- Юлия Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Обирала по відгукам, тому була певна, що програвач працює від акумулятора, що в сучасних реаліях дуже актуально. Але, як виявилося, ця інформація недостовірна, потрібна мережа. Дуже прикро. Все решта- звук і дизайн - чудові.
Вітаємо, Юлія!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що звук і дизайн програвача вам сподобалися. Щодо роботи від акумулятора — дійсно, все залежить від конкретної партії товару, і деякі моделі потребують підключення до мережі. Завжди радимо орієнтуватися на опис товару.
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Програвач просто супер! Класний звук і стильний дизайн!
Вітаємо, Олександр!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що програвач вам сподобався та радує якістю звуку і дизайном!
Дякуємо, що обрали наш магазин!
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Рекомендую всім, хто цінує вініл і хоче поєднати класику з технологіями.
Вітаємо, Сергій!
Дякуємо за такий стильний і лаконічний відгук!
Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням і дозволяє поєднувати класику з сучасними технологіями.
Нехай приносить ще більше улюбленої музики та приємних моментів!
- Вікторія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Сподобався, Динаміки звучать набагато краще, ніж очікувала
- Достоинства:
- все пречудово
- Продавец ІнтерХом
Вітаємо, Вікторія!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що динаміки перевищили ваші очікування та звук справді порадував.
Нехай користування приносить тільки задоволення!
- Станислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Чудовий програвач! Звук чистий, насичений,
Вітаємо, Станіслав!
Дуже дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що вам сподобався програвач і що звук виправдав очікування — чистий та насичений саме таким і має бути хороший вініл!
Якщо матимете додаткові питання або побажання — ми завжди поруч і готові допомогти.
Приємного прослуховування!
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Без подключения к сети не работает. В характеристиках прописан аккумулятор.
- Достоинства:
- Простой в управлении. Интересный дизайн.
- Недостатки:
- Работает только от сети.
- Продавец ІнтерХом
Вітаємо, Дмитро!
Дякуємо за ваш зворотній зв’язок!
Перепрошуємо за непорозуміння — у попередній партії дійсно був акумулятор, але зараз пристрій працює тільки від мережі. Ми вже оновили опис, щоб уникнути таких ситуацій у майбутньому.
Раді, що вам сподобались просте управління та цікавий дизайн.
Якщо виникнуть додаткові питання — напишіть нам, і ми із задоволенням допоможемо!
- Александр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Товар гарний. Звук, дизайн і функціонал відповідає опису. Моя колекція старих платівок ожила.
Вітаємо, Олександр!
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Особливо приємно, що ваша колекція старих платівок ожила — заради таких моментів ми й працюємо.
Користуйтеся з задоволенням! Якщо знадобиться допомога чи консультація — ми завжди поруч!
- Юрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Для мене важливо, що він портативний і не треба постійно шукати розетку. Музика звучить по-іншому, більш живо та атмосферно, і це додає затишку будь-якому приміщенню.
Вітаємо, Юрій!
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що портативність програвача та якість звуку створюють для вас атмосферу затишку і додають приємних вражень від прослуховування вінілу. Ваш позитивний досвід дуже важливий.
- Віктор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Просто кайф. Класний звук, Bluetooth працює без глюків.
Вітаємо, Віктор!
Дякуємо за відгук!
Раді чути, що програвач приносить вам задоволення і працює без проблем.
Нехай музика дарує лише позитивні емоції та чудовий настрій щодня.
- Мирослава В***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Для мене важливо, що він портативний і не треба постійно шукати розетку. Дуже зручно.
Вітаємо, Мирослава!
Дякуємо за відгук!
Раді, що портативність програвача вінілу для вас важливі та зручні. Бажаємо приємного прослуховування улюблених композицій!
- Ксенія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
суперський, я прям вражена) з цим вінілом стає атмосферно))
Вітаємо, Ксенія!
Дякуємо за такий чудовий відгук! Раді, що програвач вінілу допомагає створити атмосферу і приносить вам задоволення від прослуховування музики. Насолоджуйтесь кожною мелодією!
- Роман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Отлично, звук чистый, я доволен.
Вітаємо, Роман!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що програвач вінілу виправдав очікування і радує якісним звучанням.
Нехай улюблена музика звучить ще приємніше.
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Вибирали щось незвичайне на подарунок, цей програвач дуже класний. Вписується круто в любий інтер'єр, чудово поєднує ретро стиль і сучасні функції.
Вітаємо, Оксана!
Дуже дякуємо за чудовий відгук!
Раді, що програвач став вдалим подарунком і сподобався своїм поєднанням ретро-стилю та сучасних можливостей.
Нехай приносить багато приємних музичних моментів.
- Артем П***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Крутий пристрій, дуже стильний
Вітаємо, Артем!
Дякуємо за відгук!
Раді, що програвач вам сподобався! Нехай дарує ще більше улюбленої музики та приємних емоцій.
- Валерія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Я прям в восторге. Этот проигрыватель в виниле представляет собой уникальное сочетание классического дизайна и современных технологий. Отличный выбор для тех, кто ценит стиль и качество одновременно. Я рекомендую!!!
Вітаємо, Валерія!
Дякуємо за чудовий відгук!
Нам дуже приємно, що програвач перевершив ваші очікування — поєднання класики та сучасних технологій справді створює особливу атмосферу.
Дякуємо, що обрали нас і поділилися своїми враженнями!
- Владислава М***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Звук супер чистый і гучний, блютуз прям нормальний. Классно ставить на террасу, коли тусим с друзьями.
Вітаємо, Владислава!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що звук вам сподобався — чистий і гучний. Приємно чути, що програвач добре підходить для тераси та спільного відпочинку з друзями.
Користуйтесь із задоволенням!