- КирилоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Графитовый
Був до цього сяоми 32 про 2023 року - там звук був суперовий, а в цьому просто жах. Треба додаткові динаміки ставити
- Достоинства:
- Матриця непогана, корпус супер легкий
- Недостатки:
- Звук жах, ніби дінаміки засунули в пластиковий стаканчик і він резонує
- Представник бренду
Дякую за зворотний зв'язок!
- Ольга У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43"
5 місяців користування
- Представник бренду
Дякуємо за відгук!
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Євгеній Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43"
На перший погляд вроді норм тв . Трохи тонший та чуть легший за мій старенький Xiaomi Mi TV P1 43. Кольори трохи яскравіші і сочніші звісно, але не так щоб прямо дуже вау якщо брати звичайний LED. Але все ж таки різниця є, не критична зовсім але ж є.
- Достоинства:
- QLED, легенький, соковиті кольори, не дорогий
- Недостатки:
- На перший погляд і на даний момент поки не знайшов. Далі.... Буде видно
- Галина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Серый
Перший день — політ нормальний! Телевізор перевершив очікування: картинка гарна та насичена, а меню працює спритно і зовсім не тормозить. Навіть за перший вечір стало зрозуміло, що це чудовий вибір за свої гроші. Окремо порадувало, що він ідеально став на кріплення Brateck — конструкція надійна та виглядає солідно. Рекомендую!
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43"
покупаю не первый такой телик, всё ОК
- Достоинства:
- цена качество
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65"
телик супер,до этого был 55-ка LG,захотел на андроиде тв,решал взять 55 или 65 ,купил 65 и не жалею
- Достоинства:
- картинка,звук,не чего не тормозит,к ресиверу домашнего кинотеатра подключился без проблем,звук выдает 5.1
- Недостатки:
- за такую цену НЕТ
- Берденко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65"
Все супер. Дякую
- Достоинства:
- Великий , якість картинки
- Артём П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Серый
Норм за свои деньги, лагает при выборе фильмов и так далее, так же огромный минус - нету выхода в интернет, нету возможности открыть браузер и включить в нем фильм
- Достоинства:
- Недостатки:
- Качество
- Каріна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43"
Телевізор не поганий, але постійно зникає звук, допомогає тільки перезавантажити:( користуємся пару місяців, все влаштовує, система звичайно лагає, бо там бюджетна начинка. Ми брали його за дуже хорошу ціну, тому гріх жалітися. Розетка як завжби доставляє ультра швидко:)
- Достоинства:
- Картинка
- Недостатки:
- Плавність роботи, звук.
- Александр М***
Нормально телевізор.
Треба було купити за 100000 грн, і не було вам проблем
- Юрій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Графитовый
Відмінний
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Серый
Різниця між звичайним суттева.
- Микола Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Серый
Як завжди отримати хорошу річ за малі гроші рідко буває. Мені не пощастило. Спробую віддати в сервіс можливо полагодять.
- Достоинства:
- За місяць користування не знайшов
- Недостатки:
- Дуже гальмує. Довго вмикається. Довго переключається між застосунками. У мене нервів не все не вистачає терпіти це гальмо. Не рекомендую телевізор. Не знаю сто з ним робити.
- Андрей
При першому включені були такі самі враження, але під налаштував трохи відключив зайві постоброботки та дав трохи часу попрацювати, зараз літає.
- Ігор
На різницю в ціні можна було б взяти топовий тв бокс.
