- Іван х***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys
Отличный товар за такую цену...
- Ілля Д***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys
Гарний за таку ціну, надійний та легкий
- Достоинства:
- Розміри, потужність, портативність
- Недостатки:
- Для деяких це гучність, проблема з холодним повітрям у мене
- Наталя Б***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys
Отримала швидко, задоволена
- Лилия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys
Добре охолоджує і зволожує повітря, я задоволена, рекомендую.
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys
Придбала міні кондиціонер Ultra Arctic Air Cooler,та отримаю задоволення у спекотні дні. А вночі ще працює чарівна підсвітка
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: First Toys
Готуємося до спекотного літа!
- Галушко І***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys
Отримала швидко, Працює добре, Дякую,
- Евгений С***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys
Я приобрёл данный "ветродуй" менее месяца назад, даже оставил два отзыва (читать выше) и вот итог уже не работает увлажнитель воздуха, появились неприятные пищящие звуки которые очень раздражают, звоню в поддержку а там автоответчик который не работает, звоню и тишина...что за дела?!?! отзовитесь!!!! МОЙ ВЕРДИКТ НЕ РЕКОМЕНДУЮ !ОДНОЗНАЧНО!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Есть
- Продавец First Toys
Добрий день! З Вами вже зв'язався наш менеджер, очікуємо від Вас на зворотній зв'язок у чат. Приймемо Ваше замовлення на гарантійне обслуговування.
- Билялова О***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys
Дуже добий. Гарно працюе.
- Евгений С***Отзыв от покупателя. Продавец: First Toys
Моя оцінка 8 з 10. Своїх грошей він коштує, в порівнянні з іншими моделями за таку ціну це найкращій варіант!
Вартує своїх грошей.
- Достоинства:
- Можно регулювати напрямок повітря.
- Недостатки:
- Погана якість верхньої кришки для заливу води,та дуже слабий потік повітря з водою.
- Евгений С***
P.S. Допис к своєму коментару, потік повітря гарний але вологість дуже мала, в мене був схожий охолоджувач він дув набагато слабше, але зволожував трохи краще, в порівнянні з тим що в мене був до цього цей виграє, повторюю що своїх грошей він вартує. Оцінка 8 з 10