Отзывы покупателей о Конвертер Voltronic Mini, HDMI to AV,HDMI to RCA ВЫХОД 3RCA (мама) на ВХОД HDMI (мама), 720P/1080P

• Юрий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ПовніРукиШОП

Прийшло менш чим за2дня.працюе чудово.ставлення персоналу чудове.дякую.рекомендую.

• Нікіта Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ПовніРукиШОП

Конвертер прийшов швидко, буквально на наступний день (з урахуванням замовлення вдень). Запаковано добре, в комплекті невеличка сноска про продукт, щоправда англійською. Сам конвертер підключається просто і працює прямо з коробки. Але хочу додати, він також має провод живлення, який доволі короткий. Мені довелось використовувати повербанк, за відсутністю зручної розетки. В цілому, товар та магазин рекомендую!

Достоинства:
    Ціна, якість, комплектація, простота використання
    Недостатки:
    Короткий кабель живлення
  • Данило П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ПовніРукиШОП

Все працює чудово, зображення чітке, звук без затримок. Підключив одразу — усе запрацювало без налаштувань.

Достоинства:
    Компактний розмір, проста установка, гарна якість передачі сигналу.
    Недостатки:
    За таку ціну немає
  • Михайло Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ПовніРукиШОП

Бомбічна коробочка,все чудово працює, займає дуже мало місця, чудово передає зображення і звук,має перемикач PAL/NTCP(кольорове та ч/б зображення)
    Використовую старий телевізор як монітор, все чудово увімкнулося без жодних налаштувань. Дуже задоволений цим перехідником

Достоинства:
    Компактний
    Недостатки:
    Відсутні
  • Ганаба Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ПовніРукиШОП

Швидко зв'язалися, вислали в день замовлення. Конвертер працює без проблем. Під'єднав смарт тб приставку до старого телевізора.

Достоинства:
    Все працює
    Недостатки:
    Не виявив
  • Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ПовніРукиШОП

Замовлення опрацьовано миттєво,товар виконує свої функції відповідно до моїх потреб,рекомендую