зручне, дешеве, підтримка спини, зручні підлокітники, гарні кольори
    Недостатки:
    Відсутність інструкції, підголовник не залазив в заводські кріплення, довелось розточити пластикові кріплення
    • Павло

Добрий день