Отзывы покупателей о Зарядное устройство с быстрой зарядкой Apple 35W, USB-C, iPhone 15, iPhone 16, iPhone 17, MacBook, Apple Watch и AirPods, Xiaomi, универсальное
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim
Користуюся цим блоком живлення деякий час і повністю задоволений. Заряджає iPhone швидко, не перегрівається та працює стабільно. Якість матеріалів хороша, виглядає надійно й компактно, зручно брати із собою. Відмінне співвідношення ціни та якості. Однозначно рекомендую до покупки!
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim
Замовив пізно ввечері в неділю, а вже в середу вранці отримав. Справжній оригінальний зарядний пристрій! Хоча під час замовлення трохи сумнівався. Мій iPhone 17 заряджається дуже швидко! Ціна супер, просто копійки.
- Достоинства:
- Цына та якысть
- Недостатки:
- не помітив
- Єва М***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim
Отримала замовлення, все ціле та справне.Підключила одразу після отримання працює чудово.
Компактний, зручний у використанні, заряджає iPhone без проблем. Товар відповідає опису. Дякую продавцю! - Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim
Все чудово, доставлено швидко. Гарне пакування, все працює. Рекомендую.
- Продавец MirJim
Дякуємо за теплі слова! Нам важливо, щоб кожен клієнт залишався задоволений. Якщо виникнуть питання - пишіть, із радістю відповімо. Гарного вам дня!
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim
Товар прийшов швидко , все працює , рекомендую
- Достоинства:
- Все чудово
- Продавец MirJim
Дякуємо, що поділилися враженнями! Для нас дуже важливо знати, що ви залишилися задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову. Гарного дня!