Отзывы покупателей о Матрас надувной Intex 64756-2 одноместный 76x191x25 см из ПВХ с подушкой и насосом до 136 кг Синий (33-9-64756-2)

Оценка пользователей 4.27/5
  • Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MarketPlus108. Размер (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Цвет: Темно-синий

Чудовий матрац, не здуває вже три тижні. Трьох людей витримує. Гарний сервіс. Швидка доставка. Рекомендую

Достоинства:
    Не здуває
  • Алексей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MarketPlus108. Размер (ДхШхВ): 191 x 99 x 25. Цвет: Темно-синий

• Володимир Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BambyToys. Размер (ДхШхВ): 203 x 183 x 25. Цвет: Темно-синий

Редко пишу отзыв,но тут оставлю : в общем матрац покупался для использования в палатке,чтоб на нём спать.При первом же использовании надули и лягли спать,всю ночь шел дождь,палатка местами прокапывала и матрац стал слегка мокрым за ночь,утром когда солнце уже высоко поднялось решили расстегнуть палатку чтоб матрац просох.Пробыв около получаса на солнце он со стороны клапана надувания сначала издал какой-то хлопок а потом образовался бугор выше,чем весь остальной матрац сантиметров на 8,то есть как я понимаю лопнула внутренняя перегородка,но не по всей длине а где-то сантиметров 50-60(пока что).Немного расстроило это,ведь если логически думать,то матрац не должен боятся солнца,и влаги...Вот так....когда покупал матрац этой же фирмы всё ок было, единственное что это на природе когда спускали его то ложились на него всем весом чтоб быстрее спустить и со временем много мелких проколов образовалось от тонких этих вездесущих колючек и он уже не держал накачку всю ночь,поэтому был куплен этот,а он в первое же использование подкачал,теперь не известно как он дальше себя поведет...

• Юлия Ш***

Зручний матрас,гарної якості

• Артем П***

Матрац зручний,використовується як ліжко вже три місяці. На ньому спить 16 річна донька. Приблизно раз на місяць треба трошки підкачувати,але насос в комплекті теж зручний і швидко справляється. До товару нарікань немає. Все добре.

• Наталя П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Цвет: Темно-синий

• Олександр М***

Все сподобалось

• Продавец  BambyToys

Дякуємо за Ваш відгук!

• Погребнюк Г***

Матрас дуже зручний. Використовується як ліжко майже місяць. Добре тримає повітря. Нарікань немає.

• Оксана Р***

Корыстувалась лыше раз, начебто нормально

• Світлана К***

Чудовий матрас! Не здувається, спати м'яко! Нарікань не має! Рекомендую

• Любомир Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby lot. Размер (ДхШхВ): 191 x 76 x 25. Цвет: Темно-синий

Добрий

• Рогаліна О***

Придбали для відпочинку, а в зв'язку з обставинами в країні та вумешеним переїздом до орендованого житла, вже скоро як рік використовуємо в якості ліжка. Перевірку пройшов, нарікань не має

Недостатки:
    не має
  • Андрей Б***

Прийшов швидко, все подобається

• Дмитро Ч***

Все сподобалося все круто

Достоинства:
    Дуже класний
  • Наташа К***

Дуже швидка доставка, на якість нарікань нема, велике дякую за оперативність

• Лілія Б***

Замовляла матрац з насосом і подушкою. Прийшов дуже швидко, в повній комплектації. Подушка прекрасна, користувалась нею майже місяць, не спустила взагалі.
    Стосовно матрацу: в принципі не поганий, мабуть. Іншого не мала раніше, тож не маю з чим порівняти. Подруга спала на ньому близько тижня. При вазі людини 47 кг, на 3тій день довелось підкачати. Тож трохи підспускає. Але через що не зрозуміло, дірок наче не знайшла. Для непостійного користування нормальний.

Достоинства:
    Швидка доставка, повна комплектація, хороша подушка
    Недостатки:
    Підспускає. Але для непостійного користування нормальний.
  • олена к***

Замовляли матрац,поки все добре,використала лише один раз,не спускав,дякую за подарунок

• Ярошко А***

Поки що все нормально.

• Сергій О***

Купив матрац і він не витримав мою вагу 96 кілограм.

Достоинства:
    Швидко доставили
    Недостатки:
    Лопнув
  • Андрей

Дуже непогана якість за свої гроші. Швидко відправили.

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Лілія Р***

Уже пролился.Допнул.Месяц продержался.Не рекомендую.

• Продавец  MarketPlus108

Доброго дня, замовлення було зроблено 28 травня, тобто матрац у вас був усі 3 місяці

• Ірина З***

Товар як в описі. Брали для сна в палаткі, чудово спалось

Достоинства:
    Швидко прийшов
    Недостатки:
    Поки немає
  • Андрій К***

Непотріб. Через тиждень матрац почав спускати. Знайшов дирку, заклеїв. Потім, другу, третю... Після 5 дирки вже збився з рахунку. Сьогодні остаточно порвався в місці склеювання.

