Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Подгузники для взрослых, размер M, 30 шт - ActiLife Med Basic 30шт (1477922-36743239)

Оценка пользователей 4.58/5
  • Алла Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: XL

Беру вдруге. Міцні, не протікають за ніч

Достоинства:
    Доступна ціна
    Недостатки:

Алло, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!

• Ярослава
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L

Підгузки норм. Але тоненькі. На ніч не підходить.

Ярославо, дякуємо за високу оцінку нашої продукції та відгук.

• Валерий Б***

Декілька разів замовляв, дуже задоволений якістю товару та роботою магазину. Ніяких нарікань по доставці немає.

Валерію, дякуємо за високу оцінку нашої продукції.

• Анжелика П***

Спасибо за быструю доставку. Буду заказывать снова.

Достоинства:
    Хорошая цена. Подгузники отлично удерживают влагу и не протекают.
    Недостатки:
    Липучки слабоваты, их переклеить повторно не удается.

Анжеліко, дякуємо за високу оцінку нашої продукції та ваші зауваження.

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: M

До цього часу повністю задовольняв вибір,повторяла замовлення декілька разів.

Достоинства:
    Гарно поглинає вологу,затримує запах
    Недостатки:
    Приходиться міняти більше двох на добу

Людмило, дякуємо за високу оцінку нашої продукції! Згідно рекомендацій лікарів, підгузок для дорослих людей потрібно змінювати кожні 4-5 годин, залежно від індивідуальних особливостей.

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: S

Очень неудобные застёжки.
    Не резинки на поясе

Достоинства:
    не протекают в течение 8 - 9 часов
    Недостатки:
    неудобные в применении

Ольго, дякуємо за ваш відгук. Нам важливо отримувати розгорнутий зворотній зв'язок від покупців для вдосконалення продукту. Напишіть будь ласка нам на пошту [email protected], будемо вдячні якщо опишете в чому у вас виникли незручності. Дякуємо!

• Никитина Н***

Все добре.

Наталіє, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!

• Аліна

Купуємо дані підгузки вже рік, якість гарна. Беремо для лежачої людини. Довго тримають, не протікають, не викликають подразнень, з липучками проблем немає, просто треба приспособитися до них і не тягти силою.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:

Аліно, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!

• Альона В***

Нажаль, липучки погано тримають і пішла алергія по шкірі.

Достоинства:
    Недостатки:
    Алергія, неякісні липучки.

Альоно, дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що ви залишилися невдоволені нашою продукцією. Напишіть, будь ласка, нам на пошту [email protected], щоб ми з'ясували усі деталі та вирішили дану ситуацію.

• Аліна

Беремо їх постійно для лежачої людини. Якісні, довго тримають, не викликають подразнень.

Достоинства:
    Гарна якість.
    Недостатки:

Аліно, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!

• Тамара Б***

Замовляю вже не перший раз,підгузки якісні і не протікають. Дякую Rozetka

Достоинства:
    Якісні,добре тримаються,не протікають
    Недостатки:

Тамаро, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!

• Светлана

Гарнiпiдгузки, що до наших потеб.

• Ніна Г***

Підгузками дуже задоволена.
    Зупинилась тільки на їх виборі.

Достоинства:
    Бюджетні і дійсно гарні.
    Недостатки:
    Не виявила.

Ніно, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!

• Наталя Г***

Неякісне кріплення бокових стрічок, часто відривається, що робить неможливим використання

Наталю, дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що ви залишилися невдоволені нашою продукцією. Напишіть будь ласка нам на пошту [email protected], щоб детальніше розібратися в даному питанні.

• Світлана І***

Як завжди все чудово.Дякую....

• Ирина П***

Приємна ціна .
    Хватає на ніч.
    Єдине зауваження,якщо різко розкривати ,то можна відірвати частину з липучками,так як вони приклеєні.

Достоинства:
    Ціна /якість

Ірино, дякуємо за високу оцінку нашої продукції! Ваше зауваження приймемо до уваги.

• Виктория Н***

Все даже доброе

Вікторіє, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!

• Светлана

Нормальнi.
    Цiна прiемна.
    Дякую, Розетцi.

• Анна О***

Це найкращі підгузки для дорослих. Відмінне відношення ціна/ якість. Перепрошувала для мами багато різних.Тепер беру тільки ці. Подяка розробникам.