- Ігор
Мабуть це ваш перший смарт ТВ і ви його порівнюєте із швидкістю роботи комп'ютера, бо у мене все працює нормально, об'єм ОЗУ/ПЗУ такий самий, як і у дорогому SONY на 65" - 2/8 ГБ, 4-ядерний процесор ARM Cortex-A55 теж нормально працює, відео 4K HDR із YouTube йде прекрасно без підгальмовування. Ну звісно ж він не літає так, як приставка Apple TV, але ж і ціну потрібно порівнювати, на халяву вам ніхто в бюджетний телевізор не засуне найпотужніший процесор в світі)
- Іванна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65"
Приїхав увімкнули на екрані біля пляма я жінка в мене троє дітей яким чином я маю його кудись везти
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Біла пляма на екрані
- Наталя Д***
Та так само, як і забрали гадаю. Тим паче, зараз кур'єром нп можна відправляти. З розеткою все просто. Звісно ситуація така собі, буває брак, що поробиш.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Графитовый
А слоту розширення CI в ньому немає. Не вводьте людей в оману
- Віктор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43"
все влаштавує
- Вадим Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Графитовый
Рекомендую
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Графитовый
Купував телевізор дитині в кімнату, старий кранштейн непідійшов, то я його прикрутив до кранштейна на два болти, тримається добре за рахунок що телевізор невашкий. Функцій і розваг багато, в мене вже років 3 сяомі телевізор, то я ним задоволений, тому купив і дитині. Як телевізор давно його недивлюся, тільки Ютуб або Ашдірезку.
- Достоинства:
- Легкий, нетормозить, звук та картинка нормальні.
- Недостатки:
- Поки що немає
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Графитовый
Зауваження не виявив
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Графитовый
Опис кріплення не вірно по факту 200х100, а не 100х100
Телевізор норм - Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Графитовый
З телевізором все добре. Але пульт нажаль не працює. Як можна замінити пульт керування?
- Оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43"
Доброго дня.
Телевізором задоволена. Все чудово. Але... Телевізор перестав реагувати на пульт. Змінила батарейки, спробувала перезапустити.... Та жодної реакції
Де мені взяти новий пульт, якщо у Іаано-Франківській області його в продажі немає- Дмитро
Комплектується блютуз-пультом дистанційного керування, який працює саме по Bluetooth. Перевірте, чи є прив'язка пульта до телевізора в налаштуваннях Bluetooth. Якщо ні прив'яжіть його заново вручну
- Максим
Теж була така проблема з пультом через 11 місяців після покупки, треба перезапустити ТВ через едину кнопку під телевізором(вона там є, шукайте біля центральної підсвітки), потім вже знову синхронізувати пульт, натиснути 2 кнопки на пульті як в інструкції для синхронізації.
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Графитовый
Робота Розетки - все ок. Настроювання, підвязка під аккаунт і т п. - півгодини часу. Реклами нуль, весь Плеймаркет до ваших послуг. Кольори - середнє, все трохи пересвічене, старий Panasonic був краще. Звук - норм. Відео з флешки читає, Т2 легко підхопив від звичайної кімнатної антени. В цілому - топ за свої гроші.
- Валерій
What kind of Panasonic?
- Анатолій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43"
Дуже добрый товар.
Рекомендую. - Загинайло Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43"
Замовив телевізор батькам в село, бо у Розетки є своя доставка. Привезли, включили, наче включився, тому батьки отримали його. А як виявилось пізніше, оте "неча включився" сигналізувало про те, що телевізор не робочий. На екрані поперемінно мигає логотип МІ і Google - якщо у вас таке, то одразу відмовляйтесь, це брак. Довге вивчення і пошук інфи в інтернеті виявив, що це поперемінне мигання логотипів свідчить про те, що операційна система не може завантажиться і її потрібно перевстановлювать. А самостійно ви нічого не зробите, тільки на сервіс. Добре, що на сервісі Розетки за 2 тижні прийняли рішення, що потрібно повернуть кошти. Тепер думаю, чи взять його знову, чи щось інше дивиться.
- Достоинства:
- не побачив
- Недостатки:
- приїхав не робочий
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Графитовый
В опису помилка стосовно стандарту VESA. Насправді телевізор має 100/200 І відповідно не підходить кріплення яке запропоноване магазином типу разом дешевше.
- Достоинства:
- Товар норм.
