Отзывы покупателей о Универсальный автодержатель для телефона в автомобиль на присоске с клейкой основой D46-X
- Ігор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: PICK4U
На торпеді тримається чудово. Телефон тримає чудово.
Як для тримача телефону - це телефону, що треба!- Достоинства:
- Надійний
Дякуємо Вам за високу оцінку та відгук!
Раді, що товар Вам сподобався та виправдав Ваші очікування.
Нагадуємо, що на товар діє гарантія. Якщо під час користування виникнуть будь-які запитання чи знадобиться допомога — звертайтеся, ми завжди на зв’язку та із задоволенням допоможемо.
Будемо раді знову бачити Вас серед наших покупців!
- Остап В***Отзыв от покупателя. Продавец: PICK4U
Добре тримає, дякую
Дякуємо Вам за високу оцінку та відгук!
Нам дуже приємно, що товар Вам сподобався.
Хочемо також нагадати, що на товар діє гарантія, тому якщо під час користування виникнуть будь-які питання — звертайтеся, ми завжди раді допомогти.
Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Тетяна І***Отзыв от покупателя. Продавец: PICK4U
Відмінно тримає.
Дякуємо Вам за високу оцінку та відгук!
Нам дуже приємно, що товар Вам сподобався.
Будемо раді Вашим новим замовленням!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: PICK4U
Надійний
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: PICK4U
Хороший тримач. Надійно кріпиться в машині і добре тримає телефон. Пластик гарний, не скрипить на ямах. Товаром задоволена
- Достоинства:
- Надійно кріпиться в машині та гарно тримає телефон
- Недостатки:
- Поки не виявила
- Антон К***Отзыв от покупателя. Продавец: PICK4U
Держит очень хорошо
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: PICK4U
Зручно користуватися, надійно тримається, добре виглядає. Товаром дуже задоволена
- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: PICK4U
Якісна, корисна річ за приємною ціною. Всі необхідні налаштування присутні. Телефон тримається надійно. Покупкою задоволений.
- Достоинства:
- Якість, зручність, ціна
- Дем'ян К***Отзыв от покупателя. Продавец: PICK4U
Добрий товар. Надійне кріплення, зручно використовувати. Вчасна доставка. Дякую розетку за допомогу.
- Достоинства:
- Зручний в експлуатації
- Недостатки:
- Ще не виявив
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: PICK4U
Тримач супер. Надійно тримає, кріпиться легко, компактний, на ямах телефон в міцних обіймах ))) Обслуговування дуже приємне, доставка швидка. Все сподобалось!!!
- ЯрославаОтзыв от покупателя. Продавец: PICK4U
Добре тримає телефон
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: PICK4U
Хороший тримач для телефону, хорошо кріпиться в машині і надійно тримає телефон, я задоволена
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: PICK4U
Гарний тримач за свою ціну
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: PICK4U
Тримає добре
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: PICK4U
Стильний
- РубенОтзыв от покупателя. Продавец: PICK4U
Гарно тримає
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: PICK4U
Непоганий тримач, кріпив на лобове скло, тримає добре, навіть на ґрунтовій дорозі.
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: PICK4U
Робота з Продавцем Чудова
Отриманий універсальний автотримач дійсно Універсально Регулюється по всім необхідним напрямкам і більше того ще й Має висовується (продовжується) вперед- назад. І сааме головне кожна зміна, як би фіксується із середини " тип пезами-чи ребрами" і потім фіксується зависанням. Поки ще Нова тримає-фіксує досить НАДІЙНО.
Користуюсь автотримачами більше 10 років і " перевірив їх в роботі" теж з 10- ток такого "збитого...", ще не мав.
Виглядає ГРУБОВАТО- по німецькому стилю але тримається Ок!* Як триматиме Присос(Ка)?* - покаже Час і робота ща все подобається Рекомендую, тим паче що є можливість поставити і на панель( я не практикую але!).
Дякую- Достоинства:
- Кріпака фіксація регулювання довжини
- Недостатки:
- Грубовато виглядає...як кому?!*
- Маряна А***Отзыв от покупателя. Продавец: PICK4U
Тримач хороший, добре тримає телефон
- Достоинства:
- Добрий зручний телефон тримає
- Недостатки:
- Немає поки
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: PICK4U
Не раджу купувати саме цей тримач.
- Достоинства:
- Сам штатив добре тримає телефон
- Недостатки:
- Липучка взагалі не тримається. Встановив в машині і на наступний день відпало і це без телефону, і так декілька разів. Прийшлось просто зняти і не користуватись.
- Продавец PICK4U
З вами звʼяжеться менеджер для вирішення вашого питання.
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: PICK4U
Нормальний тримач, зручно вставляти і забирати телефон