- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Серый. Ширина: 32
Все ок
- Продавец TORI
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Владислав Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Серый. Ширина: 32
Гарний товар
- Достоинства:
- Все чудово
- Продавец TORI
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Синий. Ширина: 32
За такі кошти, доволі гарні органайзери.
- ЖеняОтзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Синий. Ширина: 32
Загалом гарний набір. Але 5-ку ставлю авансом, бо в органайзер для взуття чоловічі туфлі 43 розміру влазять із великими зусиллями. Простими словами - чохол малий. Сподіваюсь виробник це врахує.
- Достоинства:
- Чудовий набір.
- Недостатки:
- Замалий для чоловічого взуття чохол.
- Продавец TORI
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Серый. Ширина: 32
Гарний товар
- Михаил С***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Серый. Ширина: 32
Дуже корисні органайзери, і не поганої якості. Дякую продавцю.
- Олена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Серый. Ширина: 32
Прийшло вчасно. Товар відповідає специфікації та заявленої якості
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Бежевый. Ширина: 32
Дякую! Гарний набір органайзерів.
- Достоинства:
- Щільні, міцні і гарний колір
- Продавец TORI
- Марина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Розовый. Ширина: 32
Зручні в якісні
- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Бежевый. Ширина: 32
Беру третій набір.
- Інна Ф***
Підкажіть будь ласка: хто виробник? дякую
Доброго дня.
Дякуємо за питання та зацікавленість до товару.
Країна Виробник : Китай, але товар себе зарекомендував на ринку як зручне рішення для перевезення невеликої кількості речей яку можна зручно відсортувати, та ще й за доступною ціною.
Гарного Вам дня.
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Бежевый. Ширина: 32
Все супер, дякую
- Лариса Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Бежевый. Ширина: 32
Дочка порадила купити комплект органайзерів для подорожі. Думала : зайвий хлам , панськи ветрибеньки молоді, можно в будь-які пакети скласти речі, але по факту виявилась-найкорисніша річ. Все максимально компактно упаковано ,легко перепаковується, не розсипається, візуально ідентифікується. В будь -якій подорожі просто незамінна річ.цього літа навіть на пляж їздили з рюкзаками, в яких легко знайти купальники, рушники,речі для перевдягання, іграшки , окуляри, панами та інші дрібниці .І все завдяки набору для пакування речей.Мінімум затрат, мінімум дратування при сборах і переїздах,максимум комфорту.
До речі-чудовий подарунок друзям і родичам під ялинку чи з іншої нагоди- Достоинства:
- Чииай вище
Доброго дня!
Щиро дякуємо вам за такий детальний і теплий відгук. Дуже приємно чути, що органайзери перевершили ваші очікування і стали справді незамінною річчю у подорожах та навіть у повсякденному користуванні. Ви чудово описали всі їхні переваги — компактність, зручність у зборі речей та порядок, який вони створюють.
Також раді, що ви звернули увагу на універсальність набору — це дійсно практичний і корисний подарунок. Нам цінно знати, що наш товар допомагає робити подорожі комфортнішими та безтурботними.
Дякуємо, що обрали наш магазин. Бажаємо вам ще багато приємних поїздок і завжди з легкими зборами.
- ЕкатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Бежевый. Ширина: 32
Набор очень хорошего качества: материал, фурнитура. Брала для дома, немного маловаты по размеру. А в дорогу как раз то, что нужно.
- Лілія В***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Бежевый. Ширина: 32
Брала з собою на море, дуже зручні та надійні, рекомендую. Планую взяти комплект ще для дитини
- Клепач Є***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Бежевый. Ширина: 32
Дуже зручні органайзери
- Гапон М***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Бежевый. Ширина: 32
Круті органайзери! Зручно все розміщується у валізі.
- Достоинства:
- Якість, зручність
- Ірина А***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Бежевый. Ширина: 32
Органайзери чудові , рекомендую
- Достоинства:
- Зручність, матеріал , дизайн
- ПолінаОтзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Бежевый. Ширина: 32
Зручний органайзер. Рекомендую
- Мария Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Бежевый. Ширина: 32
дуже якісний товар і магазин чудо, дякую