Отзывы покупателей о Смарт-часы Gelius Pro GP-SW009 Amazwatch Numix Black

Оценка пользователей 4.1/5
  • Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 37. Цвет корпуса: Gold. Цвет ремешка: Gold

Купувала для роботи, за свої гроші не поганий варіант, але підвисає шагомір.
    Також трохи стягує шкіру під годинником.

Достоинства:
    Бюджетно

Вітаємо Анастасіє!
      Дякуємо за Ваш вибір, а також коментар!
      Ми обов'язково приймемо до уваги усі Ваші зауваження!

• Юлія К***

Дарувала мамі на день народження, дуже задоволена, користується регулярно, поки що не жалується.

Достоинства:
    Зручно сидить на жіночій руці, не великий і не маленький. Є Українвська мова, безліч програм та вимірювання тиску, пульсу, крокомір і тд. Довго тримає заряд при активному використанні.
    Недостатки:
    Пройшло 3 тижні з моменту покупки, поки що мінусів немає.

Вітаємо Юліє!
      Дякуємо за вибір Gelius для подарунків. Ми цінуємо Вашу довіру і раді бути частиною Ваших важливих моментів. Бажаємо Вашій мамі приємного користування.

• Іван С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 37. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black

Мій перший розумний годинник. Виконує свої завдання чудово . Всі функції написані правильно , нема корявого перекладу що однозначно плюс . Візуально виглядає стильно , де чим схожий на Apple Watch SE . Ремінець прекрасної якості , в руці лежить ідеально , я його ледь відчуваю . З програмою та айфоном 12 контачить дуже добре , нічого не відвалюється , кроки рахує , сон вираховує правильно . Стрес , СПо2 , тиск вираховує може і не ідеально точно , але для приблизного розуміння , краще так ніж взагалі без цього , не розумію людей які жаліються на їх наявність , просто тоді не користуйтеся цим і все . Екран хоч не амолед та яскравий , приємно на нього дивитись . Взагалі годиник дуже приємний , кнопки приємні , хочеться його клацати і клацати. Дуже вдячний компанії Gelius за такий недорогий та стильний аксесуар, сподіваюсь ви будете й надалі випускати подібні гаджети.

Достоинства:
    Стиль , простота в керуванні , багато функцій
    Недостатки:
    Блок зарядки трохи погано магнітиться і повільно заряджає, постійно хоче відвалитися . Це єдиний мінус який я знайшов
  • Віктор С***

Годинник хороший, але не пробиває через тату на руці. В мібенда з цим проблем не було. Доведеться здавати назад, навіть сон не вимірює нажаль

Вітаємо Вікторе!
      Дякуємо за Ваш вибір, а також коментар!
      Ми обов'язково приймемо до уваги усі Ваші зауваження!

• Ольга К***

Купувала декілька днів тому, ніби все добре, але є нюанси.
    Після того як було розірвано з'єднання блютус- автоматично не підключається, а потрібно заходити в додаток, щоб знову створити пару

Достоинства:
    Недостатки:
    Слабкий вібросигнал сповіщень, батареї вистачає на 2дні при оптимізованому користуванні, хоча заявлено до 14 днів
  • Наталя

Годинник чудовий! Мені дуже подобається. Для такої ціни, взагалі просто казка. Динамік гучний, співрозмовника чути причудово, мікрофон слабенький, але піде (тобто мене не дуже чутно).
    Заряд тримає нормально, за три дні заряджала повністю 1 раз.
    Єдине що трохи дратує (але можливо так і повинно бути )це коли є дозвіл до аудіо(він потрібен щоб можна було розмовляти) то транслюється звук з годинника. Тобто вмикається чи то радіо, чи ютуб, чи щє щось і слухаєш через годинник))
    В принципі, в налаштуваннях можна все налагодити, просто саме цей момент став несподіваним.
    В комплекті йде запасна плівка, це
    Моя оцінка 5 з 5)) Я задоволена покупкою))

Достоинства:
    Заряд, динамік, крокомір(чутливий)
    Недостатки:
    Критичних не знайшла

Вітаємо Наталіє!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені характеристиками та функціоналом. Дякуємо Вам за відмічені переваги. Ми вдячні за довіру і бажаємо Вам продовжувати насолоджуватися використанням даного пристрою.

• Анастасія О***

Чудовий годинник,легкий у налаштуваннях,зручний браслет.Рекомендую

Вітаємо Анастасіє!!
      Нам приємно, що Ви високо оцінили функціонал та стиль нашого годинника.
      Будемо раді бачити Вас знову серед багатьох наших задоволених покупців.

• Олександр З***

За свою ціну непоганий. Дуже добре реагує на патерни руху. Не реагує, якщо сидів і почав рухати рукою, але реагує, якщо стояв і почав рухати рукою. Тиск - брехня. Занижений. Пульс ближче до реальності. Стрес? Тобто? Як ви взагалі це виявляєте? Я спокійний, але показує "нормально", якісний корпус. Метал ще з IP67 до 1 метра.

Достоинства:
    Крокомір
    Недостатки:
    Є брехня. Читаємо відгук.

Вітаємо Олександре!
      Щиро дякуємо за Ваш вибір та розгорнутий відгук.
      Показники артеріального тиску виведені математичним шляхом. Цей продукт є пристроєм електронного моніторингу, а не медичним довідником і тому вимірювання наведені тільки для довідки.
      Також зверніть увагу! - Годинник має ступінь захисту від вологи але він не водонепроникний. Заборонений любий контакт з парою та миючими чи дезінфікуючими засобами. Коли годинник потрапляє наприклад під дощ його просто потрібно просушити сухою серветкою і на протязі 1.5-2 годин не користуватися боковою кнопкою. Також небажано користуватися на пляжі, коли годинник розігрітий потрапляє в прохолодну воду.

• Андрій С***

Коштує своїх грошей

Вітаємо Андріє!
      Нам приємно, що Ви оцінили функціонал та стиль нашого годинника.
      Будемо раді бачити Вас знову серед багатьох наших задоволених покупців.

• Гопанчук Н***

Отримала)
    Все сподобалось)
    Підскажіть чи можна відповідати і говорити по часах?
    Бо не можу зрозуміти

Вітаємо Наталіє!
      - Так можна.
      Для більш детальної консультації, будь ласка, зверніться до служби підтримки клієнтів за телефоном 063 435 51 21. Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00

• Микола І***
    Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 37. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black

Непоганий недорогий браслет розумний годинник. Дуже багато функцій, крім "вимірювання тиску" - таке треба заборонити на законодавчому рівні, щоб не вводити в оману людей. В цілому непоганий додаток, що дає можливість налаштувати під себе. Слабуватий вібро, але це не показник, бо є більш імениті бренди з такою ж болячкою. По блютуз нормально чути співрозмовника. Багато дисплеїв. Український інтерфейс... купував експромтом, не тут, але цілком гідний конкурент в своєму ціновому діапазоні. та нвіть в деяких моментах краще (металевий корпус, наявність захисної плівки (плюс запасна в коробці). Приємний дизайн. Тримає при активних режимах десь 4-5 днів. Звісно не супер плавний, але і не тормозить...

Достоинства:
    ціна, якість
    Недостатки:
    трошки довгий відгук на пдняття зап'ястя. та браслет із застібкою

Вітаємо Миколо!
      Дякуємо, що обрали Gelius, та поділилися досвідом користування.
      Бажаємо приємного користування!