Отзывы покупателей о Сухой корм Stardeyl для собак больших и средних пород (большая гранула) с телятиной 30 кг (Срок годности 6 месяцев!)

Код:  531262034
Оценка пользователей 4.58/5
  • Отзывы про товар продавца COMPETS
  • Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: COMPETS. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Дуже добра їжа для мого лабрадорчика, дякую

Достоинства:
    Якість
  • Назаренко О***

Псу сподобався.
    Запакували гарно, доставили швидко.

• Олег К***

Попередній відгук написаний помилково

• Катерина М***

Відмінно, як завжди, буду замовляти щє

• Вячеслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: COMPETS. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг

Лабрадор їсть із задоволенням, шерсть блискуча, собака жвава, весела. По акційній ціні взагалі супер!! Всім рекомендую.

Достоинства:
    Ціна - якість
    Недостатки:
    Закінчується
  • Катерина

Американська акіта взагалі не їсть корм.

• Продавец  COMPETS

Дякуємо за ваш відгук, Катерино! Шкода, що Вашій американській акіті корм не сподобався. Ми можемо допомогти підібрати інший корм, який буде більш прийнятним для Вашого улюбленця. Звертайтесь, завжди раді допомогти!

• Олексій К***

Корм повністю розчарував. Складається враження, що це просто перемелений і спресований хліб — ні запаху м’яса, ні жиру, ні жодної поживної цінності. Собака їсть без охоти, шерсть потьмяніла, енергії менше. Не рекомендую — не відповідає навіть мінімальним вимогам до повноцінного харчування для собак.

Достоинства:
    Немає жодної
    Недостатки:
    Не поживний, собаку навіть не зацікавив
    • Продавец  COMPETS

Вітаю, Олексію!Дякуємо за Ваш відгук і що поділилися своєю думкою. Нам дуже шкода, що корм не виправдав Ваших очікувань і не зацікавив Вашого собаку. Ми прагнемо пропонувати якісні продукти, які відповідають потребам різних тварин, тому Ваші зауваження дуже важливі для нас.Якщо бажаєте, ми можемо допомогти підібрати більш підходящий раціон для Вашого улюбленця з урахуванням його смакових вподобань та енергетичних потреб. Будемо раді проконсультувати!Дякуємо за розуміння і сподіваємося на подальшу співпрацю.

• Тетяна Ч***

Це вже шостий раз ми купуємо корм Star Deyl і будемо купувати ще.
    Джессі їсть з задоволенням, наїдаєть, почувається добре.
    Дякую

Достоинства:
    Хороший склад, ціна, українське.
    Недостатки:
    Таблиця годування трошки не досконала. Було б краще аби був менший діапазон ваги. Наприклад, не 10-20 кг, а 10-15 кг та 15-20 кг.
  • Тетяна Ч***

Беру вже не перший раз. Корм хороший Собака їсть з задоволенням.

Достоинства:
    Недорогий. Хороший склад.
    Недостатки:
    Немає.
  • Вікторія П***

Сухим кормом STARDEYL годуємо песика з 5 місяців вже протягом 3-х років. Корм смачний, бо скільки не покладеш все зʼїдає, спочатку думала, що голодний, але від іншої їжі відмовився. Шерсть у собаки довга, густа та на сонці аж блищіть. Постачальником задоволена. Корм отримала без затримки - від оплати до отримання 3 дні

Достоинства:
    Хороша якість продукту за невелику ціну
    Недостатки:
    Немає.
  • Світлана Т***

Як завжди все супер. Швидко опрацювали замовлення. Корм чудовий

• Катерина М***

Не перший раз беремо цей корм, натуральний склад, собаки його обожнюють.

Достоинства:
    Натуральний склад
    Недостатки:
    Не зручне пакування, не вистачає зіп-застібки на мішку.
  • Сергей

Хороший корм, едят не только собаки, а даже кошки

Достоинства:
    Едят даже кошки
  • Вікторія Г***

Дуже вдале поєднання інгредієнтів.

• Ната Н***

Їсть добре)

• Андрій Ж***

Чудовий корм, адекватна ціна!!!

• Людмила Я***

Дякую за швидку доставку корму,був добре запакован

• Наталья

Корм песикам сподобався.

• Наталия Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LapaLand. Вес 1 шт: 10 кг

Постійно замовляю цей корм,дуже задоволена.

Достоинства:
    Гарна якість, вигідна для мене ціна.
    Швидка доставка, бездоганне обслуговування.
    Дякую!
    Недостатки:
    Немає.
  • Катерина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LapaLand. Вес 1 шт: 10 кг

Імо три дні, наче все ок, як буде погано то точно напишу!

Достоинства:
    Собаки ідять добре
    Недостатки:
    Поки не виявлені
  • Ярослав Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LapaLand. Вес 1 шт: 10 кг

Діарея, правда в песика в молодості були проблеми з шлунком.

Достоинства:
    Ціна/кількість
    Недостатки:
    Їв добре, але корм не зайшов песику.
    • Продавец  LapaLand

Вітаю, Ярослав)
      Дякуємо за Ваш відгук. Дуже шкода, що корм не підійшов для Вашого песика(

• Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LapaLand. Вес 1 шт: 10 кг

Чудовий корм,моя хаскі просить добавки постійно

Достоинства:
    Ціна-якість

Дякуємо Вам за відгук)
      Раді, що корм сподобався вашому хвостику. Нехай смакує з задоволенням!

• Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LapaLand. Вес 1 шт: 10 кг

Собака породи хаскі,їй корм сподобався.Купив вперше.Їсть чудово і просить добавки.Буду замовляти знову

Достоинства:
    Собаці подобається
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Наталія Р***

Корм норм

Доброго дня)
      Дякуємо за відгук, нехай смакує з задоволенням улюбленцям)