- Недостатки:
- Розетка налажала з описом та пропозицією кронштейна. Відповідно емоції не приємні
- Олег Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43"
Для ігор крааще дивитись інший, бо 120Hz не буде. VRR not supported, навіть з HDMI 2.1 кабелем. Відео з usb з характериситками [H.265/2160p] [4K, Dolby Vision, Profile 5, 10-bit] було в фіолетово-зеленій гамі, бо декодер такий. До SDR 60Hz питань ніяких
- Достоинства:
- Ціна, швидкість роботи
- Недостатки:
- VRR емуляція, HDR не регулюється
- Олександр
Так он Dolby Vision и не поддерживает. В HDR10 , например, шикарная картинка.
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43"
Телевізор хороший, звук чудовий
- Достоинства:
- Легкий, звук чудовий
- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65"
Гарний ТВ за свої кошти,але часто злітають налаштування звуку-необхідно їх підналаштовувати
- Вячеслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43"
Телевізор як телевізор-на свої гроші. Зображення та звук-норм.
Крайне неудобний пульт: 1. Коли натискаєш ОК- у половині випадків натискаєш щось з кільця-чи то уверх,чи то вниз,чи ще кудись 2.Качелькі ГРОМКІСТЬ та ПЕРЕКЛЮЧЕННЯ Каналів треба шукати- замість того, щоб на них інтуїтивно лягав палець. 3.Кнопки каналів зверху- вчорашній день.
Застосунок Google Home, через яркий треба настроювати ТV- не працює в Україні. Настроїв через пульт-не проблема.
Телевізор дуже любе думати-якщо його ввімкнути-ви побачите МАКЕТ головного екрану і тільки через 7-10 сєк-сам екран. Теж саме, якщо з любого місця ви натиснете кнопку Домой.
Заставка чистого андроїд виглядає цікавіше, ніж Google, і мені здається-чистий андроїд набагато жвавіший, ніж Googlе.
Не показує файли AVI з флешки-треба додатково встановлювати програвач. Самсунг 10 річної давнини показує одразу без проблем.- Достоинства:
- Недостатки:
- Багато дрібних пунктиків, які будуть псувати вам життя.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43"
В общем мое решение остановилось на этом телевизоре, не прогадал. Всегда пользовался 32 дюймами, думал взять 50, по итогу взял этот 43 с QLED 4к и т.д, он довольно большой по сравнению с 32 дюймами. Звук очень хороший, не знаю кому он не нравится. Качество картинки так-же отличное, в общем доволен.
- Достоинства:
- Цена, качество.
- Недостатки:
- Пока их нет, надеюсь не будет.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43"
Внутрішня пам'ять пишуть що 8
заходиш в меню 4,4 на залишку 1.6- Достоинства:
- Гарний, яскравий
- Недостатки:
- Мало пам'яті
- Владислав Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43"
Хороший телевізор за свої гроші. Досить яскравий, хороші кольора, з'єднання з WIFI хороше, глюків зі звуками немає, динаміки потужні але як на мене не вистачає йому басів але для перегляду фільмів нормально. Не тупить але і не швидко працює, так кажучі золота середина. Вибрав саме цей телевізор оскільки він QLED, що означає, що він більш яскравіший чим моделі з LED дисплеєм, а в такому ціновому сигменті телевізорів з QLED мало.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Серый
Користуюся більше місяця. Зауважень немає. Екран чудової якості, гарний звук
- Недостатки:
- Не побачив
- Тарас Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Серый
Відповідає заявленим характеристикам, без дефектів. Відмінний телевізор за адекватну ціну
- Достоинства:
- Чудовий телевізор. Якість зображення та звуку хороша.
- Недостатки:
- Покищо в користуванні 1 тиждень, дальше буде видно
- Петро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Серый
Хороший телевізор
- Достоинства:
- Операційна система швидкого, якість відео висока
- Недостатки:
- Не виявили