Достоинства:
    Поглинання максимальне
    Недостатки:

Анно, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!

• Андрей Р***

Підгузники зі своєю задачею справляються, добре тримають.

Достоинства:
    Найкраще поєднання ціна/якість
    Недостатки:
    Цільове призначення

Андрію, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!

• Елена В***

Начиталась отзывов, взяла три пачки. Нам они вообще не подошли. Протекают после каждого хождения по маленькому. Очень тонкие. Две звезды только за оперативность.

Достоинства:
    Для меня нет
    Недостатки:
    Протекают очень быстро

Олено, дякуємо за ваш коментар. Нам прикро, що вам не підійшли дані підгузки, для детальної консультації можете звернутися на пошту [email protected]

• Світлана І***

Купуємо вже не вперше ці памперси.Не протікають, вистачає на довго. Якість добра. Окрема вдячність за швидку відправку.

Достоинства:
    Якісні памперси

• Анна

Хороша якість, не протікають. Беремо для бабусі вже вдруге. А що саме головне, приємна ціна, дешевше ніж в аптеках

Анно, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!

• Оксана Б***

Товаром задоволена

Оксано, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!

• Анастасія Б***

Чудові, не протікають, дихаючі

Достоинства:
    Ціна і якість
    Недостатки:

Анастасіє, дякуємо за високу оцінку нашої продукції.

• Герасименко Н***

Беру підгузки вже вдруге, дуже нам підійшли, міцні і багаторазові наліпки, абсорбент гарно втягує вологу, можна залишати на ніч, витримують цілу ніч, не протікають, ще й в Розетці найдешевше, дякую за товар і швидку доставку. Рекомендую. Відповідають ціна-якість.

Достоинства:
    Ціна-якість. Не протікають. Міцні багаторазові застібки

Ніно, дякуємо Вам за високу оцінку нашої продукції!

• Ольга К***

Хорошие,не протекает,буду брать

Недостатки:

Ольго, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!

• Ирина П***

Дуже швидко доставили.
    Не підтікають,
    хватає на 12-14 годин.
    Мінус у тому що відривається частина з липучками(так як ці крила приклеєні) ,якщо різко розкриваєш складений памперс.

Достоинства:
    Хватає на ніч.

Ірино, дякуємо Вам за відгук! Ми візьмемо до уваги ваше зауваження та вдосконалимо продукт. Якщо у вас виникнуть додаткові питання - зверніться будь ласка на нашу пошту [email protected]

• Ірина Х***

Хорошее качество, высокие, до поясницы, не протекают, хорошая фиксация, буду брать

Достоинства:
    Цена и качество
    Недостатки:

Ірино, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!

• Ольга Г***

Спробували ці підгузки.Дуже задоволені, поки що найкращі.

Достоинства:
    Справляються зі своїми задачами на
    Недостатки:

Ольга, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!

• Анна К***

Прийшов повністю розірваний пакет, що це за відношення до людей?

Достоинства:
    Не знайшла
    Недостатки:
    Розірваний

Анно, вітаю! Дякуємо за ваш коментар. Приносимо свої вибачення за неналежний вигляд доставленого товару. Напишіть нам будь ласка на пошту [email protected], щоб ми розібралися та залагодили дану ситуацію.

• Наталія В***

Ще не використовувала.

Наталіє, дякуємо за високу оцінку нашої продукції! Сподіваємося, що ви залишитесь задоволені.

• Ірина Х***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: S

Мала неприємний досвід користування підгузків від іншого виробника. Були почервоніння і попрілості. Зараз спробувала підгузки цієї торгової марки і якість мене приємно здивувала.

Достоинства:
    Ціна, якісь
    Недостатки:

Ірино, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!

• Іван
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: M

Гарна якість та ціна.

Достоинства:
    Не протікають, ціна
    Недостатки:

Іване, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!

• Ольга
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L

Підгузки дуже хорошої якості, не протікають, мають приємний матеріал, який не залишає подразнень

Достоинства:
    Ціна та якість
    Недостатки:

Ольга, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!

• Юлія
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L

Хороші підгузники, не протікають, досить приємні на дотик. Буду брати ще.

Достоинства:
    М'які, міцні липучки, не протікають
    Недостатки:

Юліє, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!