Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Наматрасник MirSon №275 BamBoo 120x200 см (2200000377258)

Оценка пользователей 4.42/5
  • Отзывы про товар продавца SONMIR_homes
  • Валентина
    Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 160x200

Якість чудова.

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  SONMIR_homes

Вітаємо!
      Щиро дякуємо вам за відгук
      Раді, що якість товару вам сподобалася. Для нас це дуже важливо

З повагою,
      Команда SONMIR_homes

• Єгор З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 160x200

Наматрацник відмінний, якість супер!

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Нам дуже приємно, що бамбуковий наматрацник MirSon Стандарт Bamboo 275 вам сподобався та ви оцінили його якість.
      Бажаємо вам комфортного сну та приємного користування!

• Віктор О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 140x200

Наматрацник відмінної якості, приємний до тіла.

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що бамбуковий наматрацник MirSon Standard Bamboo вам сподобався якістю та комфортом. Бажаємо вам приємного відпочинку й затишних ночей!

• Микола Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 140x190

Легкий у догляді і дуже зручний для використання.

• Тамара Р***

Розміри підійшли,фіксується легко,сподобався наматрацник.

• Ксенія Р***

Чудовий наматрацник,колір нейтральний.Гумка добре фіксує наматрацник на матраці.

• Олеся К***

Наматрацник замовила швидко та змогла забрати уже буквально через кілька днів,гарна якість та ціна не висока.Розміри підійшло в точності як і зазначено в описі.

• Ониськів В***

Наматпацник не якісний.
    Після тижня користування лізе по швах.

Недостатки:
    Низька якість, висока ціна!

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук!
      Вибачте за спричинені незручності. Ми вже передали інформацію на опрацювання у відділ контролю якості.
      Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.

• Сергей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200

Отримав швидко, запахів немає, прошито все добре. Рекомендую.

Достоинства:
    Все, що очікував від пропозиції

• Анна

Ідеально підійшов на матрац

Достоинства:
    Якість

• ірина к***

Жахлиа якість ! Смердить дешевим Китаєм , пластмасою , два різних прислали , один дешевий , другий як на фото , але гроші взяли як за дорогий !!!!!!
    Плями чорні ,таке відчуття на ньому уже хтось спав !!!!! вшиті нитки чорні , сміття всередині !!!!!!!

Недостатки:
    Просто жах , замовила два однакових , прийшли різні , один смердить пластмасою , Китай дешевий , але оплатила за один наматрасник 1500грн, на другому наматраснику плями і вшиті темні нитки , брак , я просто в шоці 3200грн заплатила за дешевий Китай який вартує максимум 500грн.!!!((((Приїдьте і заберіть своє нещастя , і поверніть гроші , даю три дні вам! Дальше буде по законах і реклама про ваший неякісний товар, по всіх соціальних соцмережах ! ,

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!

• Оксана

Заказала наматрасник с резинкой по периметру, пришёл с резинкой по углам. Неприятный сюрприз.

• Качур А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 80x200

Жижкость удерживает хорошо,очень удобно

• Алчевська В***

Дуже гарної якості наматрасники) Приємно вражена якістю придбаного товару!! Просто супер))

• Ганна К***

Добрий вечір, заказала на резинці по периметру, прийшов з резинками по углам! Так він нормальный алеж на розмір 160 на 200 сумма 1440 грн не маленька і хотілось би получити те що заказала. На упаковці написано вірно що резинка по периметру, а в середині такий ось сюрприз по углам!

Недостатки:
    Прислали не той наматрасник

• Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 180x200

Пока за время использования нареканий нет, по размеру подошел четко, аккуратно упакован. По части износостойкости время покажет.

Достоинства:
    материал, качество пошива, цена
    Недостатки:
    пока нет

• Віктор

Наматрацник сам непоганий. Але... Коли його відкрила, ввн виявився брудним((. Не знаю, що з ним можна було робити. На відділенні розетки відкрити його не можна було, запитали тільки чи це правильний товар. Як так? Що за обслуговування?