• Продавец  MarketPlus108

Доброго дня, не звична ситуація, у нас дуже рідко буває брак матраців, давайте зв'яжемось і допоможемо, за потреби зробимо обмін

• Продавец  MarketPlus108

Дізнались інформацію, ви зробили замовлення 3 місяці тому, не зрозуміло як він перестав працювати через тиждень, і чому ви не залишили відгук. Скоріш за все ви ним уже покористувались достатньо необережно для того щоб він порвався.

• Альона Х***

Гарний та міцний матрас.

Достоинства:
    Ціна, якість

• Олександр Б***

Отлічно рекомендую

• Вячеслав Г***

Все прийшло в гарному стані, у використанні топ

• Продавец  MarketPlus108

Доброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок і за те що обрали Наш магазин. Ми дуже цінуємо Ваш відгук. Гарного користування товаром!

• Станислав М***

Придбав цей набір (матрац, подушка та насос) на початку липня. Мали приїхати родичі на 2-3 тижні. Планували використовувати матрац, як додаткове спальне місце. Замовлення отримав швидко, та в повному комплекті. Через тиждень використання матраца, сталася невелика неприємність. Матрац трохи розійшовся по шву. Ми були здивовані, тому що відгуки на дані матрси були тільки позитивні і реально матрац класний. Зв'язалися із продавцем, пояснили ситуацію, скинули фото. Після невеликого діалогу з продавцем, дійшли висновку, що це заводський брак. На мій подив, від продавця надійшла пропозиція, замінити матрац. Того ж дня, вислав його продавцю. Все швидко поміняли, та вислали нам. Все оперативно та якісно. Дякую за розуміння та оперативність, продавцю. Неприємності трапляються, від цього ніхто не застрахований. Але в даному випадку, продавець вирішив наше питання, швидко і на всi 100%! Рекомендую і цей товар, і даного продавця!

Достоинства:
    Зручно спати. Тримає форму. Не скрипить.
    Недостатки:
    Не виявили
    • Продавец  MarketPlus108

• Марія

Чудовий матрац за приємною ціною від хорошого продавця! Дякуємо, тільки з пошти забрали - одразу випробували) Міцний, без браку, не здувається. І лежали, і плавали - все чудово. Ще й у комплекті насос та дві подушки

Достоинства:
    Якість, ціна, зручність
    • Продавец  MarketPlus108

• Анна С***

Доставка швидка, матрац нормальної якості. З плюсів подушка з насосом і ціна приємна.

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  MarketPlus108

• віталій к***
    Отзыв от покупателя. Продавец: K&Ko_UA. Размер (ДхШхВ): 203 x 183 x 25. Цвет: Темно-синий

через 20 днів використання внутрішні перегородки розійшлися, з'явився пузирь на матрасі, що не дає його подальше використання.

• Продавец  K&Ko_UA

На жаль, така ситуація може виникнути при порушенні умов експлуатації: перекачування (надмірний тиск повітря) або використання матраца не за призначенням. Матрац не витримує навантаження, яке не передбачене виробником, тому важливо дотримуватись правил накачування та користування, щоб уникнути подібних випадків.

• Денис П***

Всё как в описании

Достоинства:
    Хороший матрас

• Михаил Я***
  • Олександр К***

Користувався ним місяць, спати на ньому було прекрасно, поки він не тріс прямо піді мною! Просто вибухнув!!!

Достоинства:
    Сон був міцний і здоровий.
    Недостатки:
    Недовго... :⁠,⁠-⁠)
    • Продавец  MarketPlus108

Нам дуже шкода що таке трапилось, це одиничний випадок. Вперше таке за більше ніж 100 продажів. Приносило щирі вибачення

• Олександр К***

Сьогодні придбав ще один такий матрац, але вужчий, шириною 76 см. Накачав, лежу оце на новому матраці і пишу відгук (в мене вага 61 кг). Поки що все добре, "політ нормальний"! Лежати на ньому одне задоволення. Далі буде видно. ⁠‿⁠

• Юлія А***

Пошкоджений матрац!!

• Продавец  DaddyDi

Добрий день, Юлія. Менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом для вирішення даного питання.

• Продавец  DaddyDi

Добрий день, Юлія. Матрац замінили.

• Юлія А***

Матрац замінили!

• Валентина Т***

Все ок, дякую. Отримала вчасно. Для швидкої комунікації треба менеджерам деколи наярювати, але то таке. Накачується матрац за 5-6хв

• Роман Р***

Хороший товар, за свою ціну