- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Гарне та зручне крісло, наразі мене все влаштовує
- Достоинства:
- М'який та зручний
- Недостатки:
- Поки що не має
- Вікторія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
неплохой)
- Достоинства:
- быстро собирается, удобный
- Недостатки:
- пока не обнаружила
- Эдуард О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
не рекомендую, якiсть погана, при наклонах люфт
- Павло Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Якість гарна легка збірка комплектуючих ,якісний матеріал
- Алексей О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Комфортне крісло. Попадається випирающа пакувальна плівка. Є різні відео де в схожих кріслах, знаходять плівку і виймають, щоб не шорхотіла і не жарило. Так і у мене було. Я просто відкрив блискавку на чохлі і вийняв. Всередині спинки знаходиться каркасна зварена труба, яка чомусь грізна і ржава. Наче як обдерта не повністю фарба. Чому труба не нержавіюча, або не пофарбована, або хочаб не однотонного кольору металік. Може зараз за свої кошти то крісло і не поганий варіант.
- Достоинства:
- Нахил спинки, регулювання подушки під голову, наявність поперекової подушки, легкий верх - покращує стабільність крісла, приємне на дотик. Спина і поперек відпочивають.
- Недостатки:
- Попадається випирающа пакувальна плівка. Всередині спинки знаходиться каркасна зварена труба, яка чомусь грізна і ржава.
- ДаниїлОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Гарне крісло за свою ціну. Приємний матеріал, деталі гарно підігнані, зі збіркою ніяких проблем не було. Сидіти зручно. Нахил спинки фіксується тільки в визначених місцях. На зріст 190 добре підійшло.
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Черный
рекомендую
- Достоинства:
- топ за свою ціну
- Недостатки:
- поки не виявив
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Взяла собі, посиділа і замовила ще і донці
Подивимось як довго житиме але сидіти зручно, на дотик приємне - МБОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Дякую за швидку доставку ,топ за свої кошти )
- Достоинства:
- Зручний ,приємний матеріал
Дякуємо, що обрали нашу продукцію
- Ольга Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Збирається все швидко.Крісло гарне.Тканина велюр
- Інна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Сьогодні отримала крісло.Дякую за швидку доставку.Враховуючи що я купила його в кредит( оплата частинами) то не жалко буде сплачувати невелику суму в місяць.
- Достоинства:
- Приємна м'якенька тканина.Крісло гарно крутиться,гойдається,зручне для голови і спини,висота на 172 см ідеальна,ширина сидіння на 115 см по бедрам якраз впритик.
- Недостатки:
- Скрипить
- Олексій С***
А через скільки часу після покупки почало скрипити