Недостатки:
    Брудний

• Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 90x200

Товар прийшов швидко, гарно запакований. На матрац сів ідеально. На перший погляд якість гарна. Побачимо в процесі носки.

Достоинства:
    Розмір
    Недостатки:
    Поки не бачу

• Анна Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 120x200

#мояраспаковка
    Отличный наматрасник хорошего качества. Покупали для дивана, по размеру сел отлично! Рекомендую!

Достоинства:
    качество

• Олег В***

По размерам идеально, хорошего качества, приятный на ощупь. Хорошо прилегает к матрасу, ни куда не уезжает, также постельное как будто приклеилось к нему. Единственное поменяли упаковку, нет ручки для транспортировки.

Недостатки:
    На матрас 21см резинка слабовата
  • Марина М***

Подошел идеально 140*200 . Рекомендую!!!

• Андрей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 80x190

Хороший наматрасник, стирается в машинке без проблем, два года в использовании всё ок.

• Левакова К***

Наматрасник классный, резинка налезла на матрас без всяких проблем. Рекомендую! Довольна покупкой! Спасибо. Рекомендую!

• Олег В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 90x200

Удобний, практичний, гарний

Достоинства:
    Удобний, гарний, практичний
    Недостатки:
    Не виєявлено

• Кисельов Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 120x200

Наматрасник хороший, но на этикетке написано непромокаемый, из-за этого его и брали. Но это обман, сквозь него течет как через обычную ткань.

Достоинства:
    Не скользит, недорогой
    Недостатки:
    Пропускает воду, мембраны или нет, или одно название.
  • Юля Ш***

Не понравился, не брала бы такой

Достоинства:
    Дешевый
    Недостатки:
    Магнититсч, скользит, парит
  • Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 140x190

Товар нормальный.

Добрый день, уважаемая Оксана Подолян! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!

• Елена К***

Покупкой довольна, качественный, приятный на ощупь наматрасник.

• Наталья

Отличный наматрасник!!!Упаковано хорошо!Уже пользуемся, довольные)))Спасибо большое!!! Рекомендуем!!!

Достоинства:
    Отличное качество!
    Недостатки:
    Отсутствуют!!!
  • Завьялова Н***

Просто отличный наматрасник! Не скользит, очень удобно натягивать на матрас, резинки прошиты на совесть. Понравилась и ткань, и то, что наполнитель не парит, и сам пошив.

Достоинства:
    Все идеально
  • Людмила Г***

Покупкой я осталась довольна - качественное и очень комфортное изделие. Использую с первого дня приобретения с большим удовольствием. Спасибо производителю и конечно Rozetke за доставку.

Достоинства:
    Отличный пошив и прекрасная ткань.
    Недостатки:
    Не обнаружила.

Добрый день, уважаемая Людмила! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!

• Анна Б***

Наматрацник наліз на ліжко класно, без дефекту. Якісно зберігає форму. Не шуршить під час сну взагалі,дуже задоволена. Резинки пришиті тако ж дуже якісно.

Достоинства:
    Гарна ЯКІСТЬ
  • Кидяева О***

Вибирали наматрасник по відгукам і ціна-якість. Наматрасник в цій ціновій категоріїї дуже класний.Повіністю задоволені.

Достоинства:
    Мякий,відповідає заявленим характеристикам
    Недостатки:
    Поки нема
      Представитель поставщика

Добрый день! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!

• Алла М***

Довольна данным товаром, полностью отвечает своим размерам.Простынь не скатывается, очень удобно.

• Татьяна П***

Хороший наматрасник, закрывает матрас со всех сторон. Хорошая цена для такого качества, брали по акции.

Достоинства:
    Понравилась ткань, хорошие качество пошива.
    Недостатки:
    Пока не обнаружено.

• Наталія Ш***

Дуже гарний наматрасник. Повністю покриває ваш матрас з усіх боків, не парить, не ковзає. Головне обрати натуральний склад як в середині, так і зовні виробу.

Представитель бренда

Добрый день, уважаемая Наталья! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!