- НадіяОтзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD
Блютуз гарнітура у використанні вже 3 місяць,гарнітура дуже зручна у використанні,швидко підключається,чистий звук,мікрофон хороший,заряд тримає добре.Замовлення було оформлено швидко і доставленно.Товаром та магазинок цілком задоволені,рекомундую
- Александр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD
Много лет пользовался гарнитурой одного из топовых производителей. Но она устарела физически и технологически. Искал новый вариант с функцией multipoint (соединение с 2-мя устройствами). Остановился на "LOQUI G10". Товар пришёл быстро (впрочем, как обычно, через площадку "Розетка"). Комплектация соответствует заявленной, даже дали дополнительные амбушюры. Гарнитура заряжена на 100%. Связь с телефона установилась легко, меня слышно хорошо. По сравнению с предыдущей гарнитурой (а она всё-таки была от одного из ведущих мировых брендов в этой области) звук немого хуже. Мне слышно хорошо, но звук немного "дребезжит". На ухе держится неплохо. Огромная благодарность продавцу, который пошёл навстречу моей просьбе.
- Достоинства:
- Долго держит заряд, хорошо слышит собеседник
- Недостатки:
- Немного "дребезжит" звук в динамике
- Павло К***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD
Працює добре
Дякуємо за відгук!
- Оксана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD
Швидка доставка, товар відповідає опису, все працює. Купувала на подарунок — задоволена. Дякую!
- Продавец S-GUILD
Щиро вдячні Вам за відгук)
- Іван Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD
Товар прийшов швидко,добре запакований.Якість на перший погляд хороша,мене чують ок без шумів.Дякую
- Достоинства:
- Зручне кріплення на вусі
- Продавец S-GUILD
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку
Раді, що гарнітура Вам сподобалась і добре підходить для розмов без шумів. Нехай користування буде комфортним та приємним!
Якщо з’являться будь-які запитання або потрібна буде допомога — завжди раді підказати
- Олег Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD
Швидко відправили по пошті. Додатково додали амбушюри, хоч в комплекті вони також є. По налаштуванню все зручно і зрозуміла інструкція. Для вуха навушних дуже зручний і легкий, можна як на праве так і на ліве вухо встановити, якість звуку дуже добра. Розпакував гарнітуру заряджену на 100% що також порадувало. Рекомендую.
- Продавец S-GUILD
Дякуємо Вам за детальний та позитивний відгук!
Раді, що гарнітура LOQUI G10 Вам сподобалась і виправдала очікування. Дякуємо за рекомендацію та бажаємо приємного користування! Якщо виникнуть будь-які питання — завжди раді допомогти.
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD
Гарнітура супер!!! купляю другий раз! Замовлення прийшло швидко! Гарна якість товару! Дуже дякую продавцю!
- Продавец S-GUILD
Дякуємо Вам за такий теплий відгук та за повторну покупку!
Нам дуже приємно, що Ви задоволені гарнітурою та якістю обслуговування. Нехай пристрій і надалі радує Вас у користуванні. Завжди раді бачити Вас знову!
- Дмитро Я***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD
Чудово підійшла, батарейка тримає
- Яна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD
Дуже Вам дякую за швидку доставку!Брала на подарунок чоловіку,гарнітура класна,він задоволений!
- Наталя Т***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD
За 3 тижні користування розрядився на 40% тільки.Комфортно сидить у вусі. Ті с ким спілкувалась не побачили різниці в якості звуку.Рекомендую,не пожалкуєте!
- Достоинства:
- Дуже довго тримає заряд.
- Продавец S-GUILD
Щиро дякуємо вам за такий розгорнутий і корисний відгук
Дуже раді, що гарнітура LOQUI G10 приємно здивувала автономністю, зручно сидить у вусі та забезпечує якісний звук під час розмов.
Дякуємо за рекомендацію! Бажаємо комфортного користування, а якщо виникнуть запитання — ми завжди на зв’язку.
- Михайло Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD
Товар сподобався!
- Продавец S-GUILD
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару!
- Вікторія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD
Товаром задоволена, купувала на подарунок, поки нарікань немає. Шукала гарнітуру, де буде хороший мікрофон, так як більшість блютуз-навушників з шумоподавленням в мікрофоні на гучних територіях сильно глушать саме мовлення і розмовляти практично неможливо. Тут ситуація краща, хоча в метро ще не тестували. Загалом з функцією справляється добре, трохи масивний на вусі, але тримає добре акумулятор.
Статус замовлення оновлювався невчасно на сайті, тому хвилювалась, чи прийде вчасно замовлення, але продавець вклався в терміни, схоже якась проблема з оновленням статусу саме.- Достоинства:
- Товар відповідає опису, якість хороша, прийшло вчасно, як і прогнозувалось при оіормленні
- Недостатки:
- Через проблему зі статусом на сайті Rozetka довелось похвилюватися і телефонувати продавцю в неробочий час магазину, але все вирішилось і прийшло вчасно
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD
Два тиждні користування дійсно все супер.
- Достоинства:
- Шумопоглинання, звук, довго тримає заряд.
- Василь О***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD
Гарна річ. ЗАДОВОЛЕНИЙ
- Достоинства:
- 15м. від телефону (блютуз)
АКБ - потужне,
легкий зручний
(відчуття ніби їого немає на вусі) - Недостатки:
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD
Гарнітура просто супер дійсно відповідає опису. Зв'язок чудовий. Окрема подяка магазину за швидку доставку.
- Достоинства:
- Все
- Денис С***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD
Гарнітура класна
- Достоинства:
- Гарна комплектація, довго тримає заряд, великий вибір амбушур, гарний звук, і гарні мікрофони, майже не відчувається у вусі, можливість зарядити як кейсом так і кабелем.
- Недостатки:
- Не виявив
- Ґабріель С***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD
Чудовий звук, супер шумопоглинання. Гарнітура легка та зручна. Рекомендую тим, хто багато часу проводить в телефонних розмовах. Дійсно задоволений придбанням.
- Достоинства:
- Тривала батарея, якісний звук і шумозаглушення
- Недостатки:
- Поки що немає
- Продавец S-GUILD
Щиро вдячні Вам за відгук! Раді, що все сподобалось
- Лідія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD
Все добре. Замовили,швидко відправили.Роботою гарнітури задоволені.
- Достоинства:
- Довго тримає заряд,на вусі виглядає акуратно.
- Недостатки:
- Не виявили.
- Лисюк М***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD
Чудовий звук, фільтрує різні шуми поряд, довго тримає заряд
- Достоинства:
- Зручна в користуванні, естетичний має вигляд
- Недостатки:
- НЕ виявлено. За ці гроші - ТОП
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD
Відгук про товар:
Зручна на вусі, невелика за розміром. Резиновий вкладиш не натирає вухо, можна носити цілий день. Поглинання шуму дійсно працює, за це окремо респект!- Достоинства:
- Шумодав, час роботи, не тисне на вухо
- Недостатки:
- Поки не виявив