- Юрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ПовніРукиШОП
Прийшло менш чим за2дня.працюе чудово.ставлення персоналу чудове.дякую.рекомендую.
- Нікіта Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ПовніРукиШОП
Конвертер прийшов швидко, буквально на наступний день (з урахуванням замовлення вдень). Запаковано добре, в комплекті невеличка сноска про продукт, щоправда англійською. Сам конвертер підключається просто і працює прямо з коробки. Але хочу додати, він також має провод живлення, який доволі короткий. Мені довелось використовувати повербанк, за відсутністю зручної розетки. В цілому, товар та магазин рекомендую!
- Достоинства:
- Ціна, якість, комплектація, простота використання
- Недостатки:
- Короткий кабель живлення
- Данило П***Отзыв от покупателя. Продавец: ПовніРукиШОП
Все працює чудово, зображення чітке, звук без затримок. Підключив одразу — усе запрацювало без налаштувань.
- Достоинства:
- Компактний розмір, проста установка, гарна якість передачі сигналу.
- Недостатки:
- За таку ціну немає
- Михайло Є***Отзыв от покупателя. Продавец: ПовніРукиШОП
Бомбічна коробочка,все чудово працює, займає дуже мало місця, чудово передає зображення і звук,має перемикач PAL/NTCP(кольорове та ч/б зображення)
Використовую старий телевізор як монітор, все чудово увімкнулося без жодних налаштувань. Дуже задоволений цим перехідником- Достоинства:
- Компактний
- Ганаба Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ПовніРукиШОП
Швидко зв'язалися, вислали в день замовлення. Конвертер працює без проблем. Під'єднав смарт тб приставку до старого телевізора.
- Достоинства:
- Все працює
- Недостатки:
- Не виявив
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ПовніРукиШОП
Замовлення опрацьовано миттєво,товар виконує свої функції відповідно до моїх потреб,рекомендую