Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Ветеринарна дієта для котів з куркою Purina Pro Plan Veterinary Diets Hydra Care вологий корм для контролю концентрації сечі пауч 85 г 1 шт (8445291498884)

• катерина о***

Дякую, все спрацювало

• Євгенія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10

Кіт відмовився від корма,корм не приємно пахне

Добрий день, Євгеніє! Нам шкода чути про ситуацію, яку Ви описуєте. Ми піклуємося про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості та мала неперевершений смак, та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів.

Ми розуміємо, що вподобання у кожного улюбленця індивідуальні, й тому завжди стараємось створити такий корм, який смакував би всім улюбленцям. Та причини, чому корм може не подобатись, бувають різними.

Якщо у Вас залишились зауваження щодо нашої продукції, Ви завжди можете зателефонувати за телефоном безкоштовної Лінії турботи Nestlé: 0 800 50-09-50. Дякуємо за відгук та бажаємо гарного дня!

• Ірина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10

Купую цей корм не вперше. Киця його їсть із задоволенням.

• Светлана В***

Кошка отвернулась сразу

Достоинства:
    Не могу сказать,кошке не понравился
    Недостатки:
    Плохо пахнет

Добрий день, Світлано! Нам шкода чути про ситуацію, яку Ви описуєте. Ми піклуємося про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості та мала неперевершений смак, та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів.

• Богдан Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10

Все відповідає замовленню, кітка причмокує...

Достоинства:
    Все добре
  • Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10

Кішці подобається, свою функцію виконує

• Тамара В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10

Очень хороший дополнительный корм. Добавляю его к влажному корму в желе и все поедается котиками мгновенно.

Достоинства:
    Котикам нравится
    Недостатки:
    Дороговато
  • Ірина К***

Ренальщица немного поела.